Új hozzászólás Aktív témák

• bepken

veterán

válasz Dark Archon #18752 üzenetére

"Ha neked az itteni romtól eltérő build numberes romod lenne, amit nem tudsz rootolni egyik rootoló programmal sem és a romod build numbere DFP-180 feletti és nem találsz hozzá rootoló SBF-et, akkor követheted ezt a leírást is, de ez esetben először mindenképpen telepítened kell a címben is nevezett gyári romot (az 1. lépéssorozat szerint) és onnantól már olyan verziójú, de szintén gyári romod lesz, amelyet a rákövetkező lépésekben (2. lépéssorozat) rootolni is tudsz."

ez annyit tesz, hogy hacsak nem "2.3.6 4.5.1-134_DFP-231" build number-t látsz a tulajdonságokban, akkor előbb muszáj lesz feldobnod a "2.3.6 4.5.1-134_DFP-231" build number-rel rendelkező gyári sbf-et és csak azután tudod feldobni a rootolt sbf-et. teccikérteni? :D - a 180 azért egy mérvadó szám, mert az még BL6-os, tehát lehet rootolni az általad említett SoC segítségével is (de ezt ugyebár már kilőttük)

ja és majd elfelejtettem! akkor is muszáj leszel előbb a 2.3.6 4.5.1-134_DFP-231-es gyári romot felpakolni, ha OTA frissítést használtál.

ennek tükrében a többi kérdésed értelmét veszti, hiszen minden adatod odalesz (app-okat tudod backup-olni adatok nélkül, névjegyek, stb szinkronizálhatóak)
    a megvásárolt programokat bármikor újra letöltheted, ez ettől az egésztől tejes mértékben független.

M3oH! nem tudom, melyik CMX build-et próbáltad utoljára, de szerintem érdemes lenne kipróbálnod. valószínűleg pozitívan csalódnál :)

Új hozzászólás Aktív témák