Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
belavagyokbp
aktív tag
Lehet, hogy csak placebo, de az új cmx nekem sokkal gyorsabbnak tűnik, mint az eddigiek, alig van lassulás, belakva a szabad ram 150-170MB körül van nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Kemiaitesok
tag
Milyen memóriakártyát ajánlotok a defybe? Mire figyeljek oda, ha vásárolni akarok egyet a telóba? 16 giga körülit gondoltam. Köszönöm a segítséget.
Linux guruk válaszát még várom, hogy wine-al vagy wine nélkül is megoldható a rom csere.
-
csampei
senior tag
válasz
konigjanos #17171 üzenetére
A videófelvételen még így is megszünik a hang????Vagy ez a 720p-s megoldás ezt is megoldotta?
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
beence #17186 üzenetére
Ez a telefon soha nem volt és nem is lesz ütésálló, nem tudom hol szokták ezt az emberek olvasni
Vízállónak sem nevezhető, ugyanúgy kell rá vigyázni, de ha beleejted VÉLETLENÜL egy tócsába, vagy egy vödör vízbe, akkor sokkal kissebb az esélye, hogy beázik. De pl az enyém már 7 hónapos lesz lassan, és egy-két mikorporszem van a kijelzője alatt, tehát ha azok bejutottak, akkor a víz is befog, így én már odafigyelek erre...
[ Szerkesztve ]
-
balika21
tag
sziasztok,ha valakit érdekelne:
http://hardverapro.hu/apro/jekod_super_cool_hatlaptok_motorola_defy_defy_hoz/hsz_1-50.htmlpü-ben keressen!
üdv -
jr1994
addikt
válasz
belavagyokbp #17183 üzenetére
Te + lordyka: köszi!
(#17186) beence: igen, de azért ha defyd lesz vigyázz, hogy csak ésszerű kereteken belül nyúzd a telefont, pl ne ugrálj rajta, ez nem egy sonim
[ Szerkesztve ]
-
beence
tag
válasz
#40993792 #17185 üzenetére
köszönöm szépen a választ.
csak mert én nekem olyan telo kéne ami stabil és nem vagyok nagy guru, h mokolgassak, rootolgassak
amire nekem kellene természetesen telefonálás,sms,email,net,zene,kevés foto és video
viszont tetszik a telefon kinézete,mérete és h ütés és vizállosága is van -
belavagyokbp
aktív tag
válasz
jr1994 #17178 üzenetére
A zárképernyő laggol, bármit csinálsz vele, bár másik témával kevésbé látványos. A CPU ütemezőjét No-frills CPU control-al tudod állítani, vagy bootmenüből (bár ott nem látszódik a boostedassv2 meg a smartassv2) első vsel értéknek meg 23-at állíts be, annyit szoktak általában.
-
fil
őstag
válasz
hj.jani95 #17172 üzenetére
Egy kis olvasnivaló témáról.
-
hj.jani95
aktív tag
Cmx alatt nektek is bootloop lesz ha telepiteni akarod a chainfire drivereit?
-
beence
tag
Sziasztok!
Bocsánat ha off a kérdésem arra lennék kiváncsi h fözött romolgatás nélkül is gördülékenyen használható a készülék?
vagy fontos a rootolása?köszönöm szépen
-
jr1994
addikt
helló
főleg azokhoz szólok akik kicsit kiismerték a jelly beanes wiuit
a wiui 2.9.20-nál telepítés után kell valamit még mókolni? nekem lassú az ébredés és a képernyőzár feloldása is laggol, pedig amúgy teljesen szmúsz a cucc. illetve itt nincsenek cpu beállítások a beállításokon belül (ahol lehet választani boosted meg ezek közül)? ezt csak én nem találom, vagy csak a bootmenüből lehet állítani? amúgy lehet kevés a minimum frekihez a 33-mas vsel és azért ébred lassan?
-
lacibacsi
addikt
válasz
hj.jani95 #17175 üzenetére
Három nap alatt nagyon megkedveltem ezt a készüléket. Lehet, hogy nem is kapja meg a feleségem a szülinapjára!
Arra lennék kíváncsi, vajon hány embernek van, illetve hány vadászik ilyen készülékre kis hazánkban.
Ez csak arról jutott eszembe, hogy 14.10-kor kaptam egy e-mailt a T-től, hogy a webshopban van készlet, de 14.25-kor már nem volt rendelhető. (Persze lehet, hogy csak 5 darab érkezett és azért fogyott el, de az is lehet, hogy ötszázan repültek rá 50 darabra...)
Bocs az off-ért!
Ja! és nem válaszolni akartam, csak "simán" hozzászólni...
[ Szerkesztve ]
-
lordyka
aktív tag
válasz
hj.jani95 #17172 üzenetére
sd írás/olvasás ütemező, mind1ik beállítás máshogy engedélyezi a az írást olvasást így gyorsulás érhető el adott esetben, természetesen csak a kártyakezelésnél. le vannak írva neten h az egyes beállítások h viselkednek, de nem néztem utána, annyit nem dob rajta, érdemes a SIO-t bepipálni de nem oszt nem szoroz.
-
105kacsa
őstag
válasz
konigjanos #17171 üzenetére
Azt írták , hogy ebbe a cm10-be a cm7 után szintén belerakta a 720p módot quarx
[ Szerkesztve ]
-
hj.jani95
aktív tag
válasz
konigjanos #17169 üzenetére
Mire jó ez a I/O?
-
105kacsa
őstag
válasz
konigjanos #17169 üzenetére
720p megy rajta?
-
peter077
aktív tag
Dupla hsz.
[ Szerkesztve ]
-
peter077
aktív tag
Új CM10 Defy+ by Quarx: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kemiaitesok
tag
Valaki használta már ezeket a programokat (rom telepítés, stb) linux alól?
Csak mert nekem itthon csak az van. Ha mást nem hát felteszem a wine-t.?
-
lacibacsi
addikt
1. hozzászólás:
"720p + panorama mod
CWM-ből telepíthető: 720p+panorama - nekünk a "+"-os kell!"A panorama mod oldala:
"1.Download attached file
2.Copy file to root of your sdcard
3.Run 2nd-init
4.Launch custom recovery (CWM)
5.Install zip
6.Reboot"Tehát, ha én feltettem a Joe30 féle rootolt mod-ot (a magyarítást), akkor erre már viszonylag simán fel tudom tenni a 720p kiegészítést, ugye? Nem fog akadékoskodni a telefon, vagy nem lesz újra "nemmagyar" a nyelv?
-
jr1994
addikt
miuinál (nálam wiui 2.9.20) normális hogy egy leszedett téma tönkrevágja? ma elég sokat szívtam miatta, mire sikerült visszacsinálni.
-
lordyka
aktív tag
válasz
105kacsa #17155 üzenetére
arra jutottam ahogy nézegettem a githubot meg a romok belsejét, h a megfelelő libek cseréjével és a media_prfiles fájl szerkesztésével megoldható wiui-n, lehet majd nekiveselkedek, azt lesz ami lesz
ha mást nem majd wajk ránéz. ha esetleg sikerül megoldani jelentkezek
-
lordyka
aktív tag
válasz
Black Phone #17151 üzenetére
érdekes, mert quarx épp ma oldotta meg, wr készítője ma tudta meg..
de ha már próbáltad és tényleg működik akkor nem szóltam -
Black Phone
senior tag
white 1.7.1 alapból benne van 720p....
-
Humbro
csendes tag
válasz
belavagyokbp #17129 üzenetére
Na felraktam a legújabb quarx cm7-et
minden működik köszi szépen!
még1 kérdés: mit csináljak h 720p-s leygen a kamerám? -
105kacsa
őstag
válasz
Quarx 720p cm7 https://github.com/Quarx2k/android_device_moto_mb526/commit/1271d01ede9d3a8822102f994e281a034c5de191
-
Ákinard
aktív tag
A Motorolának amúgy mi a PC szoftvere? Valami megoldásra lenne szükségem ahhoz, hogy a Galaxy3-ról (vagy a kieses mentéséről) a defyre másolódjanak a kontaktok...
Bár a manuális átvitelbe sem halok bele, átpötyögöm gépre, csak milyen szoftverrel lehet megoldani?Képernyőmentést lehet valami egyszerű 1-2 gombos megoldással csinálni? Vagy alkalmazás kell hozzá?
-
Ákinard
aktív tag
válasz
belavagyokbp #17127 üzenetére
Köszönöm. Feltettem a 720p-t annyira nem rossz szerintem, bár hozzáteszem, nem művészképek készítésére használnám, a telefon "kamerája" nekem csak arra kell, hogy ha meglátok valamit lefotózzam vele...
-
lordyka
aktív tag
válasz
igazából sose hagyta abba csak nem csomagolta be, a githubján folyamatosan látszott h adja hozzá a gingerbread cuccokat.
-
belavagyokbp
aktív tag
(#17128) Humbro: Ha cm7-et telepítesz, mindig célszerű a legfrissebb verziót felrakni. Euroskank, illetve Quarx buildjei közül válassz, és a legfrissebbet telepítsd fel. Ha később kijönne egy új build, elég csak rátelepíteni wipe chace-el, de most mindenképp nyomj egy wipe data/factory resetet is, mert "fejlesztőt" váltasz.
Amúgy van mai kiadású új Quarx CM7! Érdekes, most visszatért a CM7 fejlesztésére?
[ Szerkesztve ]
-
Humbro
csendes tag
Üdv.!
Túl vagyok sikeresen az első cm 7 telepítésenannyi a probléma h a kamerát nem engedi használni azt írja h "Nem lehet kapcsolódni" ilyenkor mit kell csinálni párszor újraindítottam de nem oldódott meg ,ezenkívül még témát nem tudok váltani mindne más úgynézem működik... Megnéztem a verziót és amit felraktam egy nightly 20120627-es cm7 -ezt gondolom nem ártana frissítenem sem ha a 7.2-es szeretném akkor mindent ugyanúgy végig kell zongoráznom ahogy ezt felraktam? Vagy melyiket rakjam fel sztetek? A kamerával kapcsolatban még olvastam h nem lesz 720p-s de külön valahogy ezt fellehet rakni? Köszi!
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
Ákinard #17122 üzenetére
Gyári romot használsz, így feltelepítheted a 720P-t (bár véleményem szerint nem sokat ér).
CM = CyanogenMod, ez egy teljesen "szűz", minden sallang nélküli android rendszer, így sokkal több felhasználható RAM-ja marad a usernek, tehát a teljesítmény is javul, továbbá teljesen személyre szabható (témázható).
Ha megvagy elégedve a gyári rendszer "gyorsaságával", és csak átlagos dolgokra akarod használni a telefont, akkor téged ez nem érint(#17120) Ákinard: Téglásítani nem tudod a telefont, mert zárt a bootloader, RSD-lite-al mindent helyre lehet hozni.
A hivatalos Motorola frissítések miatt pedig nem kell aggódnod, mert nincsenek.[ Szerkesztve ]
-
csampei
senior tag
...hát uraim!Romügyileg csak a következőt mondhatom:Megjelenése óta a Német CM9 Defy+++ romot használom azaz július óta!De jobbat még nem találtam!Pedig nézegettem tesztelgettem,itt különféle CMX,mijáu,paraizé,és persze a gyári vonalakat is,de mindig ez a rom került vissza!Az akkuidő 2-3 nap de átlag 2,ha bepiálok akkor is egy,de akkor ki se esik a kezemből!Minden működik benne,kivétel a WIFI megosztás,de a videófelvétel,kamera,navi,svox,stb.Egyedül a tárcsázó az a mi időnként lassan jön be,bár mihez képest!De térerő stabil,net gyors,tehát full!!!És az alábbi beállításokkal:300/15,1000/50,1000/50,1200/58 BOOSTED.Annyi hogy havonta egy WIPE DALVIK,és egy WIPE CACHE kell neki!A RAM pedig 60-180Mb között mozog!
-
Ákinard
aktív tag
válasz
Ákinard #17120 üzenetére
Közben rátaláltam a Quickpanelre, ezzel a gombsor kérdésem megoldva
Helyette egy másik:
A 720p módosítást elolvastam az 1.hsz-ben, de az ott megnyíló oldalon azt írja, CM7 alapú romon nem megy.
Nézzétek el nekem, de ez nem sokat mond számomra. Azt rootolt romot tettem fel, ami a leírásban van, és utána a magyarítást. Nem tudom honnan tudom meg, milyen modul van benne? Ezen működne? -
laleeee
őstag
válasz
belavagyokbp #17118 üzenetére
hol van ez a /system/media/ stb ,nem találom,bocs kicsit fáradt vagyok
-
Ákinard
aktív tag
Köszönöm én is a bíztatást rávettem magam a rootolásra és magyarításra, azt hiszem, jól sikerült, mert magyar lett, hibát pedig eddig nem észleltem a telefonon.
Egy kérdés még ezzel kapcsolatban:
Van valami amire mostantól vigyázni kell a mókolás miatt? (Mondok egy hülyeséget: pl. ne csináljak factory resetet mert akkor az örök defymezőkre költözik. Vagy hasonlók.)
Ha van a Motorolának frissítő szoftvere (ami a Samsungnál a Kies) akkor azzal frissíthető a szoftver ha kiadnak majd rá? (Vagy úgyis ráéreztem most a pimpelésre és nem fog kelleni?)
Ami hiányzik a telefonból: A galaxyn ha lehúztam az értesítő ablakot ott felül megjelent egy menüsor a wifi BT, GPS, Hang, elforgatás vezérléssel. A Defyn nincs ilyen. Azt oda lehet varázsolni valahogy? Megszoktam, hogy nem kell kilépni egy alkalmazásból ha épp pl wifi kellene, csak lehúzom és bekapcsolom.)
-
hj.jani95
aktív tag
Valami jó rom ami használható?
Használja valaki a Miui v4et?[ Szerkesztve ]
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
laleeee #17117 üzenetére
Ha még mindig a GB-s wiui-t használod, akkor: témák, téma szerkeztése, boot anim., és ott "online boot Anim." alatt rengeteg boot animáció található.
Amúgy a /system/media/bootanimation.zip a bootlógó, elvileg ha kitörlöd, akkor eltűnik, bár én még sosem próbáltam így kitörölni.[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz
belavagyokbp #17111 üzenetére
Rootolt. Tegnap raktam rá magyar (alap) verziót. A törléssel csak arra gondoltam, hogy minek vannak, ha soha nem fogom használni őket. Ha saját zenét keresek, csak zavar a sok egyéb csengőhang a listában...
Köszönöm a tanácsot, megnézem![ Szerkesztve ]
-
laleeee
őstag
válasz
belavagyokbp #17111 üzenetére
mire jó ez a root explorer,van nekem is ,de nem használom. root uninstallert szoktam a fölösleges appok kiírtására
-
lacibacsi
addikt
Kb. ötvenszer le van írva eddig, hogy miként lehet saját csengőhangot feltenni a telefonra. Azt viszont nem találtam meg, hogy a gyári hangokat le lehet-e (szabad-e) törölni és ha igen akkor hogyan?
-
pepe10.10
tag
Van akinél jelentkezik ez a probléma ??? Mit lehet ezzel kezdeni ??! [link]
-
laleeee
őstag
tudja valaki,hogy a wajkiui-ban az alsó négy gombot hogy lehet szerkeszteni ? vagy az fix ?
-
jeni
félisten
válasz
belavagyokbp #17104 üzenetére
egyszerűbb ha azt a Google Crohme böngin nézi az ember
-
belavagyokbp
aktív tag
válasz
hj.jani95 #17102 üzenetére
Itten, ni. Google fordító sokat segíthet
-
maaniac
aktív tag
Version 1.7.1
FIX Volume Steps now 15, like it should be
FIX some double entries in build.prop
FIX some wrong entries in build.prop, nothing would could improve something
UPDATE DroidX integration, thx to skeevy420
UPDATE all Apps
UPDATE Aroma Script -
hj.jani95
aktív tag
Hol lehet letölteni az Ics wiuit? Mert fenneb irtatok róla de én csak a GB és a JB-set találtam. Szerintetek melyik jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A DEFY egy új kategória első képviselője volt, most pedig eljött az idő a ráncfelvarrásra, ami inkább a belsőt érintette.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest