Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Srácok! Nem szeretne innen valaki lapdock-ot? All4Cellular-t néztem ki magamnak, ebayen top rated seller, de ott 199 dollár, a saját oldalukon meg lehet venni olcsóbban is. Van refurbished (49,95$), illetve új is(64,95$). Sajnos elég zord a szállítási költség, ha egyedül vagyok. 1 darab esetén (PRIORITY MAIL INTERNATIONAL): 53.20$, 2 darabnál: 69$, 3 darabnál 88,75$...és így tovább.
Megbízhatóságaim: I. II. Ha valakit érdekelne a dolog, a közeljövőben, akkor dobhatna nekem egy privátot. Ha minden jól megy ma, akkor veszek egy használt Razr-t, ha nem tetszik, akkor új Atrix 2 lesz.
Ja, még annyi, hogy igazából bármit nézhettek az oldalról, csak egy emberre nagyon nem éri meg a posta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest