- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
A razr fórum teljesen kuka. Van itt olyan végzettségű/érdeklődési körű ember, aki tudna nekem mesélni például az akksikról. Érdemes a 0,7A-os Samsung töltőmet használni, a gyári (talán) 0,85-ös helyett? Vagy megküldhetem a HTC-s, 1A töltővel is? Ha jól tévedek, akkor a legkisebb áramerősségűvel ki lehetne tolni az élettartamot.
Másik kérdés: 2.0-s webtop mennyivel jobb, mint a 3.0-s? Tudom, nektek nincs még az új, de esetleg valaki próbálta már? YT videókon frankónak tűnt az is, bár a 2-es verzió jobban tetszik.
-
Toobee
veterán
Srácok! Nem szeretne innen valaki lapdock-ot? All4Cellular-t néztem ki magamnak, ebayen top rated seller, de ott 199 dollár, a saját oldalukon meg lehet venni olcsóbban is. Van refurbished (49,95$), illetve új is(64,95$). Sajnos elég zord a szállítási költség, ha egyedül vagyok. 1 darab esetén (PRIORITY MAIL INTERNATIONAL): 53.20$, 2 darabnál: 69$, 3 darabnál 88,75$...és így tovább.
Megbízhatóságaim: I. II. Ha valakit érdekelne a dolog, a közeljövőben, akkor dobhatna nekem egy privátot. Ha minden jól megy ma, akkor veszek egy használt Razr-t, ha nem tetszik, akkor új Atrix 2 lesz.
Ja, még annyi, hogy igazából bármit nézhettek az oldalról, csak egy emberre nagyon nem éri meg a posta.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Battlefield 6
- Windows 11
- Milyen processzort vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest