- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imdre
aktív tag
Egy újabb kérdésem volna. Nem tudom valaki foglalkozott már a tárolóhelyek elnevezéseinek módosításával? Gyári romokon volna jó, ha valaki képben lenne...
A probléma, hogy a belső memóriát hívja sdcard-nak, a sd-kártyát meg sdcard-ext-nek.
Most ott tartok, hogy a vold.fstab fájlban módosítottam az elnevezéseket. Ez megoldotta az elnevezések problémáját, de gépre csatlakoztatva újraindul, és csak a belső memória volt elérhető. CM7 mintájára töröltem a fájlból a :none:lun1 bejegyzést, így már nem indul újra, de még mindig csak a belső memória érhető el - illetve a kártyát manuálisan kell visszacsatolni, mert csak leválasztja, de vissza már nem mountolja. Valami az elérési útvonalaknál nem stimmel.
Ez annyiból is valós lehet, hogy a menü/tárhelynél a sd-kártyát nevezi belső tárhelynek és a belső tárhelyet sdcard-nak.
Nekem ez azért lenne fontos, mert nagyobb sd-kártyával használom, így szeretném, ha azt használnák a programok content-nek (tehát nem a programok telepítőjét akarom áthelyezni, azt tudom, hogy megoldható).
CM7-et azért nem használok, mert most jobban bejön a gyári 2.3.6.De ha valaki tud egyszerűbb megoldást az ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Futás, futópályák
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Kés topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Metal topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest