- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
nortol
senior tag
válasz
raulicio #2143 üzenetére
Ha még egy picit tudnál várni, akkor nem sokára jön az at&t-s atrixra az ICS.
Ha arra frissítesz, akkor megint lesz egy fél éved arra, hogy gondolkozhass azon, hogy szeretnéd e buherálni a kütyüt :-)Ha viszont már ehhez sincsen türelmed, akkor az aláírásomban található első oldalon körbenézhetsz, ahol találhatsz jópár nagyon jó leírást is, többek között premete tollából is...
-
pojzon
tag
válasz
raulicio #431 üzenetére
Ha a rom telepítèsre gondolsz akkor az xda-developers forumon belul az atrix megkeres, azon belül a developers részleg és ott a gyári romokkal foglalkozó topic. Ott megtalálod a különbözô gyári romokat. (Ha jól emlékszem akkor olyan 10-15. oldal körültôl kezdve, de lehet azóta összerakták a z elsô bejegyzésben). Utána googleba beírni hogy atrix frissítése rsd lite-al és ha jól kerestél akkor találsz egy jó videót amiben megmutatja az illetô a módját neki.
Ha nagyon nem boldogulsz a megtalálásokkal szólj, de most sajna nem tudok linkelgetni mert telóról írok.
-
pojzon
tag
válasz
raulicio #428 üzenetére
Hali!
Nekem nem kellett semmit sem beállítani, szépen kiszedte a szükséges infókat a teló magának. Igaz, nekem narancsos verzió volt, egészen mostanáig, mert frissítés gyanánt a mézeskalácsból már a középeus független gyári romot raktam fel.
Szóval ha nagyon nem boldogulsz, akkor válthatsz más hivatalos romra is, minden féle trükközés nélkül.
-
Valentino K.
senior tag
válasz
raulicio #146 üzenetére
Akkor felveszem a te, agresszív támadó stílusodat
1. A fizikai törvényeket nem igazán tudod átbaszni, tehát egyelőre úgy néz ki, hogy a büdös életben nem fogsz olyan képeket csinálni egy telefonnal(ilyen fizikai méretek mellett), mint egy jobb kompakt géppel. FAIL!
2. Még mindig nem érted hogy mit írtam le, de sebaj. Egy szóval nem állítottam azt, hogy én a fejlődés ellen vagyok, csupán azt írtam le, hogy feszt sírnak a kamera minősége miatt, holott bőven elfogadható képminőséget produkál egy középkategóriás telefon. Arra tökéletes az Atrix (is), hogy lövöldözzél 3-4 képet a családról, kutyáról, buliról, kirándulásról. Ha ennél több kell, akkor vegyél fényképezőgépet. Ennyi!
Mindig elégedetlenkedni kell valamin...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest