Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dolan

csendes tag

válasz Polllen #206 üzenetére

hehe, miutan bebizonyosodik hogy vegig igazat beszeltem te pedig vegig hazudtal es trollkodtal (ami bebizonyosodott annak ellenere hogy azt allitod hogy nem szoktal), engem vadolsz tovabbra is csusztatassal es trollkodassal is magyarazod a magyarazhatatlant. ehhez azert pofa kell.
    semennyit nem csusztattam, csak nem sikerult ertelmezned amit irtam. azt irtam, hogy volt hogy 10 masodperc felett nyitotta meg es tenyleg volt ilyen ami egyaltalan nem kene h meglepo legyen miutan gyarilag is siman 8-9 (inkabb 9) masodpercbe tellik a videon is amit mutattam amit elsore talaltam. en tudnek neked mutatni olyan peldat ahol fel masodpercen belul nyilik meg mert benne van a memoriaban. az attol meg semmit nem bizonyit. normal esetben atlagosan boven 5 masodperc felett van es siman 10 kozeleben is van nem kevesszer. ilyen szanalmasan tetu szar hasznalhatatlan telefont meg nem is lattam. es itt befejeztem mert nyilvanvalova valt hogy meg mondatot ertelmezni sem tudsz. nekem aki fel evig hasznalta a rendszert akarsz megmagyarazni valamit te aki sajat magad bevallasa szerint 3-4 hetig hasznalta maximum? azt hiszem tenyleg most kene ezt befejezni a te erdekedben foleg. nekem pedig nincs idom ilyen ertelmetlen vitakra amugysem. de jol le sikerult egetned magadat, remelem megerte kardoskodnod amellett amirol halvany fingod nem volt. :C viszlat.

• dolan

csendes tag

válasz Polllen #202 üzenetére

minnel jobban belemesz, annal melyebbre sullyedsz.
    a settings-rol beszeltunk es egy olyan videot linkelsz ahol azt semmilyen formaban nem nyitjak meg egyszer sem. pedig nem kell olyan sokat keresgelni, mert minden 3g-n 4.0-as fw-n fent all a dolog, illetve nem is kene keresgelni ha tudnad hogy mirol beszelsz mert pontosan tisztaban lennel te is a dologgal. rakeresve hirtelen az elso video amit talaltam: tess
    jo 8-9 masodpercbe tellik amig megnyitja a settings-et, valoszinuleg ennel durvabbat is talalni. semennyire nem volt csusztatas a 10 masodperc. te viszont eleget bizonyitottal hogy kideruljon hogy hazudozni es az igazsag ellentetet bizonygatni jarsz ide, gratulalok hozza. viszlat, en ilyen emberekkel nem tarsalgok, innentol kezdve ignorallak.

• dolan

csendes tag

válasz Polllen #198 üzenetére

semennyire nem csusztatok. volt hogy az orammal lemertem es megvolt 10 kerek masodperc, igen. te mint irtad 3-4 hetig hasznaltad, en kb fel evig. valoszinuleg megfakultak rola az emlekeid. szerinted en komolyan idejarok hazudni? gratulalok hozza.

• dolan

csendes tag

válasz Polllen #194 üzenetére

nekem 1 evig volt, harmadszor mondom. es tegnap is jart nalam egy amire szemelyesen en tettem fel a 4.2.1-et, es friss formazas utan is boven 5 masodperc felett volt.. scrollozas is szaggatott szinte mindenhol ahol kicsit is tobb elem volt ikonokkal.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés