- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolan
csendes tag
válasz
bigand77 #216 üzenetére
kb annyira volt custom a rom hogy a bb update hianyzott belole, szoval a sebesseghez garantaltan semmi koze nem volt, illetve ha volt akkor pont hogy gyorsabb volt emiatt a gyarinal. az android-rol pedig valoszinuleg sok fogalmad nincsen azok alapjan amiket itt osszehordasz. tovabbra is tartom hogy semmi olyat nem mondtam itt ami ne lett volna igaz es helytallo, sokakkal (teged is beleertve) ellentetben.
-
dolan
csendes tag
válasz
Oppenheimer #215 üzenetére
ebben minden egyes szo annyira igaz, hogy igazabb mar nem is lehetne talan
-
dolan
csendes tag
válasz
bigand77 #213 üzenetére
csak csendben jegyzem meg hogy "nem gyari" szofttal hasznaltam tobb, mint fel even kereszul, de oktass mar ki legyszi hogy van-e ilyen
az sgs meg nagyjabol mindenben jobb az iphone4-nel annak ellenere hogy feleannyiba kerul
egyedul annak jobb az iphone akit csak az izgatja hogy mindenhol csillogjon-villogjon minden es mez az sem zavarja h cserebe lof@szt sem tud a telefon
de egy ilyen ember kezebe felesleges okostelefon.
Oppenheimer: nem hiszem hogy barmi olyat mondtam volna itt valaha amivel barmifele jogot adnek barmifele bannolasra. ellentetben nehanyakkal akik hazudoznak, trollkodnak es suletlensegeket beszelnek folyamatosan.
-
dolan
csendes tag
hehe, miutan bebizonyosodik hogy vegig igazat beszeltem te pedig vegig hazudtal es trollkodtal (ami bebizonyosodott annak ellenere hogy azt allitod hogy nem szoktal), engem vadolsz tovabbra is csusztatassal es trollkodassal is magyarazod a magyarazhatatlant. ehhez azert pofa kell.
semennyit nem csusztattam, csak nem sikerult ertelmezned amit irtam. azt irtam, hogy volt hogy 10 masodperc felett nyitotta meg es tenyleg volt ilyen ami egyaltalan nem kene h meglepo legyen miutan gyarilag is siman 8-9 (inkabb 9) masodpercbe tellik a videon is amit mutattam amit elsore talaltam. en tudnek neked mutatni olyan peldat ahol fel masodpercen belul nyilik meg mert benne van a memoriaban. az attol meg semmit nem bizonyit. normal esetben atlagosan boven 5 masodperc felett van es siman 10 kozeleben is van nem kevesszer. ilyen szanalmasan tetu szar hasznalhatatlan telefont meg nem is lattam. es itt befejeztem mert nyilvanvalova valt hogy meg mondatot ertelmezni sem tudsz. nekem aki fel evig hasznalta a rendszert akarsz megmagyarazni valamit te aki sajat magad bevallasa szerint 3-4 hetig hasznalta maximum? azt hiszem tenyleg most kene ezt befejezni a te erdekedben foleg. nekem pedig nincs idom ilyen ertelmetlen vitakra amugysem. de jol le sikerult egetned magadat, remelem megerte kardoskodnod amellett amirol halvany fingod nem volt.viszlat.
-
dolan
csendes tag
válasz
errorcode06 #205 üzenetére
nem a network almenurol beszeltem hanem a settings-rol. nemtom hanyadszorra irom mar le. ha te is arrol beszelsz csak felreirtad: azon vagy nem gyari 4.0 van, vagy pl be volt mar toltve mutitasking miatt (ami gyarilag nincs is) vagy hazudsz te is.
-
dolan
csendes tag
minnel jobban belemesz, annal melyebbre sullyedsz.
a settings-rol beszeltunk es egy olyan videot linkelsz ahol azt semmilyen formaban nem nyitjak meg egyszer sem. pedig nem kell olyan sokat keresgelni, mert minden 3g-n 4.0-as fw-n fent all a dolog, illetve nem is kene keresgelni ha tudnad hogy mirol beszelsz mert pontosan tisztaban lennel te is a dologgal. rakeresve hirtelen az elso video amit talaltam: tess
jo 8-9 masodpercbe tellik amig megnyitja a settings-et, valoszinuleg ennel durvabbat is talalni. semennyire nem volt csusztatas a 10 masodperc. te viszont eleget bizonyitottal hogy kideruljon hogy hazudozni es az igazsag ellentetet bizonygatni jarsz ide, gratulalok hozza. viszlat, en ilyen emberekkel nem tarsalgok, innentol kezdve ignorallak. -
dolan
csendes tag
válasz
Oppenheimer #199 üzenetére
aha. es ami most jo gameloftos jateknak szamit, szerinted milyennek fog szamitani mondjuk 2 ev mulva? a legutolso szaros kinai szutyok is rohogve el fogja vinni. es akkor az most milyen kategoriaba sorolando? nagyon nem mukodne ez a dolog, hidd el hogy a google-nel ezt jobban atgondoltak mint ahogy te
a masodik reszehez: akkor valamit szarul csinalsz.
-
-
dolan
csendes tag
válasz
Oppenheimer #195 üzenetére
hogyne, tordeljuk tovabb a platformot
egy jo rommal es launcserrel egyebkent kozel tokeletes smoothsag valosithato meg sgs-en, aminek az iphone 4 mellett sincs semmi szegyenkeznivaloja sebessegben ami nem kicsi dolog ha beleszamitod hogy az android-on mennyivel tobb dolga van az os-nek az ios-nel aminek semmivel tobb dolga nincs mint nehany ikon megjelenitese egy teljesen zart platformon. tegyel ki 7 oldalnyi widget-et iphone-ra/ipad-ra, futtass par hatterszolgaltatast es ugy probald meg. jaa, hogy ott nem is lehet ilyeneket? bocs.
-
-
dolan
csendes tag
válasz
Oppenheimer #192 üzenetére
nagysagrendekkel folyamatosabb, smooth-abb az egesz rendszer sgs-en, te az osztalytarsadnal lattad, en egy evig hasznaltam. 3g-n pl ha raboktem a settings-re, 10 kerek masodpercig semmi nem jott be az eg vilagon. sgs ennyi ido alatt majdnemhogy bekapcsol full kikapcsolt allapotbol.
egyebkent iphone 4-en is tapasztaltam idonkent csunyabb beakadasokat es hibakat, az is nagyon messze van a tokeletestol. az a minimalis elonye hogy minimalisan folyamatosabbnak tunik az appok kozott a scrollozas, (amit az os zartsaga miatt tudhat megvalositani), ugyanezen zartsag miatt mind oda is vesz. illetve akinek fontosabb az hogy kicsit smoothabb a menu annal hogy a rendszeren valamit tudjon es csinalni es ne legyen olyan zart, annak nem is valo okostelefon, es teljesen feleslegesen dob ki az ablakon 200ezret egy iphone 4-ert. -
dolan
csendes tag
válasz
Oppenheimer #189 üzenetére
te mit szivtal?
barmi is az, en is kerek belole
komolyra forditva a szot: 1 evig hasznaltam 3g-t kb 5 kulonbozo fw-vel, es nem volt olyan fw amivel egyaltalan a harmadat elerte volna annak a sebessegnek amilyet az sgs-en a legszemetebb, legszarabb romon valaha is tapasztaltam. -
dolan
csendes tag
válasz
Oppenheimer #140 üzenetére
az azert igy tavolrol sem igaz. nalam sokkal gyorsabb volt a legszemetebb, legszarabb fw-vel is az sgs-em, mint amilyen az iphone 3g-m volt 4.0-as fw-vel, az tenyleg valami botranyosan szaggato csiga volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged