- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Tudtommal nem létezik, de szerintem lehet emiatt nem olyan lett (lehet le van védve ez a koncepció).
Más:
Tudom, hogy dokkolók nem jártak nálatok, de megkérdezném hátha tudja valaki, hogy a laptop dockban van valami mechanika, ami rögzíti a telefont a helyén, hogy ne essen ki vagy lehessen csak úgy kikapni onnan nyitott dock esetében? -
Rickazoid
addikt
Nem biztos, hogy ez sokat jelent. Nagyon sok nyelvet támogat a Gingerbread, de ez nem jelenti azt, hogy minden ezzel érkező telefon ismeri mindet. Ha csak nem lesz hivatalosan kapható nálunk, lehet nem lesz rá, amíg egy CyanogenMOD el nem készül (az biztos tartalmazni fogja, a CM7-es Milestone is tud magyarul).
-
Rickazoid
addikt
Mondjuk az összes (gyárilag független) idei és jövőbeni Sony Ericssonnak feloldható, ha lemondasz a garanciáról...
(#72) David75: szerintem az a szokás alakult ki a gyártóknál, hogy egyedi felülettel egyel korábbi verzióval érkezik, alap felülettel megkapja az aktuálisat, de mindkét esetben maximum egy új főverziót tesznek rá, hardvertől függetlenül (szimpla ARMv7-es 1 GHz processzor és 512 MB RAM bőven elég a Gingerbreadnek). Kivételekről nem nagyon tudok a Nexus-okat leszámítva. A HTC jár az élen ebben, a telefonjai 50%-át frissítette legalább egyszer, alig pár hónapos csúszással.
Én nem vennék Atrixot, mert nyakunkon a következő Android is lassan (nyáron jön), az Atrix valamikor akkor tájt talán meg is kapja a 2.3.3-at, az Európai verzió meg talán év végére. Meg merem kockáztatni, hogy ICS sosem kerül rá (már ha nem ez fog érkezni nyáron, erről ugye ellentmondásos hírek szólnak eddig).
Egyébként a korábbi kérdésemre senki nem tudja a választ? Az 1 GB-t RAM-ot az Android teljesen fel tudja használni, vagy van egy a Webtop által lefoglalt része? -
Rickazoid
addikt
Engem az érdekelne, hogy az 1 GB RAM-ot ténylegesen ki tudja használni az Atrixon futó Android, vagy megosztva van, mondjuk fele-fele arányban az Android és a Webtop közt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Mafia: The Old Country teszt
- Medence topik
- Hálózati / IP kamera
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest