- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Tudtommal nem létezik, de szerintem lehet emiatt nem olyan lett (lehet le van védve ez a koncepció).
Más:
Tudom, hogy dokkolók nem jártak nálatok, de megkérdezném hátha tudja valaki, hogy a laptop dockban van valami mechanika, ami rögzíti a telefont a helyén, hogy ne essen ki vagy lehessen csak úgy kikapni onnan nyitott dock esetében? -
Rickazoid
addikt
Nem biztos, hogy ez sokat jelent. Nagyon sok nyelvet támogat a Gingerbread, de ez nem jelenti azt, hogy minden ezzel érkező telefon ismeri mindet. Ha csak nem lesz hivatalosan kapható nálunk, lehet nem lesz rá, amíg egy CyanogenMOD el nem készül (az biztos tartalmazni fogja, a CM7-es Milestone is tud magyarul).
-
Rickazoid
addikt
Mondjuk az összes (gyárilag független) idei és jövőbeni Sony Ericssonnak feloldható, ha lemondasz a garanciáról...
(#72) David75: szerintem az a szokás alakult ki a gyártóknál, hogy egyedi felülettel egyel korábbi verzióval érkezik, alap felülettel megkapja az aktuálisat, de mindkét esetben maximum egy új főverziót tesznek rá, hardvertől függetlenül (szimpla ARMv7-es 1 GHz processzor és 512 MB RAM bőven elég a Gingerbreadnek). Kivételekről nem nagyon tudok a Nexus-okat leszámítva. A HTC jár az élen ebben, a telefonjai 50%-át frissítette legalább egyszer, alig pár hónapos csúszással.
Én nem vennék Atrixot, mert nyakunkon a következő Android is lassan (nyáron jön), az Atrix valamikor akkor tájt talán meg is kapja a 2.3.3-at, az Európai verzió meg talán év végére. Meg merem kockáztatni, hogy ICS sosem kerül rá (már ha nem ez fog érkezni nyáron, erről ugye ellentmondásos hírek szólnak eddig).
Egyébként a korábbi kérdésemre senki nem tudja a választ? Az 1 GB-t RAM-ot az Android teljesen fel tudja használni, vagy van egy a Webtop által lefoglalt része? -
Rickazoid
addikt
Engem az érdekelne, hogy az 1 GB RAM-ot ténylegesen ki tudja használni az Atrixon futó Android, vagy megosztva van, mondjuk fele-fele arányban az Android és a Webtop közt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest