- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Valentino K. #148 üzenetére
Te szimplán igénytelen alak vagy egy 2011-es felső kategóriás telefonnak a kamerájával szemben, ez a te alacsony elvárásaidat mutatja, nem pedig felmenti az adott eszközt, aminél nem egy és nem is kettő jobb képet készítő készülék van a piacon, nem csak a felső kategóriában. Márpedig egy új, multimédiára kihegyezett készüléket a többi készülékhez hasonlítunk, ha kiugróan elmaradt azoktól bármely része az megemlítésre kerül egy normális tesztben, függetlenül attól, hogy az egyes olvasók személyes igényeinek az még megfelel. Ez a 3., köztes stílus ami próbálja felnyitni a szemed, egyszer csak eljut feldolgozásra az info az agyi központodban, a helyett hogy sérelemnek vélnéd a tényeket, amelyek ott virítanak a tesztben.
-
raulicio
senior tag
válasz
Valentino K. #41 üzenetére
Akkor úgy látom, hogy te nem érted a lényeget, kiskomám... Persze ha neked elég a 2 mpx fix fókusz, ratyi minőség, akkor mindenki más hülye, aki ennél szeretne jobbat. Nem is értem, hogy miért nem azzal kezdted, hogy aki telefonáláson kívül, másra használja a telefonját az mind hülye.
Félre téve a tréfát, ha a te okfejtésedben csak nyoma lenne bármiféle logikának, akkor most valószínűleg papír alapú levélben értekeznénk, vagy még valószínűbb, hogy még mindig a fákon élnénk. A cél pontosan az, hogy a kis telefonod, majd egyszer kiváltsa a kopmpakt fényképezőket, amire volt is már néhány jó kísérlet (i8510, N8). Az, hogy neked erre nincs szükséged, még nem tesz rajtad kívül mindenki más hülyévé.
Mert én azokat tudom kurvára sajnálni, akik 150 ezerért megvesznek egy eszközt, úgy, hogy fogalmuk sincs róla, hogy mire jó, sőt nem is használják a funkciók 90%-át, mert nekik csak telefonálásra kell, meg arra, hogy félévente, fényképezzenek valami elmosódott förmedvény, aztán tapsikolva visítozzák a nagyvilágba, hogy "jéé, mire nem képes ez a mai technika". -
raulicio
senior tag
válasz
Valentino K. #29 üzenetére
Ha szerinted egy kameránál nem a képminőség a fontos, akkor mi? A mosolyfelismerés, vagy a 128 megapixel?? Egy kameránál pont, hogy a képminőség a fontos! Pl kifejezetten örültem, amikor láttam, hogy csak 5 mpx-es kamera kerül bele, mert gondoltam, hogy ilyen kameramodulokból, már annyit csináltak, hogy végre beleraknak vmi minőségit, de sajnos nem
Egyébként szerintem így kell kinézni egy telefonnak!!! Az eddig legszebb érintős telefon ez, a maga egyszerű és tiszta formájával. Végre normális méretű a keret is a kijelző körül. Az akksi jó pont + a kijelző is jobb lett, de sajnos bármennyire is jobban tetszik, annyival nem jobb a konkurenciánál, amivel többe kerül:
Arc: 126k, Incredible S: 108k, Desire HD: 107k, Desire S: 106k, Optimus 2x: 120k, Atrix: 156k
Mind xxl gsm, 12 hónap bolti garival. És beleszámolva, hogy némelyikben gyengébb hardware van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest