- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valentino K.
senior tag
válasz
raulicio #146 üzenetére
Akkor felveszem a te, agresszív támadó stílusodat
1. A fizikai törvényeket nem igazán tudod átbaszni, tehát egyelőre úgy néz ki, hogy a büdös életben nem fogsz olyan képeket csinálni egy telefonnal(ilyen fizikai méretek mellett), mint egy jobb kompakt géppel. FAIL!
2. Még mindig nem érted hogy mit írtam le, de sebaj. Egy szóval nem állítottam azt, hogy én a fejlődés ellen vagyok, csupán azt írtam le, hogy feszt sírnak a kamera minősége miatt, holott bőven elfogadható képminőséget produkál egy középkategóriás telefon. Arra tökéletes az Atrix (is), hogy lövöldözzél 3-4 képet a családról, kutyáról, buliról, kirándulásról. Ha ennél több kell, akkor vegyél fényképezőgépet. Ennyi!
Mindig elégedetlenkedni kell valamin...
-
Valentino K.
senior tag
Ricardo:
Ez nem vitás, nyilván midnenki örülne annak, ha egy N8 kaliberű kamera lenne az Atrixban
Sajnos tökéletes dolgok nincsenekraulicio:
Olvasd el újra, amit leírtam, s próbáld értelmezni a szöveget
Azt mondtam, hogy manapság egy középkategóriás telefon 3,2-5 megapixeles kameramodulja már bőven olyan képminőséget produkál, ami kielégíti a legtöbb átlagfelhasználó igényét, többek között szerintem az Atrixé is. Persze, hogy egy N8 oda-vissza veri képminőség terén, de most őszintén, aki mobilvásárlásnál a telefon által készített képek minősége alapján dönt, azt kurvára tudom sajnálni.
Ettől függetlenül én is örülök annak, ha a telefonom jó képeket csinál(mobilhoz mérten), de abszolút nem ennek kell lennie a fő szempontnak. -
Valentino K.
senior tag
Még mindig nem teljesen értem, hogy miért fő szempont a kamera által produkált képminőség...
Azért azt kijelenthetjük, hogy már rég nem abban a korban élünk, amikor vga felbontásban, olajfestményeket lövöldözgettünk.
Arra az Atrix kamerája is tökéletes, amire úgy ámblokk egy telefon ilyen téren való.Btw hosszú ideje talán ez az első olyan robotos teló, amire azt mondom, hogy na igen, ezt megvenném!
Good job!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged