Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valentino K.
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Akkor felveszem a te, agresszív támadó stílusodat

1. A fizikai törvényeket nem igazán tudod átbaszni, tehát egyelőre úgy néz ki, hogy a büdös életben nem fogsz olyan képeket csinálni egy telefonnal(ilyen fizikai méretek mellett), mint egy jobb kompakt géppel. FAIL!
2. Még mindig nem érted hogy mit írtam le, de sebaj. Egy szóval nem állítottam azt, hogy én a fejlődés ellen vagyok, csupán azt írtam le, hogy feszt sírnak a kamera minősége miatt, holott bőven elfogadható képminőséget produkál egy középkategóriás telefon. Arra tökéletes az Atrix (is), hogy lövöldözzél 3-4 képet a családról, kutyáról, buliról, kirándulásról. Ha ennél több kell, akkor vegyél fényképezőgépet. Ennyi!
Mindig elégedetlenkedni kell valamin...
-
Valentino K.
senior tag
Ricardo:
Ez nem vitás, nyilván midnenki örülne annak, ha egy N8 kaliberű kamera lenne az Atrixban
Sajnos tökéletes dolgok nincsenek![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
raulicio:
Olvasd el újra, amit leírtam, s próbáld értelmezni a szöveget

Azt mondtam, hogy manapság egy középkategóriás telefon 3,2-5 megapixeles kameramodulja már bőven olyan képminőséget produkál, ami kielégíti a legtöbb átlagfelhasználó igényét, többek között szerintem az Atrixé is. Persze, hogy egy N8 oda-vissza veri képminőség terén, de most őszintén, aki mobilvásárlásnál a telefon által készített képek minősége alapján dönt, azt kurvára tudom sajnálni.
Ettől függetlenül én is örülök annak, ha a telefonom jó képeket csinál(mobilhoz mérten), de abszolút nem ennek kell lennie a fő szempontnak. -
Valentino K.
senior tag
Még mindig nem teljesen értem, hogy miért fő szempont a kamera által produkált képminőség...
Azért azt kijelenthetjük, hogy már rég nem abban a korban élünk, amikor vga felbontásban, olajfestményeket lövöldözgettünk.
Arra az Atrix kamerája is tökéletes, amire úgy ámblokk egy telefon ilyen téren való.Btw hosszú ideje talán ez az első olyan robotos teló, amire azt mondom, hogy na igen, ezt megvenném!
Good job!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux Mint
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)