- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolan
csendes tag
válasz
#39560925 #199 üzenetére
aha. es ami most jo gameloftos jateknak szamit, szerinted milyennek fog szamitani mondjuk 2 ev mulva? a legutolso szaros kinai szutyok is rohogve el fogja vinni. es akkor az most milyen kategoriaba sorolando? nagyon nem mukodne ez a dolog, hidd el hogy a google-nel ezt jobban atgondoltak mint ahogy te
a masodik reszehez: akkor valamit szarul csinalsz.
-
dolan
csendes tag
válasz
#39560925 #195 üzenetére
hogyne, tordeljuk tovabb a platformot
egy jo rommal es launcserrel egyebkent kozel tokeletes smoothsag valosithato meg sgs-en, aminek az iphone 4 mellett sincs semmi szegyenkeznivaloja sebessegben ami nem kicsi dolog ha beleszamitod hogy az android-on mennyivel tobb dolga van az os-nek az ios-nel aminek semmivel tobb dolga nincs mint nehany ikon megjelenitese egy teljesen zart platformon. tegyel ki 7 oldalnyi widget-et iphone-ra/ipad-ra, futtass par hatterszolgaltatast es ugy probald meg. jaa, hogy ott nem is lehet ilyeneket? bocs.
-
dolan
csendes tag
válasz
#39560925 #192 üzenetére
nagysagrendekkel folyamatosabb, smooth-abb az egesz rendszer sgs-en, te az osztalytarsadnal lattad, en egy evig hasznaltam. 3g-n pl ha raboktem a settings-re, 10 kerek masodpercig semmi nem jott be az eg vilagon. sgs ennyi ido alatt majdnemhogy bekapcsol full kikapcsolt allapotbol.
egyebkent iphone 4-en is tapasztaltam idonkent csunyabb beakadasokat es hibakat, az is nagyon messze van a tokeletestol. az a minimalis elonye hogy minimalisan folyamatosabbnak tunik az appok kozott a scrollozas, (amit az os zartsaga miatt tudhat megvalositani), ugyanezen zartsag miatt mind oda is vesz. illetve akinek fontosabb az hogy kicsit smoothabb a menu annal hogy a rendszeren valamit tudjon es csinalni es ne legyen olyan zart, annak nem is valo okostelefon, es teljesen feleslegesen dob ki az ablakon 200ezret egy iphone 4-ert. -
dolan
csendes tag
válasz
#39560925 #189 üzenetére
te mit szivtal?
barmi is az, en is kerek belole
komolyra forditva a szot: 1 evig hasznaltam 3g-t kb 5 kulonbozo fw-vel, es nem volt olyan fw amivel egyaltalan a harmadat elerte volna annak a sebessegnek amilyet az sgs-en a legszemetebb, legszarabb romon valaha is tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő