- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dolan
csendes tag
válasz
Oppenheimer #215 üzenetére
ebben minden egyes szo annyira igaz, hogy igazabb mar nem is lehetne talan
-
errorcode06
őstag
válasz
Oppenheimer #211 üzenetére
már egyszer megtették?
-
dolan
csendes tag
válasz
Oppenheimer #199 üzenetére
aha. es ami most jo gameloftos jateknak szamit, szerinted milyennek fog szamitani mondjuk 2 ev mulva? a legutolso szaros kinai szutyok is rohogve el fogja vinni. es akkor az most milyen kategoriaba sorolando? nagyon nem mukodne ez a dolog, hidd el hogy a google-nel ezt jobban atgondoltak mint ahogy te
a masodik reszehez: akkor valamit szarul csinalsz.
-
dolan
csendes tag
válasz
Oppenheimer #195 üzenetére
hogyne, tordeljuk tovabb a platformot
egy jo rommal es launcserrel egyebkent kozel tokeletes smoothsag valosithato meg sgs-en, aminek az iphone 4 mellett sincs semmi szegyenkeznivaloja sebessegben ami nem kicsi dolog ha beleszamitod hogy az android-on mennyivel tobb dolga van az os-nek az ios-nel aminek semmivel tobb dolga nincs mint nehany ikon megjelenitese egy teljesen zart platformon. tegyel ki 7 oldalnyi widget-et iphone-ra/ipad-ra, futtass par hatterszolgaltatast es ugy probald meg. jaa, hogy ott nem is lehet ilyeneket? bocs.
-
dolan
csendes tag
válasz
Oppenheimer #192 üzenetére
nagysagrendekkel folyamatosabb, smooth-abb az egesz rendszer sgs-en, te az osztalytarsadnal lattad, en egy evig hasznaltam. 3g-n pl ha raboktem a settings-re, 10 kerek masodpercig semmi nem jott be az eg vilagon. sgs ennyi ido alatt majdnemhogy bekapcsol full kikapcsolt allapotbol.
egyebkent iphone 4-en is tapasztaltam idonkent csunyabb beakadasokat es hibakat, az is nagyon messze van a tokeletestol. az a minimalis elonye hogy minimalisan folyamatosabbnak tunik az appok kozott a scrollozas, (amit az os zartsaga miatt tudhat megvalositani), ugyanezen zartsag miatt mind oda is vesz. illetve akinek fontosabb az hogy kicsit smoothabb a menu annal hogy a rendszeren valamit tudjon es csinalni es ne legyen olyan zart, annak nem is valo okostelefon, es teljesen feleslegesen dob ki az ablakon 200ezret egy iphone 4-ert. -
joey04
titán
válasz
Oppenheimer #189 üzenetére
A 3G-nél egy fokkal smoothabb azért az sgs, de nagy különbség valóban nincs. Kivéve az emlegetett 4.0 az valami botrányosan sz*r volt.
Az sgs-nél pedig gyári romot használva értem az összevetést. -
dolan
csendes tag
válasz
Oppenheimer #189 üzenetére
te mit szivtal?
barmi is az, en is kerek belole
komolyra forditva a szot: 1 evig hasznaltam 3g-t kb 5 kulonbozo fw-vel, es nem volt olyan fw amivel egyaltalan a harmadat elerte volna annak a sebessegnek amilyet az sgs-en a legszemetebb, legszarabb romon valaha is tapasztaltam. -
dolan
csendes tag
válasz
Oppenheimer #140 üzenetére
az azert igy tavolrol sem igaz. nalam sokkal gyorsabb volt a legszemetebb, legszarabb fw-vel is az sgs-em, mint amilyen az iphone 3g-m volt 4.0-as fw-vel, az tenyleg valami botranyosan szaggato csiga volt.
-
jacis
nagyúr
válasz
Lesz olyan gyors csak egy kicsivel erősebb vas kell alá. AS-nak tényleg igaza van az SGS2 már elérte az általad említett szinteket sőt.....
-
GML
őstag
válasz
Én inkább azt mondanám, hogy a kétmásik rendszer működési elve miatt nem lesz olyan gyors, max látványos, mint a droid.
-
r4z
nagyúr
válasz
Oppenheimer #126 üzenetére
Az iOS (és gondolom a WP7 is) képernyőkezelésre van kihegyezve, míg az Androidban activity-k, process-ek vannak (ezért van valós multitasking). Nem összehasonlíthatóak ilyen szempontból.
-
AS
félisten
válasz
De van Galaxy S2 . Néz be topikjába gyorsabb mint egy iphone4.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Szerintem még nincs olyan Androidos készülék! De talán majd a négymagosak...
Persze, addigra megint csak felhizlalják jól az Androidot
-
hodostamas
addikt
válasz
Oppenheimer #114 üzenetére
jah, az újabbakra értettem
Valahogy nekem úgy tűnik hogy az SGS egy ilyen teszt volt a samunál, ott tapasztalatot gyűjtöttek, és valahogy az új termékeikkel, pl ace, hozzák azt a szinten amilyennek kellene lennie egy androidnak.
-
hodostamas
addikt
válasz
Oppenheimer #112 üzenetére
meg, és gyengébb hardveren is. egy a kulcsszó: normális rom, és csak okosan telepitgetni a programokat a marketből. (videókat nézegetve, sztem a samsung halad ebbe az irányba)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Xbox Series X|S
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest