- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én az utolsó mohikán Velvetet nyúzom (5G), de már az is asszem negyedik évét tolja. Ezt az évet még megadom neki - V20-szal ellentétben még mindig tud két nap/6 óra kijelzőidőt, ha épp nincs elkúrva a gugli app frissítése - aztán elengedem a kezét az LG-nek. Kár, hogy beadták a kulcsot, igazán innovatív és üdítő színfolt voltak.
-
Én használnám, de akku full kuka és ami nagyobb baj, hogy amerikai alaplap került bele cserére és az nem támogat európai LTE sávokat (elvileg igen, csak gyakorlatilag nem). Tehát tök használhatatlan wifin kívül
Így a root problémàkig el se jutok, hogy safetynet megkerülése már pár éve is egy folyamatos küzdelem volt a nem működő magisk modulokkal. Kinőttem a mókolàsból, illetve a világ nőtt ki. Akkora szívás lett, nekem nem éri meg 😢
-
-
Nem lassú az a másolás annyira
Nekem az airdrive volt retek lassú, nem is használtam.
LOS jobban igénybe veszi a procit úgy nézem, nem tűnik takarékosabbnak (bár annyira kampó a gyári akksi, hogy minden plusz perc egy ajándék 🤣
Nehogy beszerezzek egy ilyen góliátelemet véletlenül... -
-
DraXoN
addikt
[kép]
Az új akku teljesen jó lesz..Ez videónézéssel lett elérve teljes fényerejű háttér világítással..
Reméljük ez tovább bírja mint a gyári akkuk amik 1 év után rendszerint bedobták a kulcsot.
Illetve, továbbra se értem akkucserétől miért azűnt meg minden lag.. Bár összességében örülök neki, de ilyen jelenségre keresni hiába próbáltam, nem dobitt ki a google rá semmit. Így az ok rejtély.
De jó az új akku összességében, a telefon gyors, így cserélni sincs okom egyenlőre. Óvuk a környezetet a kevesebb elektronikai hulladékkal...
-
-
djpoti
aktív tag
Na, ígéretemhez híven rendeltem is egy 10500mAh -ás aksit. A töltőt szintecl el is felejthettem. Ezzel a részével nem volt bajom 3 nap az sima ügy. Csak akkora lett a telefonom, hogy nem tudtam megszokni. Szóval eladósorba került a mai nappal. Hátha egy horgásztársunk megörül majd eme hírnek.
Az android 10 re ráugranék, ha küldesz linket, megnézném majd mit tud. Az az igazság, hogy a másodlagos kijelzőt aktívan és intenzíven használom és nekem hatalmas probléma a hiánya, szóval sokat kellene kapjak az új romtól hogy váltsak ténylegesen.
-
DraXoN
addikt
Az eddigi tapasztaltaim:
tagnap este úgy 19 körül raktam be az akkut, 49% töltöttségről indult.
Az utóbbi élményeim miatt.. gondoltam majd gyorsan lemerítem... egész este (önmagam telefonhasználati szokásaihoz képest) nyomkodtam.. és másnap reggel is..
csináltam közel 3 óra kijelzőidőt, de "meguntam" másnap délután (ma délután) 2 körül és 9% hátralevő töltöttséggel rádugtam a töltőre a telefont...
Ugyan csak egy Ikeás 3 portos 2 amperes töltőre van rakva (nem gyors töltő), de közel fél 7ig töltött.. AccuBattery alapján a kapacitás megvan.
Kíváncsi leszek, hogy bírja, most "átlagos" használattal a részemről (úgy nagyjából átlagos használattal.. szokatlanul gyakran nézek a telefonra, hogy lássam "mi a helyzet").Ami biztos, tényleg minden lag megszűnt ezzel ... fura. Ezek szerint az akku feszültségének stabilitása is okozhat valamiféle instabilitást a rendszerben... Vagy nem tudom mi lehet az ok. A gyári aksi mint írtam nagyon lagzott (feltűnően), de az új 1 éves "után rendelt" aksival is volt némi lag.. de most az utóbbi sincs, sehol... Olyan vaj simán meg a készülék mint ha új lenne (sehol egy akadás)...
nagyon remélem utóbbi nem csak placebo a részemről átmenetileg...Egyébként létezik már a telefonra Android 10 alapú LineageOS ... ha valaki megpróbálná .. bár én még a korábbira se szántam el magam... de jó tudni van rá mód, hogy működjön (többé, kevésbé).
-
norvik
aktív tag
Köszönöm a tanácsot, de azt hiszem, nem élek vele. Van már új V huszasom. Pár évig biztos elmegy. Az első közel három éves. Mire tönkremegy, sajnos teljesen elavulttá is válik. A proci sebessége még jó, de a ram már érezhetően kevés kezd lenni. Az alkalmazások egyre híznak, anélkül hogy számottevően jobbak lennének, és eszik a ramot. Talán abba kéne hagyni az appok frissítését...
Volt ugyan panaszom erre a telefonra, pl. az amoled hiánya, és az, hogy nagyon macerás a root a duál simes verziónál, és bevallom, emiatt inkább feladtam, nem akartam téglát csinálni belőle. De ezt a két dolgot leszámítva, az eddig leghosszabban használt olostelefonom. Volt már drágább, nem is egy típus, de azoknál éreztem a továbblépés kényszerét. Ennél nem. Minden, az amoleden kívül megvan benne, amire szükségem van. A remek hangú dac plusz erősítő, és az infra. Az, hogy két sim kártyát tehetek bele, úgy, hogy még egy plusz micro ad is belefér. Új telefonban egy ilyet már nem lehet találni. És, még a kamera is elfogadható.
Tönkrement az első V20, és újra ezt vettem. Anyagiakban megengedhettem volna magamnak jóval drágábbat is. De egyik sem tudja ezt nyújtani a maiak közül. Úgy értem, hogy egyben. Van olyan telefon, amiben van infra, van amelyiknek jó a hangja, van amibe beletehetek 2 sim kártyát, talán még micro sd-t is. De, hogy mindez egy készülékre legyen jellemző, úgy, hogy még az akksi is cserélhető, na ilyen nem létezik. Csak ez. -
-
karmaresz
senior tag
Köszönöm az észrevételeket. Rátettem a mérlegre, ahogy @djpoti javasolta és tényleg 4-5 grammal kevesebbet nyomnak, mint a gyári. Valószínűleg neked is igazad van abban, hogy az IM programok sokat nyomhatnak a latba. Sajnos család és munka miatt egyelőre elengedhetetlen a Messenger és a WhatsApp, de a Vibert törlöm.
Ha van valakinek tuti eredeti LG V20 akksi forrása, ne tartsa magában. 4-4.5 óra kijelzőidő már elég lenne, hogy ne fojtsam új telefonba a bánatomat. - Ennek akkor is meglesz a helye. A zenei képességei miatt átköltöztetném az autóba. Mini jacken csatlakoztatva sokkal jobb a hangminősége, mint amire a kocsim BT hangrendszere képes. Már csak az a kérdés, találok-e olyan apa-apa minijack dugót, ami 40 ohm feletti, így elhiteti vele, hogy használnia kelljen a quad dac minden tudását. -
milkabrams
őstag
Az üvegfóliám kb. 1 évet bírt, nemrég cseréltem. Az akkuról meg annyit, hogy próbáltam a Perfinet, de semmivel sem tudott többet. 6600 mAh-s Yishda akkut használok és majdnem 1 éve semmit sem veszített a kapacitásából, gondolom a 3200-as sem képvisel rosszabb minőséget.
-
djpoti
aktív tag
Van H990DS is, de VS995 -ön gyakorlatozok. Kamera tesztprogram szerint van egy
FRONT kamera: 4,8 Mpx(2560x1920)BACK kamera:
15,77 Mpx(4640x3480)
7,8 Mpx(3264x2448)Esetleg hogyan tudom tesztelni másképpen?
Eddig a 9.0 sebessége döbbentett meg nagyon. Ilyen jellegű gyorsulást még nem tapasztaltam. Persze még csak ma reggel óta nyomkodom, de számomra ég és föld a különbség. -
djpoti
aktív tag
Megérkeztem a lineageos 16 -al. Ma reggel feltettem. Első észrevételem a másodlagos kijelző használata(képekből látni fogod), illetve nem tudom másképpen magyarázni, olyan fickósabb, gyorsabb lett a telefon.
Az első két kép screenshot, az utolsó telefonos kép, a másodlagos kijelző használatáról. Az első kettőn a screenshot telibe berakja, a bal sarkot is.
-
-
-
Utolsó mocskos rohadékok, de ez nem újdonság. Az a legrosszabb, hogy a V30 (+, Thinq) továbbra is egy átkozottul jó telefon és a dilemma ennek megfelelő; támogassak egy céget, amelyet szívesebben szántanék be a Marianna árok aljára és sóval hinteném be a helyét, vagy vegyek mást, mikor nekem ez tetszik és ár/értékben továbbra se látok jobbat? Persze a kérdés költői. Dögölj meg LG.
-
norvik
aktív tag
Egyet kell értsek Veled. Mindjárt kétéves a telefon, és az eredeti akksit már nem használom, annyira gyenge. Rendeltem utángyártottat, az meg alapból olyan, mintha a régit használnám. Aztán rendeltem gyárinak mondottat, de vannak kétségeim, arról, hogy valóban gyári-e. Külsőre nincs eltérés, de mintha nem hozná azt a teljesítményt, mint amit a telefonnal kaptam, és hát az sem volt túl combos, újkorában sem.
Jelenleg egy hatalmas akksival használom, na arra nincs panasz. Nagy, súlyos, és ronda a hozzá kapott hátlappal. De az esztétikánál előrébb helyezem az üzemidőt, a használhatóságot. Most is 10 óra, 37 perc képernyő idő után, még mindig 42 százalékon áll az akksi.
Tudom, hogy előbb utóbb cserélnem kell, mert elavul. Jártam már így Motorola Milestone-nal. Még mindig üzemképes, de teljességgel elavult. Szerettem, minőségi készülék volt egy olyan korban, amikor még ezen kívül szinte egy gyártó sem készített fémházas telót. És ott volt a fizikai billentyűzet is, amit akkor nagyon preferáltam, ma már viszont nem sírok vissza, mert gyorsabban, és legalább olyan gyorsan tudok gépelni virtuális billentyűzettel is. Még két évet azért még kinézek belőle. Addig talán kijön valami megfelelő. A kivehető akksit kivéve. Annak azt hiszem, végképp búcsút mondhatunk. -
sunone
aktív tag
Kevés ütésálló, f1.8-as, optikai stabilizátoros, bővíthető akksis, fejlett hangrendszerű telefon van ma piacon.
Ritka kivételektől eltekintve hasonló értékű telefonokra sincs rendszeres szoftverfrissítés az évek elmúltával.
Én csak a gyári akksi gyengeségét érzem fájó pontnak, amit viszont egy utángyártott, nagykapacitású darabbal lehet orvosolni.
Az AMOLED kijelző senkinek ne hiányozzon, törésenként 30+ eFt-os alkatrészárral lehet számolni. -
-
MaxxDamage
félisten
Tudtommal mindegyik Androidos telefon ilyen.
Ha kikapcsol és azután rakod fel tölteni (bárhova - hálózat, vagy PC...PC egyértelműen lassabban tölt, sokkal) akkor pár %-nál be is kapcsol automatán.
Én normális esetben (5 vagy 2-3%-ig hagyom merülni és akkor rakom fel, ha nincs vele fontos dolgom, akkor kapcsolom ki és úgy tölt)
Szóval ne lepődj meg....az akksi a sz*r, nem a telefon. (battery replace rá férne biztosan)MD
L -
az nem számít, a világ többi részén van. Nem baj, ha értesülnek róla, vannak elégedetlen felhasználóik, akiket a biztos TÖBBET NEM vásárlók között tudhatnak, kizárólag saját maguknak köszönhetően.
Szóval kérek linket, ami működik. Abszolút röhej, hogy a telefon saját LG fiókjában semmlyen kitölthető fórum nincs. Nem létezik. Ez az igazi kapcsolattartás -
Kisszidi
csendes tag
Nekem G3, V10 és V20 után egyértelmű, hogy csak az LG. Minden megy, ahogy kell.
A Sony telóim állandóan szívattak, pl az SP-t minden egyes frissítés után hard resetelni kellett mert bootlopba került, a Z Ultra kamerája rettenetes volt, a T2 Ultra meg baromira lelassult pár hét után. Egy haverom G4-ről váltott XZ1-re 2 hónapja, de állandóak a bluetooth problémái. Épp V30-cal szemez.
Aztán voltak kínai csodák, mint Xiaomi Mi Max, Mi Mix, Redmi Note 4, Alcatel Idol 2s, meg Vernee, Lenovo, THL. Mindegyik jó volt, csak a sok apróság, mint a leálló értesítések, eltűnedező térerő, megbízhatatlan GPS stb.
Volt iPhone is, még az a 2. legjobb az LG után a sorban, meg is maradt tartalék telefonnak.
Nekem messze az LG vált be a legjobban. Minden úgy működik ahogy elvárom, ez a legfontosabb.
Lassúak a frissítések? Na bumm, milyen más funkciót fog adni a 8, amiért most remegünk és nem tudunk élni nélküle? Max az LDAC lesz érdekes.
-
-
djpoti
aktív tag
De gyönyörű.
Igen, használtan vettem a készüléket, ez volt az a kijelzőhibás készülék a jófogáson, illetve hardveraprón is fent volt.
Köszönöm az információt!
Ilyen esetben mit tudok tenni?
Előző tulaj kilőve sajnos, boltból lett veéve a készülék.
Tehát ha jól értem, van egy 7 -es andriidom, ha csinálok egy gyári beállítás visszaállítást, az nem lesz elég eladás előtt? -
dSERiES
senior tag
Még annyi jutott eszembe, hogy anno a G2-nek volt ilyen hibája ha lehet ezt annak mondani.. és azon volt valami réteg amit ha ledörzsöltél akkor szép tiszta lett, a karcok eltűntek. Onnan lehetett látni, hogy a fényben ilyen lilás árnyalatban csillogott a kameraüveg, na most nem tudom hogy a V20-nak is van-e ilyen rétege, de ha már cseréni akarod esetleg, akkor előtte egy próbált megérhet a dolog.
Az én G2-őmön régen csináltam ezt a trükköt és működött tényleg, én valami polír pasztát vettem hozzá, nem fogkrémmel / stb. próbáltam. Ha gondolod megnézem hogy mi volt pontosan, az működött. -
MaxxDamage
félisten
Nagyon f***a lett ez így!
Most mind2 kártyát tudom használni, hívni is mind2-ről és engem is tudnak mind2 számon. Jelenleg a net az első sim-ről megy (Voda) de a második (T) majd akkor lesz beállítva, mikor az első elérné a forduló napot, vagy lefogy és lemondom akkor.MD
L -
st3v3np3t3r
nagyúr
Quick Cover tok beállítást kapcsoltad ki?
az F800 kizárólag kóreai variáns és csak kóreába szánták,tehát logikus hogy nem került bele magyar nyelv...ellenben a H990(DS) multirégiós rendszerek, mindegyik H990(DS) kezeli a magyart, csak le van tiltva, ez abból derült ki számomra, mikor az Arab régiós rendszert cseréltem SEA régiókódos rendszerre, és nem SEA vagy AME hanem OPEN-COM vezióra állt be,és így volt magyar nyelv, mivel nem volt régiókorlátozás... amúgy a VoLTE(IMS) beállítások is feloldódtak, csak hiányzik a magyar telekomos volte konfiguráció...alapból nekem az AME-XX nem kezel VoLTE(IMS)-t... sőt,konfigurációban ki is van kapcsolva... ha lehetne szerkeszteni a cust.img-t, akkor valamelyik telekomos LG-ből ki lehetne csalni a konfigurációt és átültetni a V20ba... de ez csak elmélet...p
-
Aha kamerát megtaláltam közben, köszi!
EQ hiány azért nagyon gáz. Playen fent van egy audio fx verzió, amely a cián romok alap eq-ja volt. Nem egy tigris, de a semminél jobb.
Hifi dac ide, vagy oda, a zenei fájlok többsége (pláne spotify és youtube minőségben) igényli.
Tuti lesz root, pár nap max. Kíváncsi vagyok hogyan működik együtt Arise-zal. -
dSERiES
senior tag
-
Helltak
őstag
Azért örülnék, ha olyat fognék ki, amihez B&O füles van, valószínűleg azért jobb hangja van, mint a szegény Piston 3-nak
Én se vagyok oda az üveg hátlapért, S8+ra is vettem hátlapra is fóliát és úgy hordom tokban.
Ezt a tokot tervezem V20-ra: [link]
Ilyenem van S8+ra is, csak az Spigen. -
dSERiES
senior tag
Így így, magyarán csak a füles az igazi differencia (már akinek az ér valamit), aki ilyen telefont vesz gondolom az audio-képességei miatt (is) teszi így vagy eleve van egy jó fülese vagy vesz hozzá egyet és nem a gyárival használja úgy sem.
Nekem is SEA, titán vagy fekete vagy mi (a sötétebb) és B&O Play-es. Anno a partnero-nál csak szürke volt, én mondtam hogy engem csak ez a fajta érdekel, rendeltek és küldtek egyet. -
karmaresz
senior tag
Pontosan, ahogy leírtad; nincs B&O háttér és hiányzik a B&O logó a hátoldalról is.
Helltak: Ha van otthon valami minőségibb fej-, vagy fülhallgatód, akkor nem kell, hogy ez prilritás legyen. Ha nincs... nos akkor jobb mint az alap gyári quadbeat, de csodát várhatóan nem művel.
-
karmaresz
senior tag
Igen, hallottam ezt a military grade shock proof fícsőrt. Örülök is neki, ha strapabíróbb mint az átlag, de gyanítom, ha pucéran találkozik mondjuk csípőmagasságból a betonnal, úgy azért annak maradhatnak látható külsérelmi nyomai. Szeretem, ha szép a telefonom, de két kisgyerek mellett óhatatlanul is kerülhetek hasonló helyzetbe.
Másrészt nekem a fém felület simasága, továbbá a telefon mérete és vékonysága együtt hordozott egyfajta bizonytalansági faktort. Ezzel a tokkal mindkettőt letudtam. -
st3v3np3t3r
nagyúr
AL6013-as aluminiumból van váz, amit a repülőgépek gyártásánál is használnak. El lehet képzelni hogy egy repülőgépnek is miket kell kibírnia...nagyon erős fém s igen magas a korrózió állósága...az ABS fékekben is megtalálató ez anyag...a tetején és az alján a Szilikon-Polikarbonát ból készült "műanyag" találató mely kítűnő ütésállósággal rendelkezik írja a GSM Arna tesztje
-
st3v3np3t3r
nagyúr
feleslegen keresztbe flashelni,nem lesz jó...
tegnap feltettem a telómra a sea régiósat és nem talált updatetet...meg v10g-global-com-ot írt ki, nem v10g-sea-xx-et... tehát ez a keresztbe flashelgetés felesleges...meg a buyer code miatt is ugatni fog minden indításnál....
a /cust partícióban meg lehet nézni milyen régiókat kezel,nekem ARE meg ESA...erre a 2re nem ugat...de ESA régiósnál is global-com-ot ír ki...
mellesleg csak ezt találtam ami novemberi patches...xda-ra rakta fel valami magyar user
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
ahogy a Family Guy-ban Quagmire mondaná... Úgy ám...
Igen, Z1-em kicsit romokban hever, így hát kicsit szintet léptem
valóban onnan ismerhetsz
csak ismételni tudom... Úgy ám
Dual Sim-es... Én a Partnerótól rendeltem csütörtök délután, péntek délután már nyomogattam
A doboza szerint ARE régiós...
Számomra a játékélmény is fő szempont...hát ezt kiszolgálja a V20...Wot
litz full maxon stabilan 60fps, még játékos energiatakarékossággal is
...kell ennél több?
a gyári fülese kiválóan szól, el is csomagoltam a Hama fülesem(ez mondjuk inkább LG/HAMA koperáció, LG füles a drótja, HAMA a füles része
)
-
Tillu70
tag
Hát, ízlés dolga, de:
- mivel tokban hordom, nem látom. Sem a fóliát, sem a hátulját, tehát édesmindegy, hogy rajta van-é, vagy sem.
- A tokomat is tartóban hordom, mert szeretek vigyázni a dolgaimra, sajnálom, de engem idegesít még egy karc is.
- máskülönben nekem is van ismerősöm, aki a 4 éves notiját még a gyári kijelző védő vászonnal hajtja le. mosolyogtam rajta eleget...
...és kapaszkodj meg, volt rajta üvegfólia is, de azt 2 hete leszedtem, mert volt egy kis buborék és az is idegesített. Amúgy nem vagyok ideges. ("voltam már ideges") -
dSERiES
senior tag
+1
Rádadásul a V20-nak valami undormány fólia volt a kijelzőn gyárilag, első dolgom volt hogy vettem 1 tempered glass-t és téptem is le róla.
Valószínű már ezeknek az újabb telefonoknak nem is kellene semmi védelem az üvegfelületeire, mert állítólag ilyen aprópénz / kulcs nem tudja megkarcolni, de nekem régi beidegződés hogy teszek rá mindig valami fóliát / üveget. -
Louis1
tag
Újraindítottam és újratelepítettem mindent, de sajnos az az ablak nem akar feljönni. Talán valami driver hiányzik, de nem tudom mi. Majd megpróbálom másik pc-ről, csak sajnos a munkahelyire nem lehet semmit telepíteni, de még nem adtam fel.
Köszönöm az eddigi segítségeteket. -
bp2013
csendes tag
Hát, nem bírtam ki, ma visszamentem és megvettem úgy, ahogy volt, B&O nélkül. Ennyit még nem szarakodtam egy mobil vásárlással, de remélem, megérte.
Üdv, klubtársak!
Elkezdtem ismerkedni vele! Kissé más, mint az eddigiek, sok az újdonság. Biztosan lesznek kérdéseim, de hál' Istennek ez tényleg egy jó fórum! No, meg megkeresem a leírást a neten. Ugye van? -
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ha a modellszámok stimmelnek, mint G3 esetén pl. D855 és a szoftver is D855-re való, akkor a régió eltérés nem számít az esetek 99%-ban. Nem akarok senki helyett dönteni, csak elmondom nagyjából hogy működik/működött a LG-nél, mindenki döntsön saját belátása szerint.
Az XDA-s srácoknál pedig kevesebben vágják ezt a témát magas szinten.
-
dSERiES
senior tag
Az igen, állítólag a v10f lesz a kövi, verzió marad ugyanaz csak biztonsági update (valahol olvastam hogy ~180 mega).
Neked is SEA ha jól látom? H990DS?
szerk.: látom én is ~700 mega
valamit hegesztettek is rajta akkor, mert bugfix / usability improved is van (vagy csak ez ilyen sablon szöveg náluk). Meglátjuk.
-
dSERiES
senior tag
Hát, én most állítgattam mindent, időzónát de nem teszi át a rendszer nyelvét (mondjuk annyira nem is hiányzik). Ezért meg resetelni nem akarom... ha valaki nem lakta még be teljesen kipróbálhatná (vagy ha most érkezik neki).
Az OK hogy a Google-t át lehet tenni magyarra, de attól a rendszer még nem lesz magyar (pl. beállítások). -
Aryon87
félisten
Mielott megvennem a telot, valaki nem aldozna ram egy 10 percet, hogy lassam eloben a V20-at Bp-en? Sajnos nincs erre lehetoseg, youtubot meg hiaba nezek roluk, nem olyan. G6 volt a kezemben, csupa pozitivum szol mellette, a negativ hogy elqrtak, es a G5 ujragondolt kiadasa lett (volt G5, szal tudom milyen), ami nem feltetlen baj, de ugye a Samu elonyt szerzett megint, holott nem ez volt a celjuk.
A V20 meg ugye ott van elrontva, hogy nem lett eu-s.. igy az LG szerviz nem tud mit kezdeni vele alkatresz hijjan. -
Aryon87
félisten
Huh, jo reszletes iromany. Igen, nagy a dilemma: hardvereben ugyanaz mindketto, szal az most nem mervado, bar jobban orulnek ha s835 lenne 6gb ram stb.. de az LGt ismerven ez nem gond, mert optimalizalasban jelesek.
Design: elobb neztem youtube videot a ketto osszehasonlitasarol, a G6 ugye kisebb, ugyanakkora megjelenitovel, minusz masodlagos kijelzo. Ha azt veszem nekem az nemnis kell, mert ott a baki, hogy az ertesitesi sav nem ott van, hanem a fokijelzoben.
Es valoban nagy a V20.
Zene teren nekem mindegy, nem hasznalom ki a DAC adta lehetoseget, igy a G6-ban levo hianya nem fajo. Plane hogy hallaskarosult vagyok..Kamera: ebben lehet kulonbseg a ketto kozt, mar csak a szenzorok miatt is.
Ami a G6 fele lokdos, az az LG garancia hasznalhatosaga, es az ip68, amit ha nem is hasznalok ki, jo ha van.
Ketto kozt 30k a kulonbseg.
-
Aryon87
félisten
Ja vag, ugy
Nalam mar a Type-Cbol van sok, mert G5, Mate9, Mi5 mar azzal van, es rendeltem kabeleket korabban, + toltobolcso is van a G5hoz, ami jo volt a Mi5-nek is. S7e az microusb-s..
Jut eszembe, a V20 tud vezeteknelkul is toltodni?
Ugy nez ki, lassan osszejon a project.. ha minden igaz meg ebben a honapban csatlakozom a csapathoz.. Csak bevallalom a telot, nagyon bejon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest