- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz
RetepNyaraB #2578 üzenetére
Anno a flex szériájukat "wow" szinten csodáltam, de nem tetszett a hátsó gomb, amiatt inkább nem akartam, de ha nincs az akkor sony helyett lehet lett volna egy flex modellem...
A v20 kijelző ideje valóban sose volt acélos, de nekem megfelelt, sose nyomkodtam extrém sokat egy-egy telefonom, ez máig igaz. 1 napot kibírtam anno is vele, szerintem ez most se lenne gond ha az akku bírná (bár az újabb rendszer többet kivehet belőle, ezt tesztelni kellene még).
Egyébként valamit nagyon elszúrhatott az LG ezzen telefonon, vagy az akkuk voltak nagyon "túlfeszítve" (túl nagy töltésáram, vagy magasabb feszültség érték), mert a gyáriak is fél-1 év környékén már gyengélkedésre utaló nyomokat vétettek (pl. 10%-on már kikapcsolt a telefon), vagy a töltő áramkört szúrták el és a tervezett felett eteti az akkut ami így meghibásodik idő előtt.
-
DraXoN
addikt
válasz
RetepNyaraB #2574 üzenetére
De az akkumulátor, a 4 évig amíg aktívan használtam a telefont (2017 nyara-2021 nyara), 3db aksit használtam el vele, bár az összesnek voltak bajai fél éves mivoltikkor is. 4. aksit vettem meg amit úgy 1 hétig használtam amikor úgy "hírtelen vezérelve" lecseréltem.
egy fél éve most a falon volt a telefon használatban mint "okos otthon vezérlőpanel".. igazából sajnáltam rá használni, de csak kísérletképp volt ott (nem volt gond vele... kell erre a célra beszereznem pár olcsó régi droidos telefont).Az utóljára vett akku, úgy néz ki még jó. Pár hetet kell kibírnia a telefonnak (összességében).
Telefon módosítások meg... sajnos más időket élünk. anno 4-es és 5-ös (Sony Xperia Z1 Compact-ra, illetve Opendot tablet-re, meg valami más kínai tabletre) de még 6-osból is Lenovo K3 Note-ra) írtam saját romokat is (na jó, módosított romokat).. Igaz, egy fél éve újra módosítottam valami androidost, egy autós fejegység rom-ját... próbáltam jobb állapotba hozni, hogy gyorsabb legyen és android autó működjön rendesen... fél siker volt utóbbi.
-
DraXoN
addikt
válasz
RetepNyaraB #2574 üzenetére
rootolni nem is rootoltam, mert az tényleg szívás (sajnos).
Az alkalmazásokon kívül így 2 problémát tapasztaltam:
1. Authy alkalmazás megtagadja a működést az eszközön a biztonsági szintre hivatkozva.
viszont semmi más nem panaszkodott a telefonra (még), Cib (bár még újra aktiválnom kell), Revolut, Simple megy
2. Úgy néz ki a bluetooth kicsit bugos, sokan panaszkodnak, hogy nem megy smart band/watch, és nekem se sikerült összepárosítanom... Illetve sokan írják, hogy eldobálja a bluetooth hangszórókat/fejhalgatókat is. Ez utóbbival tegnap nem foglalkoztam, de validnak tűnik, mert ma nézem és már 3x kellett kitörölnöm és újra felvenni egy blutetooth hangszórót (egy kb fél óra után eldobja)..
nem tudom erre találok-e még workaround-ot ... van aki elvileg build.prop módosítással állítása szerint javította, de nem írta le mit is csinált. -
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2570 üzenetére
yishda félét használtam, semmi gond nem volt vele.
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2570 üzenetére
Nekem valami 6600mah volt, az tudta is a gyári értékeket, du. megnézem.
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2568 üzenetére
[Itt] egy csomó.
-
varos
tag
válasz
RetepNyaraB #2565 üzenetére
Én még használom de gyári rommal, nekem nem melegszik.
-
DraXoN
addikt
válasz
RetepNyaraB #2565 üzenetére
úgy egy éve a polcon van, akármit csináltam vele (újrapasztáztam) de 1 hét után mindig pokoli forró lett és throttlingolt össze-vissza...
én mondjuk maradtam a gyári romnál.. volt egy próbálkozás, hogy mást rárakok, de elakadtam félúton azt nem erőltettem tovább a dolgot..
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2559 üzenetére
Hogyne
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2557 üzenetére
Szerintem annyira nem. Hardveresen most is jó a v20.
-
DraXoN
addikt
válasz
RetepNyaraB #2554 üzenetére
https://forum.xda-developers.com/v20/development/rom-lineageos-17-1-lg-v20-variants-t4076549
LineageOS 17.1
ez 10-es droid, de nem próbáltam ki (még mindig nem szántam rá magam), így nem tudom milyen esetleges "hiba" van vagy nincs vele. -
DraXoN
addikt
válasz
RetepNyaraB #2552 üzenetére
akkor abszolút nem is működik a digi hálózatán?
más:
már van official lineageOS a telefonra -
DraXoN
addikt
válasz
RetepNyaraB #2539 üzenetére
Gyári Oreo.
Még a maradékkal az akku úgy fél 1-ig "kitartott" készenlétben (és mellé kb. negyed óra kijelzőidő)...LineageOS-re azt mondják az javít az akku időn, de egyenlőre egy ilyen lépéssel várok még (bár abból már van 10es droid.. bár az sokat nem számít összességében).
A Perfine 4100mAh-s akkuja, részemről eddigi tapasztalataim alapján tehát ajánlott vétel!
De kb. ilyen akkuval kellett volna ennek a telefonnak gyárilag is jönnie.Már csak 1 dolog zavar a telefonnal, de azon nem fogok tudni változtatni, hogy a type-c port csak USB2.0...
Az LG meg megszünteti az AirDrive-ot.. így kell valami alternatíva, vagy marad a lassú másolás
...
-
parkasz
senior tag
válasz
RetepNyaraB #2530 üzenetére
Szia!
Köszi előre is. Valami sikerült előhalásznom, azonban ott elakadok, hogy amikora parancssorban futtatnám az adb devices parnancsot, vagy a db shell pm grant com.whenair.language android.permission.CHANGE_CONFIGURATION parancsot az alábbi hibaüzenet fogad:'adb' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.na itt nem tudom mit rontok el.
-
djpoti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2524 üzenetére
Igen, a 9.0 -nál azt vettem észre, hogy a képarány nem tökéletes. Igaz jobban meg van hajtva az alaplap mint a gyári rommal, érezhető is hogy melegszik, de azért kíváncsiságból egy q0 -re ráugranék.
A másodlagos kijelzőt én is úgy gondolom, hogy extended lenne benne.
Sajnálom hogy az lg letojta a frissítést nagyívben. Többi szériával egyenlőre nem barátkozom, már a v30 nak os annyiba kerül a csiricsáré kijelzője, mint egy komplett V20.Alis vásárlás, most pont megint akciós: [link]
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2500 üzenetére
Szia! Aktuálissá vált, hol tudom megnézni a régiót?
-
djpoti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2496 üzenetére
A 2464 -es hozzászólásban leírtam a root és a hozzá tartozó tapasztalataim. Illetve, hogy mi alapján csináltam meg. Viszont ha jól olvastam célszerű először egy downgrade nougat rendszerre.
-
válasz
RetepNyaraB #2486 üzenetére
Na újrahúztam a szemétládát, több rommal is. A kijelző defektes. 5 másodpercig rendesen világít, majd besötétül. Rohadjon meg. Töltés jelenleg a nejem iPad Air töltőjével frankó (az is 18wattos gyorstöltő pedig), minden másra (az egy amperes kis vacakra is) behisztizik. Ilyen egy pöcs gépezet...
Igazából annyi kérdés maradt, merjek-e kijelzőt venni rá, vagy lehet alaplapi vezérlés gond is és akkor adtam a szarnak egy pofontot. Kb 40 dolcsi szállítással egy utangyartott display (mást nem is lehet kapni).
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2484 üzenetére
A következő mimden bizonnyal egy samu note lesz.
-
DraXoN
addikt
válasz
RetepNyaraB #2484 üzenetére
Akkor annyi neki?
-
djpoti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2466 üzenetére
Na, ebben most segítséged kérem, ha elmondod mit csináljak, mit próbáljak, kamerára azt írják, hogy lineageos 16 alatt csak akkor működik rendben, ha előtte 15.1 -et teszel fel és arra húzod a 16 -ot, más esetben nem megy.
DraXon: Ha ezt végignyomkodtam feltolom azt, itt már egyszerű, telefonon frent van a lineageos 16 zip -je
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2459 üzenetére
Nem akku miatt, 6600mah van benne. System cachet szeretnék törölni.[link]
-
sixpak
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2454 üzenetére
Én is fontolgatom a cserét, szerintem megszakítom a hagyományt (az elmúlt 6-7 évben csak LG-m volt) és Huawei-re váltok, ez a Mate 20 pro nagyon tetszik, meg a P30 pro is....aztán lehet V40 lesz.
-
save
tag
válasz
RetepNyaraB #2439 üzenetére
Igen, teló nélkül lehet így tölteni.
Úgy vettem észre, kb ugyanannyi a kapacitása ezeknek az akksiknak, mint az eredetinek.A rootolás a reklámok miatt engem is érdekelne, de nem kritikus.
-
DraXoN
addikt
válasz
RetepNyaraB #2441 üzenetére
enyém is most lesz 2 éves.. kb 22 hónapos most, de a második akkut fogyasztja ... most tervezek venni újat mert a mostani már óránként úgy merül közel 10%ot, hogy hozzá se érek a telefonhoz (napközben én nem nyomkodom, időm nincs rá, de nem is akarnám nyomkodni ... nem szokásom a napi sok órás kijelzőidő ... inkább percekben mérhető)..
gáz, hogy kb. 1 évet bírnak az akkuk ... -
norvik
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2430 üzenetére
Nekem semmi gondom nem volt a downgrade-del. Az Lgup szépen felteszi rá bármely régebbi, vagy újabb gyári romot.
A root viszont ennek ellenére sem jött össze. Pontról pontra követtem nem egyszer, nem kétszer az xda-s leírást, de mindig ugyanott akadtam el, és biztos, hogy jól csináltam. Valahol a hetedik, vagy a nyolcadik lépésnél akad el, elvégeztem a megfelelő lépéseket, de az utolsónál semmi sem történt. Egy kártyás verziónál nem volt ilyen gondom. Két napot szívtam vele, aztán feladtam. -
karmaresz
senior tag
válasz
Köszi a beszámolót.
Örülök, hogy eddig nem frissítettem. -
DraXoN
addikt
válasz
vannak már "érdekes" holmik rá ... úgy ahogy, de sokat segítene egy nyitott bootloader, de elvileg .. nagy nehezen ... megkerülhető egy-két korlátozással és akár lineageOS által 9es droid is feltud menni (de nem működik még jól, sok a bug)..
segítenék "fejleszteni" de nem tudom, kéne egy 2. ilyen telefon hozzá, mert "be van lakva" az enyém és "letörölve" kísérletezni, hát.. nincs kedvem
(banki account miatt macerás is lenne)...
de előbb-utóbb csak lesz vele valami..
-
Molk
tag
válasz
RetepNyaraB #2415 üzenetére
Nem gondoltam, hogy a V20 topikban fognak egy V30-ra rábeszélni, de sikerült.
Akkor majd a használlt V30-akat nézegetem. -
sixpak
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2410 üzenetére
De lehet, hard reset....megoldás mindenre.
-
djpoti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2392 üzenetére
Én aliexpress -ről rendeltem tavaly kijelzőt kerettel, azóta is hibamentesen működik. Kerestem volna vissza a linket, de az eladó már nem árulja. Viszont ~$25 körül meg lehet találni a megfelelőt, rákerestem. Én még $54 vettem az enyém.
Más:
Az oreoval kapcsolatban, elégedett vagyok, igazából csak a régi IGO -m kellet lecserélnem nextgen verzióra, amit sajnálok. Nekem az a régi jóértelemben vett "paraszt" verzió volt a legtökéletesebb.Ami nagyon idegesít benne és hátha tudtok segíteni, hogy mobil adat ki és bekapcsolásnál rákérdez, hogy biztosan ki vagy be akarom kapcsolni. Nem találtam sehol, hol lehetne ezt kikapcsolni. Nem értem ezt a plusz kérdést egyáltalán, elég nehéz véletlenül kikapcsolni...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #2389 üzenetére
Végül a V30+ is csinálja...aztán elegem lett és leteszteltem mind, majd ezt írtam az LG-nek. (elsőnek jó lesz)
Tisztelt Cím.!
LG V10 H960A "Black" (4/32GB) CZE region
LG V20 H990DS "Silver" (4/64GB) SEA region
LG V30+ H930DS "Blue" (4/128GB) SEA region
Készülékek vannak a birtokomban (régóta LG-t használok) és az alábbi jelenségre lettem figyelmes (most külön teszteltük párommal) , amire gyártói magyarázatot várok. Mind3 telefonnál tapasztalható, hogy hívás esetén a kapcsolás (fülhöz emelés esetén automatikus kapcsolás) nem egyszerűen végrehajtható. A funkció a telefonokon bekapcsolva. Emeleti szobába (családi ház, emeletes) az ágyon fekve, kedvesem mellettem és az is hívott fel (teszteltük) és én fülhöz emeltem (bele is szóltam) és nem kapcsolta a hívást. Az ágyról felkelve és pár méterre arrébb már jó volt és működött. Mai napon a konyhában voltam (földszint, emeletes családi ház) és hívtak (20-30 méterre lévő épületből/műhelyből) és fülhöz emelve/bele szólva nem kapcsolta (kézzel el kellett húznom a csuszkát) és ezt most este teszteltük és gond nélkül működött!Nos a problémát/hiba jelenséget le írtam és várom rá az esszerű választ, magyarázatot önöktől, mint gyártó. Nekem sajnos ötletem sincs. Volt mikor 60km-re arrébbról hívtak és nem működött így a hívás fogadása (V20 volt az akkor érintett készülék)
Várom segítőkész és megtisztelő válaszukat!
Üdvözlettel,
xyRemélem tudnak valami magyarázatot/megfelelő választ adni...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #2389 üzenetére
Fórum nincs. V20-m SEA régiós és azokkal (Gyártó) vettem fel a kapcsolatot / regeltem a telefont. [link]
-
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #2383 üzenetére
Szerintem jobb lett, de nálam egy fontos funkció nem megy sajnos (korábban írtam róla)
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2343 üzenetére
[link]Ő az. közben találtam valami progit mely szerint 4100+ mAh talán 4113 bár már nem emlékszem.
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2340 üzenetére
Persze simán, majd pár nap múlva megírom, hogy mit tud.
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2335 üzenetére
A halál vegyen.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #2326 üzenetére
De nem ám...
/erre pont rá is kérdeztem!/
7.1-re nem tudok úgy vissza menni a 8.0 -ról (csak ők tudják meg csinálni, ha van hozzá szoftverük...mivel nem EU-s telefon, de megoldható elmondásuk szerint)Nekem is van a megvétele óta minden rendszerről (belakott) teljes mentésem (LG Bridge által csinált) de sajnos mindhiába.
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2290 üzenetére
Ha a root megvan majd kitalálok valamit, de nem vagyok otthon ebben. Azt sem tudom, hol kezdjem el.
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2288 üzenetére
Szeretném rootolni de semmi használhatót nem találtam.
-
karmaresz
senior tag
válasz
RetepNyaraB #2233 üzenetére
Nálam továbbra is 4,5-5,5 az átlag SoT üzemidő, igaz csak Messenger fut a háttérben. Továbbra sem tervezem a közeljövőben a cserét. Nekem megfelel a tudása még most is mindenre.
-
norvik
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2223 üzenetére
Még a fájlok mentése csak csak. De újra belakni a telefont, beállítani az összes alkalmazást, az több napi aktív pepecselés. Ha a root nem volna ennyire macerás, réges-régen megcsináltam volna. De nem, a kedves LG ennél a duál simes típusnál nem enged bootloadert nyitni. És ha volna root, a titanium backuppal automatikusan mentődne minden, majd ugyanúgy vissza is állna. És, ha már ők nem kegyeskednek szoftvert frissíteni, legalább hagynák hogy friss fözött romokat használjunk. Persze, ezt nem lehet. Több, mint tíz éve használok okostelefonokat, többnyire Motorolákat, még az amerikai időkből. Meg mellékvágányként Meizu mx 5-öt, és ugyanezt pro verzióban. Mind rootolva volt, és a Motorolákon szinte csak fözött romjaim voltak. Egy sem lett tégla, remekül testre szabottak voltak, kompromisszumok nélkül. Most meg sliccbõl szívat az LG. Már csak azért sem veszek többé tőlük semmit! Még tv-t, mikrosütőt, semmit sem. Csődbe megy? Hát nem kár értük, maguknak köszönhetik.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #2223 üzenetére
Nekem ezen lejár a "bolti" gari és V30-ra megyek át (vagy V30+) és lehet a 2 év garis Turbado--tól választom. (ha sima V30 lesz a választott) amúgy a V20 is egy nagyon jó vas igen. Nálam sem bír már 5-6+ óra SOT időt, de van hozzá egy bontatlan akksim is még (gyári LG termék) ami valószínűleg bontatlanul is marad.
MD
L -
norvik
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2219 üzenetére
Volt egy kis időm ma a telefonra. Leszedtem róla a szervíz fóliát, de a kamera üvegét fenn hagytam. Hajszárítóval melengettem, közben nyomkodtam lefele. Most nem hullik le, bár nem tudom mennyire lesz tartós, így rendeltem egy másik üveget az Amazon-ról. Köszi a segítséget.
-
norvik
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2217 üzenetére
Köszi a választ. A beszerzési forrás német eBay. Már csak azért sem Kínából rendeltem, mert nem akartam heteket várni. Hamar megjött. Hogy van rajta ragasztó anyag, vagy sem, nem tudom, bontatlan csomagolásban vittem a szervízbe. Bevittem, egy óra múlva kész is volt. De úgy, hogy amikor hozta ki a műhelyből, lehullott róla a cucc. Ekkor tette fel szervíz fóliával. Egy ezresbe került. Nagyon megérte. Ha van rajta, egy hőlégfúvóval erősíthetem rá? Ha nincs, akkor inkább rendeljek másikat? Szóval nincs hozzá valami spéci ragasz?
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2205 üzenetére
Megvan, kicsit nagyobb kb. 8mb-s képeket lő, viszont csak 1080 30fps videót enged felvenni. Hogy tudom .raw-ban menteni a képeket?
-
válasz
RetepNyaraB #2205 üzenetére
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2199 üzenetére
Hogy pakoltad rába gugli kamerát, nálam nem emgedte telepíteni.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Én csak addig olvastam a nagy kameratesztet, amíg leírták az elején, hogy auto mode-ban lövöldöztek, úgy készült a teszt.
Persze riszpekt a munkáért, de a kamera képességeiről semmit nem árul el az auto mode.
Elég sok telefont összevetettem (szigorúan manualba, egyforma beállításokkal), a V10/V20-al, az összes alulmaradt, legyen szó a legújabb Samsungról, vagy Huawei-ről.
A haverok, akiknek elkértem a telóikat, csak néztek a végén, hogy jéé, ez ilyen, akkor miért nem ez nyeri a teszteket?
Csak.... -
MaxxDamage
félisten
válasz
Én már sokmindent berendeltem a V30-hoz , de azért vétel előtt megnézem ezt az OLED kijelzőt. (nem láttam még OLED telefont)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #2197 üzenetére
Nekünk még várni kell...
Karácsony környékén váltok V30-ra asszem és 2év garisra, aztán azt 2 évig tuti nem váltom le.MD
L -
zer0fill
tag
válasz
RetepNyaraB #2195 üzenetére
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2168 üzenetére
Csinálnál egy képernxőképet arról, hogy mit hol kell beállítanom?
-
aya
addikt
válasz
RetepNyaraB #2139 üzenetére
Szerintem kár várni a 8.0-ra mert ahogy látni 7.0 security-znek, nekik ez jó, minimálisan kell csak a rendszerhez nyúlni és van update, senki nem szólhat semmit.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #2139 üzenetére
Na jah...lehet arra még várni kell. 😳😁
MD
L -
sixpak
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2131 üzenetére
Értem, köszi.
Persze, ez a világ szégyene, amit ezzel a telefonnal csinálnak.
Állítom, hogy ezzel a (nem)frissítés mizériával egyedülálló a piacon. -
sixpak
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2127 üzenetére
Miért jobb a mókolt kamera app? Komolyan kérdem, érdemes lecserélni a gyárit?
Jó néhány éve nekem is voltak ilyen irányú próbálkozásaim, de a legutóbbi 4 telefonomon (G Pro, G Pro 2, V10, V20) már nincsenek ilyenek, mindenre elég a gyári, pedig sokat használom, főleg a manual video részét. -
parkasz
senior tag
válasz
RetepNyaraB #2127 üzenetére
Köszi a tanácsot!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #2112 üzenetére
Írhatsz az LG ügyfélszolgálatra is mailt. (USA vagy Singapore régiósra) aztán majd írd meg milyen választ kaptál.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #2108 üzenetére
+1
Ez megfelelő lehet? [link] (írsz egy mailt és több címzettnek is elküldöd (pl.mindnek ami a listán van) másol/beilleszt mind egyesével pl.)MD
L -
DraXoN
addikt
válasz
RetepNyaraB #2108 üzenetére
egész euban hivatalosan nincs v20
-
sunone
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2106 üzenetére
+1 bluetooth hangszóró leszakadásokra, kapcsolati hibákra.
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2103 üzenetére
Neutronnál több eq változat van, powerampnál, ha jól tudom csak az alap van.
-
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2099 üzenetére
Valóban a kezelőfelület nagyon durván ocsmány és használhatatlan.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #2093 üzenetére
Én is letöltöttem, de még nem raktam fel. (703-s Build van használatban)
MD
L -
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #2096 üzenetére
Mindkettőt megvettem.
-
milkabrams
őstag
válasz
A neutront még mindig jobbnak hallom/érzem.
-
válasz
jéé, és tényleg
-
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #2090 üzenetére
Jaja "marketinges" duma / sablon szöveg az ott a szeren...
MD
L -
karmaresz
senior tag
válasz
RetepNyaraB #2083 üzenetére
Ha gyakran használnám ezeket, valószínűleg engem is zavarna. Egyelőre ez még fel sem tűnt, de majd figyelem. Szerencsére nálam nem deal-breaker funkció.
-
aya
addikt
válasz
RetepNyaraB #2076 üzenetére
A tegrás 4x óta Lg-zek, szóval megszoktam a minőséget tőlük .
( ez most irónia volt )
Ameddig tetszik a telefon marad aztán keresek mást, de a g6 v30 vonal nekem már nem tetszik, ki kell addig húznom a v20-al amíg valaki nem gyárt olyat amit megvennék.Majd karácsony felé, mire egy éves lesz a rendszerűnk sok minden kiderül.
-
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #2076 üzenetére
Igen, sokan elpártolnak tőlük így, és a nem-túl-jó helyzetükön csak rontanak még ezzel.
Talán mostmár jobb lesz, léptek az ügyben. -
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #2062 üzenetére
4 évre? Simán lehetne használni azt 5 évig is.
Régi idők... (nem a Nokia 1610-re gondolok, bár az is abban az időbe jó telefon volt, hiába nagy!) no de mikor pl.nem volt ilyen "szoftverezettség" , valamilyen szempontból jobb is volt! Addig használtuk, míg el nem kopott kb.(később csak azért vettük, mert az új kisebb volt, kamera is volt..stb..) most meg évente azt sem tudja a nép mit vegyen / mire cseréljék a FlagShipet..FlagShipre
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #2043 üzenetére
Kukába raktam a zárt kijelző 2 ikonját, így az nincs (hívás és kamera) de zárt képernyő esetén 2x megnyomom a hang le gombot és automatán bejön a kamera és lehet képeket lőni vele
(ezt is ki kellene valahogy kapcsolni, tiltani)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #2041 üzenetére
"zárképernyőről indított kamera fapadossága" --->> engem az zavar csak, hogy zarokepernyon miért lehet képeket csinálni? Ez valahol kikapcsolhato?
MD
L -
DraXoN
addikt
válasz
RetepNyaraB #2036 üzenetére
Sose értettem miért szidják annyira az LG-t ... mióta van, már tudom
...
De pl. Sony-t is szidják sokan, viszont velük nekem nincs rossz tapasztalatom ... az új mobiljaiknál csak azt sajnálom, hogy oldalról hátra költözött az ujjlenyomatolvasó ... Kamerában javultak, de csak azért nem azt vettem tavaly nyáron, mert "szabadabb" manuális módot akartam. Ebben jó ez a telefon (engem az fogott meg.. a manuális fotó/videó mód). Szoftveresen viszont... kihagyott "ziccerek" sorozata.. Lehetett volna jobb.. A forgalmazás minősége, lehetett volna jobb... De LG-nk annyit "balf*szkodik", hogy ő is csak egy a futottak még gyártók között..
Egyenlőre nem éri meg lecserélni ezt, nem lenne akkora előrelépés.. csak nagy ráfizetés (esetlegesen).
Mondjuk tud valami valamit frissítésről? nekem még mindig a novemberi a legújabb :\ ... Nem értem, sajnos valamennyi gyártó így bánik a régebbi modellekkel, amik nem épp a legfrissebbek ... Nem kéne annyi modellt kiadni szerintem, csak párat, azt könnyebb lenne akár 4-5 évig is "frissen" tartani.. A környezetet se bántanánk annyira vele. De előbb utóbb lelassul majd ez (ebben bízok) nem lesz hova fejleszteni, a mostani fejlesztések is sokszor már erőltetettek.. és ha belassul talán kapunk hosszabb termékciklust és supportot... de addig talán van még egy 10 év max.. többet nem adok ennek a kategóriának és "kifúj", olyan lesz mint most a PC-k amik beálltak pár éve.. Az is hiába indult be most megint, az új (már ténylegesen) előre lépőbb hardverekkel, csak kevesen érzik kevésnek a régit és vesznek emiatt újat.. csak ha esetleg elromlik a régi...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #2036 üzenetére
+1
-
babosf
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #2007 üzenetére
köszi,
hogyan lehet cache-t törölni LG backupban? -
Fitzgerald
veterán
válasz
RetepNyaraB #2015 üzenetére
Ez mondjuk viszonylag új dolog az LG-től, régebben nem csináltak ilyet. Volt egy rakás LG-m az Android-érában (meg előtte is).
Azt hogy milyen logika mentén haladva álltak elő ezzel a dologgal azt mondjuk közel lehetetlen megfejteni, mert ugye csak a nemzetközi verziós készüléktulajokat szopatják...nem tudom mivel érdemeltük ezt ki, de köszönjük LG.
Biztos a Xiaomi volt az ötletgazda, akik ugye vagy 2 éve kezdték ugyanezt a buzulást a bootloaderrel, egyetlen nagy különbséggel: ha megírod nekik hogy neked kell a rút, nyissák már ki neked a lódert, akkor ők küldenek is egy kódot, amivel nyithatod. -
DraXoN
addikt
válasz
RetepNyaraB #2007 üzenetére
[link]
Valahol olvastam xda-n (most nem találom hol), hogy Lineage elvileg már megoldható a H990DS-eken is.. Bár nem hivatalosan még (15.1-ről ígérik.. amint az kijön v20akra is)...
az egyetlen egy hiba, hogy a másodlagos képernyő nem fog működni a rommal.Én a részemről biztos, hogy ez után a telefon után a Sonyhoz térek vissza (ha lesz épkézláb készülékük mikor váltanék)... azzal jóban voltam, szerettem... azóta mindben van valami ami nem tetszik ... ha nem sony akkor xiaomi lehet a másik.. azok eléggé jól szoftverezettek és szintén jól frissülnek/módosíthatóak...
Jó lenne ha az LG adna módot a v20 bootloaderjének a nyitására, onnantól sokkal könnyebb lenne portolni rá valamit.. de hiába a sok kérés, a gyártó nem teszi meg... De jó is lenne ha legalább akkor nyitnának egy telefont, hogy a gyári support megszűnik.. De ilyen szándék sincs senkitől...
-
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1989 üzenetére
Nekem is jó lett. Régebben is észre vettem még Motorola telefonjaimon hogy időnként rohadtul merül.. aztán megint normális.
Az a furcsa hogy nem a GoogleP Serv. a legnagyobb akkufogyasztó (legalább is a menüben), érdekes.
Akkor ez azért lehet mert a k***g Google annyira nyomatja a telemetry-t? -
Fitzgerald
veterán
válasz
RetepNyaraB #1987 üzenetére
H990-re nem találom sehol ezt a scriptet, de egyébként nem tapasztaltam semmiféle durva lassulást amióta rootoltam...
Nemrég debloatoltam szóval nem tudok még érdemben nyilatkozni üzemidőről, illetve nálam a wifi csak akkor kapcsol be, ha feloldom a kijelzőt, tehát nem vagyok fent non-stop. Ezzel már önmagában is sok kraftot megspórolok, de ugye a legtöbben nem így használják a telefont, hanem fent lógnak folyamatosan.
Mobilneten meg max 1-2 órát vagyok naponta, amíg eljutok A-ból B-be. -
gretzky77
veterán
válasz
RetepNyaraB #1980 üzenetére
Szia G6 nál is volt mostanában ilyen,úgyhogy ez sztem nem telefon hiba,hanem google! Van amikor frissül néhány Google app és ilyeneket produkál. Google alkalmazásoknál probálhatsz egy cache ürítést esetleg!
-
dSERiES
senior tag
válasz
De van. Nyugi, van ilyen sajnos (android), én nekem is ilyeneket produkált mostanában, azért is vártam a frissítést hogy hátha az helyrerakta, de már letettem arról hogy március végén megkapjuk a januári bizti javítást, így marad az oreo májusban.
Nekem eddig 2 napot bírt, olyan 3 óra sot-tal, most meg -1 nap konkrétan, este ~20%-kal értem haza, nézem nincs 2 óra sot, az fasza. Én arra gondoltam hogy veszek akksit másikat, ennyit bírt.
Én azt csináltam, hogy a Smart Cleaning-ben a cache-t töröltem (volt vagy 1,3g - lehet ez amúgy ugyanaz mint a recovery-s) és újraindítottam utána. Egyelőre jó, most megint bírja rendesen azóta.
Nem tudom ez mitől lehet, nekem újkora óta van rajta minden féle 'állandóan üzemelő' alkalmazás, eddig jó volt, mostmeg egyik pillanatról a másikra lefelezi az akkuidőt.. és az a poén a legfőbb fogyasztóknál nincs felül app, tehát passz..(nekem phone idle meg screen van felül). -
DraXoN
addikt
válasz
az állandóan online üzenő programok eléggé tudnak ám meríteni... erősen megdobják a készenléti fogyasztást
-
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1978 üzenetére
Hát igen, stock android ennyit jelent.
Mondjuk a V20-nak megy az egész LCD panel a második kijelző miatt, A1-esnek is van ilyen Always On funkció nem tudom? Van amelyik gyári androidban már benne van ez a feature.
De változott az üzemideje mostanában? Gyorsabban merül?
-
válasz
RetepNyaraB #1975 üzenetére
-
Fitzgerald
veterán
válasz
RetepNyaraB #1938 üzenetére
Nem, csak a disassembly videóját néztem tegnap, akkor láttam hogy egyszerű szerelni. De akkor már megvolt hogy műanyag.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #1912 üzenetére
GAIN-t teljesen lehúz és a hang 0-n van (próbáld ki) és a Focust is állítottam manualba, full sötétbe, vaku nélkül vettem fel TV-ről (P4 PC bekapcs.utáni indulás/listázásról ami nem halk, ezért nem kellett a hang
) így kellettek ezek az opciók (FHD/60FPS-n)
MD
L -
milkabrams
őstag
válasz
RetepNyaraB #1912 üzenetére
Barátságos és nem lekezelő volt, viszont a szervízen múlik a többi. Az a gond, hogy erre a hibára mondhatnak kb. azt amit kedvük tartja pl. a fejesekkel volt gond (beyer custom studio, beyer dt 770 pro, mez 99 classic, tehát nem a gagyi kategóriából). Bár azt észrevettem, hogy jobb fülemmel kevésbé hallom a basszust, majd megyek dokihoz. De mindenki akivel kipróbáltattam, egyből rávágta, hogy a jobb oldali halkabb, olyan ismerős is aki otthon összerakott magának egy csöves erősítőt.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #1909 üzenetére
-
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1897 üzenetére
Mire kijön a P megkapjuk az O-t
Hát nem sietik el. Legalább egy 7.1-et kiadhattak volna LG-ék. -
sixpak
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #1897 üzenetére
Egy főverzió frissítést csak megér....a V10 kettőt is lépett, amíg használtam.
-
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1864 üzenetére
Azon van 1 gyári fólia, olyan mint a képernyővédő fólia. Lehet belőle újat rendelni és cserélni kell, az védi az üveget. Ehhez pl. jár hozzá.
Állítólag nem célszerű anélkül használni a telefont. -
sixpak
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #1864 üzenetére
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #1852 üzenetére
nincs... lg appok csak lg laucherrel mennek
-
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #1842 üzenetére
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #1842 üzenetére
akkor én nyertem, 1 töltéssel 6óra 44perc kijelzőidő...akkustatisztika mellékelve
link -
MaxxDamage
félisten
válasz
RetepNyaraB #1814 üzenetére
Nekem a fiókban pihen a 2.-ik akkum és amint az első feladja a harcot, a másodikat veszem kezelésbe
MD
L -
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1814 üzenetére
Akkor félreérettem bocs
azt nem tudom, nekem nem kellett még, jól bírja.
szerk.: valsz innen venném ha kellene. Vagy a Váci úti LG-t megkérdezni, ha nagyon tutira akarsz menni, de elv. azokhoz a telefonokhoz amit itthon nem szervizelnek nincs is alkatrészük, bár lehet be tudják szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest