Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Androidon bármi összeakadhat. Próbálj egy cache törlést az lg backup appban, vagy recoveryben, ha neked hajlandó betölteni. Szervíz előtt én egy pc-s újratelepítést is kipróbálnék.
Többieknek: az lg persze bekaphatja alapvetően. De a telefon rendben van. Nekem speciel a 4 éves Oneplus 1 is jó; kicsit jobban melegszik, mint ez, de gyors. Én három - négy évente veszek bármit, azt is csak akkor, ha úgy érzem muszáj. Ez mondjuk csak akkor fogja kihúzni, ha lenne rá custom rom. Egyelőre nincs és kituggya lesz-e.
-
dSERiES
senior tag
Pontosan a Qualcomm QuickCharge nevű gyorstöltés, amiből a V20 a 3.0-át is támogatja. De visszafelé kompatibilis tehát egy QC 2.0 töltővel töltöd, akkor is gyorsabban feltölt.
Ki kell írnia hogy fast charging amikor töltőn van. (A gyári töltője nem tudom milyen besorlású..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest