- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2428 üzenetére
Vártam, mint a messiást, az Oreo frissítést a telefonra. Az Ldac miatt, hogy vezeték nélkül, BT-vel is jó légyen a hangminőség. Vezeték nélkül kényelmesebb, hiába jobb kábellel a hang. És az LDAC már közel azt hozza, mint a kábel. A telefont a telefonálás mellett e-mail-ezésre, böngészésre, zenehallgatásra használom elsősorban. Persze, más is van fotó, navi, bankolás, ebook olvasás, stb, melyek szintén fontosak. Az Oreo megjelenése után madarat lehetett volna velem forgatni, tényleg fantasztikusan jól szól az LDAC, a vele kompatibilis Sony LDAC képes fejhallgatókkal. Az örömöm nem tartott sokáig. Az email alkalmazás, a K@mail, feladta, nem szinkronizált normálisan, volt, hogy 24 óra után egyszerre jöttek be rajta a levelek. Miért a K-@mail? Egyszer mert fizettem érte. És van benne pár extra szolgáltatás, ami a többiben nincs meg, próbálkoztam másokkal is. De azok sem szinkronizálnak. Van persze olyan is, ami normálisan működik, (pl. bluemail), de nekem nagyon nem jön be az, hogy csak úgy lehet beállítani rajta az e-mail fiókokat, hogy egyesíti őket, vagyis pontosan tudja, hogy különböző fiókok mind egy bizonyos személyhez köthetők. Ne akarjon már mindent tudni a Google. Nincsenek különösebb titkaim,c de kifejezetten zavar, hogy a Google, és persze mindent tudni akar rólam, persze, az én érdekemben. 1984. Az okostelefonokkal önként minden infót kiadunk mindent magunkról. Ennél csak az durvább, ha megengedjük, hogy a bőr alá chipet ültessenek, azzal fizessünk, azzal jussunk kedvezményekhez, azzal nyissuk a lakásunk ajtaját. Nem paranoia, létező dolgokról beszélek, és elegem van. Nem akarom, hogy a pulzusszámomból kiszámolható legyen, hogy éppen szeretkezem, és a hasonló pulzusszám, és GPS koordináták alapján azt is tudják, hogy kivel. Kis pont vagyok, biztos, hogy nem állnak rám direkt. De akkor is zavar. Ennyit azért nem ér meg egy "ingyenes" oprendszer. A gondolataink, írásaink is ellenőrízhetőek, az e-mailekben, vagy akár ilyen fórumos hozzászólásokból is, hiszen email címmel regisztráltunk be. A kényelem, a szolgáltatások miatt rengeteg jogról mondunk le önként, de ez nálam már a határokat feszegeti. Visszaléptem egy verziót. És kábellel hallgatok zenét. Sokra nem megyek vele, de ez is több, mint amit a Google kitalált nekünk.
-
norvik
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2425 üzenetére
Frissítésről már régen lemondtam magamban. Ha így jutottak el a 8-ig, ennyire nyögvenyelősen, már várható volt. Több LG telefonom biztos, hogy nem lesz. Ez a v20 volt a második, több biztos,, hogy nem lesz. Nem vagyok különösebben márkafüggő, inkább csak a kínaiaktól ódzkodom, bár volt ilyenem is. Ha kedvenc márkáról beszélhetek, az a Motorola volna. Még a kínai idők előtt, persze. Soha nem ígért túl sokat, de azt tartotta. Valódi zászlóshajókat viszont régóta nem csinált, nem volt nehéz átnyergelnem más márkára. Viszont mára már nem is telefonmárka, hanem inkább rendszer gondjaim vannak. Az alma, szóba sem jöhet. Mindaz, amit képvisel ahogyan csinálja, annyira taszító, hogy sosem akartam Almás telefont. Anno az Android mellett tettem le a voksamat. Ma már keresnék mást, ha lenne... Azt már tudom, hogy nem kéne, ha volna más, jobb. Az Android rugalmassága, szabadsága már a múlté. Jönnek az új rendszer verziók, de lefele nem kompatibilisak hiába is állítják az ellenkezőjét. Van néhány alkalmazás, ami számomra fontos. És az Android 7 óta nem működik rendesen. Kipróbáltam, régi telefonon tökéletes. Persze, az alkalmazás fejlesztői is sárosak, hiszen legalább egy fizetős alkalmazást illeszthetnék az új Androidhoz, ha már egyébként nem fejlesztik. Ennél talán a Windows is jobb lenne... Hát nem tudom. Olyan telefonom sosem volt. Talán kár. Nem tudom. Egy biztos, hogy ma nincs olyan telefonos oprendszer, ami egy kicsit is vonzana.
-
DraXoN
addikt
válasz
MaxxDamage #2407 üzenetére
nekem kb. egy évesen (nyáron) a gyári aksim oda jutott, hogy már 30%nál kikapcsolt vele a telefon.. feltöltésnél mondjuk nem volt gond.
mostanra viszont a 2. aksim is már kezdi mutogatni a gyengélkedés jeleit ...
közben a telefont én nem is igazán használom csak az asztalon hever egész nap de így se hajlandó 2 napot se kibírni (sose voltam és nem is leszek intenzív telefon használó)...
-
válasz
MaxxDamage #2388 üzenetére
Hogyan jelezted?
Milyen fórum van erre?
Egy linket plíz! -
milkabrams
őstag
válasz
MaxxDamage #2386 üzenetére
Jó munkához idő kell, sz@rhoz még több. Kikapcsolt képernyőnél szaggat a másodlagok képernyő és egy csomó belassulás van.
-
válasz
MaxxDamage #2382 üzenetére
Elég komoly gyűjtemény
Valaki oreo kapcsán bármi érdekesről be tud számolni? Mi lett jobb-rosszabb, ilyenek.
Megjelent nálam is (AME 20a), de nem töltöm le egyelőre. Úgyis root lesz jövőre. Még rímel is.Olyasmi érdekel, hogy kamera szoftver butább lett, vagy jobb? Pl. fektetett videófelvételnél mindig is pocsékul remegett a kép, az egyértelműen randa hiba, de sosem néztem utána hardver, vagy szoftver gond.
-
válasz
MaxxDamage #2373 üzenetére
grats hozzá, impozáns
V30+ esetében nekem elegendő a 128Gb ram, kb. 50Gb FLAC-ot szoktam tartani a mobilon (a 64Gb kártya szinte soha nem volt teli a V20-on)
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
MaxxDamage #2365 üzenetére
Nem akarod itt megosztani a méréseidet, meg hogy hol vetted?
Amúgy más telefonnál is van ilyen, hogy a 2. SIM slotba SIM-et raksz, vagy microSD-t.
Alza ... teleírás tesztet csináltál? Mondjuk ha kamu kártya lenne, akkor nem csinálna ilyen sebesség értékeket
-
milkabrams
őstag
válasz
MaxxDamage #2367 üzenetére
Na és hol???
Jó lenne lecserélni a 256-os kártyát, mert csak a zenéim negyede megy rá. -
DraXoN
addikt
válasz
én csak azt sajnálom ilyenkor hogy usb 2.0 sebesség eléggé vánszorgós ha ennyi adatot akar az ember felrakni...
-
milkabrams
őstag
válasz
Mennyi sok pénz volt?
-
válasz
MaxxDamage #2361 üzenetére
Csak a legutóbbiban ment szar a hurkába. A V20 alapból sem alap audio, biztos sok a buktató...
-
milkabrams
őstag
válasz
MaxxDamage #2361 üzenetére
Nekem meg van neutronom.
-
norvik
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2357 üzenetére
Az LDAC, egy Sony által kifejlesztett kodec. Tulajdonképpen arról van szó, hogy mivel a BT adatátviteli sebessége kevés a jóminőségű zenei anyag átvitelére, az LDAC a telefonon becsomagolja az adatot, a fejhallgató meg kicsomagolja, és így le tudja játszani a maximum 96 kilohertz 24 bites felbontású zenét. Ez a kodec már a Sony régebbi telefonjaiban is benne volt. Legalább 4-5 éves fejlesztés. De a Sony telefonjai nem úgy fogytak, ahogy azt ők szerették volna, nem tudtak igazán pénzt csinálni a kodekből. Ezért ingyenesen közzétették, de csak a telefonos, vagyis az adó, a tömörítő részét, és ez már bele lett téve az android 8 ba. És gondolom, ott is marad a következő Android verziókon is. A Sony közben elkezdte ontani az LDAC-os BTfejhallgatókat, fülhallgatókat, a vevő oldali LDAC licensze nem ingyenes, és ha jól tudom, nem is adta el más BT fejhallgató gyártónak, így ő egyedül kaszál azon, ha valaki jó minőségű zenét akar hallgatni BT eszközön. És minél többet, minél hamarabb szeretne eladni, mielőtt elterjed az újabb, sokkal gyorsabb adatátvitelre képes BT szabvány, mert akkor már a kutyának sem lesz szüksége LDAC-os fejhallgatóra, anélkül is szólhat szépen.
-
norvik
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2354 üzenetére
Nekem olyanom biztos nem lesz. Annál inkább egy új v20-as. Az, amivel a 30-as többet tud, nálam a mérlegben nagyon kevésnek tűnik a 20-as infrájához, bővíthető memóriájához, és cserélhető akksijához képest. Holnap meg is fogom rendelni az újat. Ma ráértem, és kicsit tesztelgettem is a hangját, újra. Amikor megvettem, az egyik erős érv volt mellette a nagyfelbontású zenei képessége, jó belső erősítője. Olvastam, hogy a v30-nál maradt a dac, de fejlesztettek az erősítő részen. Tehát nagyon valószínű, hogy még jobb lett a hangja, nem kétlem. De ezzel együtt sem vonz jobban a V30. Nem, mert igénytelenebb lettem ezen a téren. Hanem mert végre kapott LDAC--os támogatást a telefon az Oreoval. A telefon mobil eszköz, zenét nem itthon hallgatok vele, arra ott az asztali berendezés. Akár fejhallgatóval, akár hangfalakkal. Bár itthon a fejes ritka. A vezetékes zenehallgatas eddig biztosan jobb minőséget adott, mint a vezeték nélküli. De ez már változik. Régebben csak vezetékes fejhallgatót használtam a telefonhoz, és amíg megvolt, az iBasso-mhoz is, amit a V20 miatt adtam el feleslegessé vált.
A vezetékes sajnos okozott kényelmetlenséget, valamibe beakadtam, kitépődött a vezeték a fejesből, vagy éppen a telefonból. A kábel jó, de nem praktikus. Vettem Sony LADC-ot ismerő fejhallgatót. WH1000X2.
Nagyon jól szól szerintem, akár kábelen, akár BT-n keresztül kapja a jelet.
A PowerAmp bétatesztelője vagyok, kapom rá folyamatosan a frissítéseket.
Ma leültem a fotelbe és kivételesen telefonról hallgattam zenét. Dream Theather The Astonishing című albuma. A felvétel 96 kilohertz 24 bites felbontásban. Pont annyi, mint amennyit az LDAC tud. A PowerAmp is ki tudja adni már ezt a jelet, vágyis ennél többet is. Álomszépen szólt. És persze hallgattam kábellel is. Bevallom, a kábellel jobb volt. Még van különbség a kábel javára, de fogy, egyre kisebb lesz. És, ami a lényeg, hogy ez a különbség, csak figyeléssel volt észrevehető. Csendben, a nappalimban, minden zavaró környezeti tényező nélkül. A mindennapok mobil zenehallgatása nem ilyen. Munkahely, utazás, vezetés motoron. Ahol szóba sem jöhet az, hogy csak műélvezzek becsukott szemmel, csak a zenére koncentrálva. Motoron persze nem a fejhallgatót használóm, érdekes volna betuszkolni a sisakba. Erre a célra van egy szintén Sony WI1000X. Agybadugós, és közel azt tudja, mint a fejhallgató. Vagyis szintén LDAC, aktív zajszűrés. A hangminőség persze elmarad valamelyest a fejhallgató mögött, de már a méretei miatt is ostobaság volna ugyanazt elvárni tőle. Motorozás közben így is tökéletesen beválik. Az aktív zajszűrés izolál annyira bőven, hogy ne a Nekem olyanom biztos nem lesz. Annál inkább egy új v20-as. Az, amivel a 30-as többet tud, nálam a mérlegben nagyon kevésnek tűnik a 20-as infrájához, bővíthető memóriájához, és cserélhető akksijához képest. Holnap meg is fogom rendelni az újat. Ma ráértem, és kicsit tesztelgettem is a hangját, újra. Amikor megvettem, az egyik erős érv volt mellette a nagyfelbontású zenei
képessége, jó belső erősítője. Olvastam, hogy a v30-nál maradt a dac, de fejlesztettek az erősítő részen. Tehát nagyon valószínű, hogy még jobb lett a hangja, nem kétlem. De ezzel együtt sem vonz jobban a V30. Nem, mert igénytelenebb lettem ezen a téren. Hanem mert végre kapott LDAC--os támogatást a telefon az Oreoval. A telefon mobil eszköz, zenét nem itthon hallgatok vele, arra ott az asztali berendezés. Akár fejhallgatóval, akár hangfalakkal. Bár itthon a fejes ritka. A vezetékes zenehallgatas eddig biztosan jobb minőséget adott, mint a vezeték nélküli. De ez már változik. A PowerAmp bétatesztelője vagyok, kapom rá folyamatosan a frissítéseket. , a szél, és a forgalom hangját kelljen hallgatnom. Egy szirénázás azért, ha halkan is, de átjön, ha úgy állítom be.
Nagyon eltértem a tárgytól, elnézést.
Még a mai "teszthez" annyit tennék hozzá, hogy kipróbáltam az itthoni vezetékes fejhallgatómmal is újra a telefont. Be kell valljam, jobb, szebben szól, mint bármelyik Sonym. Csak ez már nem a hordozható kategória, túl nagy utcára. És a telefon erősítője odateszi magát.
Konklúzió, hogy a mobil zenehallgatás mindenképpen kompromisszumokat követel. És nekem erre a jobb megoldásnak a BT bizonyult. Pár, két három évig még biztos marad a V20. Hacsak nem jönnek ki egy igazi nagy dobással gyártók. És itt feltétlenül az LG-re gondolok. Jó telefon biztosan a V30, de egy kis must have érzésem sincs. És, ha lehet, az Lg- t, mint gyártót inkább elkerülöm. Egy évet késtek szinte egy csúcs telefon frissítésével. Nem jó ajánló a szememben. És ott a bootloader nyitása is. Azzal sem lopták be magukat a szívembe. Van ugyan már egy nagyon nyögve nyelős root a V20 duál simes verziójára, de ez nem ugyanaz, mint mondjuk az amerikai modellek bootloader nyitása, amelyekre fel lehet pakolni különböző főzött romokat. Az LG részérol több frissítés biztosan nem lesz erre a telefonra, ezt borítékolni lehet. A vas elég korszerű ma is, nem igazán lehet elavultnak mondani. És egy főzött rommal kitolható lenne az életciklusa is a telefonnak, jöhetne rá simán android 9, esetleg 10. Értem én, hogy a gyártók szeretnék, ha minél sűrűbben cserélnénk a telefonokat. Találjanak ki vonzó dolgokat ezért, de ne akarjanak rákényszeríteni a piaci politikájukkal. Ez az első LG telefonom, és ha lehet, a jövőben nem tőlük fogom beszerezni a következőket. Eleve nem vagyok márkahű, de így nem is tesznek azzá. Igaz ugyan, hogy holnap megrendelem a második V20-amat, de ez most csak kényszer, annyira jó a vas. De amerikai, nyitható bootloaderes modell lesz. És megy rá rögtön a LineageOs, ami úgy tudom, hogy a régi jól bevált CM romok utódja. -
norvik
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2352 üzenetére
Alapból nem, ezt a lehetőséget én is kerestem hozzá korábban. De árulnak hozzá kiegészítőt, ami számomra használhatatlan hülyeség. Egy olyan kütyü, ami USB c porton keresztül csatlakozik telefonhoz. És ez a kütyü veszi fel a vezeték nélküli töltést. Ez így nekem teljesen értelmetlen. Az USB c port így is foglalt, plusz a telefon hátán van egy púp, és legalább jóval lassabban töltődik, mint vezetékesen. Állítólag a fém hátlapos telefonoknál nem megoldható a vezeték nélküli töltés.
-
norvik
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2350 üzenetére
Hát még a súlya! Ha ezt a telefont a lábujjamra ejtem, tutira meg érzem.
-
DraXoN
addikt
válasz
MaxxDamage #2347 üzenetére
AIDA úgy tudom nem méri, csak a rendszer által "kapott" adatokat írja ki (nem méri meg ténylegesen).
de lehet tényleg "csak" 3200 a gyári 3100/3000 helyett... a kínaikak szeretnek "nagyzolni".. én még emlékszem a lassan 10 éve volt "trend" kínai mobilos időszakra amikor 3-4 simkártyás telefonokat csináltak papíron 10ezer mAh és 50ezer mAh közötti aksikkal (amik valójában 8-1200mAh között voltak). Persze azon aksikkal is elketyegtek a "butatelefonok" 2-4 napokat (hiába volt tele simkártyával... amik "extrakén" számuk ellenére mini simek (vagy normál ha úgy tetszik) voltak... a mostani készülékek szemben kisebbek voltak mégis elfért bennük az a sok-sok simkártya... nem kellett abból is "kisebb"...
de anno futottam olyan programba ami megmérte a kapacitást... csak nem tudom már mi volt a neve...
-
milkabrams
őstag
válasz
MaxxDamage #2345 üzenetére
Aida szerint 3200
Meg azt is írja, hogy rootolva van a telefon, miközben használom az otp netbank appot. -
milkabrams
őstag
válasz
MaxxDamage #2332 üzenetére
De ha egyszer látom, hogy előveszi a telefont, lő egy képet és látom az ébekes arcvonásait?
Na mindegy legyen igazatok, olvastam a V20 körüli fanatizmusról, ami nagyon hasonlít arra a bizonyos politikára.Részemről befejeztem a beszélgetést. -
milkabrams
őstag
válasz
MaxxDamage #2330 üzenetére
Auto volt, nem igazán volt időm manuálisra.
-
válasz
MaxxDamage #2325 üzenetére
Na de LGUp-pal felflesselsz rá tetszőleges gyári szoftvert, nem?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2324 üzenetére
Most beszéltem az LG-vel és azt mondták, hogy a szoftver (Android) az GooGle szoftver, de ők vissza tudják rakni az előző verziót rá (de nem 100%, mivel nem EU verziós a V20)
Szóval jól sejtettem, hogy ez az Android nyűgje...és nem a telefon problémája. (ennyit a nagy "várom az Updatet" dologtól kb...)
Még ha Bp.-i lennék, be is vinném és hátha meg tudnák oldani a 7.1 vissza tételét rá, de ez sajnos reménytelen eset. /max. felküldöm Futárral... az is egy megoldás/
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2323 üzenetére
Sejtéseim szerint a 8.0-t el***ták.
Amikor hívnak és fülhöz emelem (vagy kézzel a szenzort eltakarom) a kijelző nem sötétül el. Felveszem a zöld jobbra csúsztatással és a fülhöz emelve (vagy kézzel eltakarva a szenzort) a kép el is sötétül.Nagyon nem tetszik ez nekem így! (nem ez a megszokott)
Hívnak, akkor a fülhöz emelve a képernyőnek el kellene sötétülni és automatán kapcsolnia a hívó félt. (mint ahogy a 7.1-nél is tette, most is be van állítva) -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2320 üzenetére
Valaki próbálta? (fontos lenne)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2319 üzenetére
Most próbáltam a telefon gyári vissza állítását alap helyzetbe (gyári beállítás) és újra belaktam, de híváskor nem jó az ami be van állítva.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2317 üzenetére
Amennyiben más is kipróbálná, azt megköszönném!
Nov. 09.-ig bolti garis a V20-m, így ha csak nálam nem jó az adott funkció, akkor küldeném (addig) fel gariba...akár. -
DraXoN
addikt
válasz
MaxxDamage #2315 üzenetére
nem használom az adott funkciót, így fogalmam sincs működik-e...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2307 üzenetére
Senkinek nincs ez a gondja? Nem hiszem el!
(nagyon zavaró a számomra) Talán a szenzor halhatott be, vagy szoftveres bug lehet? -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2305 üzenetére
Ezt tudja valaki, hogy miért nem megy? Hiába emelem a telefont a fülemhez és szólok bele, az istenért nem kapcsol
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2302 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #2293 üzenetére
az igazán tökösek OTA-n várják ki
-
válasz
MaxxDamage #2284 üzenetére
nem ér rá!
-
DraXoN
addikt
válasz
MaxxDamage #2271 üzenetére
nem sok,
az alsó menüsáv kapott egy kicsi négyzetet baloldalra, azt megnyomva a menü elrejthető (olyan alkalmazásban ami alapból nem támogatja).
kapott valami "smart cleaner" holmit, ami a hardver eszközöket ellenőrizni tudja, memória és "nem használt fájlok" takarítását végzi, és van alatta valami "energiatakarékos" opció ... bár utóbbi nem tudom azonos-e a korábbival.. most nem lesz tőle sárga mindenesetre a menüsáv... meg akku statisztika van még benne..van még más is, de hirtelen ezek a szembetűnőek.. szerintem semmi drasztikus nem történt.
valami olyasminek örültem volna (én) ha a 2. kijelző használati módját kicsit kibővítik... mondjuk annyival, hogy a felső menüsáv ikonjait át lehessen oda tenni "általánosan" ... akár.. hasonló módon mint a "nochos" készülékeknél (az az egy jó pontjuk van szerintem.. egyébként undorítóak)..
talán az ikonok designja változott még meg.. bár mivel nem a gyári theme-t használtam nem tudom biztosan...
illetve egy hiba: elvesztette az összes infra távirányítómat :'(
-
válasz
MaxxDamage #2266 üzenetére
az nem ma lesz: 4%
-
válasz
MaxxDamage #2264 üzenetére
akkor ez még nem a 8as lesz
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2263 üzenetére
-
aya
addikt
válasz
MaxxDamage #2224 üzenetére
Én ezt már meg is tettem, hiányzik az infraport, de kaptam helyette brutális üzemidőt .
-
válasz
MaxxDamage #2198 üzenetére
Én eléggé szeretem a kamerát (raw, illetve a portolt guglit. A gyárit nem annyira), meg a hangját. Mindezt a fél év alatt igen megfelelő árszegmensbe csúszva, új eszköz esetén (értsd elveszti az árát rendesen). Viszont minden mást, amit az LG márkanév jelent, fuldokolva gyűlölök. Nem igazán tudom, mi lesz az utód
A mobilarena nagy kameratesztjét elnézve jelentős különbségek vannak még a csúcstelefonok között is, ott pedig már durva árcetlik találhatóak. Noccsos kjelzőt sem vagyok hajlandó megvenni. Sok problémám van -
milkabrams
őstag
válasz
MaxxDamage #2189 üzenetére
Semmi, amúgy sem fotózok gyakran, de ha nincs kimaxolva a tudása, akkor miért ne.
-
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2179 üzenetére
Én várok, túl kicsi a V30, nekem nagy telefon kell. 6 inch, 18:9 ratio...no way...
18:9 képarányból szerintem a 6,5 inch a normális méret.
Kisebbik lányomnak nemrég vettem egy telefont, 5,6 inch, 18:9, de nagyon kicsinek tűnik. -
milkabrams
őstag
válasz
MaxxDamage #2176 üzenetére
Miért nem V35?
-
aya
addikt
válasz
MaxxDamage #2176 üzenetére
Ezzel én is igy vagyok.
De... szerintem marad a telefonom, infra port híján nem érdekel a v30 g6+ -
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2173 üzenetére
Itt írják egy ideje, hogy a ds verzió még tesztelés alatt van.
-
aya
addikt
válasz
MaxxDamage #2173 üzenetére
Passz, a lista csak azt írja mi mikor jött már ki. 1 hó max
A pie addigra már bemutatásra kerül, nekünk meg imádkozni kell az oreo-ért -
DraXoN
addikt
válasz
MaxxDamage #2162 üzenetére
ez az első ilyen androidos telefonom ami ilyen viselkedéssel rendelkezik, a korábbi sonyjaim és lenovom nem kapcsoltak be kikapcsolva töltőre rakva...
de eléggé jó akku technikája van LG-nek, hogy 1 évet bír az akku :\ (persze sony esetén is érződött, hogy 2 év után gyengébbnek hatott)..
mondjuk nagy nehezen az LG túllépett a holtponton és bekapcsolva maradt.
de nem csipázom, hogy kényszerítik az embert, hogy hálózaton legyen, pl. a repülős módot se tudja automatizálni az ember, csak root után.
-
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2147 üzenetére
Legalább lesz....az is valami.
-
parkasz
senior tag
válasz
MaxxDamage #2142 üzenetére
Szomorú azt hallani, hogy nem foglalkozik vele az LG.
De nálam még mindig ez meg talán a G6 a befutó, ha cserélem a jelenlegit.
Valamiért a v30 nem jön be. -
válasz
MaxxDamage #2122 üzenetére
Három telefonom van a fiókban: OP1, Z2, MI3. Mindegyiken 8.1-es droid, rootolva. No comment.
Csak annyi, hogy a v20 nem ilyen lesz, mert nem elég, hogy leszarják, de azt sem engedik kényelmesen, hogy én ápolgassam.
-
válasz
MaxxDamage #2119 üzenetére
nekem is kezd telelenni a hócipőm a támogatás hiányával, pedig eddig egyértelműen V30 fele hajlottam de abban a topicban is sírnak a támogatásra
-
aya
addikt
válasz
MaxxDamage #2119 üzenetére
Továbbra sem tudom mire cserélném, de elég sok ismerösömnek előjöttek teljes képernyős reklámok 8.0 után, gyanúsan háttér messenger miatt.
Szóval ha igaz amire gondolok akkor nem kapkodok az esetleges updateval, és sony-t semmiképp sem veszek.
-
aya
addikt
válasz
MaxxDamage #2113 üzenetére
Valami indiai kontrapali visszaír majd biztos
-
válasz
MaxxDamage #2111 üzenetére
Hihi 🤣
Ez azért nem tetszett, mert a business vonal fiókjai. Kb az első szó után törlik a levelem. De nyilván, ha nincs más, ez lesz.
Ui.: ennyit a májusi oreo update-ról. Komolyan, shame on lg. -
válasz
MaxxDamage #2089 üzenetére
Besza-behu.
Egyébként a "frissítés összegzése" kezdetű magyarázat a legjobb 😂 az ócska, semmiresejó, ütnivaló marketinges dumák közül.@Meljan sztem nézel pár tyúb disassembly videót, szétcsavarozod gond nélkül és kitisztítod.
-
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #2065 üzenetére
Igazad van, teljesen.
Konkurencia hasonló telói már vagy Oreo-n nyomulnak, vagy min. frissebb SecuPatch-en..
-
válasz
MaxxDamage #2061 üzenetére
Hát a Huawei, mint márka eléggé flagship manapság. Emlékszem, mikor kirohogtek a P1-gyel anno, hogy fos kínai. Aztán most csengetik érte a Samsung árat gazdagon.
De komolyabban: én szeretek 4 évre venni telefont. Csak egyre nehezebb 🤣 -
válasz
MaxxDamage #2050 üzenetére
Én még az utolsó inofficial beta 4-en vagyok, ami legalább már kiírja hogy "nem sikerült kapcsolódni a hi-res kimenetre, normal módban maradok" 🤣
Mindjárt ránézek erre az új cuccra.
Fitzgerald@ Grat az s9-hez! -
Fitzgerald
veterán
válasz
MaxxDamage #2054 üzenetére
Köszi. Igen, én is sajnáltam eladni, de 230 volt a Samsung + 10 a Hyperknit tok + 12 lesz rá a Dome üveg.
Aztán eredetileg Note 8-ról volt szó (70 ronggyal beljebb lennék ha azt veszek), már le is volt dumálva hogy megyek érte, de végül visszatáncoltam. Nekem is messze a legdrágább telóm amúgy eddig, marad is vagy 2 évig tuti. -
Fitzgerald
veterán
válasz
MaxxDamage #2052 üzenetére
Igazából majdnem minden szinten komoly előrelépés, bár a DAC azért nem olyan mint a V20-ban volt.
De egyébként jobb mint gondoltam. Egy alacsonyabb érzékenységű fülest pl. a V20-hoz hasonló hangerővel meg tud hajtani, és igen jó a hangminőség. Csak a high impedance mód hiányzik.
A kamera valami iszonyat jó, főleg a 60fps-es 4K videózás basz oda nagyon, de a low light képek is komolyak.
Én általában úgy állok a dologhoz, hogy ha upgrade, akkor egy jó 40-50% pluszt minimum kapjak a lehető legtöbb dologban az új készüléktől. Tavaly amikor V20-ra váltottam tökre nem ez volt a cél, mert egy teljesen ugyanilyen hardverrel, kijelzővel/ugyanennyi rammal szerelt cuccról jöttem (Le Max 2). A multimédiás képességei miatt vettem a V20-at.
Most viszont ezt megkaptam ram-ban (6gb), processzorban (a 4 erősebb mag az Exynosban több mint 2x olyan gyors, mint a 820-ban a két erősebb Kryo volt), kamerában és kijelzőben (ezeket nyilván nem lehet számszerűsíteni).Itt azt írják, hogy a high-res output update-elve lett Android 7.0-hoz, szóval azon biztosan megy.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
MaxxDamage #2050 üzenetére
S9+ -on próbáltam, eladtam végül mégis a V20-at, mert eléggé sokba fájt a Samsung így tokkal-üveggel együtt.
Nem lehet oldalra léptetni a dalok között WTF.
Vagy csak én vagyok béna. Egyébként jónak tűnik. -
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2048 üzenetére
Ki....nincs mit.
-
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2046 üzenetére
Settings - General (talán általános a magyarban) - gyorsgombok.
-
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2044 üzenetére
-
válasz
MaxxDamage #2042 üzenetére
beállítások-képernyő zárolás-parancsikon->kis kuka jel jobb fent, kamera beikszel, kuka, pont.
Ettől még a kis képernyőről is elindíthatod, onnan is törölni kell, meg a gombokról, ha beállítottad.Én használnám nagyon is, de sehonnan se megy bug nélkül.
-
válasz
MaxxDamage #2035 üzenetére
Kár hogy ilyen elb*ott apja/anyja van, mint az lg.
-
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2029 üzenetére
-
Kisszidi
csendes tag
válasz
MaxxDamage #2027 üzenetére
Nagyon király
Köszönöm -
Kisszidi
csendes tag
válasz
MaxxDamage #2025 üzenetére
Hol tudtál átlátszót venni? Én csak feketét találok.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #2021 üzenetére
leírtam mindent a blogomban...
műszaki képességeivel nem volt abszolút semmi bajom...
Android One-os Xiaomi Mi A1-re fogok váltani, ezt a google frissíti közvetlenül, nem miui-s,stock droid,már rég hasít rajta a 8.1.0 márciusi droid....
igaz középkategória...de pont le$z@r#m... majd a Dirac HD audióra leszek kíváncsi... most egy asus zenfone(zenfos) go-t használok, ideiglenesen, ebben a qad egy szokol rádió...
-
válasz
MaxxDamage #1991 üzenetére
Nem tudom, utóbbi években csak szilikon tokot használok. Elegem lett a tank kinézetű túlélő bőröndökből. Szilikonból azt hiszem xprotector van rajta, de csak tavaly december óta. Nem sárgul, ezek nem szoktak. De nem is 600 ft.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #1984 üzenetére
Erre valaki valamit?
MD
L -
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #1972 üzenetére
Inkább mást
De amúgy de, csak nem használtam soha több sd-t és így nem tudtam.
Egyébként ez a hot swap csak az, hogy ki tudod-e venni a kártyát úgy hogy az akksi marad vagy valami extra támogatás is kell hozzá? Mert talán a kártya eltávolítása már régóta benne van az op. rendszerben nem? Nekem még régebbről rémlik. -
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #1969 üzenetére
Ja boccs, akkor még egyszerűbb. Nekem 1 db 128-as is elég mindenre.
Na, még én sem tudom miket tud a saját telefonom -
milkabrams
őstag
válasz
MaxxDamage #1966 üzenetére
Ja csak van, hogy egyszer csak kedvet kapok valamihez és akkor jó ha fent van telón is.
-
milkabrams
őstag
válasz
MaxxDamage #1964 üzenetére
256-os kártya van benne, nehéz volt eldönteni, hogy az 500+gb zenémből mi kerüljön rá.
-
milkabrams
őstag
válasz
MaxxDamage #1961 üzenetére
Én megvárom a V40-et, vagy inkább V50-et.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1961 üzenetére
elvileg a West-telnél még 111ezerért még kapható
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1957 üzenetére
pech...nekem csak 1 google fiókom van... amúgy ha belépsz a google fiókok közé, ott kiválaszthatod melyik google fiókot akarod beállításaiban testre szabni,ott tudod törölni
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1955 üzenetére
beállítások,fiókok és szinkronizálás,google,jobb felül 3pötty, fiók törlése
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1953 üzenetére
gyári visszaállítás elött minden google fiókot törölni kell, majd utána lehet gyári visszaállítást csinálni, ellenben a már leírt probléma fog előjönni, a google visszaállítás védelem fog bejönni visszaállítás után...
-
Fitzgerald
veterán
válasz
MaxxDamage #1941 üzenetére
US Trémobil elkotyogta hogy jön hamarosan a keksz. Én mondjuk már tökre leszarom, mert nemsokára itt a P is, tényleg illett volna első negyedévben elkészülni vele. Ha jön is, ez akkor már 8.1 legyen. De mindegy, ez van.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1922 üzenetére
nem támogatja hivatalosan...a fém hátlapon keresztül nagyon rossz lenne a hatásfok
a linkelt kép csak alternatív megoldás egy tokkal...hátlapba nem ajánlott rakni
-
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #1920 üzenetére
Szerintem sehogy. Volt pletyi róla anno hogy az LG kiad majd egy vez.nélk. töltős hátlapot a telefonhoz, de nem lett belőle semmi. Marad ez a megoldás..
-
válasz
MaxxDamage #1910 üzenetére
Áh ezt nem is láttam eddig 😶
De a hangot hogyan némítod benne? Itt csak levenni lehet halkabbra, oder?milkabrams@rendesek voltak?
-
válasz
MaxxDamage #1908 üzenetére
A zárhangra gondoltál? Eddig töprengtem a kérdésen 🤔🤗
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #1907 üzenetére
Közbe meg is találtam
MD
L -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1874 üzenetére
lehet SEA/TW régióra majd most jön márciusban szerintem, mert ugye az novemberben kapott updatet, a többi nem,azok szeptemberben. l
-
milkabrams
őstag
válasz
MaxxDamage #1862 üzenetére
Én a dt 770 pro 80 ohm-os változatát használom.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
MaxxDamage #1858 üzenetére
E80 nekem is bitangul szól, csak vettem most egy komolyabb fülest (RHA T10), aztán az meg normál módban halk nekem.
@dSERiES
Felraktam végül innen a Louder MAX V2-t, így 65-70 környékén kapom kb. azt a hangerőt, amit elvárok.
Szóval megoldódott a dolog. Magisk-el rootoltam újra. Ez sem igazi root, de amire kell, arra jó.Jah, meg tökjó hogy van újra Adaway, rohadtul hiányzott.
-
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #1850 üzenetére
Nincs még
Én is SEA vagyok, szólok de szerintem lesz aki itt előbb beírja
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1850 üzenetére
bridge-n nézed?
-
válasz
MaxxDamage #1841 üzenetére
6 óra kijelző 73 százalékig? Magyarázatot követelek!
Szerk: ja, látom 3 százalék. Akkor is kemény. Töltéstől mennyi telt el? Nálam kb másfél nap uptime az átlag, de ez alatt nem nagyon ment 4 óra fölé a sot.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1839 üzenetére
neked milyen régiós V20as van? nekem arabon máshogy néz ki az állapotsávban a térerő jelzés
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #1838 üzenetére
-
Meljan
csendes tag
válasz
MaxxDamage #1818 üzenetére
Igen, ahhoz kellene most segítség..
-
válasz
MaxxDamage #1802 üzenetére
Szerintem pont ugyanaz, két kivétellel (nálam):
Két óra alatt nem tölt tele 10%-ról, ill. a másodlagos kijelző (legalább is töltés közben) sötét, míg rá nem koppintok a kijelzőre. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1772 üzenetére
orejó talán április vége...
mostani patch 1 hét, talán... írtam az lgpst-nek, megint...hogy hova lett a február elejére ígért frissítés....
még érdemleges válasz nem jött -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1770 üzenetére
nelegyé türelmetlen... én is az vagyok... nekem még 2017.szeptemberi van csak.. . mellesleg már újabb 4 régióban elérhető 19.-e óta... még pár vissza van...
Ausztrália/Óceánia
Ázsia/India/Indonézia/Fülöp-szigetek
ezek már megkaptákKórea/Taiwan
Arab régió
Afrika
ezek még hátra vannak... ahogy néztem, 4naponta ugrik... -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1768 üzenetére
Maxx megelőzött
ha nincs és kell kb.1-2hét alatt szereznek
-
DraXoN
addikt
válasz
MaxxDamage #1757 üzenetére
Én is ezt csinálom ... illetve majd nem.
2 kártya van, de internet csak az egyiken (bár mind2ről szoktam telefonálni).nem tapasztaltam különbséget sebességben attól függően, hogy melyik foglalatban van a kártya, szerintem nem számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Autós topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest