- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #2159 üzenetére
+1
Osztom a véleményed és sajnálatos a dolog!
V30-at is meg kell majd vennem (tokom már van hozzá...)MD
L -
válasz
st3v3np3t3r #2022 üzenetére
A Dirac parasztvillantás; ügyetlen szoftveres trükk. Nem tudom milyen hardver figyel mögötte, pl van-e valami dedikált dac legalább, vagy csak stock qualcomm. Utóbbi (és előbbi) esetben egy custom rom+arise megeszi reggelire.
Barinomnek vettem a1-et és remek kis gép nagyon kevés pénzért. Google cam port van rá, aosp romok, mi kell még.
Ja, négy nap üzemidő 😱 -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #2019 üzenetére
Miért is? Mesélj!MD
L -
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #2019 üzenetére
Na, nem volt meg olyan sokáig..
mire váltasz ha szabad tudni?
-
gretzky77
veterán
válasz
st3v3np3t3r #2011 üzenetére
Merre hirdeted?
-
DraXoN
addikt
válasz
st3v3np3t3r #2009 üzenetére
elvileg az eredeti kernelt megtartva valahogy fel lehet rakni a h990ds-t...
kell először az a túlbonyolított rootolás, majd fel kell rakni egy custom recoveryt...
aztán a kernelt ki kell bányászni a mostani rommból (valahogy?).. bár lehet van fenn xda-n kiszedve (úgy rémlik).. és a másik régiós v20 lineageromban ki kell cserélni a kernel fájlját és mehet is a rendszerre... de biztosan nem tudom tényleg ennyi-e, nem izgatott annyira, hogy bepróbálkozzak vele.. .. eleve amíg a rootolás olyan szintű amilyen jelenleg.. max akkor próbálkoznék be ha volna épkézláb biztos custom rom..
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #2002 üzenetére
Egyre szarabb sajnos, a G5 óta szerintem csúsznak lefele. A G6-nál valami remény volt, nekem tetszik is. De igazából már nem is tudnak igazi flagship-et csináni. Még anno amikor a G2 jött, valós alternatíva volt a Samukkal szemben, mostanra meg.. én a V20-ra se flagship-ként tekintek, kijelzőben sokkal kevesebb mint anno a vetélytársai.
A G6 se lett az a chipset miatt, hiába indult alacsonyabb áron, aki a legjobbat akarja kijelzőben, támogatásban stb. az nem néz LG-re egy jó ideje már. Talán volt is valami bejelentés hogy nem is jön éves vagy fél éves rendszerességgel prémium kategória tőlük, hanem csak amikor 'úgy gondolják'.
A középkategóriában is amit művelnek (K széria, stb.) borzasztó.
De én szeretem őket, sok volt már (még anno amikor a Nexus-okat csinálták szerettem meg), tetszik a V30 is, lehet egyet meg is kéne néznem élőben, mennyire kékül a kijelző ha forgatod.. -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #2002 üzenetére
Na ez az!
Lehet sokan pártolnak el az LG-től másra.
Samu S9/S9+ sem utolsó...a 2 év gyártói gar meg nagyon jó dolog... (LG meg húzza le magát a WC-n) lassan fél év eltelt és nincsen a V20-ra bizt.update..na ez a vicc!MD
L -
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #2000 üzenetére
Nincsenek annyira toppon igen. Mondjuk engem nem érdekel különösebben hogy 1 dátum változik egy eldugott menüben 3-4 havonta, biztos kell meg jó, meg valamennyit reszelnek is a rom-on közben (remélem, az elején még volt erezhető változás, gyorsulás rendszer sebességben). Inkább fél évente kapnánk funkció frissítést tartalmazó update-eket 7.1, 7.1.1), az aktuális bizti frissítéssel együtt, én jobban örülnék.
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1996 üzenetére
Passz. Vízálló jó lenne, DAC-ban semmi alternatíva nincs az a baj. A Samsungok felé orientálódom, az Exynos-osokban elég jó DAC van a Qualcommosokhoz képest, de a V20-étól azért messze van.
Most olvastam hogy a S6 lassan kapja a márciusi SecuPatch-et, mi meg novemberin vagyunkBár a V30 is vonzó, nézem a P.nerónál 169e a V30+ az is elég jó telefon lehet.
-
válasz
V30 valamelyik változata ( amint a lélektani150eFt határ alá mászik )
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Talán a V30S+ ThinQ ami szóba jöhet, vagy a G7 majd (még várandós és kíváncsian várom mind2-t / tesztek, bemutató, stb...)
MD
L -
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1992 üzenetére
Nincs sajnos
régebben használtam a disable service-t ismerős.
Az a furcsa hogy mindenki a kínai telefonokat szidja ilyen szempontból (küldi az adataidat kínának,stb.), és olyanon soha nem volt ilyen gondom, mindig konzisztens volt az akku használat. Meizu, Xiaomi...
@MaxxDamage: ami nekem volt és tudom ajánlani, minőségi átlátszó tokok. Nillkin Nature, Ringke Fusion, egyik sem sárgult be eddig.
-
válasz
st3v3np3t3r #1977 üzenetére
Igazából az érdekel, hogy másnak is ilyen-e.
Esetleg feldobna valaki egy 3c battery monitort, vagy más, folyamatos fogyifigyelőt két napra (gsam batt. app nem jó erre), plííz?Csak nagyon feldühödtem, mert barátnőm mi a1-ese 7-8mA stand by-val megelégszik és három napot simán elketyeg. A penész megesz!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1960 üzenetére
Akkor már nem igen lehet hol beszerezni (normális helyről, normális áron)
V20 -on lejár a gari és még egy kicsit használom majd és ez is megy a fiókba, vagy asszonynak adom és V10 marad, aztán beszerzek majd egy V30S+ ThinQ -t (6GB/256GB)MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1958 üzenetére
Meg is van. Töröltem a + 2 mail címet / fiókot és csak azt használom ami az elsődleges. Nem is értem miért léptem be + 2 fiókkal (azokat a mail címeket nem is használom)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1956 üzenetére
jobb felül 3 pötty , nekem ilyen nincs...
beállítások/általános/fiókok és szinkronizálás/google (itt van még az email, LG fiók, Office is) /itt van 3db google fiókom, mail címemMD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1954 üzenetére
Ezt miként / hol kell konkrétan kivitelezni? (hol kell kitörölni a fiókot)
beállítások/google szolgáltatások vagy beállítások/fiókok és szinkronizálás rész?MD
L -
djpoti
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #1949 üzenetére
Végül Én örülök ennek a nagy hibának, de végeredményképpen azért osztottam meg a tapasztalataim, hogy egyenlőre van megoldás és hátha ez másnak nagy segítség.
dSERiES: valóban örülök neki, hogy nem kellett beleszerkesztenem a másik lapot, a polcon hevervén nyugodt szívvel próbálkoztam a megoldásokkal.
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1945 üzenetére
Az szép. Akkor meg minek tolják ki a többire a januárit? Vagy azt megkapjuk és utána majd Oreo?
Hát ez már valami, de május nem most lesz, ha nem nyár lesz belőle... -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1945 üzenetére
-
Fitzgerald
veterán
válasz
st3v3np3t3r #1936 üzenetére
Azt írják eredeti, meg amúgy sem hiszem hogy ebből az alkatrészből lenne utángyártott. Aztán ki tudja. A lényeg hogy ugyanolyan színű/minőségű legyen, mint az eredeti.
-
kokler146
tag
válasz
st3v3np3t3r #1901 üzenetére
File transfer szerintem a deverloper optionsba lehet a gond
-
save
tag
válasz
st3v3np3t3r #1892 üzenetére
Az ár tartalmazta a 27 % Áfát, melyről számlát kaptam, rendeset, és ott volt készleten, csak be kellett érte mennem.
-
válasz
st3v3np3t3r #1892 üzenetére
Ez azért barokkos túlzás. 99k a legolcsóbb helyen, szóval mongyuk 10% bukta. Cserébe nem kell néznie a partnero-sok ritka súlyos, maffiózó fejét 😋
-
kokler146
tag
válasz
st3v3np3t3r #1882 üzenetére
Szia köszönöm végig olvastam a topicot el mentettem a magyar nyelv leírását és letöltöttem a szükséges dolgokat ami a leírásban szerepel most már csak a telefon kell remélem sikerül szerezniük!
-
aya
addikt
válasz
st3v3np3t3r #1875 üzenetére
Na ja, november 6 az én security update-em is.
lassan fél éves..... -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1851 üzenetére
Nem vagyok otthon, Hétfő Du leszek csak, akkor rá tudok nézni. Pénteken reggel még rá tudtam nézni, de nem volt elérhető.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1840 üzenetére
SEA ha jól emlékszem.
MD
L -
Meljan
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1823 üzenetére
Köszönöm a választ.
A magyarítást a fő probléma elhárításab után vagy vele egy időben bíznám rá olyanra, akinek van tapasztalata benne - esetleg vállalsz ilyet vagy tudsz valakit ajánlani?
A GPS beállításokat kipróbáltam - mondjuk nem túl sok időt adtam neki, sajnos nem tapasztaltam változást.
Azért F800, mert csak ezt találtam 200$-ig, ami a hazai frekiket tudja. -
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1805 üzenetére
Fehérrel sem csinálja, csak ha ez a fajta elb....ott szürkés kékes zöldes árnyalatú szín van a téma színeként.
Érdekes.@RetepNyaraB: gyári töltőjével töltöd? Majd megnézem nekem mennyi, bár szerintem nincs 2 óra tuti, bár én másfajta töltőt használok (uGreen valami, quickcharge 3.0-ás).
Azt hiszem a gyári töltője nem tudja a Qualcomm QuickCharge 3.0-át, de a telefon igen, úgyhogy ha valakinek fontos a gyorsabb töltési idő, érdemes beszerezni egy másfajta QC 3.0-ás töltőt. -
sixpak
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #1798 üzenetére
Nem a sávszélességgel volt gond, valami miatt lassan jött.
-
válasz
st3v3np3t3r #1792 üzenetére
Ja valami olyasmi, de mire megnéztem volna a change logot neki állt letölteni magát és most már nem lehet látni, csak a folyamatot 👏
-
válasz
st3v3np3t3r #1787 üzenetére
Naja ez a része elég ciki, de jelenleg vállalom
-
válasz
st3v3np3t3r #1785 üzenetére
Pont ma néztem telón , de semmi.
Viszont felraktam googlecam apk-kat (kettőt, a széles látó szögűhöz is egyet) és a hdr plusz sokkal jobb, mint a gyári kamera app (egyelore csak jpg-t próbáltam) Viszont a képzaj is jelentősebb.
-
válasz
st3v3np3t3r #1764 üzenetére
Kinek a papné...
Én az üzenet típusok szerinti csoportosítást hiányolom, de nagyon. Ha valamit benéztem, kérlek javíts ki!
Arról nem beszélve, hogy jelenleg nem találom az extra mappáimat a gmail fiókban. Mostsenemjönbe ez az emil fajta... -
milkabrams
őstag
válasz
st3v3np3t3r #1776 üzenetére
Valami gáz van a jack foglalattal, a fejes egyik fele halkabb. Biztosan nem a fejessel van gond és nem is a zenével. Próbáltam kipucolni, kiszedtem némi szöszt, de semmin sem változtatott. Csak köv. hónap elején lesz időm bevinni. Biztos ami biztos alapon személyesen intézem.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1773 üzenetére
Jahm, lesz az Május, Június is
Gondolom ilyen sablon szöveget kaptálMD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1771 üzenetére
Hát jöhetne már...na! (akár az Oreo is
)
MD
L -
válasz
st3v3np3t3r #1761 üzenetére
most 4G/3G-t látok, adatforgalmi kártyámon 4G a beszélgetősön 3G, de ez lehet hálózatfüggő is
-
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1759 üzenetére
Na erre kíváncsi leszek, köszi!
Mi
L -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #1758 üzenetére
pl.
hívás/sms sim1
net sim2de lehet
hívás sim2
sms/net sim1 -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1756 üzenetére
Na majd ha megjön a 2.-ik SIM-em, akkor kipróbálom és írok róla
/ja és mind2 opció a 2 kártyán egyszerre elérhető vajon, vagy ha pl. netezni akarok akkor 2.-ik SIM-et kell "aktiválni" vagy mi?/ nem értek hozzá, 2 SIM -et még sosem használtam
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1748 üzenetére
Tudom, de nekem gyorsba kellett és jó minőséget kaptam.
MD
L -
gretzky77
veterán
válasz
st3v3np3t3r #1737 üzenetére
Szia G6 topicban szoktunk találkozni! Azért a Huawei frissítése se túl jó ám legalábbis ami a P9 Plust illeti! Én arról váltottam és ott is botrányos volt a biztonsági frissítés,sima P9 -re úgy ahogy jött de a Plust nagyon elhanyagolták és ott is inkább manuálisan kellett felerőltetni mint az OTA-t kivárni!
Amúgy ismerősöm decemberben vett egy Nokia 6-ot,bekapcsolásnál még valami szeptemberi biztonsági frissítés volt rajta viszont én üzemeltem be neki és meglepődtem,hogy szépen sorban dobálja fel a havi patch-eket majd most nem rég az Oreot-t! Hát igen lehet így is,pár nagy gyártó össze kaphatná magát frissítés ügyében! Bocs a hosszú offért -
válasz
st3v3np3t3r #1726 üzenetére
Leszarom az oreot, de van pár zavaró bug, amit meghegeszthet ének igazán.
Pl sokat fotózok és zárképernyőn nem lehet váltani szelfire és manuálisra.
Nekem a gyári billentyűzet és különösen a stock email igen gyatra.
De look forward -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1732 üzenetére
Én is 2-8% között rakom fel tölteni. 10%-ról nézve még iszonyat sok tartalék van az akksiban
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1730 üzenetére
Majd Hétfőn otthon leszek és géphez csatlakoztatva megnézem Bridgeval (hátha)
Telefonom még mindig 5-6 óra + kijelző időt produkál. Nem is tudom mennyi töltés lehet már a batterybe, de majd megközelítőleg kiszámolom.MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1728 üzenetére
SEA-n se semmi még.
Jön az majd!MD
L -
karmaresz
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1726 üzenetére
én még az előzőt sem kaptam meg...
-
milkabrams
őstag
válasz
st3v3np3t3r #1717 üzenetére
Hazaérek melóból, kipróbálom több fülessel is, miután celluxal kipucoltam. Gépen nem tapasztaltam ezt. Ha nem jön ki a telefon a fejessel, esetleg lecserélem egy A990Z-re
-
Meljan
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1695 üzenetére
OK - eddig még soha nem mertek kérni ;-)
-
djpoti
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #1689 üzenetére
Igen, néztem az oldalukon, vettem már tőlük nem is egy kédzüléket, viszont a VS995 -öt 58 ért lehetne megvenni és ha sikerül lezsírozni az eladóval, hogy küldje külön a telefont és a tartozékokat doboztal, akkor többletköltségem nem is lenne. Ebben a formában pedig nem mindegy, hogy 100 ezer, vagy 58 ezer. Másrészt pedig rózsaszínt kell szereznem.
-
djpoti
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #1676 üzenetére
-
válasz
st3v3np3t3r #1684 üzenetére
A G6-ból kiindulva nyár lesz az. Már ha egyáltalán.
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1681 üzenetére
Én szoktam néha de semmi (SEA). Szerintem mostmár nem kapunk Nougat alapú cuccot hanem egyből Oreo.
Remélem, de én egy 7.1-nek is örülnék (vagyis csak örültem volna), a kezdőképernyőn hosszan nyomott parancsikonok (apple force touch copy
) nagyon hasznosak lennének.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1681 üzenetére
Néztem...néztem, de még nincs.
Igaz PC-s programmal még nem néztem, da azzal is rá nézek majd.MD
L -
Meljan
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1662 üzenetére
Visszaérkezett a vételár 2 nap alatt - sajnos most (részben) az árfolyam ingadozás kapcsán kevesebb a forint értéke...
-
Kisszidi
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1672 üzenetére
Köszi, jó tudni.
Régen nem kellett adb, de már évek óta nem használtam, gondolom változtak a hozzáférési jogok azóta.RetepNyaraB
Meggugliztam a típust, durva mennyire nem változtattak a külső dizájnon azóta. -
djpoti
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #1641 üzenetére
Sziasztok!
Láttam, másnak is megakadt a szeme, az F800 koreai verziós V20 -on. Na nekem nagyon megakadt és rendelnék is,viszont azt szeretném tudni, hogy a magyarítás szerintetek működne ezen is ugyanúgy? Evidens, hogy az első lépés jöhet szóba, mivel gondolom F800-/l/k/s nem lesz másik régiós rom. Ha abból indulok ki, hogy G2 F320 és G3 F400, sőt még a G3 F460 is simán vágta a magyart(saját tapasztalatból több is volt a kezemben), akkor ebből kiindulva a magyarítás leírás első lépésével ennél is működnie kellene gondolom. root igazából nem érdekel, mindig lg saját romot használok, nagyon tetszik a kezelőfelület. A frekvencia terén mind g2 és g3 fentebb említett típusok üzemeltek, amit nem tudott, a 3G 900MHz -en és 4G B20. Persze itt békés megyében a nem T -s vagy akkor nem árt olyan készülék, ami tudja a B20 -at. A 900MHz 3G frekvencia hiányával 25 - 30 ezer forint minuszért együtt tudnék élni, ha valóban van B20. Szóval nem tudom, hogy magyarországon létezik e már F800 tulaj. Telefon specifikáció terén már teljesen elbizonytalanodtam, azt sem tudom melyik oldalnak lehet hinni. Egyik ezt ír, másik azt. Azért indultam el nyomozás terén, mert kellene 1 az asszonynak. Természetesen rózsaszín, hogy nehogy egyszerű legyen a történet. Namost, ha odaadok neki egy angol nyelvű készüléket, kettétöri a fejemen, pedig tudjuk, hogy lehetetlen.
Nade a viccet félretéve, Én is jobban szeretem, ha magyar a nyelv az általam használt készülékben.
Szóval végezetül, ha bármilyen információtok van, ne tartsátok vissza véletlenül sem.ui: Aliról háromszáz x felett van rendelésem, ebből kb 40-50 a telefon. Szóval félni nem félnék megrendelni. Bármilyen jellegű problémám volt, mindig meg tudtuk oldani vagy alival, vagy az eladóval.
-
Meljan
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1662 üzenetére
Remélem valóban visszaér a megígért visszatérítendő teljes zsozsó - jártam már hasonlóképp, akkor is néhány nap kellett, hogy a bankszámlámon látszódjon a visszautalt összeg (akkor Forintban több lett a visszautalás az árfolyam ingadozás kapcsán :-)
Most próbálkozhatnék a következő kereskedővel, ahol nem 184USD, hanem 200, majd 220 - lehet valamelyik el is küldené... de ehhez először újra fel kellene lelkesülni a V20-ra... vagy inkább meg kellene hallgatni mondjuk egy Sennheiser HD 600-zal.
Érdekelnének a szubjektív vélemények: is a hanggal meg általános teljesítménnyel kapcsolatban, monnnyuk egy LeEco Max3 x850-nel vagy LePro3 X720 összehasonlítva. -
Meljan
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1645 üzenetére
Elvileg volt 47500 Ft-os a V20: egy héttel a rendelés (és fizetés) után megírták, hogy nem tudják küldeni :-(
-
Meljan
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1639 üzenetére
Ebből a listából nekem az jön le (bár nem ellenőriztem a hitelességét), hogy az F800 változat minden 4G-t kezel: https://www.techwalls.com/lg-v20-model-numbers-differences/
.
A 3G-re mely adatokat kell keresnem? -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1626 üzenetére
Jobb az óvatosság.
V10 -em is még mindig olyan, mint ha most venném. (állapot)MD
L -
sixpak
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #1622 üzenetére
Olvastam/olvasom a blogodat, már akkor amikor még V10-em volt.
Magyar nyelv hiánya nem gond, volt már jó néhány telefonom, melyek nem bírták a magyart, de tökéletes az angol nekem....pláne majd' 2 év V10 használat után, minden ugyanott van, álmomban is megtalálok mindent. -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1596 üzenetére
64GB -ost én is 5k -ért vettem (eBay) és Lexar 600x volt és 90MB/s -es (ez van a V10 -be)
Van Samsungom is (48MB/s -es) 64GB -os , de vettem egy 128 -as Samsung Class10 UHS-I U3 EVO+ és ajánlott vétel is ! (ez biztos eredeti...és gyors) ez van nekem a V20 -baMD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1594 üzenetére
Akkor összességében többe került a leves mint a hús!
Na én ezért vagyok úgy, hogy inkább megveszem a márkás (és drága) portékát mindenből és azt tudom, hogy jó...és sok év gari (vagy élettartam) és no problem !OFF Vége
MD
L -
DraXoN
addikt
válasz
st3v3np3t3r #1591 üzenetére
Azért ... 99%ban sejtettem, hogy azzal a memóriával bebuksz
... ennyire olcsón még nincs.
más kérdés, hogy az eladót is minősíti ha "szart" árul...Egy másik ismerősöm is vett ilyet tőled függetlenül..
Első dolgom az volt, hogy mondtam neki, majd jelezze mekkora a kártya... hát.. elősször azt mondta, tök jó, mert fel is lehet rá másolni 200GB+ adatot, és látszik is és lejátsza... látszani látoszott végig, de idővel rossz lett a másolat .. illetve hibás lett visszaolvasáskor... akkor ráeresteszett valami memóriatesztet ami egy éjszakán át irogatott és olvasgatott a kártyára/ról.
Az eredmény 256GB-os kártya, 7,9GB a valóságban..de ez ilyen..
Én mondjuk most vettem egy 32GBos USB3 Sandisk pendriveot 10$-ért.. de megbízható helyről így tudom, hogy jó lesz..
-
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1591 üzenetére
Mit vettél?
MD
L -
sixpak
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #1588 üzenetére
Tudom, a V10-ről beszéltem.
-
sixpak
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #1584 üzenetére
Akkor van rá esély, hogy V10-em és V20-am is lesz.
Nekem amúgy formára jobban bejön a V10, de ez a legkevesebb. Minden más ugyanaz, nagy meglepődés nem lesz.
-
aya
addikt
válasz
st3v3np3t3r #1567 üzenetére
Olvasási sebessége mennyi a kártyának?
Az írási nem érdekel, csak 1x írom. -
Fitzgerald
veterán
válasz
st3v3np3t3r #1567 üzenetére
20 év múlva már sanszos, hogy vagy sok petabájtos (ne adj isten exabájtos) nem flash (valszeg MRAM) tárolókat fog használni mindenki, vagy a felhőszolgáltatások teljesen feleslegessé teszik a fizikai adathordozók használatát. Szóval megnézném mire cserélnek majd akkor egy fél terabájtos flash memóriát.
-
norvik
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #1562 üzenetére
Van két terányi zeném, ezzel legalább a negyedét fel tudom másolni a telefonra. Vettem egy éve egy 128 gigásat, itthon, márkásat, Sandisk, villámgyors volt, meg drága, és fél év után megdöglött. Többet ilyen nem kell.
-
válasz
st3v3np3t3r #1560 üzenetére
Ehm, az írási sebessége nem egy tigris...
-
norvik
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #1556 üzenetére
Őssze jött a teszt, pozitív eredménnyel? Ha igen, meg tudnád adni az eladók elérhetőségét?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1554 üzenetére
Nem gonosz, csak reális gondolkodású
Vettem már én is eBay -ről pér dodós 128GB -os ("Samsung EVO+") mSD kártyát és valójában 8GB -os volt (teszteken kiesett)MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
st3v3np3t3r #1552 üzenetére
Talán ha 8GB -os lesz az (valójában)
MD
L -
-Mosquito-
őstag
válasz
st3v3np3t3r #1544 üzenetére
Persze van ahol elég érdekesen kezelik a garanciát. Azokat a boltokat tényleg jobb elterülni.
-
DraXoN
addikt
válasz
st3v3np3t3r #1544 üzenetére
naaa... pont a napokban van hír róla, hogy az akku hibát is szoftveresen javítják
-
-Mosquito-
őstag
válasz
st3v3np3t3r #1537 üzenetére
Még a jótálásira is rá van írva a 2+2,direkt ezt a verziót kértem anno. Nem titok, GsmHome.
-
válasz
st3v3np3t3r #1539 üzenetére
Szép. Persze nekem még új, de négy óra alatt marad mindig (nem merítettem 12-15 százalék alá eddig).
Nem folyamatos nyomkodás, hanem általában másfél nap futásidő. 2 email, három cset+insta háttér. -
-Mosquito-
őstag
válasz
st3v3np3t3r #1535 üzenetére
Tabletemre (bolti) 2+2 van, azért az egy picit jobb konstrukció.
Na,majd januárban elválik mi lesz.
-
stomm
újonc
válasz
st3v3np3t3r #1528 üzenetére
Az Lg bridge látja a telefont, mentést is enged, de a meglévő android verziot nem ismeri fel.
AT&T frissités csak OTA van, ahhoz pedig AT&T hálózaton kell lenni.
-
-Mosquito-
őstag
válasz
st3v3np3t3r #1530 üzenetére
Köszönöm az infót.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #1531 üzenetére
ah,fenébe, csak egy "giga"méretű javítás...
-
stomm
újonc
válasz
st3v3np3t3r #1523 üzenetére
Ez egy AT&T által függetlenitett, a Walmart áruház által akciósan forgalmazott és ott vásárolt LG H910 készülék.
software version H910m
-
stomm
újonc
válasz
st3v3np3t3r #1492 üzenetére
köszönöm a tippeket, sajnos egyik sem vált be
A linken nincs ehhez az IMEI-hez kdz,
Az lg up látja a telefont, mentést is enged, de a meglévő android verziot nem ismeri fel.
OTA frissitésnél aszongya, hogy a legfrissebb verzio van ami pedig áprilisi
Ha lenne AT&T telefonkártya benne akkor nyilván menne wifin is, de a 25 dolcsis 3 hónapos prepaid
kártya húzós egy frissitésért -
válasz
st3v3np3t3r #1519 üzenetére
Aha. Akkor szimplán jobbakat fogtam ki eddig. Simán belefér. Ma már megjött a 4G is, a belvárosban. Csak vicces, hogy a barinőm ósdi Z2-je ugyanott LTE, ahol nekem H (tehát nem is H+).
Mióta bejelentkezten az instagram fiókomba (pedig hibernálom a szarházit greenify-jal), sokkal jobban merül a cucc. Lehet egyszerű egybeesés is. -
válasz
st3v3np3t3r #1514 üzenetére
"ha gondod van a beépített hangszóróval akkor az nagy gond,nekem szépen szól meg üvölt mint a sakál
"
+1, a célnak megfelel -
válasz
st3v3np3t3r #1502 üzenetére
Át lehet rakni szingapúrira, ha ratöltöm azt a romot, nem? Érdemes, vagy igazából lényegtelen?
Az eq nekem nem felesleges; jó minőségűre van szükség belőle (a playen beszerezhetők nem azok). Szinte nem hallgatok mp3-mat, hd-t jóval többet. Mivel a fülesem és a fejesem is kicsit mélyszegény, szükségem van a kiemelésre. Dinamikáról nem beszélve: útközben a spotify szimplán hergyán szól. Buszon senkit sem a finom részletek érdekelnek, hanem az erő. Jelenleg egyáltalán nem az igazi és a playes szutyok eq-val sem. Az összes telefonom sokat piszkálom, valószínűleg ez sem fog kimaradni. Tudom, hogy nem vagy híve én meg azt gondolom azért van androidom, hogy meg tudjam mondani neki mit és hogyan. Ha out of the box kellene, almát használnék.
Más: az automata fényerő nagyon alacsonyra húzza a kijelzőt. Alig látni konkrétan.
Illetve a poweramp nem hajlandó beolvasni a zene könyvtárat. Láttam valahol xda-n ilyesmit, majd utána nézek sok mindennel együtt... -
Fitzgerald
veterán
válasz
st3v3np3t3r #1496 üzenetére
Meg is javult, kb. 10 percre kikapcsoltam, majd be. Nem tudom mi okozta a problémát.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
st3v3np3t3r #1490 üzenetére
Sennheisereket tényleg ne erőltesd harmincezer alatt, csak mert Sennheiser. A HD201 áráért kapsz Invotone HD2000-et, azt még utcára is fel lehet venni. Ha ráírsz itt contaxg tagra (Nomono), szerintem még meg is tudod nála hallgatni (III. kerületben van, Aquincumnál). Én is nála vettem vagy 4 éve.
Egyébként meg Fejhallgatóplázában van kirakva sok fejes, lehet hallgatózni. A két Pioneer-re rákérdeznék a fejes topikban, én nem ismerem őket -
Fitzgerald
veterán
válasz
st3v3np3t3r #1488 üzenetére
Én itthon vettem, azért is sikerült újra cserélni másnap.
Kínai készülék volt, de amúgy a kínai webshopoknál jobban meg kb. senki nem szarik rá hogy nyitottad-e a lódert, tettél-e fel custom romot. Sőt, sokszor még ők maguk is megteszik mindezt kérésre. Még a OnePlus-t sem érdekli különösebben a dolog. Háztól-házig gari van a készülékeikre, tök mindegy mit tettél rá.
Amúgy átnyálaztam utána a készülék XDA boardját, senki más nem számolt be ilyesmiről. Valamilyen hardveres hiba lehetett. -
Fitzgerald
veterán
válasz
st3v3np3t3r #1485 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyértelmű sajnos, ezt már magamnak is sikerült megtapasztalnom nem is olyan régen egy csont ugyanilyen hardverrel szerelt készüléken, ami konkrétan szétégett belül. Tok, fólia volt rajta első naptól, gyári alapú debloatolt rom. Ágyban fekve éppen YouTube-oztam szokás szerint, amikor egyszer csak irtózatosan felforrósodott a kijelző egy fél perc leforgása alatt, és szétégett a digitizer szalagkábele, meg még ki tudja mi. Az üveg is elrepedt, amit bár nem láttam a rajta lévő tempered glass miatt, de ujjal érezhető volt amikor elrepedt, és a jellegzetes, üvegrepedést kísérő hangot is jól hallottam. Utána képet már természetesen nem adott a telefon, de gariban kicserélték másnap újra.
A másik a GPS, ami főleg az LG G-sorozat egyik rákfenéje. Nekem eddig 3 LG-ben ment szarni a GPS mindenféle előzmény nélkül, pedig mindig vigyáztam a telefonjaimra, mint a hímes tojásra. -
válasz
st3v3np3t3r #1479 üzenetére
Aha. Az kaka.
Van még egy bolt, ez teljes körű "háztól házig" garival a legdrágább [link].Kicsit ráparáztam erre az egészre, pedig eddigi saját telefonjaim mind ebayes használt cuccok voltak, nyilvánvalóan nulla garanciával. Igyekszem túllendülni a krízisen
-
Helltak
őstag
válasz
st3v3np3t3r #1461 üzenetére
Jah világos
Tegnap kocsiban V20-ról hallgattam zenét.. Fantasztikus volt! Ugyan azok a zenék, mint S8+on, szó szerint, ég és föld a kettő -
Helltak
őstag
válasz
st3v3np3t3r #1459 üzenetére
Nálam LTE-t ki írj, 3G-nél meg ott a H jel.
Más telefonokon is volt így jelölve. -
Helltak
őstag
válasz
st3v3np3t3r #1457 üzenetére
Én is ezt tervezem! Remélem idén még kijön IDN-re is ez a novemberi update..
Factory resetet is csináltam, úgy raktam fel. Lg backup-al szépen vissza ment minden.
Eddig jobbnak érzem ezt a Romot.
Kevésbé is melegszik, ezáltal jobb lesz az üzemidő is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest