Új hozzászólás Aktív témák
-
dSERiES
senior tag
Olyanom Nekem is volt fehér is fekete is. LG-ék soha nem árasztottak el sok-sok frissítéssel, nem jut eszembe de talán pont a 4X-re a JB? Meg a G3-ra a MM, vagy az Optimus G-re a LP is eléggé nehezen, nyögvenyelősen jött ki.. de lehet már rosszul emlékszek. Régóta LG-zek én is, kisebb Motorola/Samsung kitérőkkel,de ez a szoftverfrissítés mizéria náluk visszatérő motívum
flagshipeken is.
Ajj most eszembe jutott a Nexus 4-emde szerettem.
-
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #2076 üzenetére
Igen, sokan elpártolnak tőlük így, és a nem-túl-jó helyzetükön csak rontanak még ezzel.
Talán mostmár jobb lesz, léptek az ügyben. -
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #2068 üzenetére
Szerintem ez a security patch óta lett túllihegve hogy jaaj, nem frissítik a telefonomat, el kell dobni.
..és? Mai napig vígan szaladgálnak emberek G3-makkal, G4-ekkel, élvezik a QHD kijelzőt, mai napig használhatók ezek a készülékek gyári legutolsó rendszerrel is, mindenre. Van jobb, újabb aki akar vált persze, de nem a SecuPatch-en múlik a világ (kb ennyit ér).
Nemrég az Intelnél volt ilyen a Specre / Meltdown miatt, most is van még 4 vagy 5 új Spectre NG sebezhetőség.
Nekem a 4790k-ra a csöves B85 lapommal mai napig nincs javítás... és? Nem hekkeltek meg eddig -
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #2065 üzenetére
Igazad van, teljesen.
Konkurencia hasonló telói már vagy Oreo-n nyomulnak, vagy min. frissebb SecuPatch-en..
-
dSERiES
senior tag
Én búcsúzom, V30-ra váltottam, 1 évet volt meg a V20 de szerettem nagyon
(nekem az már hosszú idő egy telefonnak
)
@#2061 MaxxDamage: most nyitott az LG Software Update Centert valahol DK-ban, pár hete olvastam, dolgoznak a G6 Oreon (sztem már van olyan régió ahol el is indult) és májusban ígérték a V20-ra is, érezték hogy sok panasz van rájuk gondolom.
-
dSERiES
senior tag
válasz
milkabrams #1913 üzenetére
Megkérdezhetem ennek mi lett a vége? Megcsinálták?
Visszaolvastam de nem találtam hogy írtál volna róla.. -
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #2019 üzenetére
Na, nem volt meg olyan sokáig..
mire váltasz ha szabad tudni?
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #2002 üzenetére
Egyre szarabb sajnos, a G5 óta szerintem csúsznak lefele. A G6-nál valami remény volt, nekem tetszik is. De igazából már nem is tudnak igazi flagship-et csináni. Még anno amikor a G2 jött, valós alternatíva volt a Samukkal szemben, mostanra meg.. én a V20-ra se flagship-ként tekintek, kijelzőben sokkal kevesebb mint anno a vetélytársai.
A G6 se lett az a chipset miatt, hiába indult alacsonyabb áron, aki a legjobbat akarja kijelzőben, támogatásban stb. az nem néz LG-re egy jó ideje már. Talán volt is valami bejelentés hogy nem is jön éves vagy fél éves rendszerességgel prémium kategória tőlük, hanem csak amikor 'úgy gondolják'.
A középkategóriában is amit művelnek (K széria, stb.) borzasztó.
De én szeretem őket, sok volt már (még anno amikor a Nexus-okat csinálták szerettem meg), tetszik a V30 is, lehet egyet meg is kéne néznem élőben, mennyire kékül a kijelző ha forgatod.. -
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #2000 üzenetére
Nincsenek annyira toppon igen. Mondjuk engem nem érdekel különösebben hogy 1 dátum változik egy eldugott menüben 3-4 havonta, biztos kell meg jó, meg valamennyit reszelnek is a rom-on közben (remélem, az elején még volt erezhető változás, gyorsulás rendszer sebességben). Inkább fél évente kapnánk funkció frissítést tartalmazó update-eket 7.1, 7.1.1), az aktuális bizti frissítéssel együtt, én jobban örülnék.
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1996 üzenetére
Passz. Vízálló jó lenne, DAC-ban semmi alternatíva nincs az a baj. A Samsungok felé orientálódom, az Exynos-osokban elég jó DAC van a Qualcommosokhoz képest, de a V20-étól azért messze van.
Most olvastam hogy a S6 lassan kapja a márciusi SecuPatch-et, mi meg novemberin vagyunkBár a V30 is vonzó, nézem a P.nerónál 169e a V30+ az is elég jó telefon lehet.
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1992 üzenetére
Nincs sajnos
régebben használtam a disable service-t ismerős.
Az a furcsa hogy mindenki a kínai telefonokat szidja ilyen szempontból (küldi az adataidat kínának,stb.), és olyanon soha nem volt ilyen gondom, mindig konzisztens volt az akku használat. Meizu, Xiaomi...
@MaxxDamage: ami nekem volt és tudom ajánlani, minőségi átlátszó tokok. Nillkin Nature, Ringke Fusion, egyik sem sárgult be eddig.
-
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1989 üzenetére
Nekem is jó lett. Régebben is észre vettem még Motorola telefonjaimon hogy időnként rohadtul merül.. aztán megint normális.
Az a furcsa hogy nem a GoogleP Serv. a legnagyobb akkufogyasztó (legalább is a menüben), érdekes.
Akkor ez azért lehet mert a k***g Google annyira nyomatja a telemetry-t? -
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1980 üzenetére
De van. Nyugi, van ilyen sajnos (android), én nekem is ilyeneket produkált mostanában, azért is vártam a frissítést hogy hátha az helyrerakta, de már letettem arról hogy március végén megkapjuk a januári bizti javítást, így marad az oreo májusban.
Nekem eddig 2 napot bírt, olyan 3 óra sot-tal, most meg -1 nap konkrétan, este ~20%-kal értem haza, nézem nincs 2 óra sot, az fasza. Én arra gondoltam hogy veszek akksit másikat, ennyit bírt.
Én azt csináltam, hogy a Smart Cleaning-ben a cache-t töröltem (volt vagy 1,3g - lehet ez amúgy ugyanaz mint a recovery-s) és újraindítottam utána. Egyelőre jó, most megint bírja rendesen azóta.
Nem tudom ez mitől lehet, nekem újkora óta van rajta minden féle 'állandóan üzemelő' alkalmazás, eddig jó volt, mostmeg egyik pillanatról a másikra lefelezi az akkuidőt.. és az a poén a legfőbb fogyasztóknál nincs felül app, tehát passz..(nekem phone idle meg screen van felül). -
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1978 üzenetére
Hát igen, stock android ennyit jelent.
Mondjuk a V20-nak megy az egész LCD panel a második kijelző miatt, A1-esnek is van ilyen Always On funkció nem tudom? Van amelyik gyári androidban már benne van ez a feature.
De változott az üzemideje mostanában? Gyorsabban merül?
-
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #1972 üzenetére
Inkább mást
De amúgy de, csak nem használtam soha több sd-t és így nem tudtam.
Egyébként ez a hot swap csak az, hogy ki tudod-e venni a kártyát úgy hogy az akksi marad vagy valami extra támogatás is kell hozzá? Mert talán a kártya eltávolítása már régóta benne van az op. rendszerben nem? Nekem még régebbről rémlik. -
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #1969 üzenetére
Ja boccs, akkor még egyszerűbb. Nekem 1 db 128-as is elég mindenre.
Na, még én sem tudom miket tud a saját telefonom -
dSERiES
senior tag
válasz
milkabrams #1967 üzenetére
Egyszerű 2 db sd kártya, telefon off, kártya kicserél.
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1945 üzenetére
Az szép. Akkor meg minek tolják ki a többire a januárit? Vagy azt megkapjuk és utána majd Oreo?
Hát ez már valami, de május nem most lesz, ha nem nyár lesz belőle... -
dSERiES
senior tag
Ez akkor van, hogy ha él valamilyen készülék zárolás (kód vagy ujjlenyomat van beállítva) és úgy nyomnak rá factory resetet. Ha először inaktiválják a készülék zárolást tehát és úgy resetelik le, akkor nincs ilyen probléma.
Gondolom biztonsági okokból van ez a funkció, de ha nem figyel az eladó könnyen megszívathatja a vevőt.
Szerintem próbáld meg resetelni újból, így.
Itt is találtam neked egy csomó hülyeséget, hátha valamelyik jó lesz.jó bonyolult
-
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #1920 üzenetére
Szerintem sehogy. Volt pletyi róla anno hogy az LG kiad majd egy vez.nélk. töltős hátlapot a telefonhoz, de nem lett belőle semmi. Marad ez a megoldás..
-
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1897 üzenetére
Mire kijön a P megkapjuk az O-t
Hát nem sietik el. Legalább egy 7.1-et kiadhattak volna LG-ék. -
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #1884 üzenetére
Én is nézelődtem, sokáig Note8 volt kinézőben de végül is maradtam. Engem is a DAC tartott vissza meg az, hogy ami szóba jöhet (Mate10 pro is tetszik) azon nincs jack.
De én már rájöttem hogy mit kell venni hogy mindkét gondomat megoldjabe is rendelem hamarosan szerintem. De egyelőre marad a V20 az tuti.
-
dSERiES
senior tag
Még annyi jutott eszembe, hogy anno a G2-nek volt ilyen hibája ha lehet ezt annak mondani.. és azon volt valami réteg amit ha ledörzsöltél akkor szép tiszta lett, a karcok eltűntek. Onnan lehetett látni, hogy a fényben ilyen lilás árnyalatban csillogott a kameraüveg, na most nem tudom hogy a V20-nak is van-e ilyen rétege, de ha már cseréni akarod esetleg, akkor előtte egy próbált megérhet a dolog.
Az én G2-őmön régen csináltam ezt a trükköt és működött tényleg, én valami polír pasztát vettem hozzá, nem fogkrémmel / stb. próbáltam. Ha gondolod megnézem hogy mi volt pontosan, az működött. -
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1864 üzenetére
Azon van 1 gyári fólia, olyan mint a képernyővédő fólia. Lehet belőle újat rendelni és cserélni kell, az védi az üveget. Ehhez pl. jár hozzá.
Állítólag nem célszerű anélkül használni a telefont. -
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #1860 üzenetére
Állat lehet ez a füles ahogy nézem
Én az E80-at 40 fölé nem tudom hangosítani mert kettészakad a fejem
Ó nekem is, Adaway, Greenify + fölös rendszer appok törlése után szerintem +10-20%-kal több SOT-ot tudott eddig minden telefonom.
-
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #1857 üzenetére
Hát akkor lehet ez miatt nem éri meg ennyit szívni.. én már pl. régebbi rom-ot se tennék vissza ez miatt, így meg pláne.
A füleseden van gomb? Ezt biztos ismered, valamennyit erősít rajta, de nem annyira mint ha high impedance lenne. -
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #1850 üzenetére
Nincs még
Én is SEA vagyok, szólok de szerintem lesz aki itt előbb beírja
-
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #1848 üzenetére
Mi volt a megoldás elmondod?
-
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #1845 üzenetére
Szúszáá.. lehet a 10 miatt, 7 a legjobb ezekre (ha van ismerősnek gépe esetleg).
Telefonon gondolom usb hibakeresés minden be volt kapcsolva, plusz a telót is kell nézni mert van hogy kér engedélyt, pont az adb és le kell ok-zni, ha ezt kihagyod, talán pont ott áll meg ahol neked.
Ilyenkor én azt szoktam hogy uninstall minden (usb driver, adb, stb.) restart, telepít megint, restart és talán úgy jó. -
dSERiES
senior tag
Az enyémen akkor is van hang ha nem a gombbal zárom le a kijelzőt, csak akkor nincs ha magától kapcsol ki.
Elképzelhető, nekem az a furcsa hogy a videóban pont akkor kapcsol ki amikor pl. a Chrome-ot elindítod vagy a hardver adatokba belépsz... De valsz akkor hardveres a gond.
Szerintem Draxon fórumtárs majd személyesen többet tud mondani, mert így látatlanban nehéz okosnak lenni.
Az a durva hogy a refurbished-nek teszteltnek kellett volna lenni, nem? Tehát hibás hardver elvileg nem maradhat benne.
A sok frissítés előtt is ezt csinálta? -
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1814 üzenetére
Akkor félreérettem bocs
azt nem tudom, nekem nem kellett még, jól bírja.
szerk.: valsz innen venném ha kellene. Vagy a Váci úti LG-t megkérdezni, ha nagyon tutira akarsz menni, de elv. azokhoz a telefonokhoz amit itthon nem szervizelnek nincs is alkatrészük, bár lehet be tudják szerezni.
-
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1812 üzenetére
Itt volt róla szó az oldal közepén, Aukey, Tronsmart, uGreen, stb.
Én úgy tudom hogy az se nagyon mindegy hogy milyen fajta type-C kábelt használsz hozzá, és bár a gyári valsz tuti jó, én rendeltem külön azt is, ami QC3.0-ás, és 3.1-es innen lehet nézelődni.
Én a német Amazonról rendeltem. Ha gondolod szólj és segítek szívesen. -
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1809 üzenetére
Igen az rosszabb neki ha gyorsabban töltöd, én is úgy tudom, jobban is melegszik de én pont ezért szeretem hogy lehet össze vissza töltögetni, mert csak 'kidobom' és teszek bele új akksit ha elhasználódik.
Ha mondjuk ilyen megbonthatatlan lenne (pl. v30), én is vigyáznék erre. -
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1805 üzenetére
Fehérrel sem csinálja, csak ha ez a fajta elb....ott szürkés kékes zöldes árnyalatú szín van a téma színeként.
Érdekes.@RetepNyaraB: gyári töltőjével töltöd? Majd megnézem nekem mennyi, bár szerintem nincs 2 óra tuti, bár én másfajta töltőt használok (uGreen valami, quickcharge 3.0-ás).
Azt hiszem a gyári töltője nem tudja a Qualcomm QuickCharge 3.0-át, de a telefon igen, úgyhogy ha valakinek fontos a gyorsabb töltési idő, érdemes beszerezni egy másfajta QC 3.0-ás töltőt. -
dSERiES
senior tag
Múltkor beszartam én is hogy gariztatni kell :/
Buszoztam, és nyomattam a zenét, wifit stb. sütött a nap, max fényerő kb.
Azt vettem észre hogy ha lehúzom az értesítési sávot, az óra stb minden ilyen szellemképként halványan ott marad.
De jó mondom, beégett vagy micsoda a kijelzőm :/
Olvastam 1 cikket a neten fehér háttér, értesítési sáv le és 2 halvány csíkban világosabb maradt a kijelző oldalt.. Dejó.
Egy idő után elmúlt, próbálgattam és rájöttem h magas fényerőn beég, és ha hagyod pihenni elmúlik a szellemkép. Fasza mondom.
Kis idő múlva valamilyen oknál fogva másik témát alkalmaztam, és nem csinálta többé
Amikor ezt csinálta a Dark Teal vagy Dark Material témát használtam éppen, és szerintem annak olyan háttérszíne van, amitől ezt produkálja, érdekes.
A gyári téma fehér háttérszínű, a másik meg fekete és egyiknél sem csinálja, azóta próbálgatom folyamatosan, másiknál sem jött elő a hiba.
Aztán attól függetlenül még lehet hogy a kijelzőm kezd tönkre menni. Még jó hogy nem reseteltem es küldtem vissza, hülyének néztek volna...
Az ominózus szín ehhez hasonló.
Nem tudom használja-e valaki azt a témát amit fent írtam, kipróbálná esetleg? -
dSERiES
senior tag
Hmm.. SEA semmi. Ez a 10k lesz akkor? Kíváncsi vagyok, bár gondolom csak biztonsági frissítés lesz.
-
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1723 üzenetére
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1681 üzenetére
Én szoktam néha de semmi (SEA). Szerintem mostmár nem kapunk Nougat alapú cuccot hanem egyből Oreo.
Remélem, de én egy 7.1-nek is örülnék (vagyis csak örültem volna), a kezdőképernyőn hosszan nyomott parancsikonok (apple force touch copy
) nagyon hasznosak lennének.
-
dSERiES
senior tag
Ha a beállításokban nem is (de azt hiszem az 1. sim-et ott is lehet), a szervíz menüben így tudod fix-re beállítani rajtuk a hálózatot:
Service menü, azaz *#546368#*990#
Field Test
Modem Settings
Network Mode
Itt a SIM1 és a SIM2-t szépen be tudod állítani és csak azon marad amit itt mondasz neki.Fontos tudni hogy ezt a beállítás reboottal visszaáll Default-ba tehát ha valamit elnyomkodsz csak indítsd újra és minden visszaáll alap helyzetbe.
-
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #1469 üzenetére
Uhh ez nagyon komoly, neked jól bírja nagyon
Nekem 3 óra sot, 24 óra üzemidő és 42% jelenleg
még a mai napot kihúzza estig talán.
-
dSERiES
senior tag
válasz
Pityukaka #1396 üzenetére
beállítások / display / second screen / show when main screen on-ra mész (ne a kapcsolóra hanem a betűkre)
@Helltak: pontosan mit értesz az alatt hogy "google beállítás másolás"?
Én is beléptem a google accountommal és leszinkronizáltam mindent, névjegyek stb. de nem kínálta fel a magyar nyelvet, nem mintha hiányozna, csak kérdezem.. bár nekem SEA és lehet a régiók közti difi miatt
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1360 üzenetére
Jóhogynem a parketta tört össze
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1357 üzenetére
Na én is így használnám csak nem jelenik meg az összes :/
Neked sd kártyán vannak?
-
dSERiES
senior tag
Nektek nincs olyan hogy a gyári zenelejátszóban nem jelennek meg a dalok? Én általában a mappa nézetet használom mert nincs minden zeném tag-je rendesen kitöltve és ott pl van hogy 28 zenéből 20 jelenik meg.
A music library / artists / unknown-ban is van pár, kb össze vissza. És van olyan unknown artist-ként megjelölt hogy benne van a mappa nézetben és van olyan ami nincs :/ -
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #1348 üzenetére
Hmm. Nov1-ről Nov6-ra változott a security patch. Ilyen se volt még, lehet volt valami nagy sebezhetőség amit azonnal be kellett foltozniuk? (valami Krack-ről olvastam így futólag, a többi gyártó ezt foltozza most, lehet hogy ilyen gyorsan megkaptuk mi is?)
-
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1302 üzenetére
Én minden telefonomat úgy használtam hogy lemerült 20-10%-ra, fel fullra (mondjuk éjjel soha nem hagytam rajta, ha feltöltött, lehúztam). Az utóbbi 4-5-nél mind gyorstöltővel használtam őket (G4-et is, most a V20-at is) és nem vettem észre degradációt, magyarul a G4 is ugyanannyit bírt ki egy töltéssel fél év után is mint amikor új volt.. úgyhogy ezt a rátöltögetést én sem szeretem; illetve az így sem túl acélos akku-időt még hova csökkentsem.
Ezt a rátöltök picit napközben sztorit azokkal meg lehet oldani amikben vez.nélküli töltés van. -
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1300 üzenetére
Tényleg az a jó ha csak rátöltögetsz, volt itt egy cikk róla valahol de most nem találom. De én se úgy csinálom egyébként
-
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
Így így, magyarán csak a füles az igazi differencia (már akinek az ér valamit), aki ilyen telefont vesz gondolom az audio-képességei miatt (is) teszi így vagy eleve van egy jó fülese vagy vesz hozzá egyet és nem a gyárival használja úgy sem.
Nekem is SEA, titán vagy fekete vagy mi (a sötétebb) és B&O Play-es. Anno a partnero-nál csak szürke volt, én mondtam hogy engem csak ez a fajta érdekel, rendeltek és küldtek egyet. -
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1237 üzenetére
Szerintem ugyanaz, csak a secu. de már egy ideje (utóbbi 2 frissítés óta nekem u.a.). Unalmas, problémamentes telefon
Kíváncsi vagyok hogy az újabb fw-re megint ~2 hónapot kell-e várnunk?A sima H990 is ilyen lassan frissül vagy csak a DS, nem tudja valaki?
-
dSERiES
senior tag
válasz
RetepNyaraB #1231 üzenetére
Igen, mondjuk az nekem hiányzik. Nincs már sok root barát telefon, de szerintem azért sem mert egyre több a foltozás, security patch (rootolásnál ha jól tudom pont exploitot használ ki, bár amik most vannak magisk / systemless már nem ismerem).
Talán a sony-k ha nem változtattak rajta (gyári romba flashelés előtt root inject) vagy a pixelek, oneplus (kémtelefon). Samsung is felejtő a jó kis knox miatt.
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1225 üzenetére
Aki nagyon unatkozik talán annak. Én régen cserélgettem mert sok telefonnál lehet jobb teljesítményt elérni egy ilyen rommal + kernellel, pl. én a Cyanogenmodot nagyon szerettem még a régi motoroláimon. De pl. LG-éknél az infra távirányító jellemzően nem nagyon működött custom rommal, illetve ez a rootolás is egyre bonyolultabb, garivesztéssel, bootloader unlock-kal jár már sok esetben (knox stb.) úgyhogy leszoktam róla (sajnos), pedig régen nekem alap volt a root (sok Sony-m volt és azokon mindig megoldottam.
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1221 üzenetére
Ja, bocs, azt hittem a Lineage OS (látom itt flashelgetsz ezt-azt).
@Fitzgerald: rosszul tudod. De van elég sokféle ROM, kernel, kb minden a mi custom lehet
.. a bátraknak.
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1219 üzenetére
Biztos a telefon vagy a gyártó hibája és nem a kókányolt szar custom ROM-ba van rosszul implementálva.
-
dSERiES
senior tag
Nekem tegnap este elég szépen gyorsan jött le.
Feltöltöttem utána fullra, eddig gyanúsan jó az akku-ideje ennek az új fw-nek. Más nem nagyon változott.
-
dSERiES
senior tag
Juhúú, egy friss security patch LG-éknél mi történt? Én töltöm, telepítem, meglátjuk variáltak-e valami mást..
-
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #1155 üzenetére
Ez a Soundmagic E80? Én is azzal használom, otthon meg AudioTechnica ATH-M50x-szel.
Note8-en gondolkoztam, az Exynos-os verzióban amit itthon kapni állítólag jó a DAC, de kíváncsi lennék a V20/V30hoz képest mit tudna kihozni az E80-ból pl. (biztos kevesebbet..). V30 sajnos a kijelző miatt nem gyere be.
..úgyhogy valsz egyelőre marad a V20.
-
dSERiES
senior tag
válasz
karmaresz #1146 üzenetére
Szerintem az impedanciának sok köze nincs a hangminőséghez, nem? A hangerőhöz esetleg lehet köze, mert jobban meghajtja (ami nem feltétlenül jó egy alacsony impedanciás cuccnak).
A quad dac alacsony impedanciás füles/fejeseknél is bekapcsolható. Illetve ha nem külön kábeles a fejhallgató vagy fülhallgató de van rajta gomb (pl. hívás fogadáshoz), akkor ha a gombot nyomva tartva csatlakoztatjuk a telefonhoz, szintén külső audio eszközként érzékeli.. ami nem ugyanaz a mód mintha magas impedanciás eszközt észlelne.@MaxxDamage: a VRS-sel nincs tapasztalatom, de Ringke Fusion-t tokot rendeltem a német amazonról és nagyon minőségi cucc, illetve a Nillkin Nature is egy nagyon jó szilikon tok.
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1088 üzenetére
Szerintem amúgy napi használatban Snap820/821-től felfelé, A10-től felfelé nincs már nagy különbség, egyformán gyors mindegyik, bechmark ide vagy oda. Az iPhone 7 és 8 közt sincs nagyon érzékelhető gyorsulás, pedig sokkal jobb a chipset. S7 Edge / S8 között sincs annyira érezhető difi.
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1086 üzenetére
Szerintem az A11 Bionic-ra gondolt (iPhone 8 & X), az evett meg mindent reggelire.
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1070 üzenetére
Tudom, G4/V10 808, V20 820
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1068 üzenetére
Pár észrevétel:
A B&O Play kiadáshoz nem a H3 van csomagolva, lehet is látni hogy egyszerűen nem úgy néz ki. Azt hiszem az USA-ban volt egy ilyen 'akció' hogy ha regisztráltad a cuccot, postáztak egy H3-mat neked, ott sem a telefon mellé volt. Ez egy LG füles, a B&O által 'hangolva'.
Snapdragon 808 hatmagos, nem nyolc. Snapdragon 820-nak nem 4x2,15Ghz a max órajele, hanem 2x1,6Ghz és 2x2,15Ghz. RAM típusa LPDDR4. A gyorstöltési technológia neve Qualcomm QuickCharge 3.0.
Amúgy jó cikkKijelző mikor jön?
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1041 üzenetére
a gyíkemberek?
bocsSzerintem ilyen nincs, ki milyet kap. Van szar V20 USA-ban is, sőt a bootlooposak talán ott jöttek elő..
@MaxxDamage: figyu beszerezni még mindig jobb tőlük mint külföldről én így vagyok (kintről sem olcsóbb, így meg legalább lehet magyarul veszekedni valakivel ha gond van
)
Nekem full bontatlan volt, kaptam hozzá egy EU-s átalakítót mert valamilyen másfajta töltőfej van hozzá (de tökmindegy mert quickchargerrel használom), de ismerősöm volt már olyan hogy bontottat kapott ...és figyelj: a gyárilag független telefon T Mobile bootlogóval indult, azt hittem beszarok a röhögéstől .. partnero -
dSERiES
senior tag
válasz
MaxxDamage #1038 üzenetére
lol
hívd fel őket, érdeklődés szinten
meglátod, a stílus kicsit érdekes. Én vagy 3x vettem már tőlük telefont, de rendben volt eddig minden. Ezt is onnan vettem, egyébként és amúgy gyorsan elküldték, mondtál hogy nincs dual sim csak ezüst, mondom nekem szürke kell vagy mi, a sötétebb. Tag azt mondta csütörtökön kapnak belőle, Pénteken nálam volt a telefon (futárral). Gariztatásról nincs tapasztalatom velük,
-
dSERiES
senior tag
Várj kikapcsolt állapotban merült 50%-ot?
Nyomj neki még 1 reset-et (gyári beáll. visszaáll.), milyen alkalmazásokat tettél fel (nem telepítettél valami klínmásztert, vírusirtót vagy ilyesmi rettenetet)? Esetleg egy képet linkelj már be az akku-használatról (android rendszer a legfelső?).
Van a wakelock detector, nagyon jó app, eddig minden telefonon ezt használtam ha ilyen volt, de root kell hozzá sajnosVan 1 lite verziója, van akinek működik van akinek nem, esetleg megpróbálhatod mit ír..
Nekem most van 54%-on, 38 óra utolsó feltöltés óta, 1 óra 20 perc SOT-tal, kb ez lehet a normális. Éjszaka úgy hogy megy, igaz battery saver módban, net nélkül, 3%-ot merült. Phone Idle van legfelül a fogyasztóknál, utána Screen, majd Viber..
-
dSERiES
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #1020 üzenetére
Szia,
DS látom, jól vanmilyen régiósat kaptál? Honnan rendelted?
-
dSERiES
senior tag
Várni kell ja. Reset után meghülyül és merül mint állat, 3-4 nap és 'beáll' aztán már jó lesz.
Szoftvert frissítetted, alkalmazásokat rajta a Play-en keresztül?Mondjuk hogy a semmibe 40%-ot merül az érdekes. Mondjuk én lelövöm a netet neki éjszakára, nem vagyok kíváncsi a sok e-mailre stb. Reggel bekapcsolom és akkor jön a csomó értesítés..
-
dSERiES
senior tag
Aztat nem tudom
nem annyira gázos amúgy nekem se, fel se tűnt legelőször csak úgy hogy utána olvastam és direkt kerestem közelről, akkor látszik bizonyos képernyő tartalomnál, sötétben.. azóta tisztában vagyok vele hogy van..
De amúgy nem zavar engem se.. ha irritálna már visszadobtam volna gariba. -
dSERiES
senior tag
válasz
HeadHunter98 #1007 üzenetére
Aha, na ez olyan. G4-en nekem mondjuk nem volt (vagy csak nem vettem észre annyira minimális). Szerintem nem lesz rosszabb idővel. Kiveszed a dobozból és egyből olyan, olyan is marad.
Max ha szétszedik és valamit máshogy raknak össze. Igen ez nem beégés (a ghostingot mondanám annak), hanem az LCD háttérvilágítása szűrődik át a keretnél (valami szigetelés vagy nem tudom minek a hiánya miatt)..
Hát.. a G2-től meg a G3-tól (..khm nem mondom hogy fakó szar kijelzőitől) is jobb pedig már a G4-é is, ez meg szerintem színekben / fényerőben még attól is jobb, kontrasztban talán picit rosszabb a G4-től..
Jobb lenne AMOLED, de hát.. ez van. Flagship LCD-k közül olyan 'középszar' kategória ez talán(van tőle jobb is bőven, rosszabb is..) a lightbleed a legzavaróbb rossz tulajdonsága, de én pl. nagyon ritkán veszem észre (napközben egyáltalán nem; sötétben színes tartalomnál sem, csak ha fekete) de ha észreveszem sem zavar, nem bleedel annyira sokat. Tipikus: éjszaka megy az always-on óra, és oldalról ránézel a telefonra, egyből látható (szemből is valamennyire).
Nekem is garis még, de ez miatt nem viszem vissza hogy üljenek rajta 2-3 hónapot meg küldözgessék ide-oda. Meg úgyis mind ilyen, vagyis sok. -
dSERiES
senior tag
válasz
HeadHunter98 #1005 üzenetére
Nekem nem, sőt nekünk barátnőmmel 2 G4-ünk is volt és egyik sem 'égett be', a V20 sem. Szerintem ez eléggé ritka, illetve ha véletlen kifogsz egy ilyet mivel M.o-n az LG szervíz nem nyúl hozzá azonnal 'állj el a vásárlástól' azt hiszem pár napon belül lehet ilyet. Vagy kérsz egy másik újat, vagy veszel máshonnan és visszakéred a pénzt. Úgyhogy sztem érdemes itthon beszerezni, számlásan.
Viszont light bleed dögivel vanés ez ellen nem nagyon tudunk mit csinálni, ez a kijelző ilyen (a G4-en nekem nem volt), úgy hallottam majdnem mindegyik V20 light bleed-el, megszokod vagy nem veszel
Még a bootloop-ot szokták emlegetni, de úgy tudom az is nagyon ritka (bár majd kiderül, az első G4-ek nem is emlékszem mikor kezdtek bootloop-olni, de valahogy az elején már azt hiszem).
Illetve a szoftvere volt 'szar' megjelenéskor és bár nem sietik el a frissítéseket, ami eddig jött, attól nekem pl. sokkal jobb lett (micro lag-ek megszűntek, gyorsabb lett stb.) de azért így is kínosan ügyelek rá hogy ne legyen sok az uptimekb. hetente újraindítom egyszer.
-
dSERiES
senior tag
válasz
HeadHunter98 #1002 üzenetére
Kinek mi éri meg, ezt általánosítani nem lehet, szubjektív. Ár-érték arányban sokat nyújt ez tény. Szerintünk nyilván megéri, azért vagyunk itt a V20 fórumban, valószínűleg nem fogjuk azt mondani hogy ilyen ne vegyél, nem éri meg.
De messze nem tökéletes telefon (talán olyan nincs is
), vannak gyenge pontjai.
A G4 még mai napig elég jó telefon, én is arról váltottam V20-ra és gondolkodtam is hogy a kijelzője nem lesz-e rosszabb / akku idő / kamera milyen lesz.. de gyakorlatilag mindenben jobb a G4-nél, úgyhogy arról bátran -
dSERiES
senior tag
+1
Rádadásul a V20-nak valami undormány fólia volt a kijelzőn gyárilag, első dolgom volt hogy vettem 1 tempered glass-t és téptem is le róla.
Valószínű már ezeknek az újabb telefonoknak nem is kellene semmi védelem az üvegfelületeire, mert állítólag ilyen aprópénz / kulcs nem tudja megkarcolni, de nekem régi beidegződés hogy teszek rá mindig valami fóliát / üveget. -
dSERiES
senior tag
Ha gondolja valaki, ilyen semmitől jobb alapon, pk-ért szívesen elküldök 1 ilyen tokot (kép1 kép2 ; nekem picit túl arany színű
együtt rendeltem 1 feketével ami bejött, csak sajnos ez lett a sorsa. De legalább a telefont megvédte tisztességesen
)
@dodicsaba: magától letölti és jelez elvileg, nekünk h990ds-re a 10g a legújabb (picit fentebb írtuk is)
Manuálisan is ellenőrizheted az Update Center-ben a telefon beállítás menüjében. -
dSERiES
senior tag
Nekem semmi ilyen nem volt vagy bármi más anomália, fagyás sem. Mindenesetre nálad már az gyanús volt amikor írtad h kifagyott és a hátlap buherálása után magához tért, az se normális egyáltalán sztem.
Lehet az akksid nem érintkezik rendesen vagy kezd meghalni... Sztem dobd nekik vissza hátha cserélik vagy valami. Amég van nekik új belőle készleten.
Anno a G3-mamnál volt olyan nekem h újraindult magától de akksi csere gyári újra megoldotta. -
dSERiES
senior tag
válasz
Remekelek28 #883 üzenetére
Hát ez nagyon tuti. Azt hiszem ez a Japán exkluzív LG V34-nek az átnevezése.
Már csak az ár a kérdés, ha véletlen tud a V20 ára alatt nyitni, best buy.
Bár ha az felett is lesz, lehet akkor is népszerű azoknak, akiknek a V20 túl nagy. -
dSERiES
senior tag
Jó ez a 10f, talán mintha gyorsabb lenne. Kezd az akkuidő is beállni.
Volt 1 bug 10e-n, nemtudom még van-e valakinek fent ilyen: néha erős napfényben laggolt (gondolom max fényerő miatt a kijelző is melegszik + cpu throttling miatt), nem tudom hogy találkoztatok-e ilyennel, néha nekem előjött és zavart.
10f-en még 1x sem jelentkezett pedig már direkt próbálgattam többször napfényben, szóval valamit csak fejlesztettek rajta a biztonsági patch-en kívül. -
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #868 üzenetére
Nekem annyira nem volt meleg, pedig töltőn is volt, egyszer emeltem fel az asztalról, néztem a kameránál de picit volt csak langyos... utána már nem néztem. Lehet hogy azért akadt ja, vagy a háttérben még valamit mókolt az update-tel.
-
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #866 üzenetére
Nekem gyosabb volt, viszont a telepítés volt halál lassú
vagy 3x futott végig a telepítést jelző sáv (1x kikapcsolva, újraindult utána ott is, meg még amikor már a főmenüben voltam, fent az értesítési sávon még ott is) utána 2p-et akadt mint a szar, most már talán jó. De sztem még 1 restartot nyomok neki.
Jó hogy a Nougat egyik fontos újítása valami seamless update volt, ez aztán nagyon seamless -
dSERiES
senior tag
Az igen, állítólag a v10f lesz a kövi, verzió marad ugyanaz csak biztonsági update (valahol olvastam hogy ~180 mega).
Neked is SEA ha jól látom? H990DS?
szerk.: látom én is ~700 mega
valamit hegesztettek is rajta akkor, mert bugfix / usability improved is van (vagy csak ez ilyen sablon szöveg náluk). Meglátjuk.
-
dSERiES
senior tag
Semmi extra... néha lag, de sztem ez az LG hibája a Nougat nem nagyon sikerült jól. Majd lesz új FW.. mondjuk a frissítések is jó lassan jönnek. Március 1-i security-n vagyunk.
Én pl hetente 1x újra indítom, és úgy teljesen jó.. a sok uptime miatt laggol be sztem, vagy a fene tudja.Megjött a Nillkin H+ Pro vagy mifene tempered glass-em is, nekem nagyon bejön (nem szponzorál a Nillkin btw
de 1 frosted shield-et is berendeltem).
<Kép1> <Kép2>Épp a kijelző széléig ér, szerencsére sikerült tökéletesen feltenni. Sokkal jobb mint a hányinger gyári fólia ami rajta volt, ami 1 sms megírása után tiszta maszat lett. Érzetre nagyon minőségi tapintása van (mintha a kijelzőt nyomkodnád és a tokok sem szedik fel a sarkait. ~2.000 Ft körül volt, merem ajánlani mindenkinek.
-
dSERiES
senior tag
Pontosan a Qualcomm QuickCharge nevű gyorstöltés, amiből a V20 a 3.0-át is támogatja. De visszafelé kompatibilis tehát egy QC 2.0 töltővel töltöd, akkor is gyorsabban feltölt.
Ki kell írnia hogy fast charging amikor töltőn van. (A gyári töltője nem tudom milyen besorlású..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest