- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
milkabrams #2569 üzenetére
Jaja de nem akartam volna visszakeresni, melyik a bestbuy. Mármint a 10k mA variációk között, a többi asszem alapból kamu, illetve valós teljesítményük a lerobbant gyárié
-
válasz
milkabrams #2558 üzenetére
Aggyad nekem a note10pluszt, de nagylelkű leszek és megtarthatod a V20-at!
-
válasz
milkabrams #2556 üzenetére
Uh az durva előrelépés lesz
-
DraXoN
addikt
válasz
milkabrams #2549 üzenetére
perfine 4100Mah (mert ez befér a gyári hátlap alá). 2-3 napot simán hozok vele, ha "nem piszkálom" 4 is van.
-
DraXoN
addikt
válasz
milkabrams #2547 üzenetére
Nem hiszem. Kvázi semmit se csinál az a program amit anno én mondtam még (másik nem tudom persze). Csak hozzáfér a nyelv beállításának fájljához és kényszeríti a rendszer más nyelvre a beállításokért felelős rész átírásával.
De emiatt szerintem nem lehet lassabb.
Mit tapasztalsz?én pl. máig nem értem, hogy akkucsere után miért tűntek el a "be-be" akadós lagolások (de azóta sincsenek).
-
DraXoN
addikt
válasz
milkabrams #2533 üzenetére
az abd féle megoldást még én találtam anno. De olyan rég volt, hogy nem tudom azóta "él-e még" rendesen.
De akkoriban is sokaknak a driverrel volt gondja, valamiért windows10 alatt anno sokaknak nem is ment ez csak windows7 alatti rendszerre települt jól (windows10 alatt teljesen ki kellett kapcsolni a "felhasználói felügyelet" részt.. ha jól rémlik). Illetve a jó minőségű USB kábel is kritikus pont.
De nekem pl. csak USB2-es porton működött a művelet, USB3mon át nem (valamiért).. De utóbbi minden készülékre igaz, csak USB2őn szoktam elérni az ADB portot a gépemen (így specifikus gond lehet). -
válasz
milkabrams #2501 üzenetére
Ha még nem piszkáltad el (nem épp más régiós rom van a gépen), akkor egyszerűen a szoftververziónál; ame, are, sea, ind ilyesmi betűszavak. Az lgfirmwares.com-on pedig a hozzájuk tartozó kdz-k a megfelelő romok.
-
válasz
milkabrams #2498 üzenetére
Ha 990ds-ed van, az nem antirollback. Tehát büntetlenül tudod az lgfirmwares.com-ról leszedni a megfelelő kdz-t. 2016 december előtti legyen (kb "b" a számozás vége).
Ha az lgup nem ismeri fel a gépet (sanszos), az bonyeszebb, de nem sokkal. Csak akkkor írom, ha aktuális. -
djpoti
aktív tag
válasz
milkabrams #2498 üzenetére
Szerintem ha letöltöd a régiódnak megfelelő kdz .t, LGUP progival egyszerűen lehet downgrade -t végrehajtani, valószínű ezért sincs túl sok infó az egészről fent. Én így csinálnám, amúgy. Ha jól emlékszem nekem is kellett.
DowngradeCsak a régióra figyelj, hogy rendben legyn hibaüzenet nélkül.
-
válasz
milkabrams #2495 üzenetére
@djpoti aszongya már leírta egyszer itt. Vissza kell keresni. Egyébként az xda-s leírás nagyon korrekt, csak az nugátra szól és sokaknak bugos volt az oreo flash, modem gondok miatt. De arra is biztos van megoldás, csak lusta voltam ráfeküdni a külön modem/cust partíció frissítésre.
-
válasz
milkabrams #2487 üzenetére
Samu halállistán van a Wave 1 és a bada alattomos kinyírása óta, soha nem veszek tőlük többé semmit. Igazából az LG is odavaló, de ezt egyelőre nem,sikerült meglépnem
-
sixpak
nagyúr
válasz
milkabrams #2481 üzenetére
Tökéletes lesz nekem a 3200-as, köszönöm.
-
djpoti
aktív tag
válasz
milkabrams #2476 üzenetére
Szóval, ha jól látom, azt a rózsaszin "plecsnit" kellene letörölni és újrakenni, vagy beljebb kell esetleg menni a lemez alá?
-
DraXoN
addikt
válasz
milkabrams #2476 üzenetére
Nem fog kelleni, akkor kellene, ha nagy lenen a rés a cpu és a készülékház között, de nekem sima MX-4 pasztával is jó. (direkt megnéztem előtte kell-e valami mert nem ér hozzá, de nem kell semmi oda)..
már nincs meg, de anno csináltam egy "nyomástesztet", hogy hogy érintkezik a felület és a cpu sapka, de teljesen átlagos volt.. az én példányom esetében teljesen jó lett a paszta... De nem hiszem, hogy ennyi különbség lenne.Bár most belegondolva, a telefont csűrik-csavarják, lehet ha egy kicsit meggörbül(ne) a ház már nem lenne tökéletes az érintkezés... vagy pont azért jó nekem mert bár szemmel nem látszik, de az enyém elgörbül volna?
na ez most mondjuk csak puszta elmélkedés. De nekem nem kellett a paszta helyett se gap-pad, se "rézlemez szendvics" ... mondjuk ha a készülékház görbületes dologból indulnánk ki, a rézlemez betétes megoldás akkor még árthat is...
-
DraXoN
addikt
válasz
milkabrams #2473 üzenetére
-
DraXoN
addikt
válasz
milkabrams #2470 üzenetére
szerintem az akadások egy része abból ered, hogy a paszta ami a cpun van már 2 éves korára "kiszárad"..
Én pl. újrapasztáztam úgy egy hónapja a sajátomat, kb. 2 évesen alig tudtam "lekaparni" a régi pasztát úgy oda volt kötve...
Azóta nem látok ilyen meg-meg döccenéseket. -
válasz
milkabrams #2461 üzenetére
Beállítások-általános-bővítmények.
-
válasz
milkabrams #2458 üzenetére
Asszem ez oreoval megváltozott, bár a gyári recoverynek amúgy sincs sok értelme.
Nálam az eltérő régiós áprilisi 20b szoft jól megy, mióta rájöttem, hogy iszonyúan gyűlölik egymást a nova launcher+greenify kombóval. Most legnagyobb sajnálatomra full stock használom (a mérhetetlenül buta lg launcherrel) és így csak akkor merül durván, ha használom. Ez meg eddig sem volt másként.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2445 üzenetére
Jó is az!
-
milkabrams
őstag
válasz
milkabrams #2444 üzenetére
-
válasz
milkabrams #2440 üzenetére
Én csak lusta vagyok a bonyodalmas procedúrához. Nem nagyon tudsz téglázni egy telefont, csak ha olyan szintű errorokat követnél el, mint pl. másik eszközre való rom telepítése fastboot alatt 🤣
Bármi egyéb esetben, ha töltést felveszi és hajlandó bekapcsolni bármilyen szinten, onnan visszahozható (ha nincs hardver sérülés).Ui.: reggel fél 10-kor húztam le a töltőről, azóta másfél óra kijelző idő, az is némi térkép, bkk futár, discord, whatsapp. Slussz.. 29%-on áll 😒
Ez a príma Yontex akku majd' 30 ajróért a német amazonon. -
Molk
tag
válasz
milkabrams #2413 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Akkor csak a szokásosak. -
DraXoN
addikt
válasz
milkabrams #2387 üzenetére
valóban van benne hiba bőven ... nekem is valami borzalom, hányszor belassul...
de pár hiba:
-ha bekapcsolom a lámpát néha nem "instant" történik, hanem egy 3-5 másodperces szünettel ... olyankor van, hogy azt hiszem nem érzékelt és megnyomom még egyszer .. és a vége egy be-ki kapcsolás ... egy 5 másodperc alatt...
-általánosan be-be lagol az egész
-ha 2 simkártyát használ az ember és nem az az alapértelmezett amit hívtak és visszahívnád, akkor feladja ugyan az ablakot, hogy nem azt a számot hívták és váltasz-e, de értelmetlenül, mert bármit nyomsz meg akkor is az alapértelmezettnek beállított kártyáról hívja majd vissza a számot... (na ez eléggé zavaros lett megfogalmazásban.. talán érthető).
-billentyűzet "feljövetelnél" is van lagbug.. volt nem egyszer, hogy vagy 10 másodperc is eltelik mire megjelenik...persze "újratelepítve" nem volt a telefon amióta megvan (pár nap híján másfél éve).. de ez nem is volna olyan egyszerű a banki alkalmazások miatt.. meg eleve nem is volna "kényelmes" megtenni... és nem is normális ha meg kellene tenni...
előtte se volt jó tapasztalatom lgvel, de ezután... végképp nem veszek többé koreai gyártótól telefont ... max. autót (vagy mikrót)... de telefont nem veszek.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2387 üzenetére
Nálam az automatikus kapcsolás (fülhöz emelésnél) van elszállva
, többi minden jónak néz ki.
Magyar LG nem tud ebben segíteni, Singapore LG meg azt mondta: Megfelelő régióban lett-e véve és használva meg hozzájuk kellene el juttatnom, mert ők tudnák megnézni, segíteni..stb.. (szóval marad így) amúgy jeleztem nekik, hogy valami Updateval ezt javíthatnák akár... -
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2385 üzenetére
Mert?
Gyorsan, kapkodva adták ki? -
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2370 üzenetére
Alza
Más:
Telefonálás közben (telefon, viber, bármin) beszélgetés közben hallom magam amit beszélek (hangosabban mint akivel beszélek) ez normális jelenség? Van megoldás rá? (nagyon idegesítő!) -
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2366 üzenetére
38k+
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2362 üzenetére
Nekem is, de nem használom, csak a Poweramp-ot (+ Build)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2359 üzenetére
Build 795.-t használom. Legújabb is le van töltve, de majd ha stabil, akkor rakom fel.
-
válasz
milkabrams #2359 üzenetére
Jaja, észrevettem én is.
Majd befoltozzák, van ez így. -
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2346 üzenetére
Akkor lehet akkora is (valójában) vagy a program téved?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2342 üzenetére
Én Aida progit használom (/akkumulátor részben mutatja)
-
válasz
milkabrams #2342 üzenetére
Van asszem, majd többiek linkelik, nekem nem ugrik be.
Honnan is vetted? Nekem is elkelne ilyesmi, ha legalább annyit tud, mint a gyári
újonnan... -
válasz
milkabrams #2339 üzenetére
Ha nem ez, akkor az
Egyébként ez befér a saját fedél alá még?
-
válasz
milkabrams #2334 üzenetére
A V20 gyári szoftvere egészen biztosan nem ér egy S8 nyomába, a samu mérnökök jobb munkát végeznek egyszerűen. Portolt gugli hdr meg nem jó koncertre. Marad a manual raw félautomatán (hagyod, hogy ő állítson mindent) és otthon barkácsolsz Lightroommal. Vagy veszel ugye egy Samsungot
-
válasz
milkabrams #2329 üzenetére
nyugi, nyugi,
ne keverd ide a politikát légyszivesáltalában arra céloztam, hogy a koncert fotózás még komolyabb érzékelővel felszerelt DSLR/MILC is kihívás tud lenni, normális optikával
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2331 üzenetére
Akkor ne a kamerát hibáztasd. Az egy remek hw/szoftver kombináció! (megfelelő beállítások használata nagyban határozza meg a minőséget)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2329 üzenetére
Manuálisan állítható minden a V30-n. Azt használtad!? Vagy lőttél egy képet/videót "Auto"-n??
-
válasz
milkabrams #2321 üzenetére
konkrétan mit vársz egy körömpiszoknyi érzékelőtől koncert körülmények közt???
-
sunone
aktív tag
válasz
milkabrams #2321 üzenetére
mihez képest?
-
válasz
milkabrams #2306 üzenetére
nem normális (szerintem)
-
DraXoN
addikt
válasz
milkabrams #2306 üzenetére
miért akarna bárki ilyet tenni?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2296 üzenetére
Eddigi régió [link]
-
DraXoN
addikt
válasz
milkabrams #2296 üzenetére
Sokunké H990DS, a régió számít, a SEA (enyém, ez szingapúri régió) megkapta. (TWN is az azt hiszem Tajvan?).
-
válasz
milkabrams #2289 üzenetére
Igazából nekem már az is elég, ha a gyári rom ki van takarítva az LG és gugli fosaitól és esetleg egy jobb kernelt tudok alátenni a mostani vámpír helyett. Sajna a második kijelzőt szeretem, azt pedig egy romon se oldották meg asszem (bár aosp vonalon volt kísérletezés, nem követtem).
-
válasz
milkabrams #2287 üzenetére
Én biztos felrakom, ha véletlenül megérkezik. Aztán decemberben lejár a röhejgarancia, ha nem adom el, azonnal kirootolom az agyát és megy rá valami custom cucc.
-
válasz
milkabrams #2253 üzenetére
akkor passz
-
válasz
milkabrams #2251 üzenetére
LOSONCOER-4100mAh - Valamivel jobb mint a gyári, ez tény.
-
válasz
milkabrams #2249 üzenetére
Egy utángyártott 4100mAh-al van tapasztalatom, ez még a gyári fedél alá megy be pontosan - semmi gondja nincs, hibátlanul teszi a dolgát egy éve.
-
parkasz
senior tag
válasz
milkabrams #2230 üzenetére
Tudom és igazad is van, de sajna a három gyerkőc mellett most csak ekkora ugrás fér bele, 100k feletti készülék idén kizázva. Így is jelentős lépés lenne az mi4c-hez képest is minden téren.
-
sixpak
nagyúr
válasz
milkabrams #2212 üzenetére
Minden raw kép így van a galériában, pc-re átrakva/szerkesztve már a rendes felbontás van.....mondjuk én észre sem vettem eddig.
-
sixpak
nagyúr
válasz
milkabrams #2209 üzenetére
-
válasz
milkabrams #2209 üzenetére
Gcam nálam nem hajlandó raw-ban működni, lefagy. Arra ott a gyári. Meg a sorozatképekre.
-
sixpak
nagyúr
válasz
milkabrams #2207 üzenetére
Nagyobb?
22 megásak a gyári raw fájlok. -
válasz
milkabrams #2204 üzenetére
-
válasz
milkabrams #2188 üzenetére
Manual+dng, hétköznapra a portolt google kamera (linket vagy holnapután, vagy más küld).
#2186) zer0fill@a teljes üvegek 1-2 dollárért mind szivárványos, koszolódó hulladékok.
-
DraXoN
addikt
válasz
milkabrams #2190 üzenetére
a manuális mód elég jól "kimaxolja" a képességeit ha arra van igény... persze érteni kell hozzá.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2188 üzenetére
Mi baj a gyárival? Én azt szoktam használni és szerintem megfelelő.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2167 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2178 üzenetére
V30-hoz már bevásároltam kicsit (előre készültem) és jó lesz az is.
/Dual SIM / 128GB/
MD
L -
válasz
milkabrams #2167 üzenetére
Le, mert nem a hi-res-t adtad meg kimenetnek, hanem asszem a javát. Android natívan 48khz. Csak a hi-res írja felül. Egyébként ma frissült a Poweramp béta. New look, valszeg ez mar release edition.
-
válasz
milkabrams #2164 üzenetére
Csak ezzel van tapasztalatom: Losoncoer battery, de semmivel sem tud többet mint a gyári.
-
válasz
milkabrams #2101 üzenetére
Azt adom. Lehet, hogy a trialban nem volt ez benne, vagy nem volt kedvem vacakolni. Van egyébként parametrikus is, ha jól rémlik, nem?
-
milkabrams
őstag
válasz
milkabrams #2100 üzenetére
Viszont a 30 sávos EQ jól jön meze 99c mellé.
-
válasz
milkabrams #2097 üzenetére
Najó. Nekem a neutron irgalmatlan ronda felület (tökszubjektív), meglehetősen átláthatatlan (ez már objektívebb, fél óra kellett, mire kezdtem felfogni a sok szar között a lényeget), hangzásra az én fülem nem látott különbséget és pl az albumokhoz a pow. rögvest letölti a képeket, értelmes rendbe rakja, lejátszáskor is ugyanúgy. A neutronnal nem sikerült még ezt sem nyélbe ütni és nem is találtam rá opciót. Akinek hét annyja van, az...
De tényleg no offense; nekem többszöri nekifutásra is hidegrázásom van tőle, na 🤣
-
válasz
milkabrams #2095 üzenetére
Ki mit vett meg anno.
Sztem meg vakteszten mindenki megbukna (akár a high-res kimenet kérdésében is). -
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #2060 üzenetére
Nálam nem tudni meddig, (örökre) fiókba elfér a V10-el egyetembe
V30+ (vagy V30S+ ThinQ) December felé lesz beszerezve, addig ezt használom, mert addig bolti garis.Az meg vicc kategória LG-nél, hogy itt van 2018.május közepe lassan és semmi Update nincs a V20-ra 2017.nov.-i Update óta... Ennek köszönhetően lehet a V széria (és maga az LG is) elhagyásra kerül (nem lesz V30+ vásárolva) és a V10 meg a V20 marad..mint régi szép emlék az idők végezetéig.
Aztán majd veszek egy nem FlagShip készüléket...(Xiaomi, Huawei..stb..)MD
L -
dSERiES
senior tag
válasz
milkabrams #1913 üzenetére
Megkérdezhetem ennek mi lett a vége? Megcsinálták?
Visszaolvastam de nem találtam hogy írtál volna róla.. -
dSERiES
senior tag
válasz
milkabrams #1967 üzenetére
Egyszerű 2 db sd kártya, telefon off, kártya kicserél.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #1965 üzenetére
Úgysem tudod mind hallgatni, szóval az nem is lényeges. Nem?
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #1963 üzenetére
Hát ha én 6/256-os készüléket vennék, azt tuti nem váltanám le 5+ évig, de lehet a V20-at se kellene egyhamar, mert 64+128GB mSD kártyával már bőven jó lehet.(úgy érzem)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #1917 üzenetére
Hivatalos Mo.-i szerviz (LG) szóba sem áll veled (hiába fizetnél) mivel alkatrészük nincs hozzá... (EU-ban nem megjelent telefon, így szerviz háttér nem ellátott semmivel a készülékkel kapcsolatban)
MD
L -
Fitzgerald
veterán
válasz
milkabrams #1913 üzenetére
Telemaxba küldik szervizelni, azok meg hülyék szegények mint a seggem. Úgyhogy sok türelmet!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
milkabrams #1911 üzenetére
ha szervizbe küldték, akkor refionális szervizbe kerül nagy valószinüséggel... ez esetben a 15napon belüli javítás nem játszik... de reméljük hamar megfordul majd
-
milkabrams
őstag
válasz
milkabrams #1905 üzenetére
Továbbküldték szervízbe.
-
válasz
milkabrams #1905 üzenetére
Buh. Sok sikert, tényleg! 🤔
-
válasz
milkabrams #1887 üzenetére
Főleg, mert a powerampot egyáltalán nem fejlesztik évek óta 😢
Pl. kb. lollipop volt az utolsó, ahol tudtam állítani a mintavétel frekit a programban, pedig ugye pont a v20 profitálna belőle (ha megkerülhető a droid sys api, amely ugye 48khz max. mintavételt ad meg.dSERiES@mielott megveszel valami divatkütyüt, feltétlen kérdezz a dac és fejhallgató erősítő topikban. Sok ilyen kis kütyü van és természetesen nem feltétlenül az a jó vétel, amelyről fizetett kritika szól...
-
válasz
milkabrams #1782 üzenetére
Próbálkozz be. Kedvüktől függ, mivel nem forgalmazott készülék. Anyagilag biztos velük jársz a legrosszabbul. A többit ki tudja...
-
válasz
milkabrams #1778 üzenetére
Több fejes/füles is halkabb? Az szopó, ha hardveres gond. Partnero kiküldi Koreába, az valószínűtlen. Józsi a Józsefvárosban fogja meghegeszteni a sufniban; de ne legyen igazam!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #1775 üzenetére
Hallomásból igen, korrekt.
Aztán mesélj, neked milyen tapasztalatod lesz velük gari ügyben.MD
L -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
milkabrams #1775 üzenetére
na? mi történt?
-
sunone
aktív tag
válasz
milkabrams #1738 üzenetére
zenelejátszóra tudom ajánlani az AIMP-et
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #1738 üzenetére
Betat használsz, vagy full verziót? (megéri megvenni a fullt és a buildet rárakni)
MD
L -
válasz
milkabrams #1721 üzenetére
De, nyilván az. Viszont nem is két napra veszed gondolom; jó lesz az még máshoz is.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
milkabrams #1716 üzenetére
minden fülessel ugyan az a hiba?
-
milkabrams
őstag
válasz
milkabrams #1715 üzenetére
Ha nem használ a pucolás, kb. mennyi idő míg a partnero megoldja?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #1713 üzenetére
Bele pattintottad rendesen az aljzatba?
MD
L -
karmaresz
senior tag
válasz
milkabrams #1454 üzenetére
Nem próbáltam custom studio-t, így nem tudom. Ha nincs lehetőséged tesztelni, válaszd ki azt, amelyik magyar, vagy nemzetközi fórumok alapján szimpatikusabb és rendeld meg netről. Ha vigyázol rá és a csomagolásra, van minimum 8 nap elállási jogod, amennyiben mégsem jön be.
Ebben az árkategóriában, ha 50 ohm felett keresel, szerintem a legjobbak között vannak a Beyerdynamic fejhallgatók.A zenék felbontása fontos egy jól felvett és masterelt anyagnál, de személy szívesebben hallgatok cd minőségben, vagy 320-as mp3-ban egy jól masterelt amyagot, mint egy átlagosan, vagy rosszul rögzítettet 24192-ben. -aztán lehet, hogy bennem van a hiba- :-
-
karmaresz
senior tag
válasz
milkabrams #1433 üzenetére
Senki nem tudja megmondani, hogy neked mi lesz jó. Ha teheted, hallgasd meg élőben. Ha nincs lehetőséged, de nem a fülhallgatóknak élsz, hanem a zenének, és ha nem vagy kifejezetten allergiás, vagy háklis bizonyos paraméterekre, akkor azt tudom mondani, hogy spórolj magadnak időt és vedd meg azt, vagy a DT+770 Pro 80 ohmos fejest.
Ha olvastad, a fejhallgató topicos beszámolómat, nemrég érkezett meg hozzám a nyitott DT-990 Pro 250 ohmos változata. Most egy hét után is vigyorgok, mikor felteszem a fejemre.
Egy komoly gondjuk van. A rosszul masterelt anyag nem fog vele jól szólni. Vagyis persze hogy jól szól, csak nem egy igazán jó felvétel után. -
válasz
milkabrams #1433 üzenetére
Nem szóltam akkor, felejcsélel
-
válasz
milkabrams #1429 üzenetére
A telefonhoz jó lesz. Amúgy viszont a fejhallgató topikban érdeklődj. Az a Beyer elég drága, de nem annyira jó. Persze, ha már megvan, akkor mind1
-
MaxxDamage
félisten
válasz
milkabrams #1333 üzenetére
Pontosan!
Anno a V10 -el eljátszottam ezt az átalakítós/konverteres játékot (eBayről vásárolva 5k huf-ért - extender és +1 illesztőt ~= 75Ohm "elvileg") és nem vált be.. aztán úgy egy Sennheiser IE7 -t csatlakoztattam rá, de nem sokkal lett jobb mint a sima csatlakoztatással... így vettem egy 64Ohm (+-10%) impedenciás fülest és fényévekkel jobb is lett (SE IE7-t el is adtam) ! (maxon hallgatva a hangerő olyan, hogy azt nem lehet kibírni és kb. süketséget okoz... már 1-2 órás használat után is kb. , de ilyen 3/4 hangerőn még elviselhető és hangzásilag szuper, tiszta és intenzív !)
MD
L -
karmaresz
senior tag
válasz
milkabrams #1324 üzenetére
Nem kell várni az 50 ohmos fejhallgatóra. Ezeket beállítva egy alacsonyabb impedanciájú szettel és érezhetően javult a hangzás.
-
karmaresz
senior tag
válasz
milkabrams #1297 üzenetére
Pár nappal ezelőtt leírtam, hogy nálam mi hozta a legjobb hangképet a poweramp alpa esetében:
- a resampler menüben
Resampler type: SoX
Cutoff: 99%
Dither: low shibata- output menüben:
OpenSL ES output, mivel a Hi-Res jelenleg nem működik benne.- advanced tweaks menüben:
Direct Volume Control - pipa
Volume level: 100 - de ez egyéni preferencia kérdése
Volume panel: pipa - opcionálisNálam az EQ le van tiltva, de ez megint egyénfüggő
Remélem, hasznát veszed.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
milkabrams #1297 üzenetére
Feltettem,sajnos ezek szerint csak 16bitet támogatását hogy is állítottam,próbáltam,16bit/48kHz-n maradt... Nevén pont az ilyen bandából dolgok miatt használom a gyári lejátszót...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
milkabrams #1295 üzenetére
Jaaaa....hát azt nem tudom...sosem használtam powerampot,de leszedem és megnézem
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
milkabrams #1293 üzenetére
Ezt az akku és kijelzőidőt?
A megoldás egyszerű, rátöltésekkel... Pl. Feltöltöd 100%ra használod 30%ig,majd rátöltesz kb.75-80%ig,használod és 1-2szer megismétled hogy így töltöd...a statisztika 100%on nullázódik... De ez nem tesz nagyon jót az akkunak,a rátöltögetés is töltési ciklus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest