- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #2158 üzenetére
és az átlag gyártók 2év alatt 2főverziót adnak ki a felsőkategóriához, ehhez képest ez az LG-nek nem jött össze a V szériánál...lehet ez lesz év vége is mire a többi régióban kiadják... meg azért szégyen hogy lassan itt a 9, 8.1et nyomják már Google-ék...az LG meg még csak a 8.0án kullog... nekem az LG nagy csalódás lett szoftvertámogatás terén...
-
karmaresz
senior tag
válasz
Fitzgerald #2074 üzenetére
Nekem a novemberi maradt ki tavaly, de a januárit én is megkaptam. Egyébként pont a G2, meg a G2 mini fényében addig engem nem nagyon zavar a frissítés hiánya, míg nem tapasztalok valami konkrét hibát, amit jó lenne javítani. Ha jön egy-egy újabb, akkor is kivárok pár hetet, de akár egy-két hónapot is. Megnézem, az early bird-ök mit szívtak vele és csak akkor frissítek, ha csak elenyésző problémával találkozok a fórumokon.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Fitzgerald #2071 üzenetére
-
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #2068 üzenetére
Szerintem ez a security patch óta lett túllihegve hogy jaaj, nem frissítik a telefonomat, el kell dobni.
..és? Mai napig vígan szaladgálnak emberek G3-makkal, G4-ekkel, élvezik a QHD kijelzőt, mai napig használhatók ezek a készülékek gyári legutolsó rendszerrel is, mindenre. Van jobb, újabb aki akar vált persze, de nem a SecuPatch-en múlik a világ (kb ennyit ér).
Nemrég az Intelnél volt ilyen a Specre / Meltdown miatt, most is van még 4 vagy 5 új Spectre NG sebezhetőség.
Nekem a 4790k-ra a csöves B85 lapommal mai napig nincs javítás... és? Nem hekkeltek meg eddig -
MaxxDamage
félisten
válasz
Fitzgerald #2055 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Fitzgerald #2053 üzenetére
Akkor jó használatot hozzá!
Én biztosan nem adnék egy "mobilért" annyit, mint amibe egy S9+ fáj (+tok meg egyéb nyalánkság)
V20 az egy ár/érték bajnok volt , mikor még kapható volt! (ez biztos)
továbbá nem tudok olyan komoly telefont ami tudna 2SIM+1mSD -t kezelni egy időben (gyárilag) a Hibrid tálcás mókolást meg ne is említsük (az nem gyári spec)MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Fitzgerald #2051 üzenetére
(jah S9+ nem olcsó) megérte váltani?
Nem is olvastam a kompatibilitasrol. Oreo-ra jött, vagy korábbi rendszerrel is kompatibilis?MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Fitzgerald #2034 üzenetére
Jó észrevétel.
Én sem adom el, mert többet ér mint amiért el lehetne adni. Specet nezve egyedülálló. (2 SIM + 1 mSD) és a maga "V" széria tulajdonságai!MD
L -
válasz
Fitzgerald #2014 üzenetére
Csak ezt a supportot tudnám feledni...
Meg a szaros, rootolhatatlan, illetve taposóaknákkal telepakolt boot partíciót. Nem értem miért nem qurvára mind1 nekik, ha úgyis elvesztem a garanciám, miért nem piszkálhatom kedvemre a mocskos terméküket...?
Sajnos ez a kérdés költői marad -
válasz
Fitzgerald #1988 üzenetére
Aha. Xda-n csak egy rtcd remover script van fent, talán univerzális. De ha nincs para, az a legjobb.
Nekem a pucoválással valami történt, mert éjjel lement 7mA-re az átlag, repülőmódban. Várom, napközben hogyan viselkedik. Mocskos google.
S mennyi ember van, akik támogatás híján nem tudják mit lehetne problema eseten megpróbálni; velük aztán vetetnek új telefont. .. -
válasz
Fitzgerald #1986 üzenetére
Az LG anti-rootchecker szkriptet is ráraktad?
Nálad milyen a fogyasztása a cuccnak így szőrtelenítve?
Ti Backupot legalább 6 éve megvettem, csak szögön lóg a rengeteg más rootot igénylő alkalmazásommal együtt.(#1982) dSERiES @ nekem se indul el semmilyen rekóveri ezzel a móddal, bár ismerem, mint standard indítási eljárást. Cache-ot töröltem, meg a google alkalmazások adatait. Majd kiderül. Érik egy root, ha Fitzgerald elégedett.
-
save
tag
válasz
Fitzgerald #1937 üzenetére
Ezt pont jókor mutatod. Épp ma vertem földhöz kétszer is, szerencsétlen telefonomat, ami igencsak nyomott hagyott a sarkokon.
-
válasz
Fitzgerald #1935 üzenetére
Nem nézted a tyúbos csávót, aki kinyírja teszt címén a telókat. Ott látszik egyből, mikor nekimegy szikével.
Nekem is van rajta makula, esés miatt. Viszont ez új, hogy van alkatrész! Tökjó. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1935 üzenetére
eredetit vagy utángyés?
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Fitzgerald #1916 üzenetére
Telemaxban eddig 5x voltam szervizben. 3x Samu,3x új készüléket kaptam,aznap mehettem is érte. 1x Huaweit javították gariba. 1x Lenovot, elutasíták a garis javítást. Szóval eddig jók nálam.
-
milkabrams
őstag
válasz
Fitzgerald #1916 üzenetére
Szerintetek ha sz@rul küldik vissza küldessem vissza a szervízbe vagy próbáljak szerencsét a hivatalos Mo-i szervízben? A lényeg hogy megfelelően működjön a telefon, amiért inkább fizetek.
-
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #1884 üzenetére
Én is nézelődtem, sokáig Note8 volt kinézőben de végül is maradtam. Engem is a DAC tartott vissza meg az, hogy ami szóba jöhet (Mate10 pro is tetszik) azon nincs jack.
De én már rájöttem hogy mit kell venni hogy mindkét gondomat megoldjabe is rendelem hamarosan szerintem. De egyelőre marad a V20 az tuti.
-
kokler146
tag
válasz
Fitzgerald #1884 üzenetére
Szia nem tudom hol láttál eladó használtan egy ideje figyelem sehol nem találok de még az új is necces itt írták hogy kifutó a GSM boltban is nem tudom mikor lesz volt a válasz! Bizakodok!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1860 üzenetére
a root exploitok különböző sebezhetőségeket használnak hogy injektálják a szükséges fájlokat a roothoz... minden egyes biztsági javítás befoltoz egy már ismert sebezhető pontot, így érthető hogy nem enged rendesen rootolni. Ugyan ezt Samaungon nem tudnád eljátszani, mert hamar ugrana a garanciád, mondjuk így is, mert bootloader nyitással megszünik.
Az hogy vannak pozitív hozományai a rootnak, mint felesleges rendszer appok törlése, rendszerszintű reklámblokkolás, rendszer tuning, mellette van sok negatív hozománya is, többek között DRM védett tartalmak,speciális funkciók elvesznek, a telefon védelme is meggyengül ezáltal.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Én direkt Ohm szerinti fülest kerestem és az E80-t találtam. (megfelelő ár/érték) és nem csalódtam benne. Még a V10-hez vettem.
MD
L -
dSERiES
senior tag
válasz
Állat lehet ez a füles ahogy nézem
Én az E80-at 40 fölé nem tudom hangosítani mert kettészakad a fejem
Ó nekem is, Adaway, Greenify + fölös rendszer appok törlése után szerintem +10-20%-kal több SOT-ot tudott eddig minden telefonom.
-
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #1857 üzenetére
Hát akkor lehet ez miatt nem éri meg ennyit szívni.. én már pl. régebbi rom-ot se tennék vissza ez miatt, így meg pláne.
A füleseden van gomb? Ezt biztos ismered, valamennyit erősít rajta, de nem annyira mint ha high impedance lenne. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Fitzgerald #1857 üzenetére
V10-hez próbáltam az ottani összefoglalós megoldást (nem olcsó) egy Sennheiser IE7-hez (ez sem volt az) és nem vettem észre különbséget. Viszont SM E80-al kinyílt a világ
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Fitzgerald #1848 üzenetére
Csak nem adapteres megoldással?
SEA-ra még nincs Update, de ha SEA-s tulaj jelezné majd, ha elérhető, az kérem jelezzeMD
L -
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #1848 üzenetére
Mi volt a megoldás elmondod?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1845 üzenetére
dirtysantához ugyebár nyitni kell a bootloadert hogy patchelni tudja a bootloadert, ugyanis zárt bootloaderrel nem fér hozzá...
másodszor, nem a windows 10 a lidas, mert ha az adb látja, fastboot látja akkor a driverek rendben vannak, máshol kell a hibát keresni...
-
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #1845 üzenetére
Szúszáá.. lehet a 10 miatt, 7 a legjobb ezekre (ha van ismerősnek gépe esetleg).
Telefonon gondolom usb hibakeresés minden be volt kapcsolva, plusz a telót is kell nézni mert van hogy kér engedélyt, pont az adb és le kell ok-zni, ha ezt kihagyod, talán pont ott áll meg ahol neked.
Ilyenkor én azt szoktam hogy uninstall minden (usb driver, adb, stb.) restart, telepít megint, restart és talán úgy jó. -
Meljan
csendes tag
válasz
Fitzgerald #1710 üzenetére
Ezt benézette velem a Vodka ;-)
40-ért tényleg necc
Price $99.99
AmazonGlobal Shipping + $21.58
Estimated Import Fees Deposit + $32.82
Total $154.39 -
Meljan
csendes tag
válasz
Fitzgerald #1707 üzenetére
A HP150 vakon megér ennyit ;-)
-
válasz
Fitzgerald #1704 üzenetére
Uccára is?
Én elvesztettem valahogy az Istencsászár nocs ns800-at (inear armatúrás) és nagyon szomorú vagyok, meg nézek utódot. De az on/over ear fejesek többnyire nem szigetelnek eléggé. -
Meljan
csendes tag
válasz
Fitzgerald #1699 üzenetére
SoundMagic izgalmasan hangzik, de az első rádöbbenések után nem lesz fárasztó a hangzásképe?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1629 üzenetére
Ja, sok ilyen van....mindegy, én tudok várni, igazából nem is néztem még, hogy milyen változások vannak a 8-as androidban.
V10-nél a Nougattal kicsit butítottak a kamerán, de nem volt vészes, a legtöbben észre sem vették, annyi történt, hogy 4K videóknál a max bitráta 64mb/s-ről, asszem 58-ra csökkent. -
sixpak
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1615 üzenetére
Nincs rajt feszbuk, sem instagram...egyedul az Evernote, de az a V10-en is volt....ja, meg valami LG friend manager, azt meg sem merem nyitni.
-
válasz
Fitzgerald #1599 üzenetére
Mi az az ARB0?
Érdekel, csak most nem tudok foglalkozni vele. -
gretzky77
veterán
válasz
Fitzgerald #1582 üzenetére
Anno nekem is azt mondták ha van bármilyen Magyarországon kiállított számla (akár 0% áfás) amin szerepel az imei szám akkor nyugodtan vihetem! Ebből a szempontból nagyon korrektek szerintem!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Fitzgerald #1580 üzenetére
...ÁFA mentes IMEI számmal ellátott számlás/dokus V10 -et is javítottak már LG Magyarországnál...
MD
L -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1573 üzenetére
nekem eddig a rekordom már 5,5óra kijzőidő,20-50% fényerővel...ha játszok akkor fix 50%, a 20-50% fényerőt én állítom kézzel, aktív játékkál(Lineage 2 Revolution Best grafikával) minimum 3,5óra SoT
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1538 üzenetére
de csak eredetit
én meg halmozom a rekord kijelzőidőket
átlag 4óráról indultam, majd felment 4,5órára, már 5óránál járok1 töltéssel, rátöltés nélkül
kezd bekopni az akku 2 hónap után
-
válasz
Fitzgerald #1511 üzenetére
Jó, roottal én is tudnám, na de nélküle 😘
-
karmaresz
senior tag
válasz
Fitzgerald #1497 üzenetére
Na ez jó hír.
Enyém egyelőre továbbra is hibátlanul teszi a dolgát másfél-két naponta töltöm és még mindig bőveb 6 óra SoT felett vagyok.
(kopp-kopp-kopp) -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1495 üzenetére
hajaj... nekem újkora óta gyorstöltéssel töltött a gyári töltő... egy fw újrahúzást megérne azért...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1489 üzenetére
talán...bár az eseted is hasonló anomáliás mint a snap 808as procik esete, van akinek leválik az alaplapról, van akinek nem...a nexus 5x topik tele van olyan hsz-kel amik hw hibás bootloopot írnak le és kiderült ogy a 808as proci forrasztási hibája okozza,ugyan ez a hiba megtalálható az lg v10ben is meg a lg g4ben is... van akinek előjön a hw bootloop, van akinek soha...
ma elmentem a médiába fejhallgató tesztre
az alábbiakat néztem meg
Sennheiser HD201 - f#s a hangzása, meg nem illeszkedik a fejemre
Pioneer SE-M521 meg 531 minimális különbség van a kettő között de az 531 szebben szól
PIONEER SE-MS5T ezt nézegettem még, nem volt kirakva,de specifikációk alapján nem lehet rossz, a vezetéknélküli verziót próbáltam fel, elég kényelmes volt
a 2 Pioneer közül valamelyiket fogom megvenni úgy néz ki -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1486 üzenetére
gyári alapú debloatolt rom hm... hasonló témában mint ha írtam volna már egy blogot, hogy mivel jár egy bootloader nyitás, illetve nem gyári rendszer használata... ha a kernelben ki van iktatva eleve pár védelmi alapfunkció, akkor a hatása ez lesz...és még nekem írták hogy bootloader nyitástól nem károsodhat a hardver, attól nem is,valóban, de egy módosított rendszertől már igen...valószínűleg az volt a szerencséd hogy a hardver annyira károsodott hogy nem tudták teljesen bevizsgálni így nem tudták megalápítani hogy módosított rendszer futott-e a készüléken, ha rájönnek, hidd el nem cserélték volna ki
-
save
tag
válasz
Fitzgerald #1486 üzenetére
+1
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1447 üzenetére
nekem az már jó hogy ha betakarja a fülem...az In-Ear fülessel az a bajom hogy kicsuszkik a hallójáratból,6hónapos koromban volt egy fülműtétem és hát nem ugyan oda,nem ugyan úgy varták vissza a fülem ahol volt,kicsi difi van a bal és jobb oldal között...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1445 üzenetére
ha a 23ba belefér a 440 és olyan amilyen szerinted nekem jó lenne akkor megveszem azt...
nem akarok pergamen tekerccsel menni pestre fejhallgatót venni
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1443 üzenetére
shure srh240-t láttam már 14-17ért...ami beleférne a keretbe... de a sennheiser hd szériával is szemezek...
stílusban disco,rock,klasszikus...amit hallgatok -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1441 üzenetére
fejes...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1437 üzenetére
nekem le van tiltva...szerencsére engedi
így nem kellemtlenkedik feleslegesen....1szer néztem szét benne,kb.5perc volt,utána tiltottam is
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1435 üzenetére
nekem 7 másodperc alatt betölt
mondjuk sose használtam, de ha nem indítod el,akkor nem fut
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1425 üzenetére
azért van bőven tartalom a smart world-ben....
ramot nem zabálja egyáltalán....
rengeteg téma van fent...
rengeteg Hi-Fi minőségű csengőhangot lehet letölteni...
az utóbbi 2 nincs google play-en -
Tomis
csendes tag
válasz
Fitzgerald #1425 üzenetére
Köszönöm,azért lehet,kipróbálom,max utána letörlöm..a tisztogatás még hátra van,dr ugye 64gbon elfér sok minden
A füles pedig valóban szépen szól,próbáltam rákeresni,de a 2es verziót dobja ki 29e-től 6xxxxe Ft-ig...hm...
Igazából mindegy,de ha ennyire jó a gyári,lehet,a Xiaomit eladom.. -
Helltak
őstag
válasz
Fitzgerald #1390 üzenetére
Meglesz így már, csak a neve nem ugrott be... Késő van már és Samsung féle Odin-hoz vagyok szokva..
-
karmaresz
senior tag
válasz
Fitzgerald #1262 üzenetére
Természetesen igazad van, ez csak egyetlen attribútum a rengetegben, ami meghatározza egy füles minőségét. Mivel nem volt szerencsém próbálni, azért emeltem ki ezt a jól értelmezhető paramétert, mivel az audiofil fülesek jóval nagyobb tartományt kínálnak papíron (és általában a gyakorlatban is).
Egyébként én sem hallom ezeket a magas frekvenciákat, viszont ha olyan a felvétel és a rendszer, ami meg tud többet mutatni magából, érzésre mégis ad az összképhez a nagyobb frekvenciatartomány, akárcsak a nagyobb mintavételezés. Saját AxB tesztek során nálam 24bit/48kHz-96kHz az ami felett már nem igazán érzem a különbséget, így annál nagyobb felbontású zenék már értelmetlenül foglalják a helyet. Természetesen ez csak saját meglátás. A percepció mennyisége és minősége ugyanazon rendszeren hallgatva is nagyon egyénfüggő..
A legfontosabb azonban számomra a jó produceri és hangmérnöki munka. Ha ott nincs meg a megfelelő szakértelem, és elhivatottság, a legjobb zene is szólhat nagyon ramatyul. Sok anyagom van, ami -horribile dictu- akár mp3-ban is többet nyújt, mint egy nagyfelbontású, de rosszul rögzített és masterelt anyag.st3v3np3t3r: a szoftververzió alapján kerestem rá. Valamelyik fórum ezt dobta. Ha nem így van, köszönöm a kiegészítést.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1265 üzenetére
nekem eddig a legmárkásabb fülesem egy Sennheiser CX 200 Street II volt
20ezer papír volt a médiában anno
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1262 üzenetére
az audiónál nem csak a hangtartomány számít... szokták mondani szól nem lehet várat építeni... eleve indulásnak, sok függ a forrástól,pl.koncert...függ a rögzítőtől,hogy milyen minőségben rögzít...A) 8bit,16kHz mp3 B)24bit,192kHz flac C)16bit,96kHz cda ...sokak ott követik el a hibát hogy gagyi minőségben konvertálják a hangot egy CD-ről vagy egy magas minőségű FLAC-ból...128kbites,44.1kHz-es mp3-ba és vigyorognak milyen jól szól... ühüm... a 2000ft-os bolhapiacos mp3 lejátszón lehet jól szól, de profibb lejátszó sírva fakad... nekem vannak mp3-aim régről, amik cd-ről lettek konvertálva, meg szedtem le FLAC-at(5 Bach album 3GB) ég és föld a különbség a 2 minőség között... a korábban írt ABC felsorolásban, melyik a legmagasabb minőség éés miért?
nekem 15 éve 23kHz volt amit még halottam,suliban teszteltük a hallásunk egy hanggenerátorral még 11.ben...most a tök tudja hol jár
akinek romlik a hallása oly mind1 hogy magas vagy mély...közép tartomány felé romlik...azaz beszűkül a hallása...lehet kinevettek, de én nem érzek hangminőségbe különbsget a hama fülesem és a QuadBeat3 között... nekem egyformán jól szól
vár, az feltűnt hogy a QB3-al szélesebb tartományban hallom a hangokat, jobban mondva olyan hangokat is hallok a zenékben amiket a Hama fülessel nem hallottam korábban
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1229 üzenetére
én annak örülnék ha minden funkciót lehetne használni amit eleve korlátoznak, pl VoLTE,tudja, mert tudja, láttam a konfigurációs fájlokat és a szükséges appokat, de a b#z! LG EU-s konfigban letiltja automatikusan...pár konfigurációs fájlt kéne módisítani ahhoz hogy a szükségem IMS háttér rendszert feltegye a telefon és máris működne, csak ehhez root kell,amihez nyitott BL kell...de jobb lenne ha az LG egy frissítéssel módosítaná és akkor mindenki happy lenne
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1222 üzenetére
én is úgy tudom hogy H990-ra nincs,csak az USA modellekre, illetve pletyka szerint lehet hogy leszitt-ott elvétve olvasni test buildekről...eleve a rootolás is rizikós, mert olvasni olyat hogy bootloader nyitás után az autófókusz valakinek nem mindig működik...nekem mondjuk a root nem hiánzik, az előd telefonnál sem használtam rootot...egyre inkább hátránya van mint előnye, főleg a játékoknál meg a banki appoknál...játékból pl a pokemon go meg a sims freeplay nem fut rootolt telefonon, banki appoknál meg ugye az otp smartbank...nekem a magisk hidder nem mindig működött, volt hogy kivágta a regisztációm úgy hogy be volt kapcsolva a root rejtés a magisk managerben...
fent van a SEA régiós novemberi update [link]
-
tng
tag
válasz
Fitzgerald #1201 üzenetére
Kb 10 és negyed óra
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Fitzgerald #1201 üzenetére
kb. 30 min PC -n csinálva LGBridge -vel.
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Fitzgerald #1191 üzenetére
Van a fiókba 2 db pluszom és a V10-n is van egy (azon csak 1x tört el)
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
Fitzgerald #1188 üzenetére
Akkor a V10-é pont akkora
MD
L -
válasz
Fitzgerald #1188 üzenetére
ott a V10 a fiókban
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Fitzgerald #1186 üzenetére
Képet tudsz lőni a telefonról, hogy miképp fest rajta az üvegfólia? (V10 -ét is rá rakhatnám, mert kb. jó rá)
Ahol vettem V20-ra, a bolt felé jeleztem, képet elküldtem, azt mondta dobjam ki, Pénteken érkezik hozzá és majd küld képeket, hogy mondjam meg jó-e vagy sem, ha nem akkor a pénzt kapom vissza, ha jó akkor elküldi. (korrekt)MD
L -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1139 üzenetére
na, akkor este majd átnyálazom
köszi
annyira nem akarok vele bíbelődni, jó a gyári kernel is, csak a VoLTE meg LTE-A funkciót akarom beizzítani rajta
sajnos EUCommon-ból kispórólta az LG....
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1137 üzenetére
ha ez az a topik,akkor ma este átnyálazom, úgy is sok időm van melóban reggel 7ig
most találtam frissebb twrp-t twrp 3.1.1 elsa
kicsit kutatgattam a teló mappái között, hát jó pár dolgot kell módisítani hog működjön a VoLTE, nem lehetetlen, csak fejjel ugrani az üres medencébe kicsit rizikós
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1135 üzenetére
köszi a tippet...meg is a TWRP H990 viszont abban tudnál-e infóval segíteni,hogy kicsomagoltam a KDZ-t, abból a DZ-t, ugye a flash fájlok .bin végűek...ha vissza szeretném rakni a gyári a recovery-t akkor melyik fájlt kell visszaflashelni? mert van sima recovery meg recoverybak,ha jól emlékszem... a tervem az hogy nem rootolom a telefont, viszont TWRP-n keresztül a /cust-hoz hozzá lehet férni elvileg/remélem, és azon belül az EU_COMMON konfigurációt szeretném majd módosítani úgy hogy a magyar hálózaton is működjön a VoLTE, jelenleg ez miatt nem működik, mivel a nincs benne a konfigurációban...és jó eséllyel nem is lesz,mivel ugye itthon nem kapható a készülék,tehát szolgáltatói konfiguráció frissítés sem lesz hozzá...ez az A-terv...
A B-terv meg az lenne ha a cust_blabla.bin-t lehetne szerkeszteni valahogy(akár linux alatt is) és csak ezt a módosított cust képfájlt visszarakni...
-
válasz
Fitzgerald #1129 üzenetére
tavasz óta hasít rendületlenül, a feliratnak pedig nem hiszek én sem, de megnyugtat
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1085 üzenetére
szerintem ennek fuss neki mégegyszer...a Snapdragon rég lehagyta teljesítményben az Aplle A9et
legalábbis a 820-as Snapdragon megelőzte már ")
az hogy a mobilgyártó hogy optimalizálta a rendszert az már más kérdés,de a V20 komolyabb vetélytárs már az IPhone7-nek is...
teszt videó iPhone 7+ vs LG V20GPU teljesítményben alul maradt a A9 az S820-szal szemben
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1066 üzenetére
én már annak örülnék ha minden régiós romban bekapcsolnának minden támogatást...jelenleg EUCommon konfigurációban nincs VoLTE támogatás,meg egy rakás minden ami a ChinaMobile konfigfájlban benne van megspékelve egy friss nougat builddal,nem pedig a legelső kiadással...az oreo az számomra másodlagos ilyen szempontból ezek mellett
-
tng
tag
válasz
Fitzgerald #1027 üzenetére
Még nem, de ma megpróbálom. Köszi a tippet!
-
válasz
Fitzgerald #991 üzenetére
köszi!
-
bp2013
csendes tag
válasz
Fitzgerald #914 üzenetére
A user manual-ra gondoltam. Annyi mindent tud, hogy szükség lehet egy összefoglaló leírásra.
117eFt-ért vettem a PartNero-nál. A srác mondta, hogy jövő hét keddre lesz B&O-s is, de nem tudtam kivárni. Ahogy a jutyúkon néztem egy B&O füles bemérő videót, akkor döntötte, hogy visszamegyek és megveszem ezt. A DAC miatt kicsit rinyáltam, hogy az a B&Oval együtt jár, de nem - szerencsére.
Szóval most max. heppi és ismerkedés van. Tényleg nagyon szép és jó, bár valóban kissé nagy - ezért a Q8-on meditáltam egy kicsit. De aztán a navigálás nagy térképe miatt mégis ez lesz a jó.
Próbáltam magyarosítani a "nyelvi területi beállítások"-kal, ahogy itt ajánlottátok, de egyelőre nem sikerült. Kétféle magyar verziót is kínál, egyikkel sem tudtam, hogyan kell. No, mindegy, legalább csiszolom az angol tudásomat ...Kösz mindenkinek a segítségét!
-
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #868 üzenetére
Nekem annyira nem volt meleg, pedig töltőn is volt, egyszer emeltem fel az asztalról, néztem a kameránál de picit volt csak langyos... utána már nem néztem. Lehet hogy azért akadt ja, vagy a háttérben még valamit mókolt az update-tel.
-
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #866 üzenetére
Nekem gyosabb volt, viszont a telepítés volt halál lassú
vagy 3x futott végig a telepítést jelző sáv (1x kikapcsolva, újraindult utána ott is, meg még amikor már a főmenüben voltam, fent az értesítési sávon még ott is) utána 2p-et akadt mint a szar, most már talán jó. De sztem még 1 restartot nyomok neki.
Jó hogy a Nougat egyik fontos újítása valami seamless update volt, ez aztán nagyon seamless -
Land
veterán
válasz
Fitzgerald #851 üzenetére
Kár érte, ebben a formában nem gyere be.
-
DraXoN
addikt
válasz
Fitzgerald #830 üzenetére
adguard blokkol játékokban és valamennyi böngészőben .. de alternatíva amit talán még egyszerűbb használni a dns66 nevü alkalmazás .. ugyan azt tudja ... persze mind2 "trükkel" működik és vpn-t használ a telefonon.
Részletesebben a működési elv azonos, csak amíg az adaway közvetlen tudja szerkeszteni a telefon host fájlját (mert a root miatt hozzáfér), ezen alkalmazások nem férhetnek hozzá, így létrehozznak a telefonon belül egy virtuális hálózatot (vpn) amin keresztül minden adatot átküldenek és abban már egy saját host fájból tudnak szűrni. Értelemszerűen picit több cput kér ez a mód, de cserébe nem kell neki root. Funkcionalitásban pedig azonos ha jó a host fájl amit letölt a program
Mondjuk anno "teszteltem" a 2 mód közötti különbséget még a Z1Compactomon ... általános használat közben semmi különbséget nem tapasztaltam (hogy gyorsabban merülne, vagy bármi más). -
DraXoN
addikt
válasz
Fitzgerald #828 üzenetére
Adguard megy root nélkül is
szépen blokkol az is
-
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #825 üzenetére
Hallelujja
el se hiszem. Látom a 'latest security patch'-el nem is jó, úgyhogy vissza kell flashelni egy régebbi szoftvert rá... de elvileg a BL zárva marad?
Még elég macerás de kiindulásnak nagyon jó hír
reméljük lesz belőle egyszerűbb verziós is.
-
DraXoN
addikt
válasz
Fitzgerald #825 üzenetére
Ha tényleg működik az jó dolog.
Engem alap esetben nem érdekel a root (leszoktam róla, anno használtam pár dologra, de azóta annyi minden bekerült az alapba is, hogy nincs rá szükségem.. designolás miatt meg nem rootolok).Egy dolog miatt viszont jó dolog ez. Kitolhatja a telefon élettartamát jóval a gyártói support vége után is.
-
Aryon87
félisten
válasz
Fitzgerald #798 üzenetére
Kéremszépen ezeket teljes méretben is feltölteni a kephost.com segítségével
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
Összeségében jók ne szabadkozz tökéletes fotók ezek
de a lilulás(kromatikus abberáció) jelen van.Nincs fólia a lencsén?
Nem vészes amúgy ne is foglaozz vele(m) nekem picit szúrja a szemem.
Tud ez a V20 anális beállítások mellet szépeket készíteni. -
dSERiES
senior tag
válasz
Na jó de ez is anális?
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
Fitzgerald #796 üzenetére
Mindent vágok első az exif.A kromatikus abberrációra ugye vágod ,hogy nem magyarázat a manual mod ?Még a szélsőséges wb se.Nem sertésnek szántam(anális mod után szabadon
) sajnos ezeken a minta képeiden súlyos a KM.Ennyi.Esetleg majd ossz meg többet lehet csak a te kamerád hibás.Volt már ilyen az LG történetében kérdezd Aryon87 kollégát ő tud kamera gondokról regélni
Ui nem az összes képen van gond!
-
kovaszoskeny
aktív tag
válasz
Fitzgerald #760 üzenetére
Ezek a képek azért elég gázok..
Kromatikus abberációt utoljára sony mobilokon láttam itt viszont bőven
Biztos lesz soft update rá. -
Aryon87
félisten
válasz
Fitzgerald #760 üzenetére
anális módban
-
Aryon87
félisten
válasz
Fitzgerald #742 üzenetére
Dupla.
-
Aryon87
félisten
válasz
Fitzgerald #742 üzenetére
Siman vennem, ha nem lenne eszembe, mit muveltem annona G4 es G5 telefonokkal.. allandoan a szervizt jartam veluk
Ezert para a V20tol. -
DraXoN
addikt
válasz
Fitzgerald #737 üzenetére
úgy tudom, az enyém pl. 702-vel kezdődik. Akkor valószínű a tiéd is
... honnan van és mikori?
-
MasterMind
tag
válasz
Fitzgerald #720 üzenetére
Teljesen igazad van, talán egy kicsivel többel, mint kellene, de azért vigyázok.
Normál módban a max 75 utazós (metró, város) körülmények között, nekem pont a határ volt, de inkább alulról, az a +1 hiányzott.
Most High Gain-ben jellemzően 50-55 körül nyomom. -
dSERiES
senior tag
válasz
Fitzgerald #714 üzenetére
Ez mondjuk engem is érdekelne. Én egy uGreen Quickcharge 3.0-ás töltővel és annak a microusb kábelével (még a G4-hez vettem de megtartottam) töltöm Type-C átalakítóval..
De valahol olvastam hogy Type C + Quickcharge 3.0 veszélyes (?) és gyk. nincs is olyan Type C kábel ami hivatalosan 'támogatja' vagy biztonságos használni QC 3.0-ával. Talán a Google-nek volt ilyen közleménye?Akkor most mivel töltsem
gyári töltő? az a tuti?
-
Aryon87
félisten
válasz
Fitzgerald #695 üzenetére
Teljesen megfelel szamomra ez.
IPS szerintem sokkal jobb: nem fatyolosodik ha telobeveri a nap, az Amoled viszont igen, legalabbis ezen az ideiglenes S6-on csinalja, elvezhetetlen az olvasas. S7e-nel se tiszta a kep, hiaba a kontraszt meg miegyeb az egekben. Szep az amoled, de nah.
Cserelheto akksi az csak plusz pont meg mindig, ahogy az utesallosag is. S7edgenel hiaba a vizallosag, nem tudom kihasznalni, mert amint vizberaktam a telot, az erintofelulet megbolondult a viz miatt, es mindent csinalt csak nem azt amit kellett. Epphogy nem telefonalt
A masodlagos kijelzo kepes az ertesiteseket is jelezni, vagy az a fokepernyon van az AoD-n?
Kamerat ismerem a G5 jovoltabol, remenykedem abban hogy jobb mint abban volt.Na kiraly, akkor mar csak a Samu uj tulajanak kereseset kell megoldanom
Remelem osszejon a project, orulnek ha csatlakozhatne e kis kozosseghez. Felporgetem en akkor a topikot, hogy csudaTillu, S7edge-m van, ami perpillanat szervizben tolti napjait 1 honaposan..
Mate9-nek valoszinuleg a kameraval voltak gondok, nem adta azt amit masoknal lattam. -
válasz
Fitzgerald #648 üzenetére
Mondjuk kb. hetente vehetnek egy darab V20-at, valamilyen szinten érthető hogy nincsen raktárkészlet belőle . . .
-
válasz
Fitzgerald #635 üzenetére
biztos hogy nincs 200 dollár az a füles, egészen biztos
-
válasz
Fitzgerald #624 üzenetére
melyik az a kettő? PartneroGSM-ről tudok csak
-
MasterMind
tag
válasz
Fitzgerald #614 üzenetére
Az még talán hagyján, hogy Józsi-Pisti összetákolt egy GSM-et, elnézem nekik, mert legalább foglalkoznak a V20-al és jó áron is adják. Nyilván raktárkészletet sem érdemes feltornyozni belőle, de az egyértelmű csúsztatás az biza nem szép dolog.
Jöjjön csak a V30, de jó lenne már, ha az LG kidobná a francba a "nagyonkomoly" európai piackutatását. -
hard74
senior tag
válasz
Fitzgerald #607 üzenetére
Magyar nyelv nincs benne, ha jól gondolom.
-
válasz
Fitzgerald #604 üzenetére
Grats!
honnan szerezted be?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald #604 üzenetére
Most látom, hogy a H990 DS-re még root sincs
Akkor várunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest