- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meljan
csendes tag
Nagyon beporosodtak a hátlapi kamerák (a védőüveg alatt), kihez érdemes fordulni? Előre is köszönöm.
-
Meljan
csendes tag
A mágnesszenzor hibás működése okozta a kijelző folyamatos ki/bekapcsolódását - Android beállítások menüben, lekapcsolva a működését, normálisan működik a teló.
A GPS még keresi a pozíciót, gondolom az haldoklik. Van valakinek tapasztalata külső GPS-ekkel? (Kb 15éve használtam Bluetooth-os külső GPS-t utoljára, valahol a fiók mélyén meg lehet talán...)
.
Köszönöm DraXoN segítségét, most már büszkén mesélem mindenkinek, hogy találkoztam egy igazi "őstaggal" :-) -
Meljan
csendes tag
válasz
dSERiES #1832 üzenetére
Köszönöm a hozzászólást.
Igen, app indítás/váltás/háttérapp indulás során gyakran megtörténik a kijelző kikapcsolódás...
Volt alkalmam végignézni az egyes frissítéseket, mert mobilneten az OTA frissítő, mindig csak a következőt szedte le, és megfigyelésem szerint minden változatnál ezek a hibák megvoltak - ekkor gondol az ember hardver hibára...
Draxon-nal felvettem a kapcsolatot... -
Meljan
csendes tag
válasz
dSERiES #1827 üzenetére
A Reset nem oldott meg semmit ill. annyit, hogy más hangbeállítás kapcsán már hallom, hogy amikor kikapcsol a kijelző, mindig lejátszik egy jelzőhangot - ebből következtethetnék arra is, hogy tényleg a bekapcsológomb az probléma ennél a hibánál...
Tulajdonképpen elromlott az 1300FT-os bekapcsológomb?
-
Meljan
csendes tag
válasz
dSERiES #1827 üzenetére
Köszönöm a választ - megcsinálom.
A teló, valami 2016 szeptemberi rendszerrel érkezett, majd frissítgettem, ami abból állt, hogy a leszedte az egyel újabbat, majd kiírta, hogy van újabb: kb 12óra múlva eljutottunk a legújabbig :-) Ha jól figyeltem minden szoftverváltozatban tolta a hibákat :-( -
Meljan
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1823 üzenetére
Köszönöm a választ.
A magyarítást a fő probléma elhárításab után vagy vele egy időben bíznám rá olyanra, akinek van tapasztalata benne - esetleg vállalsz ilyet vagy tudsz valakit ajánlani?
A GPS beállításokat kipróbáltam - mondjuk nem túl sok időt adtam neki, sajnos nem tapasztaltam változást.
Azért F800, mert csak ezt találtam 200$-ig, ami a hazai frekiket tudja. -
Meljan
csendes tag
válasz
MaxxDamage #1818 üzenetére
Igen, ahhoz kellene most segítség..
-
Meljan
csendes tag
3hét alatt megérkezett a "refurbised" V20 F800 az AliExpress-ről (212$).
Sajnos a GPS műholdak jeleit nem veszi (csak az AGPS megy), a főkijelző meg szinte folyamatosan kapcsolgat ki-be (főleg előtérbeni/háttérbeni alkalmazás indításkor): https://youtu.be/zmD0Sy98D6k
Ha tudsz segíteni vagy valakit ajánlani, akkor azt előre is köszönöm.
(On-line rádióhallgatással és OTS updatelgetéssel teszteltem a Net-es képességeit 16órán keresztül: Kecskemét-Győr között folyamatos volt. Felment legalább 100 alkalmazás. NFC fizetés, Bluetooth megy, és szépen szól a a zene, elégedett vagyok a kameráival is. Meglepően jó a kijelzőidő is.).
-
Meljan
csendes tag
válasz
Fitzgerald #1710 üzenetére
Ezt benézette velem a Vodka ;-)
40-ért tényleg necc
Price $99.99
AmazonGlobal Shipping + $21.58
Estimated Import Fees Deposit + $32.82
Total $154.39 -
Meljan
csendes tag
Ezek a kedvenc V20 kiegészítőim az Ali-n:
Autós szivargyújtótöltő QuickCharge3 2eszköz számára: 647Ft,
3800mAh akksi: 1614Ft,
USB-re csatlakoztatható mini akksi töltő: 777Ft,
Szilikon tok 304Ft,
kijelzővédő üvegfólia 2db: 400Ft -
Meljan
csendes tag
válasz
Fitzgerald #1707 üzenetére
A HP150 vakon megér ennyit ;-)
-
Meljan
csendes tag
válasz
Fitzgerald #1699 üzenetére
SoundMagic izgalmasan hangzik, de az első rádöbbenések után nem lesz fárasztó a hangzásképe?
-
Meljan
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #1698 üzenetére
Köszi. Nem volt még normális fejhallgatóm, és megfogadom a tanácsod, először az Onkyo erősítőmre fogom kötni, amihez Mission 704 hangfalak csatlakoznak :-)
-
Meljan
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1695 üzenetére
OK - eddig még soha nem mertek kérni ;-)
-
Meljan
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #1667 üzenetére
Köszi a megerősítést, megrendeltem az F800-at, ezúttal 210USD-ért. A második nekifutásra rákérdeztem a fizetés előtt, hogy mikor küldik - pár napon belül...
Van valakinek alkalmi áron, hozzávaló fejhallgatója eladó? Ill. mit ajánlanátok? (Sennheiser HD 600?) -
Meljan
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1662 üzenetére
Visszaérkezett a vételár 2 nap alatt - sajnos most (részben) az árfolyam ingadozás kapcsán kevesebb a forint értéke...
-
Meljan
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #1667 üzenetére
Szerintem nem olyan fura ez 180-230$-os ár a használt V20-ért, hiszen általánosságban elmondható, hogy a prémium termékek kezdeti magasabb árai az idő múlásával, közelebb kerülnek a "hasonló" termékek használt áraihoz.
De az is befolyásolhatja a V20-ét, hogy pl. a LeEco hasonló termékei (Snap820, 4/64GB, 5.7", dualSIM, 4000mAh, dualCam...) ennyibe kerülnek újonnan.
(Mindannyian tudjuk, hogy lényeges különbségek vannak a specifikáción túl). -
Meljan
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1662 üzenetére
Remélem valóban visszaér a megígért visszatérítendő teljes zsozsó - jártam már hasonlóképp, akkor is néhány nap kellett, hogy a bankszámlámon látszódjon a visszautalt összeg (akkor Forintban több lett a visszautalás az árfolyam ingadozás kapcsán :-)
Most próbálkozhatnék a következő kereskedővel, ahol nem 184USD, hanem 200, majd 220 - lehet valamelyik el is küldené... de ehhez először újra fel kellene lelkesülni a V20-ra... vagy inkább meg kellene hallgatni mondjuk egy Sennheiser HD 600-zal.
Érdekelnének a szubjektív vélemények: is a hanggal meg általános teljesítménnyel kapcsolatban, monnnyuk egy LeEco Max3 x850-nel vagy LePro3 X720 összehasonlítva. -
Meljan
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1645 üzenetére
Elvileg volt 47500 Ft-os a V20: egy héttel a rendelés (és fizetés) után megírták, hogy nem tudják küldeni :-(
-
Meljan
csendes tag
Akkor az F800 változat az itthoni minden frekit viszi.
Ha valami f@s custom rom-mal küldenék, akkor melyiket kellene/lehetne rápakolni szerintetek?
Van rá esély, hogy magyarul is menjen rajta a Marshmallow/ Nougat/ Oreo? Mik a tapasztalatok? -
Meljan
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #1639 üzenetére
Ebből a listából nekem az jön le (bár nem ellenőriztem a hitelességét), hogy az F800 változat minden 4G-t kezel: https://www.techwalls.com/lg-v20-model-numbers-differences/
.
A 3G-re mely adatokat kell keresnem? -
Meljan
csendes tag
-
Meljan
csendes tag
180$ alattui áron beszerezhető valahonnan? (Ali-n látom ennyiért Refurbised-ként)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- XPEnology
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sorozatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest