- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
dSERiES
senior tag
Nekem semmi ilyen nem volt vagy bármi más anomália, fagyás sem. Mindenesetre nálad már az gyanús volt amikor írtad h kifagyott és a hátlap buherálása után magához tért, az se normális egyáltalán sztem.
Lehet az akksid nem érintkezik rendesen vagy kezd meghalni... Sztem dobd nekik vissza hátha cserélik vagy valami. Amég van nekik új belőle készleten.
Anno a G3-mamnál volt olyan nekem h újraindult magától de akksi csere gyári újra megoldotta. -
Csak nekem érdekes. Sok alkalmazás csak root mellett működik (meg persze van, amely csak rejtett root-tal 👹)
Én már ilyen beteges géphegesztő maradok.
Egyébként - bár senkit nem csábitanék a sötét oldalra - az android személyre szabhatósága pont root jogokért kiált; nem tetsző rendszer alkalmazások törlése, a felület személyre szabása, 3rd party prpgramok telepítése (egy ilyen médiahuszár gépen feltétlenül telepítenék a.r.i.s.e hangmodult), neadjisten custom kernel (ha lesz a cuccra). Ilyesmi.
Pl. a lányom xperia z2-je egy bosszantó roncs a sony jóvoltából, miközben igazából ma is erős telefon. Root és bootloader nyitás után újra up to date használható, nugát romok léteznek rá, meg lehet szabadulni a töméntelen sony szutyoktól, amelyek csak lassítják.
De a lejtőn csak egyszer lehet elindulni, ez megfontolandó, mielőtt bárki nekiáll barkácsolni
A legtöbb felhasználónak apple kell szerintem, mert az élete végéig áll, mint a cövek. A droidról ez legkevésbé sem mondható el ugye...
Bocsesz a hosszúra nyúlt magyarázkodásért! -
Fitzgerald
veterán
Üdv, ha ez megnyugtat a fülessel nem vesztettél semmit. 5 rongyot ha ér hangja alapján. Quad DAC meg van a nem B&O verzióban is. Fülhallgató topikban biztosan ajánlanak majd az igényeidhez/anyagi lehetőségeidhez smakkoló fülest. Én még 140-ért vettem 3 hónapja, azt a pénzt is röhögve megérte, nemhogy a mostani, 120 körüli árát. A piacon lévő egyik legjobb multimédiás készüléket vásároltad meg.
Leírás alatt mit értesz? Van XDA boardja a készüléknek, de a H990DS-re nincsenek főzött romok, egyenlőre még rootolni is elég körülményes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest