- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DraXoN
addikt
válasz
DJ. Ru$y #899 üzenetére
elvileg más hálózatokat támogat a 2 verzió.. a SEA kódos modellem pl. H990D ez dual simes koreai változat.
ez alapján eléggé más modellek vannak a különböző régiókban: [link]
de ez az első LG-m így nem tudom pontosan mit lehet és mit nem. De a "nem nyúlni hozzá" a biztos. Főleg ha csak egy frissítés miatt kísérletezne az ember (ami valószínűleg nem is tartalmaz új funkciót).
-
norvik
aktív tag
válasz
DJ. Ru$y #381 üzenetére
Nem tudom, hogy neked jelenleg mid van. Ha nem sürgős, érdemes várni vele, hogy essen az ára. Egy bő hét után azt tudom mondani, hogy remek telefon, szép hanggal. Nekem, sajnos sürgős volt a vásárlás mert az előző telefonom Meizu Pro 5, feladta. És nem, nem én tettem tönkre. Napi használatban volt, beállítva automata esti ki, reggeli bekapcsolással. És egyik reggel úgy döntött hogy inkább nem indul el bootloopba kezdett. Folyamatos újra indulás, anélkül, hogy felébredne. És gyári rom volt rajta, semmi mókolás. Csak rootolva volt, de az is gyári, alapból engedve. Könnyen helyre lehetne hozni, ha itthon volna szervíz. De nincs. Amit lehetett, én megpróbáltam.
-
stemplar07
őstag
válasz
DJ. Ru$y #381 üzenetére
Több mint egy év V10 után és most 1 hónap V20 .. azt kell ,hogy mondjam, sajnálnám, ha a ,,V,, széria nem lenne , persze ez réteg telefon, mert aki ezt veszi a tudja ,hogy egy audiofil phabletet vesz :-) Tökéletesen ötvöz egy minőségi DAP/AMP és egy igen jó okos telefont ..
-
stemplar07
őstag
válasz
DJ. Ru$y #312 üzenetére
A G 6 ban nem bizonyos h lesz ilyen DAC/AMP , a Galaxy bár jó telefon, a 7-es hangja katasztrófa (borzasztó), az erősítője is .. sajna, .. (van egy és éppen eladó ) sajnos ezek az alap DAC-ok közelében sincsenek a V10/20 (esetleg Axon7 ) hangjához .. de ez csak az ,,én,, audió véleményem .. egyébként valóban , csak annak éri meg aki HiFi őrült :-) .. én vállalom a ,,másságomat,, ezért vettem V20-at
-
Aryon87
félisten
válasz
DJ. Ru$y #219 üzenetére
Sajna ezzel maguk alatt vagtak el a fat. G6-al nagyot kell alkossanak, ha be akarjak hozni a G5 altali lemaradast, mert hiaba jo teli, ha keves a vevo ra. Bar most kezd gyarapodni a G5 tabor a topikban, meg mindig kevesen vagyunk (kb 20, nagyon max 25 forumos G5 tulaj velem egyutt).
-
Aryon87
félisten
válasz
DJ. Ru$y #138 üzenetére
En is szivesen fogadnam a G5 melle. Vagy akar parom G3-jat levaltani vele (bar akkor inkabb fuggetlenitenem a G5-t, amit megkapna, en meg a V20at). Ha lenne foloslegbe annyi, amennyibe fog fajni az
Porterkocka: ha a V20 sikeresebb lesz, sztem az fog elsobbseget elvezni.
Jaj kivancsi vagyok a jovo evi utiranyra, mit alkot az LG...
-
embe
nagyúr
válasz
DJ. Ru$y #104 üzenetére
Pedig nekem rémlik egy korábbi MA-s riport Ken Hong-al, ahol mint biztonsági eszközről valami olyasmit nyilatkozott, van más alternatíva is az ujjnyomatolvasónál. Akkor ment a találgatás, hogy csak nem az írisz olvasót fejleszti az LG?
Majd jött a Nexus 5x...és rajta az ujjnyomatolvasóval. Csak behódoltak ők is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 17,3"FHD IPS 144Hz - i7-9750H - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1660 Ti - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest