- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
Én voltam az szerintem
Mondjuk pár nap után feltűnt valami ami nem magyarosodott.. a második kijelzőn a napok kijelzése a dátumban ... angol rövidítések maradtak
..
Noha a program semmit se fordít le, csak előhozza a készülék pár "rejtett" nyelvi fájlját amit az lg nem állított be mint választhatót, de nem törölte ki a forráskódból a nyelvi bejegyzéseket. -
DraXoN
addikt
Vegyes a dolog:
úgy nézem a hívás választás, a tácsázóból való visszahíváskor kérdez, de a névjegykezelőben való híváskor az aktuálisan aktívnak megjellöltről hív.a második dolgot amit említettél kipróbáltam, de ha letiltom a simkártyát akkor is átirányít., nem lövi ki előtte az átirányítást.
-
DraXoN
addikt
nem kell root
én elvileg 1 év garanciát kaptam.. (partnerogsm). de a garanciapapírlap kitöltése is kissé foghíjasra sikerült, és ahogy olvastam facebook oldalán is, addig ok az üzlet amíg nincs igazából garanciális ügyintézés, ott már vannak gondok :\ ...
Mondjuk a papíron szerepel a típus, a sorozatszám (olyan hihetetlen macskakaparással amit alig bírok elolvasni) és a garancia lejárati dátum.
reméljük nem lesz vele gond
.. bár sok esetben javítottam már személyesen telefont, így max az alkatrészár lenne fájó egy elromlás esetén.
------------------------
Mondjuk root ... anno kellett nekem, de úgy a 4.4 android óta, egyszerűen nem használtam semmire, így ha volt is max. azért mert a módosított rendszer a telefonomon azzal jött.. Ennél mondjuk nem látszik rá esély, nem nagyon van ilyesmi ahogy elnéztem. Mivel ez egy koreai modell (vagy tajvani? h990ds), az xda közösségének csak keveseknek van. Azoknak akik "elszántabbak" vagy többet tudnak, lehet nincs. Én is kezdő vagyok ezen a szinten (csak tabletet mókoltam korábban), mivel LG-m viszont sose volt még azt se tudnám hol kezdjem.. Az időmbe meg nem férne sajnos bele mostanában, hogy próbálkozzam.. bár lehet nem is akarnám "kockáztani" miatta a készüléket... Jó áron vettem, de szeretnék (egyenlőre) egy 2-3 évet meglenni vele, lehetőleg probléma nélkül.
Lényegében tudtam róla, hogy nincs root, de engem nem zavart, ennek tudatában vettem. -
stemplar07
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Magisk
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest