- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Szerintem a V20 jól bírja, Hétfőn anyóséknál felejtettem (bekapcsolt állapotban - képernyő lezárva) és Kedden vissza érve lett újra nálam, na de nem sokat tudtam használni, mert mentem vásárolni (több helyre) és ma délelőtt nyomkodtam ki a maradék időt és töltőre raktam, de végül így is jól bírta egyetlen töltéssel.
Azt még nem néztem meg, hogy állandó nyomkodás, wifi net, game (chromeba C&C Tiberium Alliances), .flac zene, stb... alatt folyamatos használat közben meddig bírja (kijelző idő) de 1x majd arra is sort fogok keríteni.
MD
L -
dSERiES
senior tag
-
-
DraXoN
addikt
Fogadd el, vannak ilyen emberek, én az enyémet anno személyesen vettem át. Úgy is kicsit "nem törödőm" érzést kelt az ember, bár lehet az az oka, hogy folyamatosan telefonál. amíg ott voltam épp, hogy lerakta a telefont, és 2-3 perc múlva megint csörgött.. Lehet a stresszes életmód okozza részéről
-
MaxxDamage
félisten
Nekem is Keddre ígérte az érkezést, de Csütörtök lett belőle (kaptam is sms-t, hogy lehet menni a készülékért) aztán Csütörtök mondtam neki, hogy Pénteken mégsem jó személyesen, mert nem járok Bp.-en (változott a program) és Futárral való küldést kértem. Nemrég hívott a futár, érkezik és 101 ezer Ft lesz a fizetendő, mondom OK. (aztán kiderült , hogy a házszámot elírta... 11 a 17 helyett... becsengetett és aki kijött azt mondta, ő nem vár semmi csomagot
aztán várom (V10 -em töltőn) és 2x hívott... pont megnéztem telefont és látom 2 db nem fogadott hívás..és felhívtam azt jöhetett vissza) és voálá... bontatlan V20 (EU átalakítóval) mellékelve.
Így első tapintásra a minőség érzet az hozza az elvártakat és tömegre érzem a karcsúságot a V10 -hez képest. Na megjön Hétfőn a flip tok és 9H üveg és a V10 -et menesztem a fiókba.
MD
L -
Fitzgerald
veterán
Olyan 4-4.5 óra kijelzőidővel szokott 30% környékére merülni nálam, én akkor rakom töltőre. 80%-os fényerő, 1-1.5 óra mobilnet, a többi ágyban fetrengős YouTube alvás előtt, meg kis böngészés, Messenger, WhatsApp. Mivel nem várható rá főzött rom, de még egy debloatolt gyári alapú rom sem, így nem hiszem, hogy ez változni fog a jövőben.
-
zoleeno1
veterán
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
EU-ból 6000Ft az akku ebay-en és nem kell rá heteket várni [link] bár előbb ki kéne próbálni hogy biztos aku gond-e... LGUP-al a rendszert is újraraktad? csak hogy zárjunk ki mindent... amúgy csak kikapcs/bekapcs után esik az akku % vagy akkor is ha szimplán újraindítod?
-
st3v3np3t3r
nagyúr
azért írtam hogy előélet ismeret sokat elmondana róla,ha ismert lenne...
a li akkuk nagyon érdekes állatfajták...
a telefon akkuk átlag 400-500 töltés/kisütést ciklust bírnak, ez után minenképp csere...
1ciklus a 100ról 5%ig merítés majd töltés, meg az is 1 ciklus ha pl. 87%ról 60%ra merítik majd töltik... össze vissza töltögetve hamar össze lehet szedni a 400-500 ciklust...ha csak napi 2szer játsza el valaki, 2/3ad v után már cserés lehet... -
st3v3np3t3r
nagyúr
véleményem szerint egy akkucsere próbát megérne
ez így nagyon csúnya stat törés
mennyit tudni a teló előéletéről? kora? milyen sűrűn töltötték a telót s a lényeg, hogyan?
a hogyan-ra úgy értem hogy kb.5-10%-nál kezdték-e tölteni mondjuk... mert ha össze-vissza, akkor lehet leszolgálta a 500 töltés/kisütés ciklust...
-
MaxxDamage
félisten
Az érdekes, akkor nem igazán komoly bolt lehet az...(#1040) dSERiES: Telefon bontatlan gyári volt, vagy már felbontott (és újra ragasztott --> V10 -em így kaptam a mobilkereskedéstől, de nem hiányzott semmi a dobozból, bár azóta a bolt mintha nem lenne jelen a piacon...)
MD
L -
dSERiES
senior tag
Várj kikapcsolt állapotban merült 50%-ot?
Nyomj neki még 1 reset-et (gyári beáll. visszaáll.), milyen alkalmazásokat tettél fel (nem telepítettél valami klínmásztert, vírusirtót vagy ilyesmi rettenetet)? Esetleg egy képet linkelj már be az akku-használatról (android rendszer a legfelső?).
Van a wakelock detector, nagyon jó app, eddig minden telefonon ezt használtam ha ilyen volt, de root kell hozzá sajnosVan 1 lite verziója, van akinek működik van akinek nem, esetleg megpróbálhatod mit ír..
Nekem most van 54%-on, 38 óra utolsó feltöltés óta, 1 óra 20 perc SOT-tal, kb ez lehet a normális. Éjszaka úgy hogy megy, igaz battery saver módban, net nélkül, 3%-ot merült. Phone Idle van legfelül a fogyasztóknál, utána Screen, majd Viber..
-
dSERiES
senior tag
Várni kell ja. Reset után meghülyül és merül mint állat, 3-4 nap és 'beáll' aztán már jó lesz.
Szoftvert frissítetted, alkalmazásokat rajta a Play-en keresztül?Mondjuk hogy a semmibe 40%-ot merül az érdekes. Mondjuk én lelövöm a netet neki éjszakára, nem vagyok kíváncsi a sok e-mailre stb. Reggel bekapcsolom és akkor jön a csomó értesítés..
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest