- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpoti
aktív tag
válasz
karmaresz #2507 üzenetére
Elviekben úgy is kiderül a turpisság, hogy az eredeti aksit rádobod konyhai mérlegre, ás aztán megméred az új "gyárinak mondott" aksit.
Ha az aksi a ludas ott lesz 5 g- 10g különbség is súlyban. De lehet kézben is érzed alapból.
Én 6400mAh perfine aksit használok másfél éve. Igaz vaskosabb, de cserébe nem merülök le a szántóföld közepén.
Hamarosan 11.11 lesz és kacérkodok vagy még 1 ugyanilyen akkuval, vagy a nagyobb tesó a 10500mAh kapacitásúval.
Sajnos ez a gyári nem gyári, gyári kinézetű akik között kiszűrni melyik valóban az eredeti és melyik kamu. Szinte lehetetlen rendeléskor, annyi van belőlük.
Akkor már jobb egy más nevű próbált, bevált eredeti méretű kapacitású. Pl.: Sokáig asszony használt [Ciszean] aksit meglepően jó üzemidővel. Viszont volt más márka is: [TMIOLOC] na ez már nem tudott közelsem annyit.
Úgyhogy kacérkodom egy [Perfine10500mAh] méretűvel. -
DraXoN
addikt
válasz
karmaresz #2507 üzenetére
Nem lehet a rendelt aksi nem ténylegesen "gyári"?
Tudnak a kínaiak komoly "kamu" aksikat csinálni (totál gyárinak tűnik, annak is adják el, csak a kapacitást nem hozza.. esetleg tűzveszélyes is).mérj szerintem egy kapacitást: [link]
A System és Idle fogyasztás sokszor meg úgy vettem észre az "instant messenger" programok miatt emelkedik (elrejtik a saját "terhelésüket"), illetve nem engedik aludni térni a telefont, hogy az üzenetek megjelenjenek... Főleg ha több ilyen program egyszerre van fent, tudja csökkenteni az üzemidőt (a viber és facebook messenger lite app nálam ha egyaránt fent van, pl. felezi a készenlétet, kipróbáltam egy hétig nélkülük, csak mindenki hülyét kapott, hogy "nem ér el olcsón" engem ... ).
-
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
Fitzgerald
veterán
válasz
karmaresz #1259 üzenetére
16KHz fölött nagyon kevés felnőtt ember hall bármit is, 20Hz alatt meg senki sem hall semmit. Az ide vonatkozó szakmai topikban persze szeretnek olyanokat beleálmodni a dologba, hogy a minél szélesebb frekvenciatartomány = jobb magasak/mélyek.
Az igazi probléma ezzel a fülessel az, hogy részletességben nulla. Van olyan 7 rongyos fülesem, ami jobban szól ennél a B&O-nál. -
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
karmaresz #1259 üzenetére
AME? kizárt hogy amerikai... nekem ARE rgiós van és AME-XX verziós a rendszerem...és AME régiókód nincs az LG-nél
ARE esetleg... Egyesült Arab Emírség
jobban mondva Közép-Kelet/Afrika/Arab Emírség régió... amúgy nekem is ARE Titán van
-
DraXoN
addikt
-
válasz
karmaresz #1143 üzenetére
Neutron jobb, mint a sima Poweramp. Utóbbi alpha verzója kb. ugyanazokat a beállításokat és hangot tartalmazza már, mint a neutron. Mínusz a Dolby atmos és egyéb ostoba "hangzásjavító" trükkök.
Legjobb volna azonban egy A.R.I.S.E. Opus Magnum stock modul+valamelyik rendes lejátszó a fentiekből. Nem tudom ezt valaki felhegesztette-e már V20-ra. -
dSERiES
senior tag
válasz
karmaresz #1146 üzenetére
Szerintem az impedanciának sok köze nincs a hangminőséghez, nem? A hangerőhöz esetleg lehet köze, mert jobban meghajtja (ami nem feltétlenül jó egy alacsony impedanciás cuccnak).
A quad dac alacsony impedanciás füles/fejeseknél is bekapcsolható. Illetve ha nem külön kábeles a fejhallgató vagy fülhallgató de van rajta gomb (pl. hívás fogadáshoz), akkor ha a gombot nyomva tartva csatlakoztatjuk a telefonhoz, szintén külső audio eszközként érzékeli.. ami nem ugyanaz a mód mintha magas impedanciás eszközt észlelne.@MaxxDamage: a VRS-sel nincs tapasztalatom, de Ringke Fusion-t tokot rendeltem a német amazonról és nagyon minőségi cucc, illetve a Nillkin Nature is egy nagyon jó szilikon tok.
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
karmaresz #1143 üzenetére
nekem teljesen jól játsza a gyári lejátszó a FLAC formátumot...Bach,Beethoven,Mozart igen csak szépen szól QuadDAC-kal, érezhető a különbség...sokkal tisztább...az ember behunyja a szemét miközben hallgatja és szó szerint elsüllyed a fotelban
és a QuadBeat3 füles is annyira érzékeny hogy egyáltalán nem torzít,recseg...
-
tng
tag
válasz
karmaresz #1083 üzenetére
Partneroéktól van? Kb 2 hetr tartom a kapcsolatot velük. Először ehét keddet mondtak, aznap rájuk is írtam, azt válaszolták hogy szerdára itt a telefon, feladták(!) Hívom tegnap őket, hogy sehol a telefon errr mondja a koma, hogy most csomagolta be. Szval ma kéne ideérnie. Kíváncsi leszek...
-
Fitzgerald
veterán
válasz
karmaresz #1083 üzenetére
Grat.
"Tudom, hogy nem ez már a legropogósabb, legfrissebb a cucc..."
Ez talán ennél a generációváltásnál érződik eddig a legkevésbé (Snapdragon 820 -> 835).
15-20%-al erősebb prociban, és nagyjából ugyanennyivel GPU-ban az újabb chip.
Ebből szinte semmit nem érez az ember, használtam 835-el szerelt készüléket is idén. Nekem már az előző készülékemben is ugyanez a SoC volt, mégis a V20 mellett döntöttem a kiváló multimédiás képességei miatt, és jelenleg sincs olyan készülék a piacon, amire azt tudnám mondani, hogy megéri rá upgrade-elni.
Talán majd jövőre, amikor az aktuális Snapdragon utoléri az Apple A9-et teljesítményben, és reméljük multimédiában is fejlődnek valamennyit a készülékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Synology NAS
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest