- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Helltak #1403 üzenetére
Otán nem lesz frissítés,a mobilnet indikátor (2g/3g/4g) nem fog menni,minden frissítéskor gyári visszaállítást kell majd csinálni ha lekódolod a telót...mondjuk nekem eddig jobban bejött a sea régiós rendszer mint az are régiós...az are régiós rendszerben mondjuk csak smart cleaner van(tárhely takarító) ,a sea régiósban meg smart doctor van(tárhely és ram takarító)...
A November 6.ai update sok biztonsági javítást hozott,többek között a wpa2 sebezhetőséget is javították...
Nekem are régiósra nem jött javítás október óta...nem valószínű hogy mostanába fog jönni...bár a ciklust elnézve,talán decemberben... -
dSERiES
senior tag
-
DraXoN
addikt
válasz
Helltak #1278 üzenetére
Mondjuk szerintem feledhető az a logó, egy tok vagy skin úgy is eltakarja (hacsak nem átlátszó szikikon tokot használ az ember).
Bár ez pont nem az a telefon ami annyira jó külső vizuális élményt jelentene... 3x ránéz az ember amíg "meglátja" sok másik között egy "aluljárós GSM-nél". Persze jó telefon de nincs meg az "húúú de szééép" érzés mint egy teljesen üveg honor, vagy galaxy esetén, de még a huaewi p9/10 (vagy az ő generácijába illő mate-k) is szebbek külsőre szerintem..
ezek a teljesen üveg telefonok szépek, de.. 1. ujjlenyomat mágnesek, 2. azok már nem csak elől, hanem hátul is betörhetnek, 3. talán a fényesebb felület miatt, de jobban látható rajtuk egy tényleges karc, 4. sok ilyen üveg telefonra a hátlapra is létezik "üveglap" ami extra védelmet ad, de azok sokszor nagyon vicces méretűek (pl. galaxy s7/8 esetén)..
Ezekkel a hátrányokkal még sem tetszenek az üveg hátlapos készülékek.. Szépek amíg az ember nem akarja őket birtokolni. -
DraXoN
addikt
válasz
Helltak #1272 üzenetére
Képességekben a sima és a B&O verzió megegyezik. Csak az egyikhez jár B&O füles a másikhoz nem.
További különbség, hogy a B&O változat hátlapján van egy B&O logó a telefon hátulján.
(azt hiszem ilyen nincs a "simán", vagy a szolgáltató logója van ott).illetve, a B&O változatokban a rendszer háttérképe alapból B&O logót tartalmazza (szerintem "feledhető"):
De mivel nekem nem a sima van, és csak youtube unboxing videót láttam nem B&O változatról, abból következtetek, hogy azok nem ilyenek.
De erősítse meg valaki akinek nem B&O változata van, hogy neki milyen a készülék hátulja és alap háttérképe...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Helltak #1267 üzenetére
ennyiért szerintem nagyon ne válogass
a partneron kívül mindenhol drágább
én ezüstöt szerettem volna,azt mondta srác hogy csak titán van,rá is vágtam hogy kell...mind1 a szín... a titán is ugyan azt tudja mint az ezüst vagy a b&o edition...és kint kiderült, a limitált füles sem hozza a márkájához hű minőséget
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Helltak #1249 üzenetére
Szia!
Csak legyen is a boltnak
/gyorsan elfogy a készlet, ha pár db-ot be is szerez/
Itt az én példányom.MD
L -
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
Lila köd nincs , de az S7 amim van( és a kijelzőn kívül a vas azonos mint a a 7/e ) nagyon-nagyon gagyi a hangja.. erősítője is , és a kamerája sem olyan jó, főképp alacsony fénynél , mint a V20 . Teljesen jó készülék , főleg így ,hogy az LG G6- ,,hang nélkül elérhető csak Ázsián kívül.. arra hiába vártam volna..
High Gainben használva egy 50 ohm alatti minőségi fülessel tökéletes hangminőség , smooth rendszer , sokkal többet ér mint pl:egy szifon 7+... (cserélhető Aksi,és jó aksi idő , bővíthetőség, 64Gb/4, dual sim ,másodlagos kijelző ,dual kamera , fém ház , USB -c stb)Az amoled nekem is hiányzik, de mindennek ára van... :-)
................................................Más
FF
Az Onkyo is próbálkozik egy HigRes DAP/AMP/Telefon kombóval .:-)
ONKYO GRANBEAT DP-CMX1 -
babosmiki
addikt
Én is amoled fetisiszta voltam anno, de már egy ideje nem hiányzik.. Azért ezek az újabb ips kijelzők szerintem már nagyon rendben vannak!
#270: valamikor próbálok időt szakítani pár kép megosztására, de komolyan, a kamera nagyon rendben van!
#271: köszi! Azért a V10 - hez képest mindenképp előrelépés! Sokkal jobb kézben tartani, könnyebb, gyorsabbnak érződik, és a kamera is sokat fejlődött..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest