- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
Megvettem a V20-at, ujjonan, nem sokkal a megjelenése után, 180-ért. Megérte? Igen, mert egy remek telefon, sok hasznát láttam, remek minőségben halhattam a kedvenc zenéimet. Megérte? Nem. Mert olyan értékvesztése van hogy kevéssel több, mint két év után töredékét éri az eredeti árnak. Persze, ez más telefonra is igaz. Ha jól emlékszem, olyan 2006 óta használok okostelefont. Htc-vel indult a dolog, és ahogy fejődtek, mindig csúcs telefonokat vettem, egy-két évenként cserélve őket. Aztán jött egy Motorolás korszak, Milestone 2, majd négy. Végül egy Motorola Moto X, fejlesztői változat, 32 gigás belső tárhellyel. Ez volt az első nano SIM-es, és nem cserélhető akksis telefonom. És eddig ezért adtam a legtöbbet. Amerikai modell. Onnan rendeltem, nem túl olcsó biztosított szállítással, jó kis vámmal megspékelve. Közel ezer euróm bánta, és egy csomó utánajárás, levelezgetés a finn vámhivatalnál, akkor épp ott éltem. Beszélgetési hangminőségben azóta sem érte utol egyetlen kezemben megforduló telefon. Motorral jártam az ősszel Törökországban, Grúziában, Örményországban, stb. Az úton egy trópusi esőféle elkapott, és az Lg V20 beázott, az volt a navi. Szerencsére rendbe jött, 24 órán belül már tudtam használni, azóta sincs baja. Akkor úgy döntöttem, hogy navis célra jobb lesz egy vízálló. Vettem használtan egy Sony Xperia xz- t. Kissebb kijelző, 3 giga ram. Nagyjából annyi idős modell, mint a V20, ugyanaz a proci van benne. 40 ezer forint volt használtan, karcmentes, szép állapotban. Elmarad a V20 mellett, de valljuk be, néhány paraméterében jobb. Az akksija messze többet bír, mint a V20-é, pedig még gyári. Eredetileg csak navi célra vettem, de telefonáláson kívül minden másra is jól tudom használni, másodkészülékként. Telefonálásra csak azért nem, mert nem akarom a kártyákat cserélgetni. Könnyedén tudtam rootolni, teljesen reklámmentes. És vettem Hongkongból egy vadi új, nulla kilométeres LG v20-at, megúszva a vámot, áfát, 50 ezerért. Szóval, el vagyok látva. És arra jutottam, ahogy fentebb már írtam, hogy egy jó darabig, évekig nem fogok telefont cserélni ( hacsak nem jönnek elő egy olyan tudással, ami engem is vonz. 5g, és hajtogatás nem érdekel. Proci teljesítmény megint nem, nem játszom. Egy darabig el vagyok látva. Biztosan veszek még új telefont, de az két éves modell lesz, fillérekért, nem használtan. Nem villogni akarok vele, hanem használni. Anyagilag szerencsére ugyanúgy megengedhetném magamnak, mint eddig az új modellt. De minek? 5g? Mi a jófenét érek vele, ha -fele , vagy negyed annyi idő alatt jön le egy film? Gyorsabban akkor sem tudom megnézni
Szóval, már most két évesnél öregebb modelleket fogom venni, fillérekért, újonan.
-
-
-
-
dSERiES
senior tag
Ha a beállításokban nem is (de azt hiszem az 1. sim-et ott is lehet), a szervíz menüben így tudod fix-re beállítani rajtuk a hálózatot:
Service menü, azaz *#546368#*990#
Field Test
Modem Settings
Network Mode
Itt a SIM1 és a SIM2-t szépen be tudod állítani és csak azon marad amit itt mondasz neki.Fontos tudni hogy ezt a beállítás reboottal visszaáll Default-ba tehát ha valamit elnyomkodsz csak indítsd újra és minden visszaáll alap helyzetbe.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
ez nem a csak a telefon hibája, hanem a szolgáltató antennáinak a hibája is lehet... nekem is 1-2 egység, földszinten a panelban, az utcán 2-3,4G-n..
4 egység csak átjátszó közelében szokott lenni... mivel az átjátszók teljesítménye is véges és 3 sávrendszert visz egyszerre, így a 4G a leggyengébb szerintem, GSM és 3G erősebb... ha beszüntetnék a sima GSM sávokat, felszabadulna az antennák erőforrása és a 4G adóteljesítményen tudnának növelni...véleményem szerint... ha adott helyen gyér a szabadtéri lefedettség az is szolgáltatói probléma, messze vannak az antennák egymástól,nincs normális átfedés 2-3 antenna között vagy gyengébb antennák üzemelnek a régióban...
meg persze sokban függ ezeken felül a telefon antennájának a jelnyeresége,borítása is...én azt olvastam valamelyik oldalon hogy a V20-nak a hátlapjába is vannak antennák beépítve...nem csak az nfc antenna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest