Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • norvik

    aktív tag

    válasz DraXoN #2313 üzenetére

    Egyet kell értsek Veled. Mindjárt kétéves a telefon, és az eredeti akksit már nem használom, annyira gyenge. Rendeltem utángyártottat, az meg alapból olyan, mintha a régit használnám. Aztán rendeltem gyárinak mondottat, de vannak kétségeim, arról, hogy valóban gyári-e. Külsőre nincs eltérés, de mintha nem hozná azt a teljesítményt, mint amit a telefonnal kaptam, és hát az sem volt túl combos, újkorában sem.
    Jelenleg egy hatalmas akksival használom, na arra nincs panasz. Nagy, súlyos, és ronda a hozzá kapott hátlappal. De az esztétikánál előrébb helyezem az üzemidőt, a használhatóságot. Most is 10 óra, 37 perc képernyő idő után, még mindig 42 százalékon áll az akksi.
    Tudom, hogy előbb utóbb cserélnem kell, mert elavul. Jártam már így Motorola Milestone-nal. Még mindig üzemképes, de teljességgel elavult. Szerettem, minőségi készülék volt egy olyan korban, amikor még ezen kívül szinte egy gyártó sem készített fémházas telót. És ott volt a fizikai billentyűzet is, amit akkor nagyon preferáltam, ma már viszont nem sírok vissza, mert gyorsabban, és legalább olyan gyorsan tudok gépelni virtuális billentyűzettel is. Még két évet azért még kinézek belőle. Addig talán kijön valami megfelelő. A kivehető akksit kivéve. Annak azt hiszem, végképp búcsút mondhatunk.

Új hozzászólás Aktív témák