Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem az audio miatt (meg a kamera se rossz persze) elég nehezen jön szóba más, pedig utálom. Viszont felment a másik régió, rögvest magyar volt (furcsa). Tele volt spammel, töröltem, tiltottam sok mindent. Indítás után minden alkalommal egyszer valami cust hiba üzenettel bombáz, de eltűnik. Viszont a greenify ezzel se hajlandó lezárni a képernyőt. Nem értem miért, de ez legyen a legnagyobb baj. Tiszta telepítés volt flashtool-lal; most sok app máshogy néz ki, mint a nugátos gugli mentésből. Remélem kicsit jobb lesz. Kihúznám decemberig vele, aztán #kituggyamilesz
-
-
MaxxDamage
félisten
A kijelző ami tetszik a V30-ba. Nem levehető hátlap ami nem tetszik. Infra port a V10/V20-ba is keveset volt használva (1-1 év alatt 10-15x max. és lehet sokat mondtam)
Vegyél Note 9 telefont, az már nagy
Amúgy a V10/V20-ra is eddig mindenki azt mondta "mekkora telefonod van neked" egy kézzel simán használom mind2-t bármire. Nekem egyáltalán nem nagy, inkább pont kézbe illő.MD
L -
MaxxDamage
félisten
Mind1 is.
Decemberben lejár a gari és akkor váltok V30-ra
V20 második battery még ki sincs bontva (fiókba pihen / elvan rakva)
Miért is várjuk annyira az Updatet? Security Update eddig sem jött és azután sem fog. Megszokott felület meg jó és lehet nem is fog tetszeni (sokunknak) az új rendszerrel a telefon...a V20 használható mindenre jelenleg is. (lényegében)MD
L -
Alapvetően jól megszivatták magukat a másodlagos kijelzővel (le is tettek róla ugye), mert gyakorlatilag át kell írniuk a teljes OP rendszert hozzá. Ehhez nem sok kedvük van nyilvánvalóan, de a viselkedés kb ugyanlyan ótvar, mint mikor a Samu annak idején nagy dérrel-durral bejelentette a Bada rendszert, készítettek és eladtak világszerte elég sok millió, hardverileg akkori csúcstelefont (a Wave szériáról beszélek), mindenki örült, hogy fú (akkoriban asszem Gingerbreadnél tartott a droid és a Bada egyértelműen jobb rendszer volt sztem), aztán minden cécó nélkül ejtették a projektet másfél év után, pofára ejtve rengeteg embert, akik kidobhatták a telefonjukat. Azóta nem állok szóba Samsung termékkel (nyilván megroggyantak tőle
). Most erősen így érzek LG kapcsán, pedig ez is jó gép.
-
Nem lecseréltem, hanem mellette használom. Gyári nem tud hdr pluszt és bonyolult fényviszonyok esetén az sokkal jobb akkor is, ha magasabb a képzaj.
A rendszer frissítés pedig nem úri muri; ez egy méregdrága csúcstelefon volt 2016-ban, melyre pár bizti peccsen kívül semmi sem jött. Elfogadhatatlan, pont. -
MaxxDamage
félisten
+ 1
Minden szempontból tökéletes, kamera app helyett nem kell más...felesleges!
LG az jól optimizált és minden más szempontból is.
Ha nem jön szoft.Update, akkor is simán (gond nélkül) használható bármire akár évekig.
Legtöbb esetben ez csak felhasználói elvárás, mert a többi "flagship" telefonra már jött (vagy jön) Update...erre is fog majd. (reméljük) aztán ha nem akkor úgy is jó. /használjuk míg használható kb./MD
L -
-
-
sixpak
nagyúr
Rendeltem egy ilyet szlovákiából, eléggé minőségi cuccnak tűnik. A V10-en egy Nillkin volt, ez minden szempontból jobb, pláne az árához képest, 20 euro van a csomagon, de 4500 forintért adták....persze az más kérdés, hogy ez is csúnya, a telefonhoz képest, de én egy telefonomat sem mertem tok nélkül használni.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest