- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dehát a 10-es az nem gyári, ott úgysincs másodlagos kijelző, csak extended display, nem?
Ráadásul játékokban ez inkább hátrány, mert rosszul értelmezik a felbontást és alul hajlamos lemaradni fél centi a tényleges tartalomból :/Draxon@: linkelted már, honnan van a perfine akk? Ha nem, akkor nosza. Amúgy meg elnézést kérek
-
norvik
aktív tag
A root nekem amiatt lett volna fontos, hogy egyrészt ki tudjam teljesen irtani a számomra nem kellő gyári alkalmazásokat, szabaduljak a reklámoktól, és főleg tudjak teljes mentést csinálni a rendszerről, alkalmazásokról, beállításokkal eggyütt. Egy takarítás után rengeteg időt meg lehet vele spórolni... Az LG költözős alkalmazása segít, de nem tökéletes. A régi V20-ról wifin keresztül tudtam költözni az új húszasra. Mondjuk, olyan 80 százalékos sikerrel. Ezzel is sok időt spóroltam meg, de azért. Akadt beállítgatni való is, elsősorban alkalmazásoknál. Ja, és valamiért nem minden alkalmazást küldött át az új telefonra, párat kihagyott. És gőzöm sincs, mi alapján szelektált. A root-tal próbálkoztam a régi V20-nál, az XDA-ás leírás alapján. Természetesen a duál simes verziósra gondolok. Elég sok lépésből áll. Tudok angolul, ennek ellenére elakadtam vele, talán a nyolcadik lépésnél, mindig ugyanott, ugyanúgy. Egyszerűen nem lépett tovább. Aztán feladtam, használtam root nélkül. Aztán vettem egy egyszimes h910-et, újat, olcsón 40 ezerért. Pár napig élt mindössze, sikerült belőle téglát csináljak a rootolással. Ez sem akart menni, majd eltértem a leírástól, és tettem rá vs 995 romot. Hiba volt, azóta se kép, se hang. Valószínűleg kinyírtam az alaplapot. Az LG_UP sem ismeri fel. Semmilyen üzemmódban nem indul. Szóval, van egy tökéletes állapotban levő donorom, karcmentes kijelzővel, házzal, kamerákkal. Talán egyszer fel fogom használni. Vízbe, sörbe nem fogom ezt az újat folytani, kevesebbet motorozom :) Na meg motoros navinak egy Sony vízálló telefont használok, kifejezetten célkészüléknek vettem, alig néhány motorozáshoz szükséges alkalmazással.
Hát igen, a kivehető akksi nagy kincs... Nem kell lesnem, hogy hol egy konnektor, nem leszek elérhetetlen, nem maradok net nélkül. A farzsebbe is befér, ha visítva is. Ezzel a hatalmas akksival, bár nem új, még mindig kihúzok egy teljes napot, nagyon intenzív használat mellett is. És a nap végén, ha nincs kéznél konnektor, még akkor is marad benne némi delej.
És egy kis érdekesség a h910-es új V20-ról. Határozottan lassubbnak éreztem mint a két simes verziót. Még gyári állapotban futtattam rajta egy antutu tesztet. Lassabb volt, mint a sokat használt, alkalmazásokkal telerakott régi V20. Szemre nem láttam különbséget, mégis volt egy utángyártottsági érzésem. Annnyira jó telefon, hogy már hamisítják is :) ? -
norvik
aktív tag
Tavaly ősszel motoros turán jártam Törökországban, és a telefon volt a navigáció. Elkapott egy trópusi eső jellegű felhőszakadás, beázott, de hamar életre kelt, csak a SIM kártyákat nem látta, egyébként teljesen jól működött. Otthon Lg uppal csináltam rajta egy gyári visszaállítást, majd frissítést, és újra látta a kártyákat. Az idén nyáron, szintén motoron fulladt sörbe. Bent volt a hátsó dobozban, pár sör társaságában. Két üveg sör az úton összetört, a telefon meg búvárkodott. Magához tért újra, de megint nem látja a SIM kártyákat, illetve látja, de amikor telefonálni próbálnék vele, SIM kártya hibát jelez. Plusz, a kijelző is sérült. Működik, de amikor felébred, nagy fehér négyzetek jellenek meg rajta, majd néhány perc elteltével elhalványodnak, végül teljesen eltűnnek. A telefonálást leszámítva minden működik rajta. Legalább fél órát ázott sörben. Szóval elég strapabíró szerkezet, hogy mindezt túlélte, ha fogyatékosan is.
-
norvik
aktív tag
-
Na akkor röviden leírhatod azt is, hogyan lehet működő, rootolt 9-et varázsolni a gépre. Össze-vissza olvastam pár napja, de nem szántam rá magam a sötét kijelzővel az egész procedúrára; olyasmi miatt aggódom, hogy a rootolt nugátra ha ráhúzok tetszés szerinti custom romot (de akár gyári, gyomlált oreót, mert fontos a hd recorder, meg a raw kamera), akkor modem és cust hibák léphetnek fel, mert szarul frissíti a flash. A modem és cust nélküli rom, majd utólagosan ráhúzott stock oreo partíció meg nagyon-nagyon nyögvenyelősnek hangzik nekem és fene akar nekilátni egy ilyen zűrös telefonon....
Viszont LOS másodlagos kijelző nagyon pöpec, hogy megoldották a srácok. Nagy up!
-
TTTotya
senior tag
Nem lehet, hogy a Wi-fi ikonok más logika szerint működnek, mint alapból gondolná az ember?
Értem ezen azt, hogy a másodlagos kijelzőn nem az aktuális állapot, hanem az elérhető funkció jelenik meg...
Pl. A wifid be van kapcsolva akkor a másodlagos kijelzőn az ikonnal kikapcsolni tudod, ennek megfelelően a wifi kikapcs ikon jelenik meg és fordítva.
-
Nekem nincs root, a fentiek miatt főleg. Különben vehetnék bármi más modernebb telót, csak azokon nincs quaddac+amp, hd audiorecording és na, a kamera sem Rossz. Főleg a gyári raw+lightroom. A Gcam csak akkor, ha nincs kedved utólag szerkeszteni.
Gondolom fel kell tenni a 15.1-et, a kamera appot, majd dirtyfalshelni a 16-ot és a leírás szerint menni fog. Nemtom.
-
-
DraXoN
addikt
én a lineage OS 16al szemezek egy ideje, de nem érzem, hogy annyira "ugranom" kéne rá... csak úgy meg "szétszedni" a bejártatott rendszeremet nem akarom (ha volna egy második ilyen telefonom kísérletezni.. lehet megnézném)..
mindenesetre ha kipróbálod a 16-ost, akkor képeket, videót szívesen látnék róla
... illetve mit tapasztalsz ami "nem jól működik" ...
-
Az összes ostoba kérdést benne hagyták a debil csíkszeműek, plusz meg is toldották párral...
Egyébként a nagy ohmos erősítő hülyül, nem mindig észleli jól, mi van rádugva. Plusz kékfognál van egy marha idegesítő üzenet, hogy mit használok mediaplayernek: a v20-at, vagy a csatalkoztatott eszközt (mégis melyiket, mit gondolnak, miért csatlakoztattam basszus!?). És NEM sikerül kikapcsolni: szürke a gomb rá. Viszont hangot is ad a tetű (high priority).Aztán a billentyűzet rezgését nem lehet kikapcsolni (swiftkey). Újra még nem húztam, annyira nem zavar.
-
-
dSERiES
senior tag
Ez akkor van, hogy ha él valamilyen készülék zárolás (kód vagy ujjlenyomat van beállítva) és úgy nyomnak rá factory resetet. Ha először inaktiválják a készülék zárolást tehát és úgy resetelik le, akkor nincs ilyen probléma.
Gondolom biztonsági okokból van ez a funkció, de ha nem figyel az eladó könnyen megszívathatja a vevőt.
Szerintem próbáld meg resetelni újból, így.
Itt is találtam neked egy csomó hülyeséget, hátha valamelyik jó lesz.jó bonyolult
-
DraXoN
addikt
önmagában nem elég
ki kell jelentkezni az eszközből a beállítások menüben és utána kell gyári visszaállítást csinálni
.. bár van telefon ami már kijelentkezéskor megcsinálja ezt.
Sajnos egyébként LOCK-olja az eszközt egy accounthoz a google.. és max papír nehezéknek jó onnantól, vagy ha létezik a készülékhez akkor egy teljesen google nélküli rommal működhetne (de V20hoz nincs ilyen rom)..
Igazából a google így akarja visszaszorítani a telefonlopásokat, hogy értelme se legyen.. de sok boltos ezen dolgokat "leszarja"...
-
DraXoN
addikt
szia,
használtan vetted a készüléket?
ilyen hiba akkor jön elő ha az előző tulajdonos nem vagy nem jól jelentkezett ki a készülékből rendszer visszaállítás előtt... (vagy csak fel lett dobva rá egy új rendszer PC-n át).
Android 6.0 óta van ez a védelem a droidos készülékekben. Ha nem jól jelentkezik ki az előző tulajdonos, akkor formázás után is csak a korábbi tulajdonos tud bejelentkezni.
-
-
Kisszidi
csendes tag
Én pont tegnap láttam Ebay-en rózsaszív V20-kat, normális áron.
A magyar nyelv egészen biztos, hogy előhozható az F800-ban is.Kérdés a többiekhez: én régebben a moreLocal2 progit használtam a magyar nyelv előcsalogatásához, mindig működött. Se root, se berhelés, csak Play-ből letölt, nyelv kiválaszt oszt csók. Ezekkel a telókkal már nem működik?
RetepNyaraB:
Milyen érzékenységű a fülesed? Én is Beyerrel próbáltam anno a V10-t, azt hiszem a 770 250Ohmos verziójával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest