Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kisszidi #2040 üzenetére
Szögezzük le, NEM az oreo az érdekes itt, hanem pl a tavaly novemberi biztonsági peccs, a zárképernyőről indított kamera fapadossága (nem enged váltani üzemmódot, míg fel nem oldod a képernyőzárat), de amúgy a szoftveren is volna mit csiszolni, lásd portolt google kamera tudása, a billentyűzet stabilan meglévő bugjai, a halom fos beépített alkalmazás (mármint, hogy gyengék, mint a teszkós torma), a magas készenléti fogyasztás és folyamatos ébrentartások (a kernel egy zsák szar), az lg ostoba viselkedése a bootloader nyitással, vagyis minden custom törekvésssel szemben, miközben pedig szarnak bele a frissítésbe.
Én ezek miatt pl biztos nem veszek többet lg terméket, ahogy bojkottálom a tetű samsungot is vagy 7 éve. -
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
Kisszidi #1670 üzenetére
de működik,csak adb-n jogosultságot kell adni neki adni hogy módosíthassa a rendszer beállításokat, nem kell root a jog megadáshoz...
de van egy másik mód is a magyarításhoz... nekem sikerült úgy, hogy ARE régiós V20ra felraktam a SEA régiósat, ott beállítottam a magyart, megcsináltam pár lépést nyelv beállítás után, majd csak simán akku ki, lgup-pal ARE régiós rom fel, indít,és már magyarul írt mindent. csak utána nem szabad átállítani...
-
sunone
aktív tag
válasz
Kisszidi #1654 üzenetére
Telekom (hang) és Telenor (mobilnet) kártyákkal, beltéri lefedettség, dél-pesti agglomerációban.
Külterületen nincs gond, jók az értékek.Sajnos nem tudom lekorlátozni, hogy a telekomos (hang) kártyát csak 2G-vel használja :-(
az egyik kártya mindig elfekszik; gondolom egy rádiós 2G-3G-4G-s egységen osztozkodik a két SIM és csak az egyik kaphatja az optimális egységet?Mikróba rakva meg tudom csörgetni a telefont, de a mobilnet már szétszakadva....
-
Meljan
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest