Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
Egyik kollega q10-et hasznal, jo volt latni. En meg nagyon osszenottem a 7es szifonnal. bbm alig megy mar az oreg z10en, 6s vagy 7 lesz neki is.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
nagyúr
válasz erer1000 #24692 üzenetére
Alapvetően nem kellene a spanyolviaszt sem feltalálni nekik.
Nem kell a formán sokat reszelni, ez teljesen jó:
De legyen végre egy noooooormális OLED kijelző
Nem érdekel a vékonyítás, legyen benne erős akksi, tőlem belefér még akár 2-3 milliméter vastagítás - és akkor nem fog kilógni a kamera modul sem.
Jobb processzor, de nem Kirin chip.Ezen felül nem is értem mi az ami igen nagy költség lehet, hisz szinte mindent modulokból legóznak össze, ez már nem a régi világ, ahol rendesen meg voltak tervezve a dolgok.
Ami drágává tette a Priv-et, a hülye plusz 200 dolláros kajla kijelző nem hiányzik, remélem nem erre indultak el.
A kijelző úgy is nagyobb lesz, mert erről nem tudnak leállni.
De ott lehetne sokat szakítani, ha lenne egy Dex kompjuter bölcső, amivel ki lehetne váltani egy munkaállomást. Szerintem ez az egy hiányzik. Úgy gondolom ez a technikai finomság kerülhetne sokba egyedül.Mellesleg nem értem, hogy miért nem teszik fel a kialakítást a Kickstarterre vagy a másikra, Omega és Panerai is feltette óráit - amik eleve drágábbak mint egy lehetséges telefon - plusz ingyen reklám is.
Vagy esetleg félnek tőle, hogy valaki véleményezi? Belekérdeznek?Unihertz elindult egy Passport/Vertu desingmix mobillal - erre hatalmas siker lett és gyártásba is kerül. Nem értem mire várnak.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Annácska
újonc
Másnál is meghalt tegnap a whatsapp OS10-en?
-
erer1000
őstag
válasz Polarstar #24691 üzenetére
Yap..
Viszont amit az általad linkelt cikkben említenek, hogy a key3 , proto alapján egy elég különleges , de nagyon drága készülék lenne, arra azért kíváncsi lennék mit is jelent a valóságban.
Feltételezem ami idén feltűnt új BB azonosító, az ennek a protonak köszönhető .
Illetve ha olyan nagy költségekkel kifejlesztett típus lenne, akkor valami úton módon csak megpróbálják legalább kiadni remélem, elvégre ne vessen karba , egy utolsó lehetőség adás a brand-nek , ahogy anno az eredeti BlackBerry is tette a priv-el.
Ha bejön bejön, de ha nem, akkor nem, de nem marad olyan kártya a zsebükbe amit ne próbáltak volna kijátszaniM5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
nagyúr
válasz erer1000 #24690 üzenetére
Lehet, hogy kicsit indulatos voltam...
Mindenesetre az, hogy a TCL úgy nyilatkozott eddig, hogy a Blackberry mobilok "jól fogynak" és "elkötelezettek", de semmi konkrét és még hírek sincsenek - véletlenül sem - a hatalmas forgalom biztos a torkukon akadt.
Egyre inkább keserű a szóda a borban, így ez az üzlet lassan kínos lesz már minden szinten.
Én csupán mélységesen sajnálom, hogy jó megoldást, a működő dolgokat mindig elveszik és kereshetek egy pótszert.
A Blackberrynek tök mindegy "ki van fizetve", a TCL megvonja a válát, csinál mást, a felhasználó meg mindig megszívja a nagy sok fejlesztést.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
erer1000
őstag
válasz Polarstar #24688 üzenetére
azért ez nem igen hangzott el így senki nem jelentette ki hogy ennyi vége, csak egy borús esélylatolgatás a cikk...
esélyes hogy nem lesz folytatás, de nem írta sehol senki hogy kész vége, befejezték a "bohóckodást"..
valahogy sikerül mindig szenzáció hajhászként nyilatkoznod
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
bigsee
addikt
-
nagyúr
Akkor: a TCL befejezte a Blackberry bohóckodást. Nem lesz több mobil!
Blackberrybase.net
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz erer1000 #24686 üzenetére
Akkoriban rajtuk kívül azért szinte mindenki lépett, szóval voltak páran akik nem utólag voltak okosak. Őket elvakította az hogy valaha ők voltak a valakik és azt hitték hogy ez örökké tart.
Hasonlóan járt el a Microsoft, csak ők jobban bírták anyagilag. Nyilván több lábon álltak. -
erer1000
őstag
válasz icezozo #24683 üzenetére
KB 1 hónapja történt meg a teljes törlés és újra belakás, mert 2 év után eléggé be lett szemetelve.
Azóta olyan mint egy kis tündér, lassabban merül, nem melegszik túl ültő helyében
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
félisten
-
icezozo
addikt
hacsak a BBOS es a OS10
de mar az elso droidos BBken is vannak gondok....
Priv,Dtek50,Dtek60 Google Play szolgaltatasok nehezen indulnak el... amig ugye azt nem frissiti a rendszer addig nem lehet a google szolgaltatasait hasznalni2 napja kuzdottem egy Privel hard reset utan. a support is mindent elkuldott de azokbol semmi nem volt hasznalhato, majd johetet a jo oreg Crackberry ....
a problema a 6.0.1 droid
szoval majd aki venne ilyeneket ( Priv,Dtek50,Dtek60 ) az keszuljon
http://qwankido.hu/
-
tomcat1987
tag
válasz lugosi #24676 üzenetére
Én nem tudom, nem igazán vagyok penge ezekben a dolgokban. Én csak azért gondoltam, hogy ennek a következménye, mert addig a pillanatig nem volt komoly gond a böngészővel, aztán onnantól kezdve az is csinálta a hülyeségeket. Eddig az időkép és az árukereső weboldalakkal semmi baja nem volt, most meg zárolt oldalként tűnteti fel ezeket, és nem nyitja meg. És nem ezek az egyedüli oldalak, amik onnantól kezdve nem megnyithatók. De tényleg fogalmam sincs...
Váltani? Agyaltam már ezen is, de nem nagyon van olyan, amire szívesen váltanék. Nagyon szeretem ezt a telefont, ezt a rendszert, és ezidáig megadott mindent, ami nekem nagyon szükséges. De ha nem hozza helyre egy komplett újratelepítés, akkor... Key 2 tetszik, de már alig lehet kapni, és borzasztó drága.[ Szerkesztve ]
-
tomcat1987
tag
válasz Polarstar #24675 üzenetére
A vég kezdete?! Jujj! :/ Most akartam akksit cseréltetni benne, újrahúzatni a rendszert, és még használni 2-3 évig. Akkor ez vagy így lesz, vagy nem.
Ugyebár megtörtént hirtelen az összeomlás. Először eltűntek a képeim, nem jelenített meg egyet sem, azt írta ki, hogy nincsenek képek. Aztán egy fél óra múlva már ott voltak. A beállítások menüpont is eltűnt, az meg pár óra múlva egy újraindítást követően jött vissza. De addig hiába indítgattam újra, nem segített. Fél óráig nem lehetett hívni, sem fogadni. Nagyon fura volt. Más szerintem nem veszett el, csak több dolog, funkció is rosszul, vagy egyáltalán nem működik. Érthetetlen...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz tomcat1987 #24674 üzenetére
A böngésző hibája a tanúsítványokkal kapcsolatban nem az összeomlás következménye hanem a megszűnt fejlesztésé és azé, hogy hosszabb ideje nincs frissítve.
Szerintem lassan ideje továbbállni a készülékről. (Vagy annyira nem is lassan.)Nevetséges ez a “támogatás”, az egy évvel korábban kiadott iPhone 5s-re a mai napig megjelenik a legfrissebb OS, és folyamatosan frissítik. :/
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz tomcat1987 #24674 üzenetére
Ez a vég kezdete....
Gondolom neked is elveszett róla ez-az.
-
tomcat1987
tag
Sziasztok!
Tegnapelőtt a Passportom op rendszere összeomlott, és azóta elég hektikusan működik. A sok marhaság között van az is, hogy kapok olykor olyan értesítést, hogy jelentkezzek be a Blackberry ID-be, mert valami alkalmazáshoz feltétlenül szükséges, holott én nem is jelentkeztem abból ki soha. Ha megpróbálok bejelentkezni, akkor sikertelen lesz a próbálozás, és egy 50500-as szám jelenik meg zárójelben. Gondolom, ez egy hibakód. Tud valaki valami okosat ehhez mondani?
Az összeomlás utáni tünetek közül egy pár: Nem kapom meg az emaileket, a beállítások menüpontra rákoppintva csak egy nagy fekete semmi jött be, hirtelen a böngésző egy csomó oldalt zárolt, mert nem biztonságos(pl: időkép.hu, árukereső), a képeimet sem akarta behozni egy pár óráig, és hívást sem tudtam lebonyolítani egy jó ideig, aztán egy kicsit stabilizálódott, de messze nem tökéletes. Bocsi a hosszért... -
erer1000
őstag
előfordulhat, hogy egy 5G-t támogató BlackBerry-telefon is megjelenik majd a piacon.
Írtam nekik, azt mondták hogy külsős híresztelés alapján állítják hogy jön egy ilyen készülék. Drukkolok is egy Priv2-nek
-
MODERÁTOR
válasz bigsee #24669 üzenetére
Az app world webes felületén néztem meg, a keresőben, nincs jelenleg használatban bb-s telefonom.
Tamy: köszi, ezzel én így biztos nem fogok szenvedni, akkor hagyom dobozban. Pláne netről összekukázott appnak hozzáférést adni a levelezésemhez, ez nekem túl bátor.
[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #24660 üzenetére
BIS/BES háttérszolgáltatás kell hozzá általában.
-
nagyúr
válasz FoxiestFox #24660 üzenetére
Megy az most is a Q10-en.
-
félisten
válasz ArthurShelby #24658 üzenetére
Már e-mailezni sem?
Van 12 éves mobileszközöm, amin még simán megy a Gmail.
De ha jól emlékszem, tavaly ennél régebbi Windows Mobile PDA-n is be tudtam még lőni az Outlookot működőre gmail manuális beállításokkal. -
ArthurShelby
addikt
válasz Aivlizs #24654 üzenetére
Csak pénzkidobás lenne.
Én beszereztem magamnak egy 9900-t, és egy 9780-t mert egyszerűen szeretem őket. De csak telefonálni meg sms-ezni jók, mert egy egy alkalmazás mögött már nincs meg a szolgáltatói oldal.
Navigálni, fényképezni, böngészni, emailezni nem tudsz már velük.Ennél azért jobb a helyzet bb os10 vonalon, ott egy q10 vagy q30 élhetőbb, de még az is túlontúl kompromisszumos.
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
félisten
válasz erer1000 #24655 üzenetére
Volt egy Key2 nálam nem rég (munkatársam vette, és én állítgattam be neki, amiket akart rá), jó készülék meg minden, de se oled, se slide, se szépség (na persze ez szubjektív, és azért egyáltalán nem csúnya).. a bill persze azon is király.
És a ram mennyiségét is elfogadnám a Privbe.
De csak megerősített a véleményemben a készülék, hogy a BB-nek az első Androidos telója volt a telitalálat, illene lassan letenni még egy olyat. -
-
Aivlizs
friss újonc
Sziasztok!
Teljesen új vagyok, kivéve a koromat illetően. :-)
Segítsetek! Oda vagyok teljesen, hogy végre beszerezzem saját, új BB-met, ami természetesen billentyűzetes és klasszikus.
Ha külföldi oldalról berendelek egy új q5-öt, bold 9900-t vagy hasonlót, azt tudom azt elkövetkezendő két évben normálisan használni, vagy csak a pénz kidobása?
És egyáltalán melyiket ajánljátok és honnan?Köszi előre is a válaszaitokat!
-
erer1000
őstag
válasz erer1000 #24637 üzenetére
Feldobom újra a kérdést.
Amúgy egy szösszenet kérdés, ha valakinek van még PP-je.
Van valami alternatív böngésző ami up to date , és rendesen lehet netezni rajta? Pl Firefox hogy működik
Spotify lite-t ki tudná próbálni valaki?
Illetve hogy anno Z30-on pl tapasztaltam olyat hogy egy androidos app ment, majd leraktam tálcára, és amikor újra előtérbe akartam hozni, akkor csak egy fekete kép volt , és utána kb csak mobil újraindítás hatására lett ismét jó.
Ez HW, vagy inkább a runtime hibája lehetett szerintetek? Nálatok is volt ilyen? . Messenger és spotify rémlik régről, amik bajlódtak
-
MODERÁTOR
válasz l.sebestyen #24651 üzenetére
Mintha az app worldöt bezárták volna, nem?
Szerintem el kéne lassan felejteni ezeket a muzeális telefonokat, vagy csak mint tényleg ipari műremeket valós használati érték nélkül kezelni.
Egyébként az app World még fénykorában is gyenge volt, manapság ha működne se várnék tőle gyakorlatilag semmit. -
l.sebestyen
senior tag
Os7.1 re van lehetőség valahogy az app world öt vissza varázsolni? Ha elinditom, akkor frissíteni akarja az appot, és onnantól kezdve befagy,
-
Regős
újonc
Nem értek egyet a fanyalgókkal. Személy szerint én minden nap a seggemet verem a földhöz örömömben, hogy meghosszabbították a supportot. Miért nem elég egyeseknek, hogy legalább tovább használhatják a telefont még legalább egy évig, nem értem. Nincs twitter? Na és? Van natív messenger (FacePro, a mai napig frissítik), gyors böngésző (Qbrowser), stb.
-
l.sebestyen
senior tag
válasz ArthurShelby #24647 üzenetére
köszi
-
ArthurShelby
addikt
válasz l.sebestyen #24646 üzenetére
Használni nem használom, de van 2 régi BlackBerrym. Egyiken os6 (9780), a másikon os7 (9900), mindkettőn megy a BlackBerry word.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
l.sebestyen
senior tag
Sziasztok, nem tudom használ e valaki bb os7 rendszert, de az lenne a kérdésem a bb appworld működik mèg?
-
erer1000
őstag
válasz Hegyirabló #24644 üzenetére
Nem igazán értem mire gondolsz.
Ugyan úgy BB10 , és ha legfrisebb, akkor 4.3as android runtime.
Úgyhogy ugyan úgy működnie kell mint az amazon store-osakM5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Hegyirabló
veterán
válasz erer1000 #24643 üzenetére
És ez menni fog egy Classicon vajon??? Az még félig BB OS-es!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
erer1000
őstag
válasz Hegyirabló #24642 üzenetére
https://m.apkpure.com/firefox-browser-fast-private/org.mozilla.firefox/download?from=details
Erről az oldalról közvetlenül az apk-t is le lehet szedni
4.1+ runtime kell neki ezért vagyok bizakodóM5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Hegyirabló
veterán
válasz erer1000 #24641 üzenetére
Azok felmennének egy félig Android félig BlackBerry OS telefonra?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
erer1000
őstag
válasz Hegyirabló #24640 üzenetére
Uh.
Egyéb netes apk források esetleg?
-
Hegyirabló
veterán
válasz erer1000 #24639 üzenetére
Kipróbálnám én, de egyik sincs már sem a BlacBerry Worldben, sem az Amazon Appstoreban.
-
erer1000
őstag
válasz Hegyirabló #24638 üzenetére
Kiwi és firefox amit javasolnak.
Ezeket ki tudnád próbálni?M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Hegyirabló
veterán
válasz erer1000 #24637 üzenetére
Nekem is van hibám a böngészéssel, egy csomó oldalt nem enged megnyitni veszélyességre hivatkozva.
-
erer1000
őstag
Amúgy egy szösszenet kérdés, ha valakinek van még PP-je.
Van valami alternatív böngésző ami up to date , és rendesen lehet netezni rajta?
Illetve hogy anno Z30-on pl tapasztaltam olyat hogy egy androidos app ment, majd leraktam tálcára, és amikor újra előtérbe akartam hozni, akkor csak egy fekete kép volt , és utána kb csak mobil újraindítás hatására lett ismét jó.
Ez HW, vagy inkább a runtime hibája lehetett szerintetek? Nálatok is volt ilyen? . Messenger és spotify rémlik régről, amik bajlódtak
-
Hegyirabló
veterán
válasz bigsee #24600 üzenetére
Jól néz ki, bár lenne még a régi OS.
-
ArthurShelby
addikt
Elővettem a régi 9900-m, de nem tudom használni benne a mobil hotspot funkciót, miközben a böngészés megy mobilnetről. Ehhez bes/bis kéne?
-
TMexy
csendes tag
válasz Polarstar #24617 üzenetére
Alapból feltelepítve nem találtam programot az új androidos telefonon, ami átvenné az adatokat. Gondolom a BB-t meg annak idején nem arra tervezték, hogy nem BB-s telefonra vált utána az ember, hanem arra, hogy valami újabb BB11-esre. (Ami sajnos már nem valósult meg.)
Akkor megnézem, hogy a kugli mit enged. A Remember jegyzeteket nekem nem sikerült fájllá konvertálni, vagy alapból mail-hez csatolni. Ezt lehet?
A most hétvégém erre fog rámenni.
Még egy kérdés: egy bt-s egeret szerettem volna párosítani a BB Q5-höz, de a telefon nem látta az egeret. Neten azt találtam pedig, hogy valahogy lehet BB10-es telefonokhoz. Ötlet, hogy mi lehet a gond?
-
erer1000
őstag
válasz sasa134 #24629 üzenetére
Ez egy kurva nagy félre fordítás hogy halottról jót vagy semmit....
Akkor ezek szerint Hitlerről is jót csak, vagy semmit )))))
Úgy szól hivatalosan hogy Igazat vagy semmit... Hát nem több értelme van?
Vagy ez esetben Kivétel erősíti a -szabályt?? )
Tehát ha felemelek egy mobilt , elengedem , és az elkezd lebegni, akkor nahát, egy kivétel a gravitáció ellen! Máris sokkal de erősebb lett az érv hogy van gravitáció!!
Bocsi csak ez a két "mondás" rendesen triggerelni tud engem
-
félisten
Inkább N9-hez hasonlítanám, a touch felületű Symbian azért nagyon papírnehezék volt már megjelenéskor is szerintem, főleg a konkurens rendszerekhez mérve
Webre, e-mailre, zenét hallgatni még jók lehetnek, a mainstream messengereknek viszont nyekk.
Habár.... nem tudom, a BB10-en van-e alternatív messenger, ami pluginezhető.
Merthogy mondjuk N900-on (amit előveszek időről időre a polcról) Pidgin pluginnel, a Fb Messenger, és aTelegram is elérhető, annyi, hogy küldeni nem lehet képet, csak fogadni. Gmail is megy továbbra is.[ Szerkesztve ]
-
sasa134
addikt
válasz lugosi #24628 üzenetére
Igen, elég passzív vagyok ami a fórumozást illeti, inkább olvasok, és néha visszatévedek a BB-s topikokba is, nosztalgiázni
Igen, érdekes kommunikáció ez megint - igazából nem is értem, értelme sem volt sok. No mindegy, "halottról vagy jót vagy semmit.."
Azért volt 2-3 szép éve a rendszernek, én tökre szerettem, amúgy már a 2 éves kisfiam játsziik a BB telefonokkal, mármint nem játékokkal, hanem imádja nyomkodni őket, meg "telefonálni" apával, már csak ezért is jó, hogy a fiókban van a Z10, a Q10 meg a Passport.[ Szerkesztve ]
Avanti Roma
-
MODERÁTOR
válasz sasa134 #24626 üzenetére
Jé, rég láttalak.
Plusz annyi, hogy ezt annak kapcsán jelentették be, hogy két elég jelentős szolgáltatás meg is szűnt egyidejűleg.
Olyan érzésem van, hogy "dobnunk kell valami csontot, hogy a rossz hírt jó hírként lehessen tálalni".Azt meg mindenki döntse el maga, hogy milyen használhatósága van 2019 második felében egy OS10-es BB telónak a konkurens oprendszerek (android, ios) megoldásaival szemben, de ezt szerintem senkinek sem kell bemutatni.
-
sasa134
addikt
válasz 1amarr #24618 üzenetére
Hehe, mókás. Ez BB-nyelven annyit jelent hogy ül egy waterloo-i irodaház sarkában egy koreai cserediák rendszermérnök, aki évente egyszer kitol egy "performance improvement" megjelölésű update-et az enterprise usereknek, különben meg nyomatja a Facebookot. Indiában egy fülledt alagsorban meg ül Rachid, mint BB10 help desk-es, aki a support fórumra felírja pár hetente, hogy anomáliák esetén indítsd újra a telót. Na, kb ennyi a commitment jelentése a BB10 kapcsán.
Avanti Roma
-
nagyúr
Nálam ma lejött a legfrissebb update kávé mellé.
-
Benji77
aktív tag
Én ma ruháztam be egy új, fehér Passporba. 51eFt
Szerintem még egy jó darabig használható telefon marad. -
erer1000
őstag
-
1amarr
tag
Én már annak is örülök, hogy eloszlatták azokat a kétségeket, amiket a Crackberry legpesszimistább fórumozói rebesgettek, ti. hogy 2019. decemberével levélnehezék lesz a BB10 telefonokból.
A Twitter és más szocimédia kliensek létezése/nemlétezése pedig olyan szinten hagy hidegen, hogy azt nem tudom elmondani.
-
nagyúr
Szerintem az írója az előtt nyomta el a marihuánás cigit, hogy leült a "hírt" megírni.
Ezt a "nagyszerű hírt" nem tudom mással magyarázni.Most Vincent és én is nagyon örülünk ennek.
Meg is tapsolom! Figyeljetek!Azért lenne pár apróbb felvetésem...
Ugyebár a mindenki által utált, avitt, régi vacak billentyűzetes mobilok végleg kihaltak...
Nem is értem, hogy a miért lép a piacra közben a Planet PDA, az FX-Pro és honnan a fenéből bukkant elő az Unihertz Titán - igen sikeres Kickstarter kampányukkal!
És hogyhogy nem annak az Unihertz Titánnak a klaviaturája kisértetiesen hasonló a Passport és BB10 forma billentyűzetekre. Még a funkciókban is tudja ezeket, ahogy beszélik.
Ehhez nem szól semmit a "cég"?És hol a fenében van a Key3?
Miért nincs több Blackberry szoftver fejlesztés? Pl saját üzemeltetésű biztonságos tárhely?
-
erer1000
őstag
Amíg a böngésző nem kap funkció frissítéseket, vagy legalább 6.0 android runtime-t, addig akár 2120ig is lehet support a rendszerre, nem megyünk vele sokra.
Főleg hogy kb csak a passportnak van "modern" HW-je , ami normális sw mellett még használható is lenne
-
1amarr
tag
Our Commitment to BB10 and Some Changes to BlackBerry Legacy Services
Nagy hír!!!
Ideje bevásárolnom pár Q10-et tartalékba, tervezhetek hosszútávra, mint a T420-ammal.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az androidos Blackberry mobilokon van egy program, ami átveszi a másik, hozzá kapcsolt mobilon keresztül az elemeket.
Én ezt nem tudom, hogy miként megy nem Blackberry mobillal pl. Valszeg az a program, ami használat után nekem pl törlődött - azokon nincs meg. SMS. névjegyzék és mentett képek, videók, talán a jegyzetek is mennek. Híváslista szerintem erősen kérdőjeles.
Egyszerű és használható javaslat: kuglival ment ki mindent amit a mobil enged. A használat jegyzeteidet meg email csatolmányként ments ki, vagy az új mobilba exportáld át.
Kezdj neki, mert ha behal a kijelző, meg vagy lőve!
-
TMexy
csendes tag
Sziasztok!
Egy Q5-öt használok, az elmúlt időszakig megelégedéssel. Kicsit lassúcska már, és alig van rá program, de arra, hogy: telefonálni, sms-t küldeni és fogadni, és böngészőn keresztül elérni a gmailt vagy fb-ot, meg kicsit netezni, ez is bőven elég volt.
Viszont az utóbbi időben érdekesen kezdett el viselkedni: először a főképernyőnél lefele húzható gyorsbeállítási menü nem jelent meg. Aztán nem mindig érzékelte, ha felül megérintem a képernyőt. Most odáig jutottunk, hogyha böngészőből megnyitom a gmail-t, és mailt szeretnék küldeni, vagy a Remember programban megnyitok egy Jegyzetet, és azt szerkesztem, akkor elég sok időbe telik neki megmondani, hogy Küldje el a levelet, vagy Mentse a módosított jegyzetet, vagy inkább Mégse mentse.
Gondolom ez nem szoftveres gond lesz, hanem az érintő képernyő kezdi megadni magát, és felülről indult a hibája.
És nem tudom, hogy mennyi időm lehet még hátra, ameddig teljesen be nem hal az érintő, úgyhogy minél gyorsabban költözni kell.
Van olyan program, amivel a Névjegyzékben /Partnerekben, Naptárban, Rememberben és Evernote-ban található adataimat számítógépre tudom menteni, ott megtekinteni és módosítani?
Mivel tudom az sms-eket, üzeneteket és a híváslistákat lementeni, és egy másik, androidos telefonra visszatölteni?
Előre is köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Figyelem a Jolla fejlesztéseket. Most, mint minden héten, jönnek reszelgetések.
Sok tekintetben rettenetesen -kusza a kinézet.
A tárcsázó pl rettenetes.
A jól megszokott billentyűparancsok immár nem mennek az Operában sem, amit rendszeresen használtunk a Passporton.
A nyelvi rész szó-szó. Bajos....
Passport nem javította pl az "idézőjelbe akart záródni" részeket. Ez mániákusan és szarul javítgat! a ragok pl szintén pffff .... Mintha nem tanulná meg hogy én mit szeretnék?A gugli play a letiltás ellenére is működni akar.
A legutóbb csak úgy fogta magát az üzenetek és frissített. Visszavontam persze, de nem értem továbbra sem, hogy vette a bátorságot erre.A többiek majd folytatják.
-
félisten
-
félisten
-
Ijk
nagyúr
Milyen tapasztalatok vannak key 2-vel? Milyen a gépelés szoftverileg, hardverileg? Sokszor hiányzik a Passport SE-m fizikai gombsora, mondjuk nagyon bejött az iphone SE, de hosszabb szöveg írása az kegyetlen.
Angol szövegnél soha nem volt probléma a fizikai klavi, de magyar azért nem volt az igazi passporton, nem igazán találta el az ékezeteket, helyette inkább valami teljesen más szót dobott be. Ez javult azóta, vagy továbbra is le van szarva a BB magyar szótár rendszere?/人◕ ‿‿ ◕人\
-
nagyúr
Hát, ez Szerintem hamarabb megvalósul, mint a Key3.
Van olyan ismerősöm aki máris befizetett!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
erer1000
őstag
válasz FoxiestFox #24602 üzenetére
örültünk volna azért
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest