Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Állítólag jöttek ki új verziós autoloaderek:
http://crackberry.com/blackberry-os-10333216-autoloaders-now-available-download
OTA frissítést nekem nem jelez a telefon (jelenlegi szoftververzió: 10.3.3.1435).
Talán annyiból van jelentősége hogy updatelték benne a böngészőben a webkitet is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Apropó! Zozó!
2017.11.01-én jelezted a K2 gépet. Tudsz valamit azóta? Lassan itt a kari a nyakunkon, ideje lenne már megjelennie..
Mire kijön a Snapdragon 660-as, addigra az is öreg, meg lassú lesz.
Úgy begyorsultak az események, hogy görcsöt kapott a nyakam a nagy kapkodásban.Köszi!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
csabzsír
csendes tag
Érdekes.nekem 2 db 9900 am van,egyik se megy.
Különböző ID vel használtam őket -
nagyúr
Érkezhet egy BB10 Leak...
Picit reszelgettek pár dolgon, pl böngésző.
Magyar Channel-Surfer...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
csabzsír
csendes tag
De ti azt írtátok ott működik.vagy az másik rendszer?
-
csabzsír
csendes tag
Le akarok tölteni a BBWorldből és hiába ingyenes ez az üzenet.sőt a my world menübe sem enged.
-
csabzsír
csendes tag
Senki nem használ már BBOS 7.1 es készüléket?nekem kettő is van és a már fotozott üzenet van.nem tudok semmit ketölteni.ingyenest sem.
Más is járt így? -
MODERÁTOR
Igen az app store esetén ez így működik. Az lehet a különbség, hogy ha ott eltávolítják a kínálatból akkor a kereső sem hozza ki (azaz nem látható), csak aki megvette, az a saját appjai közül le tudja tölteni. Itt szerintem a különbség az lehet, hogy itt látod, de nem tudod letölteni (ha nem vetted meg korábban).
-
Pavlo
aktív tag
Igen, a BlackBerry közleményében bent volt (nem tudom hol, de olvastam...) hogy a megvásárolt appok ez után is letölthetőek maradnak. Valószínűleg ez állhat a háttérben, bár nem tudom hogyan működik a BlackBerry World ezen a téren. Azt tudom, hogy az Apple féle App Store úgy működik, ha megvettél egy alkalmazást, mindegy hogy ingyenes-e vagy fizetős, akkor azt ezután már bármikor letöltheted a készülékedre, még akkor is ha azt már eltávolították az áruház kínálatából.
-
MODERÁTOR
válasz KisDre #23462 üzenetére
"BB OS 10-es, ez utóbbi az Androidos appok miatt, kérdés mennyire használható ez a valóságban?"
Kompromisszumosan. Ne várd, hogy egy androidos telefon alkalmazáskínálatát kapod. Úgy kell tekintetni, hogy ha egy androidos alkalmazás működik, jó, de nem alap, hogy menni fog. A sokkal erősebb Passport hardveren is okoz problémákat nálam androidos app futtatása, úgyhogy egy idő után le is szoktam róla teljesen.
Én se Q5-öt, se 10-et nem vennék már, az App World is szépen lassan csukja össze magát (eleinte csak a fejlesztők hagyták el, most már a fizetős tartalmak is megszűnnek a cég tájékoztatása szerint - ez a véleményem szerint csak a legkevésbé valószínű esetben jelenti azt, hogy az eddig fizetős tartalmak ingyenes lesznek, de ne legyen igazam).
Szerintem már jó egy éve nem ajánlott BB10-re váltani, ma meg már főleg nem az. Bármilyen nehéz is elfogadni, de szerintem hagyj fel vele.Ugyanakkor meg kell mondanom, hogy az általad említett ársávban nem tudok értelmes eszközt mondani, nyomógombosban pláne. Szerintem jóval mélyebben kell a zsebbe nyúlni sajnos. Megveheted persze a Q5/10-et, de csak feleslegesen beleteszel valamennyi pénzt, és csak elodázod a végleges elváltást a platformról. Ha hamarabb léped meg, egy eladhatatlanná váló telefonnal kevesebb lesz otthon a fiókban x idő múlva. De ez csak egy vélemény.
-
nagyúr
Nem hiszem, hogy nagy gond lenne neki. Április 30-után nem lesz több szoftver támogatás a boltban. De lesznek szoftverek és le is lehet őket szedni! A fizetősek vagy lekerülnek, vagy ingyenesek maradnak innentől. Ha jól értettem.
-
Salo
tag
válasz KisDre #23462 üzenetére
Ha a 9320 megfelelő volt, akkor egy Q10 szerintem mindenképpen az lenne. Nekem mind a kettő volt anno és szerettem.
Azonban... Ha jól emlékszem egy hónap múlva lezárják a BB10 fizetős appjait, vagyis nem egy időtálló megoldás. Ha addig felkonfigurálod, akkor talán.
Én az Android appok futtatására nem igazán számítanék... Soha nem működött az igazán jól sajnos. -
KisDre
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Jó 3-4 év után a Curve 9320 -m úgy tűnik végleg bedobta a törölközőt (fehér képernyő köszönt, pár éve pedig cserélve lett mivel hogy betört) . Most gondolkozok új telefon vásárlásában, de nem vagyok egy átlag BlackBerry használó, eleve nem vagyok túl okostelefon hívő szinte csak a wifit használom fb chathez, olykor VoIP. Kérdés szerintetek használtan 10-20 ezres árkategóriában megérheti vagy lehet értelme egy Q5 Q10 esetleg Z10 -nek? Inkább a nyomógombosokkal szemezgetek, és BB OS 10-es, ez utóbbi az Androidos appok miatt, kérdés mennyire használható ez a valóságban?
Van ismerősöm aki eleve a használt telefonokról beszél le (9320 is bár jól szolgált, az is az volt, s ebből adódóan voltak hibái amiket nem rám vezethetőek vissza)Gondolkozom sima Androidos okostelóban is, de ott egyszerűen bőségzavar, a BB legalább markáns
KisDre.artstation.com
-
csabzsír
csendes tag
Sziasztok!
Mi van ha 10.alkalommal is elrontom az ID m?
Vissza lehet állitani gyári állapotba vhigy?Bberry 9900. OS 7.1
Köszi Csaba
-
nagyúr
Berryboltban akció van.
-
-
nagyúr
válasz lugosi #23456 üzenetére
A TCL 2015-ben megvette a Palm nevet. most ebben az évben felébresztik.
Nem is tudom. Már páran csatlakoztak a véleményhez, hogy a Blackberry mobilokat faszán ki is fogja hajítani, ha billenytűzetes mobilt fog készíteni. Nem kell gugli androidért licenszet fizetni. A minőségi billentyűzet gyártást meg már szépen eltanulta. Igaz nem lesznek rajta Passport ficsörök.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
válasz Polarstar #23455 üzenetére
Ismerve a BB-t és az eladásaikat, ez nem lesz sűrű, így a ritkán akartak fogni.
Az a jelenet jut eszembe róla, mikor az Agymenőkben egyenletfelismerő appot készítenek. Mennyiért adjuk? Hát, ha tengeralattjárót akarsz venni az árából, akkor 1 millió dollárt. Na így lehettek valahogy a BB-nél is. -
nagyúr
Az oroszoknál megjelent a bronz Keyone...
+30%-al drágább, mint a kivül-belül tök ugyanaz fekete kétkártyás...
Valami ultra különleges festék lehet ami miatt ilyen luxus áron forgalmazzák?? Biztos valami laboros űrcucc lehet Elon Musk kutatóitól vagy egyenesen a nagy Tony Starktól!
-
nagyúr
#JoinBBM - #DeleteFacebook
-
-
Pavlo
aktív tag
válasz lugosi #23447 üzenetére
Nem egészen egy éve váltottam Passport-ra, azóta nem használtam rendesen telefonként. Egy rendes napot soha nem bírt ki normál használat mellett (ez ugye eléggé szubjektív), de ha nem vittem túlzásba a nyomkodását akkor éppen hogy csak meg szokott lenni egy 6:00-23:00 intervallum.
-
nagyúr
Megtört a jég az araboknál...
Bejelentették a Bronz kéjmit....
Európába még véletlenül sem fog hivatalosan kerülni előreláthatólag.
Meddig lehet még lehúzni szerencsétlenről a színes mesés marketing mázt??
-
nagyúr
válasz PHenis #23425 üzenetére
Semmit nem vesztesz vele, ha kipóbálod. Max az időd.
Add meg neki az esélyt. Pár esetben banális dolgog lehet a hiba oka. Pl ismerősnél az évek alatt felhalmozódott jelentéktelen por miatt dobta el a mobilhálót. kártya ki, kifújatta az érzékelőt, megtörölte a Simet és minden rendben lett.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
BlackBerry Z10 telefonom nem kapcsol be. Villog a piros kis töltést jelző lámpa mikor rádugom a töltőt. Nem gyorsan. Egy kicsit világít, majd kialszik. A világítás hosszabb ideig tart.
Tudtok valamit erről a hibáról?
köszönöm -
csabzsír
csendes tag
Pavlo fején találta a szöget!
Van androidos tab amin minden használható,ráadásul nagy (10coll) kijelzőn.
Nem akartam igazábol másik tfont,de ez kis mérete és a már leírtak miatt vettem.
Nem igazán tudom elképzelni,hogy mindig egy nagy- tábla csoki méretű tfont cipeljek..... -
Pavlo
aktív tag
-
csabzsír
csendes tag
Ez az!Ezek gyönyörű stílusos tfonok.Most szereztem be egy darabot karcmentes szinte nyoma sincs a használatnak rajta.(ötezerért👍)
Valóban okostelefonként igazából megbukott(köszönhetően a BB OS 7.1 et futtató ma már szinte nulla app.támogatásnak)
De mégis menő és különleges dolog egy ilyet kézben tartva jönni menni.Sokan rácsodálkoznak,kitűnik a tömegből.
Kanadai cég MOon készült terméke.Hát azt hiszem ez sem szokványos.
Szóval üzletemberként viselkedek végre😀 -
nagyúr
Srácok. Nem tudom mi lesz a biznisszel, de ha ez így felröppent, akkor lehet benne valami.
Szerintem a cég akkor jönne ki belőle jól, ha új köntösben jelenne meg a Bold. Ahogy a nokia tette a a 3310-el. Vagy a Banana mobillal.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
válasz arkades #23411 üzenetére
Egy butatelefonhoz képest is hátrányban van szerintem. Pl egy S40-es nokiáról szerintem hamarabb megoldható a telefonszámok átküldése gépre, másik telefonra stb mint a bistelen, buta régi-os-es BB-ről.
Erre szerintem egyszerűen nincs racionális ok, hogy az ember megvegye.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Polarstar #23408 üzenetére
Hardverben nem fejlesztenek semmit? Mert anélkül nagyon avítt lesz ma már. Van 9780-am és 9900-am is, ma már azt jelenteném ki hogy annak, aki normális korszerű okostelefonhoz szokott, annak nem használható a kompromisszumok miatt. Aki meg nem az okostelefonos típus az inkább butatelefont vesz, de nem ezt. Szépnek szép de úgy eljárt felette az idő hogy ihaj.
-
nagyúr
Reggelt!
Az megvan, hogy az indiaiak számára elkezdhetik a Blackberry Bold mobilok újra kiadását?? Mivel közkedvelt modell volt, felröppent a hír.
Nem egyedülálló azon a piacon a hátrafelé előrelépés, hiszen a (legfaszább mobil volt a Bold) alma is kiadta az ifon négyest csak arra a piacra. Nem kis számban.És itt egy kép. Cseppet se unalmas, kellően dekadens és akkoriban senkit nem érdekelt a kávacsökkentés, meg notch és a facebook app sem.
-
-
Pavlo
aktív tag
Egyébként az miért van, hogy a Passport-omon (Telekom-os előfizető vagyok) az utóbbi időben (kb. 3 hete) elég sokszor nincs szederjel? Az APN blackberry.net, adatkapcsolat folyamatosan van és az is mindegy hogy 2G, 3G vagy 4G hálózaton van éppen.
-
addikt
válasz csabzsír #23397 üzenetére
és gazdaságosabb volt... anno ugyanígy T-nél 1 GB BIS keret, 690 Ft-ért... gyakorlatilag nem tudtam túllépni a keretet, pedig ment a gmail, Fb, edzőteremben csak jutubos koncertfelvételek... Amióta retkes Androidos PRIV-em van... well, üzeneteken kívül semmit nem csinálokv ele, az 1 Gb mégis lemegy kevesebb, mint 20 nap alatt.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest