Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Polarstar #22697 üzenetére
Nekem meg egyszer mikor a szülinapomra írt jókívánságokra írogattam be, hogy köszi, nagyon köszi stb (ezek közül volt olyan, amit ctrl+v), akkor kiírta, hogy igazoljam hogy nem vagyok robot. Úgy látszik túl sok beírást sem szabad adott idő alatt eszközölni, nagyon figyel minket a fb...
-
eventus
veterán
Uj beta rom jelentkezett
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
nagyúr
-
Pavlo
aktív tag
Írd be a böngészőbe: https://www.facebook.com/messages/
-
ludla
őstag
Sziasztok! Facebook Lite messenger 5.0.0.4.40 verzió helkyett tudtok frissebbet ajánlani? Ki írta 3 nap múlva letiltja a facebook
https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
-
Pavlo
aktív tag
válasz California1 #22689 üzenetére
Innen tudsz csemegézni a 10.3.3-as autoloaderek közül: [link]
-
eventus
veterán
válasz California1 #22689 üzenetére
Google halott... amugy a nevem alatti blogban.
-
Pavlo
aktív tag
válasz California1 #22687 üzenetére
Próbáld meg újra telepíteni a beállítások alkalmazást a sachesi-vel.
-
California1
őstag
Autoloaderel se megyek semmire , hiába indítom el ezt írja :
Could not Connect your BlackBerry DeviceKb sakk matt , most akkor egy sör alátét a Z30? Visszaállítani nem tudja a link , mert nem csatlakozik semmihez , ha meg nagy nehezen igen akkor sem tudja visszaállítani , a beállítások menü az nincs mert eltűnt , valaki pliz írja le hogy lehetne esetleg még factory resetet csinálni ? Thxxx
-
eventus
veterán
válasz California1 #22684 üzenetére
Ilyen volt nekem q10 alatt is es passport is, de egy restart megoldotta. Ha meg az sem nalad, kell reinstal. Nekem is kellene a passportot, nagyon melegszik es lassul. Linkkel tudsz ujrapakolni vagy SICmultiwipe es autoloader
[ Szerkesztve ]
-
California1
őstag
Urak!
A Z30 telóm totál meghülyült. Konkrétan nincs beállitás opció ,azaz hiába nyomok az ikonra bejön egy nagy fekete semmi kb.Szívesen csinálnék egy factory resetet de beállítás funkciók nélkül ez bajos....
Kvázi linkhez se csatlakozik biztos ami biztos, igy onnét sem tudom törölni a rendszert.
Win-es gépen nincs , igy nem tudok még downgradelni sem (10.3.3) , szóval hogyan tudnék kiezközölni egy factory resetet.
Van valami trükk?
Soft reset már volt mert ugye azt két billentyűvel kell ,de semmit nem segített.... -
nagyúr
Halihó nyaraló tömegek!
Ha BB10 mobilba valami másik kicsi szolgáltatói kártyát raknál, akkor az ne a Fronteo <6forint.hu> legyen!
Nem lesz bbm!
Dobtam ki belőle.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz bucihost #22681 üzenetére
Mivel az oprendszer ugyan az, nem a "mobil" és a Z10 gyenge akksija a gond, hanem az oprendszer miatt vannak gondok.
Ha tudtok szerezni egy ezekre működő appot, akkor jó választás lehet.
A kamera ugyan az ezekben, ami szerintem így ok. A Passport a visszalépés kamerában! Kibaszott lassú és bizonytalan. A Z tud szépen makrózni!
Kérdés! Kapsz-e használható Z30-ast? Abból még a piacon is minimális a forgalom, mert jó gép szerintem is.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
bucihost
senior tag
válasz Polarstar #22680 üzenetére
Magát a gépet ismerem, volt nekem is. csak nem tudom azóta fejlődött-e vagy romlott a "tudás".
Faternak kellene.
Böngészni, 1-2 fotót lőni, valamint navigálni (lehetőleg waze) kellene neki a készülék. Valamint, ha van rá mód akkor viber + face + Messenger se lenne gond ha menne.
Ezekre lennék kíváncsi hogy megbirkózik e vele a Z30.
-
bucihost
senior tag
Köszi mindenkinek, akkor a Z10-et hanyagoljuk. Z30-cal mi a helyzet?
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Rég nem jártam erre, így nem szeretnék vissza olvasni több száz / ezer hozzászólást.
Fater megunta a droidot, és BB-re váltana. Z10-zel szemez nagyon, de kérdés kiszolgálná e az igényeit.
Böngészni, 1-2 fotót lőni, valamint navigálni kellene neki a készülék. Valamint, ha van rá mód akkor viber + face + Messenger se lenne gond ha menne.
Hogy áll most a BB ezekkel a dolgokkal? Nekem régen z30 volt, de abban az időben még ment minden.
Érdemes még z10-re beruházni?
-
MODERÁTOR
-
Ijk
nagyúr
válasz lugosi #22666 üzenetére
Mit akarsz csinálni egy akkora 4:3-as kijelzon egy klavis telefonon amihez nem elég? Az akkuido sokkal fontosabb egy ilyen keszuleknel.
Nekem a Passport hardvere is elég mindenre. Akinek meg játékra kell majd megveszi a csúcs samsungot, még drágábban.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
nagyúr
válasz lugosi #22662 üzenetére
TCL-nél dolgoznak a K1 utáni gépeken.
Az egyik a Krypton - ami valszeg a Leap droidos utódja lesz kicioccó Snap 626 procival. 500+ dollárért. (méltó lesz a Leap utód. az árhoz.)
A Junóról még semmi infó - azonkívül hogy drága lesz.
Ja, mindkettő már késő ősszel jön (április-május körül kb. )
És igen, látszik, hogy nem olvasod a Magyar Channel-Surfer-t.[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
Nem tudom mi lesz az a Juno proto, ha már a Krypton tapifon.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
válasz Polarstar #22656 üzenetére
Szerintem akkor fog ez jobban kialakulni, ha megjelennek az első képek a fotók mobillal topikban (sőt lehet hogy már vannak is, lehet érdemes megnézni). Ott általában jól le lehet szűrni, hogy jó-e vagy nem. Illetve én még flickeren szoktam rákeresni az adott telefonnal/fényképezővel készült képekre. Én általában eldöntöm magam, hogy elég jó-e fotózni az adott telefon, szerintem pont ez a része a tesztnek az, amire a legkevesebbet adok.
Egyetlen bajom van csak a cuccal: az ára. Vagy lenne benne bikább hardver, vagy legyen olcsóbb, de sokkal olcsóbb. De ezzel a párosítással nekem nagyon Z10 szaga van a dolognak. -
-
Orgi
addikt
Már csak nosztalgiából olvasom a topicot, de öcsém z10-én tökéletesen megy a CIB mobilbankja, ha valakinek ez kérdés lenne, csak le kell vadászni a netről a friss Cibes apk-t mindig...
-
eventus
veterán
Uj bongeszo: Browse Me. Ingyen kod BROWSEMEBB
-
nagyúr
válasz consono #22642 üzenetére
Erre gondoltam én is, elvégre az ingyenes alkalmazások valahol máshol kérik a fizettséget.
A pénz pedig nagy úr.
Gondolom mindenki tud a Jolláról, illetve arról hogy a google-val összerúgták a port, mert az oprendszer szinte semmi adatot nem szivárogtatott vissza a felhasználóról. Ez még mindig nem megoldott ott, csak kerülő utak vannak.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
consono
nagyúr
válasz lugosi #22640 üzenetére
Valószínűleg inkább arról van szó, hogy akarják az alkalmazást fejleszteni új funkciókkal, amire a BBOS10 API nem ad lehetőséget. Két kódbázist meg nem akarnak karbantartani...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
MODERÁTOR
válasz l.skywalker #22639 üzenetére
Nem hiszem, hogy ilyen lenne az infrastruktúra. Szerintem adott portokon kommunikáló programról beszélünk, és ugyanúgy mint ahogy nincs windowsos usereket kiszolgáló PH szerver és linuxosokat kiszolgáló PH szerver, valószínűleg nincs külön platformokat kiszolgáló whatsapp szerver.
-
l.skywalker
félisten
válasz Polarstar #22637 üzenetére
Teszem azt a Whatsappnál van 8500 szerver. Ebből 3 szolgálja a BB-seket, a többi iOS/Android. Az utóbbiak betelnek, kitalálja a Whatsapp, hogy akkor vágjuk le azt a 3-at. Majd meggondolják magukat, majd megint majd megint, de egyszer elég lesz kettő, majd csak egy és végül....
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
válasz l.skywalker #22636 üzenetére
Azokra a szerverekre gondolsz most, amik eleve mennek a nap 24 órájában?
Mert itt az üzemeltető felelőssége, hogy egy (k.rv. r.h.dt) kódsort beirjon aztán mehet az adatforgalom?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
l.skywalker
félisten
-
Ijk
nagyúr
válasz l.skywalker #22634 üzenetére
Itt nem arról van szó hogy fejlesszenek új alkalmazást BB10-re, hanem az működjön ami akkor működött amikor megvetted.
Az egy vicc hogy úgy módosítanak le széles körben használt, kőegyszerű alkalmazásokat hogy egyszer csak egy meglévő platformon megszűnik működni./人◕ ‿‿ ◕人\
-
l.skywalker
félisten
válasz Polarstar #22633 üzenetére
Egyfelől igen, másfelől pedig senki nem fog pénzt áldozni egy olyan környezetbe való fejlesztésre amit milliárdok helyett lassan már csak-csak 1-2 millió felhasználó használ nap-mint nap.
Egyszerűen nincs benne reklám. Ezért külön tisztelet jár azon fejlesztőknek, akiknek még van működő BB10-es natív appjuk (nem Androidos portolás) és frissítik rendszeresen
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
nagyúr
Pedig egyszerű, mint minden.
A zsebkendő ilyen üzlet pl.
Megveszed, használod, eldobod.
A mobilgyártók is rászoktak.
Mindent elmond, hogy a 2000 évek elején az átlagos mobil megtartás 5,2 év volt.
Most már csak 22 hónap!
Persze van olyan ismerősöm nekem is, aki hisztérikus rohamok között cseréli le a majd 3 hónapos mobilját...
A mobil az isten, a mobil a pénzpumpa.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
MODERÁTOR
Sőt, itt még rosszabb a helyzet, mert a program semmivel se lett bonyolultabb, erőforrásigényesebb, hanem egyszerűen csak el akarják tüntetni a szolgáltatást a BB10-es app mögül. El nem tudom képzelni, hogy miért fáj nekik a BB10-ről történő üzenetküldés, biztos nagyon megterheli a szervereket. :/
-
Ijk
nagyúr
válasz lugosi #22630 üzenetére
Én azt nem értem miért nem lehet azt a kb 20-30 népszerű alkalmazást működőképesen megírni BB10-re.
Nekem tele a tököm a mai technológiai elavulással. Nehogy már azért keljen kukázni egy pár éves készüléket, mert nem fut rajta olyan alkalmazás amit röhögve visz még egy 6 éves készülék hardvere is.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
St3ven
addikt
Köszönöm. Nekem egyelőre június 30-at ír az alkalmazásban. Jó lenne, ha ez a minden indításkor felugró figyelmeztetés eltűnne, és vissza se jönne teszem azt novemberig.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz l.skywalker #22624 üzenetére
Nagyon jó! Forrás?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
l.skywalker
félisten
Akinek érdekes: év végéig marad a BB10-es Whatsapp támogatása.
-
nagyúr
Srácok!
Érdemes lehet még P9983-ast venni másodtelefonnak?
Most ép van nálam egy.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
kenguru99
senior tag
Eredeti JS1 akku beszerzésére valakinek lenne ötlete? Az ebay-en a hírdetők nagy része nem szállít magyarországra.
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
válasz minek?:S #22613 üzenetére
Illene szerintem Privre a 7-es droidot kiadni nagyon, de azért nagyon nem lepődnék meg, ha a végén kiderülne, hogy nem fog kapni... A Dtek-50-re sincsen még szerintem, pedig eléggé illendő lenne ott is. Az eladással meg jobban jársz szerintem, ha itt felrakod a hardveraprón, mint ha gsm boltban próbálnád beszámíttatni, itt jobb árat kaphatsz érte.
-
minek?:S
őstag
válasz Polarstar #22612 üzenetére
Hát nem tudom, nekem SGS6E-m van és, jó persze eleinte szokatlan volt és nyomogattam összevissza mindent a széleken, de igazából 1-2 hét után megszoktam és amellett, hogy szvsz szebb, nekem nem komplikáltabb használni. SGS7E-t is próbálgattam párszor, az se volt kényelmetlen.
Srácok, viszont lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni. Az első, szeretnék venni egy PRIV-et, :
-Ha gombsorban hasonlítjuk a Classichoz, akkor van negatív különbség?
-Van-e rá 7.0-s android?
-Lehet e szerezni vezetéknélküli töltős verzióban?Illetve, van egy Z10-em, meg egy Classicom, nem tudtok olyan helyet ahol beveszik(esetleg beszámítják PRIV-be) és nem ilyen 5000Ftokat adnak érte, hanem valami korrektebb árakat?
Üdv.:M.
-
nagyúr
Az a kajla kijelző lehet, jól néz ki, nem is szoktak panaszkodni a felhasználók.
De!
Látom hogy pár esetben egyszerűen "szar" fogni, látni, hogy kezet is váltanak, míg én teljesen nyugodtan fogom a Passportot is.
Felesleges!
Mint ahogy az oldalélek szerepe is csekély... értelmetlen, de még nem jutott át a Hype-on a lényeg...Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Ijk
nagyúr
Ma megnyomkodtam az agyonhájpolt Galaxy S8+-t, hát személyes véleményem hogy a Passporthoz képest egy játékszer. Egyáltalán nem jött be ez a csík képernyő, ami minden irányba lefolyik oldalt, eszméletlen zavaró. Lehet hogy megszokgató, de edge készülékem nem lesz soha. Képarányban szerintem messze jobb az 1:1 böngészésre, olvasásra.
Pedig a Note szériával sokat szemezgettem, PP-al párhuzamosan agyaltam rajta tavaly, de az ár és a robbanás elvitt a PP felé. Jó lenne ha ott nem erőltetnék ezt a képarányt meg edge kijelzőt.Sokkal kellemesebb volt az S7-et nyomkodni vagy az iPhone7-et. Szerintem Samsungék már nagyon átbillentek a dizájn irányába, miközben használhatóságban meg visszaléptek. Persze az eladások nem engem igazolnak hanem őket.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
totron
addikt
Megannyi stílusjegyet felvonultat a gyári böngésző, szerves része (lehet) a BB-érzésnek, de komolyan nem értem miért ragaszkodtok ennyire hozzá. Opera Mininél kötöttem ki én mindig. Gyáriakhoz képest nulla nyűg, napfény és boldogság (és öröm).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unigine Superposition Benchmark
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest