Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pastika
aktív tag
Nálam a helyzet az, hogy az eddigi ID-vel nem tudom hogyan de sikerült Classicra visszaváltani a Key2-ről, méghozzá úgy hogy a BBMe adataimat hasznalja a Classic BBM-je. A K2-on elvben ugyanazzal az ID-vel megy még a sima BBM. Ne kérdezzétek hogy, de így van most, és mindkettőn beszeltem ismerosokkel, mindkettonel mas a PIN-em. Mar azt sem ertettem hogyan engedett vissza Androidrol OS10-re..
-
Üdv. 1 nappal a BBM leállása előtt. Mindenkinek írtam akiket onnan ismertem. Már senki sem kapta meg, a legnagyobb berry fan sem. Változik a világ. Sziasztok!
-
Icipicit megélénkült a hazai BBMe a BBM bezárás előtti napon. Valahogy megugrott a forgalom. Reméljük ez tartós marad majd.
Közben a kanadai cég a kezdetben fél év ingyenes időszak helyett 1 év ingyenességet ajánl fel az áttérőknek. Jó hír, hogy a program irdatlan gyors és alapból megbízható is, illetve a régi BB10-szerű a kinézete, nem holmi droidsz.r. Biztos vagyok benne, hogy sokaknak ez tetszeni fog.
A Telegram Blackberry csoport is megélénkült kissé, és nem csak a dunai hajóbaleset miatt.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Kérdésedre a válasz: Mobile outfitters. Ez egy amcsi cég, és ennek van két hazai üzlete. Ahogy látom a dolgaikat, nem ma kezdték.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én örömmel fizettem ki a 6500-öt.
A tekergető, árnyékot keresgető gondjaim ezzel végetértek. Ez biztos rendben lesz, ha a Z10-en lévő fólia kerek két évig bírta. Azóta nem változtattam a használati módszereimet.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Bármilyen meglepő, de van!
Ott meg is csinálják. Plotterrel vágják ki, ami meglepett. Végül is te választod ki milyen fólia kerül rá. Ez már nagyon a jelen.
Nekem anno még volt Apple Newton Message Pad 2100, azon volt ilyen fólia. Én úgy mondom, hogy papír hatású. Olyan mintha tényleg papírt tennél rá! A fóliát egy nem vizes emulzióval viszik fel és meg kell száradnia. Néztük páran a végeredményt és piszkosul jó! A fólia vékony.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Polarstar
üzenetére
Hmm. Mennyire vékony? És vajon van ilyen a kerekített szélű Privre is?
Régen PDA-n használtam matt fóliát én is, nagyon jó volt. Nem csak a tükrőződést, de a karcokat és az ujjlenyomatokat sem gyűjtötte.
Nekem tetszik az is, hogy a felülete selymesebb, nem tapad az ujjam hozzá... -
-
válasz
erer1000
üzenetére
És igen!
Megjelent fent egy új ikon, mondom megnézem....
Szerinte most települt a magyar klavi..
Miközben én telepítettem majd két napja...Egy csapásra jobb is lett minden újraindítás nélkül. Ragok, tagok, javaslatok immár kicsivel rendezettebben.
Megnyugodtam.. Pedig már majdnem a falhoz b....
Így más nyugodtan fasírtozhatok... végre.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Neked tapiberry van? Nekem alig alig dob fel javaslatokat. Meglepődtem igencsak, hogy teljesen üres volt a szójavaslós sor.
Telegramnál konkrétan üres. Amit elfogadtam, azt sem mutatja.
-
FoxiestFox
félisten
Frissült maga a magyar szótár is?
Úgy tűnik, több szót egészít ki, ragozást is találtam már, amit nem ismert azelőtt, most igen. -
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én is elkezdtem a szótárba pakolni a négybetűs szavakat. :D
-
-
Offtopik: Monet néven már tesztelik az új Blackberry logós TCL mobilokat. Szóva nem a Key2 volt az utolsó mohikán.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A lusta gyerek esete, elnezest! Szoval garancia mint olyan itt felejtos.

-
Sziasztok urak! Félig OFF, amiért elnézést, de BlackBerry mégis: [link]
Itt 144 ropi a Key2 és van telefonbeszámítás. Kérdés: Bárkinek bármi tapasztalat ezzel a 6. kerületi üzlettel? Azt írják mind új, bontatlan, magyar OS-es, garanciás. Őszintén szólva a lassan 2 éves PRIV-emmel semmi baj nincs, szóval az életemben ez most kb ilyen huszadrangú téma, de megláttam, hogy jóval olcsóbb mint máshol és van silver. Gondoltam ha egy gyengébb pillanatomban mindenáron vennék magamnak új telót, előtte itt bekérdezek.
-
xhege
veterán
Sziasztok! Nem Blackberry telefonomra felraktam a hubot. Tetszik, bár a céges emailről nem tudok küldeni, csak fogadni (ugyanazon beállítások mellett Typeapp működik). Ezt jó lenne megoldani. Illetve egy olyan kérdésem lenne, hogy az megoldható, hogy Viber és Messenger üzenetek érkezésénél a hub nehezen nem az adott alkalmazás?
-
erer1000
őstag
ezeket is lelövik
lassan nem marad semmi. -
válasz
eventus
üzenetére
Oké, de mekkora a felhasználói bázisa? Nekem pl úgy néz ki, hogy az ismerősök 70%-a whatsappot használ. Néhányan használnak mást is, de szinte mindenkinek ez van. Én attól tartok, hogy oké előfizetek erre, aztán az lesz a vége, hogy fizetek egy olyan szolgáltatásért, amit nem használ rajtam kívül senki, és akkor sem tudtam őket rávenni a használatára, amikor még ingyen volt, mert nem érdekelt senkit... Ez a probléma ezzel. Biztos jó, de nem arra, hogy a whatsappot - vibert - fb messengert leváltsa, mert az rengeteg embernek van.
Ez így, és a play store-on keresztüli előfizetés lehetősége jó ötlet lett volna, 8 éve. -
eventus
veterán
BBME feltéve
2,5 euró/ év semmi. És olyan igazi BBM felületem van megint.na de hopp... jött a mail: 990 Ft/ 6 hónap az előfizetés egy év után. Nem érdekel

-
erer1000
őstag
azt vágjátok hogy a Priv billentyűzete multitouch-os?

most késztettem
[link]van alkalmazás ahol zoomolni lehet 2 ujjal vele
-
Ahogy áltom, nem ment át a "szűrőn" a BBM megszünése-megszüntetése a ... oldalon. Nem lesz ebből hír. Mindegy....
Ellenben! Megkérdezném a nagyérdemű tisztelt felhasználókat, hogy a BBMe hogy fizetendő?
-
Akartam mondani, hogy a BIS-t szombaton ennek örömére lemondom...
Bárcsak kellene még jó helyre fizetni, de ez egyre kínosabb...
Kinek? Mit? Mire?Semmire!
-
válasz
icezozo
üzenetére
Az első pillanattól tudtuk, hogy a béta fázisos BBM a trendi kamumatricákkal kalap sz.r.
Talán nem véletlen, hogy a család is átállt a telegramra.
A BBMe nem lesz az, amire a felhasználók várnak. Biztonságos de nulla ismertség és nem lehet csak úgy belépegetni.
Signal és társai átveszik ezt a szerepet szép lassan.A lustaság és önteltség piszkosul visszanyalt. Azt ellenben nem értem, hogy egy anno értékteremtő alkalmazás ilyen elszarása nem szúr szemet senkinek az anyacégnél?
-
-
Orgi
addikt
A kevés kitartó BBM felhasználó vagyok, most jött egy körüzi, hogy befejezik a lakossági szolgáltatást május 31-el. Szomorú, pedig én kedveltem a programot...
-
No! Blackberry hegyek a Kijelölt Túlélő sorozatban. Ez a Kiefer Sutherlandes sorozat a AXN-en.
Jó nézni a Klasszikokat munka közben. -
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ha van máshol is ilyen szűrés, akkor a régi programok miatt azok sem fognak menni.
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
Vettem magamnak egy 9780 úgy nosztalgiából. Szeretném minél jobban használhatóvá tenni bis/bes nélkül.
Én eddig a logicmail-t ismertem, de most utánanézve van rá smartmail is. A logicmailt feltettem, az egyik gmail fiókomat szeretném összelőni vele, de nem sikerül. Ahogy látom az alkalmazás ssl protokolja túl régi, így a google blokkolja, és nem működik. Egyszer ezt már csináltam (kb 5 éve), és akkor is sokat tököltem vele, arra emlékszem, hogy ki kellett kapcsolni a kevésbé biztonságos alkalmazásokat, de most így sem megy. Ahogy látom itt spammer foglalkozgatott ilyesmivel, ő nem tudom mire jutott.
Van valaki aki hasonlóan van mint én, és/vagy tud adni tanácsot? -
lolal
senior tag
Én csak szórakozásból vettem meg a Leapet. De elsődleges telefonnak már egy Privet sem tudnék elképzelni. Régi főverzió, biztonsági frissítések már nincsenek hozzá. A legtöbb meg öreg már mint az országút, és alkatrészt pl egy akkut (kolléga multkori storyja) is nehéz beszerezni hozzá. KeyOne alá már nem érdemes menni.
Szerintem
Ezt tpatony kollégának címeztem. -
kutga
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
A főverzió hidegen hagy, a biztonsági frissítések annál inkább érdekelnek.
MOD
tpatony
Annyi pénzért tényleg próba. Nekem mondjuk nem alternatíva, a virtuális billentyűzeten már annyira gyors a bevitel hogy a fizikai nem hoz lázba. -
tpatony
újonc
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen, Android 5.0-6.0 már okés, Slack és egyebek ahogy nézem ezen már elfutnak 4.4 az már deprecated némelyik programnál.
Priv-ben akkor komolyabban gondolkodom... 30-40k az lehet, h okés lesz.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
tpatony
üzenetére
Szerintem zsír a Priv. Bár én speciálisnak érzem magam, mert sosem értettem, mi a jó abban, hogy az Android főverziókat hajkurásszák, és nem nyugszik a lelkük, míg nem a legfrisebb van fent.

Flottul működik, szép a kijelző, jó a bill, kamera, mi kéne még 30-40k-ért, amiért használtan mennek?
-
tpatony
újonc
KÉRDÉS:
BB Q20 Classic manapság ... tetszik, de érdemes lehet megveni, ha az alábbiakat használom?
- Messenger (fb)
- Viber
- Telegram
- Instagram
- Waze navigációhoz
- emailre gondolom kifogástalan a HUB
- webezés, böngészésTapasztalatok érdekelnek (fikciók kevésbé), BB szoftver áruhátban ezek még aktuálisak e vagy kipusztultak?
-
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
kihagytad a szöveg kijelölést, szövegben való kurzor mozgatást, stb

-
FoxiestFox
félisten
válasz
erer1000
üzenetére
Dehogy működne így. Hát pont ez zavar, hogy pont fordítva van, mint desktopon, vagy bármilyen touchpaddal.

Nincs rá megoldás amúgy, átnéztem egy csomó topikot, hogy kiderítsem. Sokakat zavar. Kicsit szomorú, hogy a bill gesztusvezérlése szinte egyáltalán nem konfigurálható, gyakorlatilag on-off, pedig rengeteg lehetőség lenne benne bőven a szavak felhúzgálásán és az oldalak görgetésén kívül. -
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
ha egeret kötnél rá és görgetnél (jobbra balra) akkor az is így működne. gondolom a különböző appokban az oldalra görgethető listákra gondolsz nem pedig a weboldalakra
-
FoxiestFox
félisten
Priven be lehet állítani valahogy a fizikai bill simogatásának irányát?
Mert beszarok neki, hogy jobbra simogatom, és balra görget... szerencsére a fel-le iránnyal nincs gondja
-
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
eladni valszeg nem tudnám, mert így is hónapok óta hírdetnek pár priv-et 30-50k-ba
tartalék telefonnal itthon marad szerintem
-
lolal
senior tag
Napokban egyik rokon írt rám, hogy nagyon tetszik neki a DTEK60 és, megérné-e megvenni ? Mondván újonnan betudná szerezni cirka 75.000 Forintért.
Én lebeszéltem róla, mert igaz hogy a Snapi 820 mai napig viszonylag erős, 4GB -RAM, jó kamera, nagyon szép megjelenítő, 3,5mm jack stb... szóval technikailag ott van még, de az a 6.0 ás android annak fényében, hogy már 9.0 van.... és ráadásul a biztonsági frissítések sem jönnek már rá. Én azt mondtam neki, szerintem evégett nem éri meg. Inkább már akkor egy Galaxy S7 picit drágábban, annak jobb a kamerája, erősebb a proci friss a rendszer stb.
Ti mit gondoltok ?
-
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
valószinűleg nem teszek bele már semmit sem

ha május közepéig nem lesz semmi jele se annak hogy billes bb jön még 2019-ben vagy 2020 elején, (vagy kiderül hogy full tapis jön csak), akkor szülinapomra május végén egy K2-vel lepem meg magam.
Partnero-nál szerencsére QWERTZ kiosztásút is lehet kapni

-
erer1000
őstag
ez a brand new

-
erer1000
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
-
erer1000
őstag
Priv-be akartam új akkut, de se a berry szerviz , se egyik felmérését mobil szerviz sem tudott akkut szerezni, de mondták ha hozok , beteszik.
Ebayon a legjobbra értékelt eladót listáztam ki, 7k volt kb az akku
Ma veszem át, a szöveg kopott volt rajta, sárga lotty folyt ki , púpos volt az akku.
Bevittem azért, hogy mérjék ki azért biztos ami biztos , mint végső elkeseredés

De egy teljesen ipari hulladék amit kaptam....Refund így

Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a mai nap vagy 15en megtalaltak
lassan nem marad semmi.