- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Varesz_86
aktív tag
válasz
gubabela #2095 üzenetére
3e-s recovery van a telefonon (amikor elindul fekvő robot felkiáltójellel) nem engdi a twrp-t pedig a mut-tal fel flesselem de mégsem az indul el, rom telepítések is megtörténtek de nem tudom mit rontottam el 1 hónapig minden szépen működött de ez a mai frissítés kicsit megkevert és vissza akarom rakni az eredeti állapotot...
-
-
Raqueia
tag
válasz
gubabela #1534 üzenetére
Nem akarom elvenni a kedvét senkinek a kemény tokoktól, csak a saját tapasztalataimat írnám le. A kemény tok hosszú ideig nem volt levéve, és a zsebemből, meg innnen-onnan belement apró porszemek karcokat okoztak a telefon tokkal fedett részén. Nagyon aprók, de vannak. Szóval én csak szilikon tokot. Igaz, megjelenésben meg sem közelít egy ilyen dizájnos kemény tokot, de nem is karcolja össze.
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
gubabela #1409 üzenetére
az még csak hagyján, de nekem gép nélkül kellett megoldanom, mert nem voltak hajlandóak egymással kommunikálni. mindent ( root, romcsere, reco csere) gép nélkül, egy tök ismeretlen telefonnál azért bátorság megcsinálni, pláne teljes nand bu nékül
.... szerencsére mi már rutimosan oszthatjuk az IQ-t
-
menyhartlevi
aktív tag
válasz
gubabela #1345 üzenetére
Elég hasonló a kettő!
De akkor a 1949deal megbízható? (Ha Piston 2.0-át akarok venni)
-
válasz
gubabela #1342 üzenetére
Én is rájöttem, hogy az eddigi átlag 192-256kbites zenéim nem ideálisak a Pistonhoz már, szóval ideje beszerezni normális minőségben őket.
Viszont ha TV-t nem is szerzek, egy Mi WiFi lehet jön majd szülinapra, rég gondolkoztam egy hálózati storage-en otthonra, ennél jobb nem is kell -
válasz
gubabela #1336 üzenetére
Amit linkeltem lejjebb hivatalos kínai oldal, ott van egy kazal kép.
A cucc engem is érdekel, főleg az ébresztés dolog miatt, na meg lehet motiválna némi mozgásra, bár gáz, hogy ilyesmi kell hozzá
Gondolom az első adagot ebből is elkapkodják helyben, de azért remélem kikerül xiaomishopra legalább, még ha itt nem is a legolcsóbbak a dolgok.
Amúgy ez a Xiaomi fertőző dolog, Piston füles már megvan, Mikey úton, ma fél napon át kerestem MiTV-t hogy lehetne behozni nem arany áron, mondjuk ez bukta, de jövőre lehet spórolunk rá. Úgy is kellene új TV a nappaliba, ezerszer inkább vennék egy ilyet, mint valami samsung húdeokos izét.
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
gubabela #1031 üzenetére
A multit előbb még meg kell csinálni így lehet akár egy hét eltolódás is a két kiadás között. Ha kell a magyar akkor ezt el kell viselni.
Más indító menü megbolondulására írtam megoldást, ha az megvan utána lehet indítani tégla módban is recoveryben. Szerencsére ha soft tégla a készülék nem sérül se a preloader se az nvram így indítható a készülék és az imei is megmarad.
-
McReay
aktív tag
válasz
gubabela #1029 üzenetére
Korábban írtam, hogy sz@rakodott a telefonom.
Haza értem, felraktam a sima ROM-ot és rögtön értesített is, hogy új verzió érhető el.
(azóta nem szaggat....kopp-kopp-kopp)Szerk.
Első -elég komoly- hiba, amit észre vettem: a Play Store nem indul el!
...Gmail, YouTube sem! Itt valami nem kóser!!Szerk2.
Valami az én telefonommal van vagy nem tudom, de semmi sem indul el rajta! -
-
-
Remiel
őstag
válasz
gubabela #846 üzenetére
nekem is így néz ki
itt van az mp3 próbáld ki neked látja e (kicsi)
az sd kártya leválasztás nálam szürke
-
Dhampir
félisten
válasz
gubabela #790 üzenetére
Most már én is DHL-eznék, ekkora csigabigára nem számítottam.
(#804) tolvaj!
Köszi, először én is csoportosban akartam, de lemondtam, aztán a végén meggondoltam magamat.
Valóban DHL a jó megoldás.
(#812) bladegery
Habár nem vagyok híve az "agybadugásnak", de ez a fából esztergált füles nagyon érdekes.
-
milcse93
tag
válasz
gubabela #798 üzenetére
Nekem egy érdekes fülesem van 13 k volt a Médiában 1 éve. (éppen szervizben már másodszorra...) a-JAYS cucc abból is olyan verzió ami androidhoz van kitalálva, mikrofonnál van egy kis gomb meg minden. Ergonómiailag brutál jó, jól is szól.
Először kontakt hibás lett kaptam egy újat, most a hívás fogadó gombja ragadt be valószínűleg kapok egy újat, de Médiában engedik levásárolni is, ez 1-2 napon belül kiderül.
Ha enegedik levásárolni majd másra, akkor jön egy gyári Piston füles az fix.
-
pepimama
tag
-
válasz
gubabela #693 üzenetére
Nekem működött a legfrissebb vroot-tal is win 8.1 alól. USB 3.0-ás portot nem szerette, de lehet csak az érdekesen működő etron chip miatt. A 2.0-áson ment rendesen azokkal az opciókkal, amit írtál.
Autós tartót használ valaki? Egy csodás mágneses cuccom van, megtartja, csak minden alkalommal iránytű kalibrálás a vége a mágnes miatt. Lesz ehhez vajon gyári tartó, vagy maradnak az univerzális csodák?
-
válasz
gubabela #659 üzenetére
TWPR-ből Wipe data, meg format system volt. Bár ezeket senki se írta, régi ROM telepítős megszokásból nyomtam végig
Hülye kérdés, de a recovery-t miért írná felül, ha előtte raktam fel custom-ot? Vagy a MIUI-ban lévő recovery.img nem azt a partíciót igyekszik hazavágni amin eleve a TWRP van? -
válasz
gubabela #656 üzenetére
Az mennyire normális, hogy a sima 23-as és a multilang is errort dob a recovery partition-ra mikor TWRP-ből telepítem?
17-es hulladék volt rajta, régebbi leírást találtam, ami így nézett ki:
- vroot
- Mobileuncle Tools -> recovery telepítés ami TWRP lett (ezen a fórumon volt linkelve)
- TWRP alól telepítésMindkettőnél errort dobott amint az updater script a recovery részhez ért.
Viszont a ROM felment, működik rendesen.Még egy kérdés: minden újraindítás után a Beállítások / Akkumulátor / Akkumulátor használat alatt a CPU energiatakarékos mód bekapcsolásra kerül. Ez direkt ilyen?
-
Dan-szan
senior tag
válasz
gubabela #640 üzenetére
Persze visszaolvastam,de nekem nem volt egyértelmű,hogy kell e root vagy sem,ráadásul olvastam olyat is hogy root nélkül frissített a 23-ra. Nem vagyok nagy buherálós ezért próbálom/tam elkerülni.
xhege : kösz.
-
Remiel
őstag
válasz
gubabela #594 üzenetére
az 5.felment, de maradt egy pici buborék, mondjuk azt már pont leszarom...
a telefonos sem tette volna fel jobban, egyszerűen nem lehet semmi keményebbel simítani... mindegy most ez jó lesz így, cserélni kell amúgy is havonta úgy nézem, addig rendelek kínából nilkint, a tokom már úgyis úton van tőlük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest