- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
én is nagyon meg vagyok elégedve vele.szép kijelző,jó összeszerelés,jó vevő képességek(wifi,gps,mobilnet). Nexus s után azt kell mondjam végre nem kell agyalnom miért nem vesz gps jelet,miért dob le folyamatosan a wifiről,miért nem akarja ezt meg azt megcsinálni vagy hogy miért minket használ tesztbábunak a gogli.A NS a GB-re lett kiadva,de pl az ICS alat lett jó a wifi és gps vétele,de még az is jóval elmarad az LG mellett.Ja és ott több akadozás volt mint ezen.Kinézet izlés dolga,de én pl már untam a szappantartó formát.Mivel nem fényes a hátlap nem fog tok nélkül karcolódni,mint a samuk pl.És itt még senkinek sem sárgult a kijelzője......nem úgy mint másutt.
-
hat aki cserelni akarna az megvan huzatva vagy nagyon szep kps rafizetest kell hogy igerjenek ra
(#4172) Colani nekem a note tul nagy, de ha megnezed a parametereket mindenben oda veri szoval 5k rafizetesert en tuti nem valtanek ra
az a baj a regi mobiloknak nem ment le az aruk az ujakhoz kepest igy viszont nem eri mar meg megvenni se az s2-t se a tobbit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Motoros topic
- One mobilszolgáltatások
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged