-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
biguli2106 #19194 üzenetére
alkalmazás beállnál a playnél egy adatok törlését nyomj
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Ez érdekes... Valamit elbaszhatott a Google, mert tegnap 3 különböző telefon csinálta ezt
Az enyém nem volt köztük, de egy S3-on minden alkalmazást alaphelyzetbe állítása megoldotta a problémát.
-
TrueWhitee
tag
válasz
Factory Reset, vagy ha azt sem oldja meg a problémát, tedd újra a rendszert KDZ-vel..
-
Pepeninho
őstag
válasz
biguli2106 #18275 üzenetére
Gyári vagy bolti gari?
Gyárival 55E, boltival 50E, állapottól függően.
-
shunter
aktív tag
válasz
biguli2106 #16407 üzenetére
Nekem is hasonló problémám volt. Hivtam valakit, én hallottam őt, de ő engem nem. Én is egy hívásrögzítő programra gyanakodtam, CallRecorderPro. Mióta töröltem a programot, azóta megszünt ez a probléma! Pedig ezt a rögzítő programot még a Galaxymini-men is használtam, és ott semmi baj nem volt vele. A törlést az AppMgrProlll progival intéztem. Adatok törlése és eltávolítással!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
biguli2106 #15567 üzenetére
Gyanítom, hogy ez inkább hálózati, mintsem telefon hiba.
-
sunone
aktív tag
válasz
biguli2106 #14060 üzenetére
próbálj meg backup nélkül egy tiszta telepítést. wipe-okkal, gyári visszaállítással, majd az alkalmazásokat újra letöltve/telepítve visszarakni.
előfordulhat, hogy backup ics-re optimalizált cuccokat rak vissza jb alá, ami megkavarja a rendszert. Persze ez teljesen egyedi, a telepített alkalmazásoktól függ, másoknak működhet a visszaállítás.
más topikokban nem jellemző a backup/recovery-es szoftver mahináció rendszerfrissítés után ;-) -
Badboys
őstag
válasz
biguli2106 #14060 üzenetére
Akkor próbáld meg újra húzni a rendszert. A Flashal az a tapasztalatom,hogy néhány oldalnál valóban jelentkezik a kifagyás néhány másodpercen belül és kilépni sem lehet csak a home gombbal mert semmi nem működik. Utána ajánlatos újra indítani mert beragad az utolsó nézett oldal. Mivel ez a kombináció ment az Xperia T n JB vel akkor tuti a szoftverben van valami ficsőr. Most meg kértem az L9 topikból egy embert nézze már meg,hogy az ő szoftverükkel is ezt csinálja? Szerintem valami bug van a rendszerben.
-
Badboys
őstag
válasz
biguli2106 #14035 üzenetére
Ez nem a Flash problémája fölötted 2 vel linkeltem onnan tudsz leszedni. Itt valami más gebasz van. Vagy nincs jól optimalizálva. Vagy a böngésző nem ok ezzel a szoftal. Szerintem az utóbbi mert az Xperia T nél ue,párosítás nem csinált ilyeneket. Itt meg sajna igen.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
biguli2106 #13973 üzenetére
Nem tudom mit ment a Backup és mit nem, de igen, teljes adatvesztés, hogy ne legyen "maradvány" a rendszeren.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
biguli2106 #13971 üzenetére
Full Wipe! Addig lehet bugosodás előző rendszer maradványai miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nyaralás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest