- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belua27
tag
válasz
toto0569 #7702 üzenetére
igen én is használom csak nekem minden újraindításnál visszaállítja a szokásosra amugy ez mire jó mert a gpu kényszerítéssel ellentétben nem tapasztaltam jelentős gyorsulást ja és valaki azt is elmagyarázhatná mi az a nem valós helyzetek engedélyezése mert én azt is bekapcsoltam
(v10h - rooted) ja és még valami hogy lehet valakinek v10i mikor az elvileg kis hazánkban még nem elérhető?
-
Naras
őstag
válasz
toto0569 #7690 üzenetére
...én 3D Gallery - t szoktam meg, bár mostanában az sem annyira tetszik, viszont a Picasa ezektől független, és valahogy meg kéne csinálni, hogy simán tudjak feltöltögetni, ne kelljen gépre másolni, stb... nem véletlen van az embernek egy micro számítógépe, használni is tudni kéne...
-
pumukli23
senior tag
válasz
toto0569 #7624 üzenetére
Ha már viber..
A skype nektek hogy megy telón? Nekem 10 alkalomból 9x azt csinálja, hogy amikor leteszem a hívást, nem tűnik el a partner a képernyőről és ott marad az aktív hívást jelző értesítés is a notif.baron. Néha egy idő után feldob egy forceclose-t, néha újraindul. -
Quqesz
nagyúr
válasz
toto0569 #7600 üzenetére
így-így.néha olyan érzésem van,mintha a zemberek magukat sanyargatnák,hogy"addig nézem amíg találok hibát grrrrr".azt fel kell fogni,hogy tökéletes eszköz nincsen,csak van aki kezeli és van aki meg hangoztatja a hibát.Az android ilyen ahogy írtad,foglalkozni kell vele,ráadásul a play-t is erre találták fel,ez a célja,hogy jobb progikat kinyomni mint a gyári,különben mi értelme lenne.
-
törölt tag
válasz
toto0569 #7569 üzenetére
De a frissítés után sem.
Megvettem a feloldó appot, erre elkezdett kiabálni, hogy vegyem meg...zanyád...Leszedtem a appot, visszakaptam a lóvém, de úgy kíváncsiságból elindítottam és voilá, működik.
Azóta nézem, hogy megint van frissítés. Gondolom, ez a bogár másnál is előferdült.
Amúgy BIG THX! -
törölt tag
-
Lac-coo
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest