- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
válasz
Mitics #12752 üzenetére
de az nem az alsó gombsorral jelez. az meg h menjen a kijelző ha épp fél óráig nem nézem meg,az annyira nem party
itt egy magyar leirás a root-hoz,annyi hogy 11-esnél nem kell parancssor meg ilyenek,csak duplaklikk a root.bat file-ra,és amikor ujraindul a tel,akk folytasd a 16-tól. vagy a v20a van fenn? akk igy kell.
-
Scooter74
őstag
válasz
Mitics #12667 üzenetére
Én úgy voltam, hogy sokat gondolkodtam azon, hogy melyik telefon legyen. HTC ONE X;NEXUS 4;és a 4X HD.
Néztem a teszteket is és a 4X mellet döntöttem ahogy itt is mondta valaki nem egy tömeg cucc ami minden ember kezében ott van. A Nexus 4-ben meg 2 dolog nem tetszik az a 16GB hátértár amiből csak 12 a tied ez még annyira nem is zavarna de az üveg hátlap az márt igen. Főleg ahogy olvastam, ha megkergeted a telefont akkor a túlmelegedés miatt meg is repedhet. -
pockhome
senior tag
válasz
Mitics #12641 üzenetére
Nem 12 megas .raw fotokat akarok vele csnalni
Tisztaban vagyok vele hogy egy fenykepezogep jobb kepet csinal, nem is 41mpx-es nokia kamerara szamitok, de azert me legyen kivehetetlen a kep, erted...szoval olyan felso-kozep kategoriat varok el ettol a kameratol, foleg ilyen procival mogotte a videokat is akadasmentesen vegye fel, ennyi az elvarasom
-
pockhome
senior tag
válasz
Mitics #12639 üzenetére
En is szeretnek egyet, de most elobb a telefon legyen meg, mert ra kell potolnom, aztan ha ujra lesz penzem veszek egyet
nekem csak az ágy mellett van, de minden este toltom hogy reggel 100-rol induljak. Ugy erzem magam biztonsagban
Netan jon egy nem vart dolgozat akkor a google ott legyen mellettem
Mondjuk most hogy ujra android, eleinte jatszani fogok par jatekkal, de nem lesz szamottevo
Meg a kamera csinaljon szep kepet, videot es kesz. Erre kell nekem a telefon -
pockhome
senior tag
válasz
Mitics #12635 üzenetére
Koszonom szepen. Ha tobbet bir mint az iphone 4, akkor nekem mar jo. Jatszani nem jatszok rajta. Inkabb a net, zene, video amit inkabb nyomatok, de azt nonstop
Viszont azert akarok eros, megbizhato telefont mert asztali gep helyett is a telefont hasznalom, kevesebbet is fogyaszt, nameg ha radugom hdmivel a monitorra/tvre akkor meg megjobb lesz az elmeny (remelem).
Ezert is kell a nagy kijelzo. Es mivel megszoktam a retina kijelzot, nem szeretnek pixeles kepet nezni.
Elotte azert alaposan kiprobalgatom, bar semmi bajom az almaval, csak mar meguntamSzerk.:
Nem szeretem 100-on hasznalni a kijelzot, eleg erzekeny a szemem.
Szerintem nekem is elegendo lesz az akkuido, de ha meglesz, mindenkeppen megirom a szemelyes tapasztalataimat! -
Lac-coo
őstag
válasz
Mitics #12629 üzenetére
Szóval a lényeg, hogy bármit teszel, mindig kibírja addig, míg éjszakára rádugod a töltőre.
Ez mekkora hülyeség, amit most írtál !!!! Én szinte soha nem játszom, mailt írogatok rendszeresen, netezek is, és általában nap végére már spórolás van , 10 % alatt. ami nem rossz, mert a többi sem tud többet , de hülyeséggel ne oltsuk már a népet!!!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Mitics #12552 üzenetére
Beragadt egy app... lövöldözheted ki őket a Beállítások -> Alkalmazásokban, de ha sok appot használsz napi szinten, nem biztos, hogy megtalálod mi okozza. Restart tuti megoldja a problémádat. Nem engedi lekapcsolni a 4 magot a 0. magra hiába zárod a képernyőt vagy pörgeti mind a 4-t vagy az elsőt maxon stb.
Szokták ajánlani a Quick System Info -t, de sajnos az sem mutatja, hogy mi hajtja a procit, csak azt, hogy éppen terhelve van-e.
-
wolruf
őstag
válasz
Mitics #12300 üzenetére
Háttőőőő igazából nem sok, inkább a 2 hónapos fiam egy-két fotója fáj, hogy nincs meg (birka módon data wipe elvitte), de a legtöbb mentve volt. A maradék meg (üzenet, kontaktok) a Google Drivenak és a gmailnek köszönhetően megvannak. Pedig hogy féltem annó a felhős adattároló vacaktól
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Mitics #12282 üzenetére
valamit el kell adni mint Újítás....az emberi szem 8-9 mp-nek felel meg,a többi parasztvakítás és inkább olyan dolgokon kellene javítani,amiben az emberi szem jobb pl gyors fókuszálás,sötétben látás,gyors reagálás a fényerő változásra,és hogy a kép akkora legyen zoom nélkül mint amit látok.
-
dozsabalint
senior tag
válasz
Mitics #12278 üzenetére
Szerintem itt is csak 1-2 embernek problémás. Azoknak is főleg a factory reset hiánya miatt. (Egyébként nyilván nem tökéletes, de sok mindenben jobb az ICS-nél. Pl a menükben a barangolás, az effektek sokkal gyorsabbak. Néha van egy-egy lag, csak az itt feltűnőbb, mivel maguk az effektek sokkal gyorsabbak.)
-
HAX
tag
válasz
Mitics #12271 üzenetére
Nekem eddig semmi bajom a JB-vel, szerintem teljesen stabil, smooth az egész nálam.
+Már működik az Android Beam ma teszteltük le haverom S3-asával ICS-en nem tudtam működésre bírni.Viszont ma érdekes dologgal találkoztam: felakartam húzni a fényerőt kb 10 perc játék után és valami ilyesmi szöveggel fogadott a teló, hogy túlmelegedett várjak még 1 kicsit. (87% fényerőnél állt meg)
jót nevettünk rajta de így belegondolva el sem merem képzelni mi lesz nyáron.
Nálam csak az üzemidő gyászos, az ICS-en sem volt jobb remélem még csiszolnak rajta a következő frissítésekben... -
Quqesz
nagyúr
-
tibtsy
csendes tag
válasz
Mitics #11954 üzenetére
a 1,5 nap az szerintem nagyon jó, főleg ennyi mag etetése és kijelző mellett. Nekem pl a OFF Commtiva Z71-em" Cyanogen moddal bír csak ennyit, de sok telefonálásnál fél nap után már lóg is a töltőn. Asszonynak eleinte biztos furcsa lesz majd a OFF Wildfire ON után. A samu pedig tényleg túl szaturált, apósom tv-je is összehasonlíthatatlan az eredeti képpel.
Tényleg az a TV tudja a DLNA-t és ahogy olvastam ez a gép is.
Ez mit jelent, nem kell a HDMI kábel közé, vagy el vagyok tévedve? -
toto0569
addikt
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Mitics #11835 üzenetére
Bugmentes nap már elbukott nálam. 1 körül jöttem haza és kellett volna a zseblámpa appom, persze, hogy akkor belefagyott hirtelenjébe. Jó, beestem valahogy nélküle, reboot. 30%-on volt, mondom nem teszel fel, majd reggel, úgyis itthon vagyok. Aha, semmi appot nem indítottam el este, miután rebootoltam és reggelre 30-ról 9% lett... ~8 óra alatt. Úgy, hogy most megint egy reboot után töltőn lógunk. Ettől még kurvára szeretem a telót.
Meunier!
Nekem csak a szinkron és a play szokott meghalni (google acc szinkron miatt gondolom), de csak Wifiről... mobilneten tudok frissíteni minden egyéb és szinkronizál is... így ha átvészelek vele pár napot, akkor helyreáll nekem is volt már így 500 körüli up time-om. -
Naras
őstag
válasz
Mitics #11831 üzenetére
Van, hogy több apphoz is ugyanazt a bejelentkezési accot használod, pl. FB és Gmail - hez is, ilyenkor előfordulhat, hogy az egyikbe nem tud belépni rendesen, valamiért összeakadnak az accok, ha ugyanaz a mail cím... ez sajna egy bug, elvileg majd javítva lesz... korrigálni tudod, ha mondjuk FB az egyik azonos, hogy nem gmail - es kiterjesztéssel, hanem facebook.com végződéssel jelentkezel be...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Mitics #11828 üzenetére
mivel egy év garid van én a helyedben tesztelném.ha megint előfordul a hiba persze mehet szervízbe.használd,figyeld,lehet nem fog ilyet csinálni.én pl azt se tudom mit jelez ki ha nincsen benne aksi.de nem is ez a lényeg,hanem hogy rendes használat mellett mit produkál.ja és ha van egy kamerád vedd fel a hibát,mailbe küld el nekik,mert mindég akkor jó a telefon amikor náluk van....én pl kdz alatt olyat csináltam,hogy a kijelző kék színét hevítettem fel annyira,hogy két óra kellet,hogy visszaálljanak a helyes szinek.azt hittem a kijelzőnek annyi,de azóta is rendben van.
-
simon128
tag
válasz
Mitics #11825 üzenetére
Nálam kb fél éve az xtab50 gps azt csinálta ,hogy feltöltött állapotban netezés közben fogta magát és kb 90%nál kattant egyett és fullra lemerült. Kapásból vissza tudtam tölteni ,de leírtam a hibát és visszaküldtem. Egy hét múlva vissza is kaptam ,ha hinni lehet a csatolt levélnek akkor szétszedték átvizsgálták, de problémát nem találtak. 1 hónap múlva szintén megcsinálta ezt a műveletet, majd megint visszaküldtem, de megint nem találtak hibát! Azóta nem volt ilyen de ha megint csinálná küldeném újra fel! Garis a készülék használd ki! Akksi nélkül teszed töltőre hibás a kijelző, meg kell nézniük!
-
Mitics
tag
válasz
Mitics #11822 üzenetére
Na szóval, ünnepélyesen most behelyezem a SIM-et és használatba veszem.
10 nappal a vásárlás után
Persze mindenhova most már 3 telefonnal mászkálhatok, mert a tegnapi után az Arc-omat is ott lesz velem kikapcsolva, hogy bármikor hadrendbe állíthassam a 4X helyett, ha megint beszarikDe egy kérdés (hiba) megmaradt: ha akku nélkül dugom töltőre, akkor behal, képernyő becsíkoz és annyi.
Sose fogom akku nélkül tölteniígy nem befolyásolja a használatot, de akkor is hiba, mivel nem szabadna ezt csinálnia!!! Meg kéne jelenítenie az akkut, majd egy sárga háromszögben egy felkiáltó jelet, jelezve, hogy nincs bent az akku. Szerintetek mi lehet a gond?
-
-
Naras
őstag
válasz
Mitics #11791 üzenetére
Pedig ez is egy stabil, gyors, megbízható telefon alapvetően... lehet az a 4 nap koplalás tett be neki, és most már meg is javul. Nekem jelenleg 403 órája megy újraindítás, meg minden egyéb nélkül, de naponta legalább kétszer kap enni... tudom neked is ajánlani, mindenesetre ha újabb anomáliákat tapasztalnál, azért szerintem vidd be szervizbe és mesélj el mindent töviről hegyire...
Ugyanakkor én nem aggódnék, és megbíznék benne, ne arra gondolj, hogy valami nem jó, lehet, hogy a töltésvezérlő elektronikával volt valami, de mostanra magához tért, mint azt írta is valaki, hallott hasonló esetről, de pár óra a töltőn megoldotta... -
Mitics
tag
válasz
Mitics #11781 üzenetére
UPDATE: feldugtam töltőre, de ugyanaz, újra és újra indulni akar magától. Majd amikor én akartam elindítani, most ELINDULT!!!!!!!!!!! Gyorsan végig pörgettem a kezdő lépéseket, fiókot most nem regisztráltam.
Akku 74%, ahogy lennie kell!!!! Tehát nem merült le!
Viszont a hálózati töltőt rádugom, egy pillanatra indul csak el a töltés, majd le is áll. Az USB-ről tölt. A hálózati töltőnek nincs baja, a másik telóm tölti. Valami nagy gebasz van. Inkább ne indult volna el újra, így vissza se küldhetem a szervízbeUpdate: usb-ről le, leugrik 56%-ra, hálózatira fel, egy pillanat és 54%. Majd eszembe jutott, hogy megpróbálom újra indítani, hogy akkor most megjavult-e vagy csak éppen valami életjelet mutat csak. Hát minden kezdődik előről. Holnap hívom a szervízt
Valami nagyon összegubancolódott magától és ráadásul még használatba se vettem. Még SIM kártyát se látott, csak netezés volt vele egy kevés
-
Naras
őstag
válasz
Mitics #11769 üzenetére
Mondtam, hogy HR nem fog segíteni, nem kap áramot, valahol megszakad a dolog, amikor terhelés lépne fel... most tedd fel, éjszakára hagyd fenn, el tudom képzelni, hogy az aksi fel fog venni annyit, hogy valami legyen, de ha reggel be is kapcsol, akkor is teszteld le, akkumulátor ki, és úgy rádugva kapcsold be, ha megint vacakol, akkor szerviz... másik kábellel próbáltad már?
Egyébként itt megjegyezném, hogy nekem is produkált már olyat, hogy rádugtam töltőre, ki is írta, hogy töltés, lassú töltés jelzés nem volt, de mikor egy óra múlva ránéztem, ugyanannyi % volt, kicsit nyomkodtam, és még merült is... nem tudom, mi okozhatta, lehúztam, majd rádugtam még párszor, és jó lett, azóta (kopp-kopp) rendben van...
-
TTTotya
senior tag
-
TTTotya
senior tag
válasz
Mitics #11764 üzenetére
Előfordulhat attól, hogy eddig 4 napig bírta, hogy beakadt valami program és leszívta az akksit, asszem volt már ilyen valakinél mindenesetre az érdekes, hogy nem.akarja felvenni a töltést. Én megpróbálnám a hard resetet ha az sem csinál semmit akkor sajnos sztem vissza kell vinned.
-
Naras
őstag
válasz
Mitics #11764 üzenetére
Enegiahiány... amiatt is színeződhet... kéne egy másik USB... első körben...
Aksi nélkül feldugva is mennie kéne, itt valami érintkezési hibára tudok gondolni...
Bár, ki tudja, hogy egy Hard Reset mit tud variálni, végül is abban is lehet valami, de el kéne jutni odáig... -
Naras
őstag
válasz
Mitics #11760 üzenetére
Van esetleg másik MicroUSB kábeled?
Hard Reset sztem felesleges, én úgy gondolom ez nem SW gond lesz, csak nem kap áramot a cucc... legalábbis nem eleget... ha aksit kiveszed, és úgy dugod fel, mit produkál?
Ha semmi nem jön össze míg feküdnél, akkor dugd fel egész éjjelre, aztán lesd meg reggel...
-
Naras
őstag
-
pumukli23
senior tag
válasz
Mitics #11755 üzenetére
Ha felteszed töltőre bejön az elem, hogy tölti?
Bekapcs gombot nyomd nagyon hosszan (45sec), vagy a fel/le gombot egyszerre.
Pl itt Nexus 7-tel fordult elő hasonló... -
ghoszty
tag
válasz
Mitics #11673 üzenetére
jb= unlocked bootloader = kezdődhet a custom rom mókázás = lassan de biztosan kihozhatjuk a telefonbol ami igazan rejlik benne mert most kb olyan szinten van mint egy 50k-s keszülék de ha nem játszol rajta a legujjabb jatekokkal meg nemvagy benne a szétromolásokban akkor igaz van neked nincs miért várnod
valojaban nemis az uj gyari romot varom, inkabb az unlocked bootloadert es custom romok tomkeleget olyan funkciokkal amiket gyari romban sosem fogsz tudni hasznalni/kihasznalni
-
Urby66
aktív tag
válasz
Mitics #11655 üzenetére
Böngészésre én a Dolphin Browser-t ajánlom.
A Chrome tapasztalataim szerint nagyon pörgeti a processzort, cserébe viszont ez adja a legfolyamatosabb böngészési élményt. A görgetés itt a legfolyamatosabb.
A Firefox majdnem ugyanolyan gyors, folyamatos, kevesebb processzorhasználat mellett, de sok dologgal nem kompatibilis. Pl az Xda fórum sem jelenik meg helyesen.
Az Opera mini gyors, de nem jelenik meg minden oldal az eredeti állapotában. Nekem a görgetés akadozik.
A Dolphin sebességben majdnem az Opera mini szintjét hozza, de teljes funkcionalitású böngészőt kapunk alacsony processzorhasználattal. A görgetés folyamatos. Az oldalról előhúzható kedvencek sáv nagyon praktikus, szinte nincs is szükség elhagyni a teljes képernyős üzemmódot.(Az adatforgalomról nem tudok szólni, mivel csak Wifi-n használom)
-
dReFiX
senior tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Mitics #11502 üzenetére
inkább 4-es méretű.Nagyon gáz szerintem és nagyon szembetűnő,pont beszéltük ott egy pacákkal,neki is feltűnt(neki motorola defy volt,kb 5-7s mire elindult neki a kamera...)
Én mindég felrakattam,és sokáig bírták(tulajdon képpen két telóra rakattam és azóta is rajta van bubi nélkül) -
Wieder12
tag
válasz
Mitics #11434 üzenetére
8 napos a készülék most, és elég nehezen észrevehető, feketénél majdnem nagyítóval kell nézni akkor találok párat! Köszönöm a segítséged! V10H a jelenlegi legújabb szoftver a tudomásom szerint, az is van most rajta, JB mikor fog megjelenni? LG nem tett erről hivatalos bejelentést?
-
Wieder12
tag
válasz
Mitics #11430 üzenetére
Mai nap folyamán én is tulajdonosa lettem egy LG 4X készüléknek, és lenne egy olyan kérdésem hogy az LCD-t mennyi pixelhiba után cserélik, vagy ilyenkor készüléket cserélnek? Garancia Partnero GSM-hez szól, ha esetleg valakinek volt tapasztalata ezzel a céggel az megírhatná! A válaszokat előre is köszi!
-
TTTotya
senior tag
válasz
Mitics #11410 üzenetére
Egyáltalán nem haragszom továbbra sem!!
A fórum pedig azért van, hogy leírhassuk a tapasztalatainkat, kérdéseinket amelyekkel esetleg segíteni tudunk másoknak is.
A válaszommal nem visszavágni akartam az észrevételeidre, csupán azt szerettem volna érzékeltetni, hogy a folyamat eltérő lehet, az operációs rendszerek, a telepítésre használt számítógépek,a felhasználók
sőt még a telefonok konfigurációjának különbségei miatt is.
Lehetetlen olyan leírást készíteni amely minden eshetőségre és egyedi esetre fel van készülve.
Mint ahogy a felhasználók között is vannak olyanok akik fele ennyi leírásból is megcsinálnák, és vannak olyanok akiket tényleg lépésről lépésre végig kellene vezetni, ezzel nincs gond nem vagyunk egyformák.
Próbáltam az arany középutat megcélozni.
Egy általános leírást szerettem volna készíteni, ami természetesen nem szentírás.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Mitics #11408 üzenetére
Örülök, hogy sikerült megcsinálnod a frissítést.
Pár észrevételem azért lenne azzal kapcsolatban amit leírtál. Ne sértődj meg kérlek, és tényleg nem kötekedésből, és pláne nem azért írom, mert én írtam az 1.hsz-ben lévő leírást.
5. pont: Microsoft XML parser: igen bele írhattam volna, hogy a vezérlőpult -> Programok telepítése és eltávolítása-menüpont alatt lehet ellenőrizni, de mivel az XP-nél az SP3 tartalmazza (nem nagyon haszálnak sp nélküli xp-t sztem), az az utáni op.rendszerekben pedig azt hiszem alapból benne van ezért írtam ezt ->"(elvileg fenn kell lennie)" Nem lehet általánosítani.
6. pont: volt akinek ment akksi nélkül is, de sztem ez érthetően le van írva.
7. pont. nekem pl. egyből software frissítési módba lépett, de ok. Nem lehet általánosítani.
8. pont és 9. pont khm na szóval mikor egy eszköz drivere települ azt a képernyő jobb sarkánál felugró buborékok+esetleges ablakok jelzik, ha ezek eltűnnek akkor van kész. Ezt aki használt már windowst tudja, ha pedig valaki ilyen szinten a nem ért számítógéphez az inkább frissíttesse a bolttal a telót ahol vette. (nem sértésként mondom, úgyhogy akinek nem inge ne vegye magára)
12. és 13. pont "ez eltart egy ideig" <- szerinted mire akar ez utalni? Arra, hogy géptől és telótól függően ez 0 és x perc között fog elkészülni. Nekem se 6 percig tartott. Nem lehet általánosítani.
Le van írva, hogy akkor van kész, ha a telefon magától újraindul.
Abban viszont igazad van, hogy azt nem írtam bele, hogy frissítési folyamat közben a log ablakban felugró hibaüzeneteket figyelmen kívül kell hagyni--- pont ezért is hagytam ki.
Nem gondoltam, hogy az ijedősebbek ettől frászt kapnak és lerántják az usb-ről a telót miután egyértelműen le van írva, hogy ne tegyék....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged