-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitics
tag
válasz
dReFiX #11187 üzenetére
Bizony! De már 2-3 hete nézem és ennyi, 84K. Nem akar lejjebb menni
De nem is várom. Ennyiért hibátlan ár, de elmennék 90-90K-ig, ha 2 év garival lenne, amit nem a gsm boltban bütykölnek, ha problémás a teló.
Várom a tapasztalatokat a boltokról. Főleg a garis javításokról. Még mindig az Expansys-ra esküszik mindenki? Pár hónapja többen is írták itt, hogy 2 évet adnak és tutira az LG-hez kerül a telefon, ha baj van vele. De volt is már valakinek dolga velük ilyen téren? Ott most 97K a 4X, ami nekem már nagyon foghúzós, mrt ott a lélektani határ közelében és még szállítás, tokot venni, fólis, stb 100K felett lennék.
Azért remélem, hogy kapok itt valami tuti tippet, hogy hol vegyem -
Tex
senior tag
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
dReFiX #10776 üzenetére
Ha megfelelő a farmer zseb méret akkor simán (napi 3 órát buszozok [3 órát ülök jobb esetben] 3-ból 2-ben tuti a zsebemben van).
Szerk.:
Fogsz egy kartondobozt az egyik oldalára "felméred"a telefon méreteit kivágod. Átmásolod még egyszer kivágod azt is összeragasztod és kb. megvan a telefon mérete vastagságra is és berakod a zsebedbe. Lehet tesztelni. Tudom, vidéki megoldás, de ha nincs jobb! -
Quqesz
nagyúr
válasz
dReFiX #10398 üzenetére
HI!
Széria hiba szerencsére nincsen nagyon,pár embernél jelentkezett pixelhiba.Ezen kívül nem jelentkezett más probléma.Én a B-telt tudom ajánlani ha van nekik.Ha egyszerűsíteni akarod a frissítéseket,akkor eu-sat vegyél,mert ott megy az ota frissítés.sok infó van még itt fent,keresőt használd bátran.más
voda sosem arról volt híres,hogy olcsó.Mikor vettem a Nexus S-et náluk 121000,- volt és az eladó csókának volt olyan,de mondta menjek el gyorsékhoz, mert ott 70000,--ért meg tudom venni.Így is történt.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 1 / 2
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával