Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Pubszon
üzenetére
ARE = UNITED ARAB EMIRATES Itt a firmware lista régiókódokkal együtt!
KDZ-vel tudod csak frissíteni,de az sem bonyolult, én is úgy csináltam!

-
Pubszon
veterán
Köszi srácok, a WHITE WHITE felirat felett az ARE felirat van!
Akkor ez most milyen?
Elolvastam az első hsz-t, de sajnos nem volt benne, hogy hogy nézzem meg.
Az LG PC Suite sem talál frissítést.

MOD: UNITED ARAB EMIRATES, de erről mit kell tudni?
-
Ferenczi Áko
addikt
Ha nem menne,akkor IDE Kattints
-
Pubszon
veterán
Hali.
Megjött a teló!
Nekem a V10d van rajta, ettől mennyi frissebb van?
Szerintem ez a legelső ROM.
Frissítést nem talál a telefon.
-
Naras
őstag
válasz
DJ. Ru$y
üzenetére
Ez igazából csak egy figyelemfelkeltés akart lenni, sem árat, sem konkrét árut, sem mást nem írtam bele, maga a hirdetés a Hardveraprón található, ahogy kell. Igazából segítő szándék is rejlett benne, hátha valaki pont ilyet keres, de ott nem talál rá, és itt van leginkább a célközönség, akit érdekelhet.
"A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni." - na szóval... itt nem hirdettem terméket, csak egy hirdetésre hívtam fel a figyelmet... ha így sem szabályos, én kérném az adminoktól, hogy töröljék...

DJ. Ru$y: köszönöm az aggodalmat...

-
Naras
őstag
Tudom, hogy ez itt nem a hirdetések helye, de kihasználatlanság miatt van egy felesleges eredeti LG tokom, hátha valakinek szüksége lenne rá... és az infó itt jobban célba talál...

-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
banadavid
csendes tag
Hát szerintem a T csak akkor fog kidobni olyan frissítést,ha megjelenik a JB rá. Na m1 akkor lehet,hogy gyorsan feltolom Pc-n keresztül.

-
banadavid
csendes tag
Mikor rámegyek,hogy frissítés azt írja,hogy jelenleg a legfrissebb szoftvert használom.
-
banadavid
csendes tag
Hali. Hogy tudom legegyszerűbben frissíteni a telómat? T-nél vettem.
Wifin keresztül lehetséges? 10.b van rajta jelenleg. -
DJ. Ru$y
nagyúr
TT! Küld el a leírást privátban vagy itt és berakatjuk.

-
Quqesz
nagyúr
Ha aksi nélkül kezdtél neki,akkor rakd vissza az aksit és úgy próbáld.Ha így sem megy,akkor egy másik usb porton próbálkozz és mindet próbáld ki,ami van a gépeden.Nem mindegyiken megy le a frissítés és a KDZ Updater vmint a winenabla indítása:jobb egérgomb és rendszergazdaként indítás,nem sima kétszer klikk!
-
ember
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert nem boldogulok a KDZ-s frissítéssel! Folyamatosan azt a hibaüzenetet kapom, hogy "PHONE WAS NOT FOUND!" ! Oprendszer: win64bit hu!
A telefon made in corea felirattal van ellátva és v10d a verzió száma. V10H-ra szerettem volna frissíteni!Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.: Tomi
-
TTTotya
senior tag
válasz
TrueWhitee
üzenetére
Én amit csináltam, az is KDZ-s csak egyszerűbb és valamivel talán közérthetőbb.

Ez eddig rendben is van, hogy összeszedjük amink van, de ki jogosult rá, hogy módosítsa, vagy linket tegyen bele? -
TrueWhitee
tag
válasz
TTTotya
üzenetére
Volt egy nagyon remek kis első hozzászólás megcsinálva, de aki készítette (ha jól emlékszem), másik telefonra pártolt át. Azt kellene végre összedobnunk páran, kiegészítve ezzel, azzal és mehetne is első hozzászólásnak, vagy témaindítónak, ami mindig a fenti hozzászólás maradna (mint pl. a nyereményjáték legelső hozzászólása, ami végig a hozzászólások felett lenne).

-
TTTotya
senior tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Megcsináltam a magyar leírást a smartphenom-os módszerről. Elküldtem neked PÜ-ben. Ha a társaság esetleg igényt tart rá akkor majd közzé tesszük.

-
TTTotya
senior tag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Nincs 5-ös és 7-es lépés. Ennyi csak a különbség amúgy, bár én XP-n csináltam és lehet, hogy win7-nél kellenek ezek a lépések.
Ha valaki más is kipróbálná, más oprendszerrel akkor fény derülne az igazságra, de ha mindenkinek műxik akkor megcsinálom a leírást. -
TTTotya
senior tag
Frissítve V10h-ra, de én nem az itt leírtak szerint csináltam, hanem a (#10648) hozzászólásomban linkelt smartphenom-os módszert próbáltam ki. Szerintem sokkal egyszerűbb. Ha gondoljátok készítek egy magyar leírást róla, és be lehetne rakni az első hozzászólásba a linkek közé.
-
Bobby G.
senior tag
válasz
sportolo96
üzenetére
Ezt nekem is írta tegnap. Én végigpróbáltam mindent, de aztán rájöttem, hogy a memóriakártya okozta a gondot. Egy gyári visszaállítás segíthet.
-
TTTotya
senior tag
válasz
sportolo96
üzenetére
Sztem a lauchernek az alkalmazásokat mutató része okoz hibát. Sajnos ez valszeg hard reset lesz/gyári beállítások visszaállítása/ vagy megpróbálhatod megkeresni a folyamatok között és törölni az adatokat.
-
sportolo96
csendes tag
NA cső srácok. Lassan 1 jónapja vagyok tulajdonosa ennek az álom telónak, csak egy lett egy kis problémám, egyik naprol a másikra ha rámegyegyek a alkalmazások menűre és beszeretnék lépni a kezdőképernyőröl akk a menű helyett ez fogad : process.com.lge.luncher2 betöltés hiba, Próbáld újra.
Nem tudom mi a teendő minden újjonan telepitett alkalmazást letöröltem. Előre is köszi a válaszokat, ja és a teló a gyári állapotában és nem lett buherálva. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Bobby G.
üzenetére
bocs,közben megnéztem az a névjegyzék(android core alkalmazás) .a futó progiknál nézd meg,ott is a gyorsítótárazottnál.ha ott van lődd ki.nézd meg leszinkronozta a neveket,nézd át a névjegyzéket,és ha kell töröld az appnál az adatokat,majd húzd le gmailból(ha ott vannak,v lehet a simed kavar be) újra a neveket.
-
Bobby G.
senior tag
Frissítettem!
Nem tudom, hogy milyen volt régen, most rendben vannak a dolgok egy kivétellel, folyamatosan valami android.process.acore hibára panaszkodik. -
Quqesz
nagyúr
Ez volt már?!:MIUI 4XHD alpha
-
TTTotya
senior tag
[EZT] a telepítést nézte már valaki, hogy jó-e? Jónak tűnik, bár más mint az ezen a fórumon írtak+ fenn van mindig a legfrissebb firmware is.
-
TTTotya
senior tag
1. Volt régebben egy app2sd nevű program. Mielőtt DHD-m volt(annál alapból lehetett SD-re), előtte HD2-t használtam és azon először alapból nem lehetett SD-re telepíteni, de ezzel a progival meg lehetett oldani. De lehet, hogy root kell hozzá.

2. Köszi, ott már kiadja rendesen.
-
-
Naras
őstag
válasz
TTTotya
üzenetére
1. Nem elég a 16 giga
az érdekessége egyébként az a dolognak, hogy Gameloft játékok adatkönyvtára az SDn volt, amit a 2X - ből tettem át, és gyönyörűen megtalálta őket, de az újakat keményen csak belső membe telepíti, sőt, maga az app is úgy néz ki Play - en, hogy 1-2 giga, míg régebben csak 10-20 mega volt, majd külön töltött le hozzá háttéradatokat... lehet, hogy felismeri, hogy 4+ - os Droid, és azért, nem tudom, de ez nagyon úgy tűnik, hogy trend lesz, és vedd meg a minél nagyobb belső tárhellyel rendelkező telókat... 
2. Menü: Energiatakarékosság: Akkumulátor használat -
TTTotya
senior tag
Azt hiszem elég jól összeismerkedtem az újdonsült telómmal. 2dolog azonban nem tiszta: ennél a telónál nem lehet az alkalmazásokat az sd kártyára telepíteni?/nem mintha nem lenne elég a belső mem/ 2. Miért van az, hogy nem tudom lekérni, hogy mi mennyit fogyasztott az akksiból?Nézném a beállításokban a telefonról/státusz/akkumlátornál de nem ad ki semmit. Első alkalommal kiadta,de azóta nem pedig újraindítás is volt. Próbáltam android system infoval is nézni, az meg azt írja ki,hogy ennél a telónál ez az info nem elérhető

-
DJ. Ru$y
nagyúr
-
james88
tag
Sziasztok!
Rendeltem Vodás netet a telóra, jött is az sms, hogy aktiválták, viszont hiába kapcsolom be az adat kommunikációt mégsincs kapcsolat. Ezen kívül mit kell még beállítanom? vagy mit csinálok rosszul?
-
Bobby G.
senior tag
Na,... Itt van nálam a "drágaszág"!
Szép, még így fehéren is. Szerintem most kicsit elvonulok a világ elől, hogy kettesben lehessek vele, aztán keresek meg visítok ha valami gond van. Válaszolva a kérdésre, azért nem magamnak ajánlom, mert az enyém már úton volt akkor. Elég bunkóság lett volna azt mondani, hogy mégsem, aztán ha gáz az illető, akkor meg, hogy mégis.
Ha valaki arra jár, esetleg ott lakik, csekkolja le..
-
Naras
őstag
válasz
TTTotya
üzenetére
KB. 1 perc 1%, hagyd fenn két órát, aztán lesd meg, hogy fel van-e töltődve... ha csak a legelsőnél ilyen fontos ez, akkor ez gondolom simán belefér... egyébként a töltsd első alkalommal kikapcsolt állapotban, meg 16 órát, meg a többi kb. 10 éve lejárt baromság, utoljára talán a Nikkel-Metál hibrid aksiknál volt lényeges, de vannak boltok, ahol a mai napig mondják...

-
Pubszon
veterán
Na, megrendeltem a telefont, holnap itt is lesz ha minden jól megy.
A Rootolásra az első hsz-ben lévő a jó megoldás?
A rekláb blokkoláshoz kellene, hogy ezzel meg tudjam oldani.
-
tothl
addikt
NADE...
Nem mindegy mikor töltődött fel ? Vagy ott állsz mellette árgus szemekkel ? 
-
TTTotya
senior tag
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
Nem tom! Így találtam ki!

-
TTTotya
senior tag
Ok, ez eddig rendben van, de kikapcsolt állapotban, honnan tudom, hogy feltöltött?

-
TTTotya
senior tag
Megérkezett az enyém is
végreFekete, ázsiai, V10F-el, úgyhogy most töltődik, délután nyúzás holnap meg KDZ!

A telefon nagyon-nagynak látszik, de kézben teljesen kényelmesen fogható. Ami fura volt elsőre, az a súlya. Én HTC Desire HD-ról jöttem. Az kisebb, de sokkal nehezebb. A másik amit viszont már hiányolok az az állapotjelző LED.
Honnan tudjam, hogy feltöltött?

-
Ferenczi Áko
addikt
Egy személyes találkozást megér annak aki a közelében lakik..
-
Takhanto
őstag
válasz
dave_gahan
üzenetére
Az tök mindegy, az a szopás hogy utalás után nem jön a csomag, utánvéttel újságpapírral kitömött dobozt kapunk érte.
-
stickrs
senior tag
"-The EternityProject Kernel 3.4 for LG Optimus 4X HD is "ready" and waiting for the bootloader unlock by LG.
-nice, what kind of features? Overclocking or any improvements?
- A whole new world. 75% battery save, 50% more performance, 80% less heat. All that without overclocking. Btw, OC is available."
Na erre kiváncsi leszek
kár h nem eleve nyitott bootloaderrel adta ki a lg.. 
-
Bobby G.
senior tag
Aki most akar venni, nézze meg ezt. De előre ne utaljatok!
-
gps76
őstag
Üdv.
Melyik nem főzött romot érdemes kipróbálni,ami minden téren jónak mondható? -
dozsabalint
senior tag
-
cettlee
őstag
en s plusrol valtottam . eg es fold a kulonbseg. tegnap nyomkodtam egy boltba s2-t note2t es s3at is. s2 nel erezhetoen jobb az lg, note batar nagy allat, s3 tenyleg jo de nekem az lg masszivabbnak tunik. kijelzo szubjektiv de en vegsosoron pont amiatt valasztottam az lg-t az s3al szemben. amugy csak a kijelzot es a kezelofeluletet hasonlifottam , mas funkciot nem
akkuido remelem meg noni fog mert csak 5 napos a telo. bar az splus akksija is hasonlo volt.
quad gear box nekem nemigazan jott ne mert beragadt es nemtudtam ujrainditani a telot.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko
üzenetére
azt az első hszt már ki kellene bővíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vélemények róla?