- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bolond^^
tag
Ti honnan szereztétek be a voodoo sound-ot?
-
SamS13
csendes tag
Hogy fordulhat az élő hogy míg tegnap a voodoo sound fel rakása után 5db volt a hardware maximum addig most csak 3?
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
dennistar #27879 üzenetére
Elképzelhető, hogy a 90 M-s forgalmazási korlátba nem számít bele az smtp, pop3, imap, http stb. forgalom (ezt valahol a szerződés, ászf, díjszabás, hirdetmény akárhány csillió oldalas dokumentációja tartalmazza). Bizonyos portokon nem mérnek. Mérnek viszont mondjuk torrenten, vagy a különböző mediaserver portokon, emiatt pl. a youtubezassal le lehet meríteni a keretet, ha a lekérés nem a 80-as portra megy.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #27884 üzenetére
Nem valószínű, és ez nem előny, hanem egyszerűen teljesen más.
A windows mikrokerneles, a linux nem.
Más szempontból viszont az Android (Linux) is így működik, fogod a rendszert, átalakítod, újrafordítod kedved szerint, összeszeded a kernel drivereket, stb.
Szóval jobban belegondolva nem is értem az eredeti felvetést sem -
Bolond^^
tag
válasz
Bolond^^ #27892 üzenetére
Leszedtem ugyanezt a kernelt és felraktam Recoveryből és tökéletes.
Full wipe-ot adtam a telefonnak, visszaraktam az appokat titaniummal, ramhack&zram a kernel felrakással, bootanimáció csere, apróbb beállítások. Összesen beletelt 1 órába. Amit kaptam: eddigi legjobb rom, ami volt ezen. Köszi Recska. -
tami92
aktív tag
válasz
Bolond^^ #27887 üzenetére
semmi gond. közben én is leszedtem de nekem tökéletesen megfelel az előző veziós hybrid szóval csak beraktam az apk-t systembe és minden penge. tényleg nagyon smooth az egész. régen nagyon utáltam a touchwizt az s5230-am miatt de mostmár kezdem megkedvelni az egészet
-
SamS20
senior tag
erről a hibryd romról mondana valaki valamit vagy linket tudnátok adni ?
milyen ver. számú a rendszer ? / wifi hot spot van ?
usb-t lehet csatlakoztatni normálisan másolás céljából vagy nem ?valamint az aksi idő mennyi ?
-
banuszzs79
tag
Valaki mondja már meg miért ilyen szar a gpsem elinditom az Igo-t vagy akár mi mást és nem találja vagy azonnal elvesziti a kapcsolatot a holdakkal aztán ujra inditom akkor néha jó néha nem tök össze vissza mükszik aztán egyszer csak elkapja akkor órákig jó...
-
dennistar
csendes tag
Lehet hogy nem a 2x-emmel van a "baj", de úgy gondoltam megosztom veletek.
Fél éve amikor vettem a telót online shop-ból rendeltem, és előfizettem az okostarifa 90 díjcsomagra. Nos ebben 90mega adatforgalom van, 1 megás fel és letöltéssel (papíron).
Nincs túlforgalmazási díj, csupán küld egy üzenetet, hogy lekorlátozza a sebességet, ha elértem a 90megát. Ha opera minivel böngészek, illetve google maps-nél nem számol adatforgalmat. Nade jöjjöna lényeg. Sima gyári böngészővel, volt hogy 9 giga volt az adatforgalmam és volt hogy 6-7 megás le és 2 meg fel töltési sebességű volt a netem de egyszerűen semmit se küldenek.
Egyszer nem kaptam még sms-t hogy lejárt a keretem) Csak én vagyok ilyen szerencsés vagy ennyire hanyag a szolgáltató ?
-
törölt tag
Na, ma megint sikeresen felbosszantott az ics (nova). Olyan volt az adatforgalmam, mint a magyar népmesében: hol volt, hol nem volt. Ugyanezt eljátszotta a mobilhálózattal is. A getrillel megnéztem, hogy vajon jó ez, de az zölden virított.
Meguntam, hogy még mindig alfateszter vagyok. Visszatettem valamelyik cm7.2-t. Aztán legközelebb csak akkor lesz rajta ics, ha lesz gyári. Ha nem, akkor a telefon meg a kukába. -
defy456
aktív tag
Amióta wolruf felrakta nekem a v20s-t azóta egyszer sem ment el a térerőm. Pedig pont azért lett visszatéve, hogy vihessem vissza gariba. A gyári v20q-val, és az összes többi főzött rommal is azt csinálta. Mostmár szerintem meg is várom a gyári ics-t. Hogy, hogy meg tudja szivatni az embert az a k***a bb!
-
zsiroskenyér
csendes tag
Sziasztok Telenor-os 2X-em van tudtok olyan romot amivel tudom használni a T-s kártyám mert CyanogenMod alatt tudom használni, de más romoknál még nem nagyon valaki valami ötlet?
-
noname626
csendes tag
Az örök vita O2X vs SGS2.
Nekem volt LG-m, sajnos most már valaki mást boldogít.
Összehasonlításképpen, a hatalmas különbség a gyári ROM-ban van. CM-el a 2X is egy kezesbárány volt. Nagyon szerettem.
De, megjegyzem az S2 sem tökéletes, ezen az oldalon is vannak hibák. Igaz, jelenleg "még" csak a gyári romok (4.0.4) gördülékenységét élvezem.
A játékok, appok szinte ugyanúgy mennek.
Sosem szabad elfelejteni,hogy a 2 készülék között még mindig vagy 20e Ft differencia.
Ez csupán az én meglátásom a dologról.
Remélem mielőbb jön az ICS,
Üdv. -
peter_27
aktív tag
válasz
dergander #27861 üzenetére
Tessék: V20Q, és V20R
-
SamS13
csendes tag
Bocs de kissé fáradt vagyok. Most akkor melyik romot használod?
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Bolond^^ #27860 üzenetére
Nem érezted az iróniát...
Hogy tudja verni az Xperia ha akad rajta alkalmazás és játék is?
Az én 2X-emen még eddig semmi sem röccent meg. [le is kopogom]
Frankón belőtte a Battery Calbirator az akku időt is, cm7.2 eddig szépen teszi a dolgát szóval teljesen elégedett vagyok a telefonnal nekem nem kell más, több. Azt bánom, hogy a kijelzőre csak most veszem a fóliát miután már sajnos szépen össze lett karcolva... -
dergander
addikt
Légyszives valaki nemtölti fel a V20Q verzió-s smartflash ROMot valami értelmes oldalra,mert ez a freakshare annyira nyominger h nemtudom letölteni...köszönöm
-
ntomka
nagyúr
válasz
Rickenstein #27855 üzenetére
Szerintem semmivel. 4" pont az a méret, amit egy kézzel is szépen lehet kezelni.
-
válasz
Bolond^^ #27852 üzenetére
A hibrid rommal, amit jelenleg hasznalok, smoothabb a telefonom, mint haver S2je 4.0val.
jelenleg 1 mag, 1ghzen, es nem akasztod meg.
megy a facebook, viber, bongeszo, minden szar, es akadasnak nyoma sincs.
megprobaltam 2x1400on, de a rendszeren nem vettem eszre gyorsulast, leven nincs hova
jah, ezzel a rommal, alapon antutu 6050, 2x1400on pedig 7600 -
ntomka
nagyúr
válasz
Rickenstein #27851 üzenetére
"fizikai gomb, ami nagyon kényelmessé teszi a képernyő bekapcsolást"
Az egyiknél alap, a másik kettőre beállítható. Még kérdés?
-
Bolond^^
tag
válasz
wolruf #27845 üzenetére
Ex telefonom, most apukámnál szolgál. Gyári ICS-vel kicsit szenved néha, amúgy 2.3-al oda-vissza veri az én 2x-emet. Játékon és alkalmazásokon kívül, szinte nem tudod megakasztani. Fullra teli volt a 7 főképernyőm, zenét hallgattam, ment a mobilnet és egy akadás nem volt. Mindent gyorsan elindít, és amit bír az 1magos 1ghz azt viszi is ahogy kell. Én megbántam a váltást arról a telefonról.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Rickenstein #27848 üzenetére
Ezen is van fizikai gomb, szám szerint 7.
-
Rickenstein
senior tag
Egyébként Optimus 2X-em van és épp azon agyalok, hogy lehetne lecserélni a legkisebb anyagi veszteséggel SGS2-re.
-
Rickenstein
senior tag
válasz
_seth_ #27842 üzenetére
Áhh. Nevegyél ilyet. Kevés a memória és lassú az SD. Samsung Galaxy S2-n már ezer éve kinn van az ICS, már a JB frissítést nyomkodják Samsungék. Sokkal, de sokkal gyorsabb és nagyon pöpecül megvan csinálva rá a szoftver. Lehet, hogy erre is lesz talán ICS frissítés, de ez széplassan városi legenda és kitudja, hogy milyen lesz. A Samu-n nagyon állat. Jaigen, ami engem még nagyon ignerel: Samun van fizikai gomb, ami nagyon kényelmessé teszi a képernyő bekapcsolást, ezen nincs.
-
god992
aktív tag
válasz
thenameless #27846 üzenetére
azzal a kernellel en is szivtam elrendesen... hasznaljatok inkabb temasek fele-t, nekem ez nagyon bejott!
-
wolruf
őstag
Elvileg ma kapok kölcsön egy Xperia Neo-t (gyári ICS-sel), kíváncsi leszek, O2X-hez szokott agyamnak mit fog mutatni a cucc.
-
akela91
addikt
válasz
_seth_ #27842 üzenetére
1 napot minimum. Én napi 30 percet 1 órát telefonálok. Wifizni is szoktam bőven, fél órát minimum böngészek jó sok Tabbal egyhuzamban. zenét is hallgatok közben. Kb így 1,5 2 napig bírja. Cm 7.0, SwiftExtreme kernel, OC 1200Mhz. GPS-t nem használok.
Node mindjárt itt az ICS, úgyhogy ezekkel a kernelekkel romokkal nem fogsz találkozni soha többet. -
_seth_
veterán
Mennyit megy el ez a készülék 1 feltöltéssel ha napi kb 30 percet beszélek, kb 10 perc wifi (emailek szinronizálása, programok, időjárás frissítése), és küldök 1-2 smst? És milyen szoftverrel? Valamint bekapcsolt gps-el de kikapcsolt képernyővel hány órát megy?
Defy-m van de régen is tetszett ez a készülék és lehet cserélek erre
-
wolruf
őstag
válasz
RECSKA #27840 üzenetére
Pont szombaton mentem le Balatonra a gyári Google navigációval, telefon töltőn, kocsiban ment a klíma kellemesen, fele úton ránéztem, valami ilyesmi üzenet volt a képernyőn: A telefon túlmelegedett, vegye ki az akkumulátort vagy költözzön hidegebb helyre
Valaki más is írt már ilyet, de eddig azt hittem csak poén. Hát nem
Tény, hogy van benne félrefordítás (gondolom a move-ot fordították költözzönre), de azért elég sokáig vihogtunk ezen menet közben
Ja, v20s stock rom
-
peter_27
aktív tag
válasz
RECSKA #27838 üzenetére
Minden Li-ion akkuban van védelem, hosszú lenne itt elmondani miért de ha érdekel a téma: [link]
A prociban is biztos van, de amíg nem a szellőzőrácsra rakható tartóban volt a telefon az autóban nyáron, navizás közben többször előfordult hogy látom, hiába van töltőn a telefon, nem tölt, ez akku védelem. Egyszer meglepett egy mulatságos üzenettel a gyári rendszer. Ekkor már valószínű hogy a rendszer (proci) is túlmelegedett, mert közölte velem a telefon, hogy a "készülék biztonsága érdekében kapcsoljam ki vagy költözzek hűvösebb helyre" -
válasz
peter_27 #27835 üzenetére
Miota megvan a telefonom, ez be van allitva.
egyszeruen nem tudom, mi volt, egesz ejjel tolton volt, es azota is tokeletes.Tulmelegedett.
V20qval pl olyat csinalt, hogy nem toltott. Gondolom visszavette a tulmelegedes miatt a toltoaramot, es azt vettem eszre, hogy merul.
mondjuk ekkor 3g + wifi ap -
peter_27
aktív tag
válasz
RECSKA #27834 üzenetére
Ezt a jelenséget, az összes custom kernel tudja produkálni, amiket eddig próbáltam mindben jelentkezett egy idő után. Már nem emlékszem ki írta itt a fórumon de a megoldás az, hogy töltés közben nem engedem a cpu-t 216MHz-re lemenni. Az antutu cpu master-ben be lehet állítani profilokat, és ott beállítottam, hogy töltés közben ne menjen 300MHz alá a proci, azóta egyszer sem fagyott ki töltés közben, pedig minden éjszaka a töltőn lóg.
-
válasz
RECSKA #27833 üzenetére
gyáááá!
Megvan a hibrid rom első faszsága. Ami azért fura, mert eddig nem produkálta.
kb 1 hete használom. Eddig semmi baj nem volt, pedig töltöttem mikor lemerült.
Ma csutkára merítettem, és felraktam a töltőre.Ebben a romban van valami quick charge mod, tehát gyorsan feltölt, max 2 óra alatt csumára.
A baj az, hogy a telefon túlmelegszik, és kikapcsol. Csak akksi ki-be.A fura az, hogy eddig nem melegedett túl. Most meg olyan, mintha valami kiakasztaná a cpu-t. Tojást lehet rajta sütni...
-
Ha mar ugyis romot probalsz, adj egy eselyt a hybrid romnak.
Nagyon uj, nincs egy hetes
eddig messze ez a legjobb rom, ami volt a 2xemen, pedig ha 40 fele nem volt, akkor 1 sem
brutalisan gyors, es nagyon jol banik a rammal. Eddig a par nap alatt semmi lassulas, es 1 hiba sem volt. Nagyon jol optimalizalt. Probald ki -
ntomka
nagyúr
Ez izony nem így megy.
A windws is csak azért tudja ezt, mert desktopon kvázi monopol helyzetben van és még mosógép drivert is írnak rá emiatt. A mobil hardverpiac ráadásul meglehetősen szegregált, gyorsabban is fejlődik már, a gyártók szeretnek hardveresen is egyedi megoldásokkal előállni.
A 3.4-es Linux kerneltől ez javulni fog, mert bekerült a mainline támogatásba az Android, tehát ha valaki akarja, hogy fusson a hardverén az Android, akkor a közösbe kell fejlesztenie, ergo ha máshol is megjelenik a hardver, instant menni fog, egyszer kell kidolgoznia. Az olyanok, mint az nvidia azért nem szeretik ezt, mert ugyan egyszer kell kifejleszteniük, de utána az mindig ott lesz, az új kernel verziókkal is mindig használható lesz. Nem fog könnyen rávenni az új vásárlására.
-
Naras
őstag
Google nem tudná megfogni azt a szutyok Androidot és platformfüggetlenné tenni?
Úgy értem, mint pl. Windows esetében... felinstallálod, aztán menet közben fölteszi az adott hardverhez a dolgokat, és kész. Amit meg nem tud, azt lekapja internetről. A telót úgyis rá kell dugni a gépre, ha frissíteni akarod, nete meg már mindenkinek van.
Aztán lenne egy akár DVD - nyi Android installer, és megjelenés után lehetne tolni felfele, nem éveket várni a portolásra...ben800 Sztem az már rég lejárt lemez, hogy lesz-e, vagy sem... az a kérdés, hogy mikor
Más Érdemes legújabb CM7/Vadonka kombókat felpakolni? Már több, mint fél éves, ami fenn van, de gondoltam megvárom ICS - t... de lehet, hogy mégis érdemes updatelni addig is... vélemény?
-
ben800
aktív tag
válasz
gabe96 #27827 üzenetére
Esetleg mostanában ennyi történt hogy megerősítették hogy lesz Szingapúrban.
Vagyis ott szerintem 100%-osan lesz ics.Ha már megigérték.....
Ha pedig ott lesz az xda-sok elkezdhetnek mókolni nekünk valami szép romot
Állítólag Oroszországban is megerősítették hogy kiadják még mostanában. -
ntomka
nagyúr
Csinálni kéne egy olyat, hogy lezárjuk a topicot. Csak az nyithatja fel, aki érdemi infót tud a hivatalos ICS-ről. Minden egyéb esetben statáriális kitiltás jár.
Mindig nagy reményekkel jövök be mikor látom, hogy van új hozzászólás, aztán semmi.
-
gabe96
aktív tag
ICS fronton miújság?
-
ben800
aktív tag
Valaki tud olyan progit javasolni amikor engedélyezem az adat forgalmat,akkor kapcsoljon át a teló 3g-re majd vissza 2-re ??
Vagy nem oszt nem szoroz maradjon a 3g végig ??? -
peter_27
aktív tag
válasz
#84221696 #27821 üzenetére
Ez velem is megtörtén már. Azt vettem észre hogy ilyenkor elmászik a dátum, ami fontos a gps pozicionáláshoz. Ki kell venni az autó idő beállítást. Nekem a hálózattal nem volt gond ilyenkor de előfordult már hogy rajtakaptam a kis genyót, mikor újracsatlakozott a hálózathoz. Mindezt miui+20120521BB-vel csinálta (ez a BB van a v20S-hez) A végleges megoldás az lett, hogy smartflash-el újra felraktam a V20Q-t, így visszakerült a 0725BB-is, majd vissza a miui-t. Azóta az autó idő beállítás is bekapcsolva van de nem jelentkezett újra a probléma.
-
törölt tag
Ma azt hittem, összetöröm, vagy legalább is, kihajítom a telefont az autóból. Történt, hogy egy számomra ismeretlen helyre kellett mennem. De van igo-m, így semmi probléma, szépen oda vezet, ahová mennem kell. De, az a drágaságos tu ex két percenként dobta el 5 percekre a gps jelet. Azt hittem kihullik a maradék hajam is...
Mielőtt végleg kopasz lettem volna, eszembe jutott, hogy az a bizonyos Gps Status app fent van a telón. Gyorsan kalibráltam egyet és voilá, minden működött...vagy esetleg ott volt az Uri Geller és mondta neki, hogy "mukogy"Sokkal súlyosabb volt viszont, hogy a gps hálózat mellett a mobil hálózatot is rendesen dobálta. Ekkor már a maradék jó kedvem is elszállt.
Jóhetne már az a nyavajás ics, vagy mifene... -
dongasre
tag
Gueste 3.6 romba a TW launcherbe hogy tudom kicserélni a témát? vagy legalább az ikonokat?
-
dergander
addikt
válasz
Pistiboy88 #27818 üzenetére
értem de smartflash verziót tudnál valahova feltölteni,mert az egyszerübb feltenni köszi
-
dergander
addikt
Valaki tud adni egy Linket a v20Q-hoz mármint a smartflash verzióhoz,de ne Freakshare legyen mert egyszerüen napok óta nemtudom megnyitni valamiért.
-
KD6-3.7
őstag
Az miért van, ha új romot teszek fel nem látja a PC-s Google Play a telefont? Azt írja nincsenek eszközeim! Régebbi market van a telón alapból aztán frissül, de nem eléggé! pl instagramot nem találja a keresőben... Valamikor meg simán elsőre látja 1-2 klikk és telepítgetem a cuccaim a telóra.
-
Rickenstein
senior tag
válasz
kurion #27811 üzenetére
Próbáld meg a CyanogenMod.com-on. Van benne Google Playstore, a többit letöltöd.
-
SamS20
senior tag
utána olvastam, olyan kernelt kell feltenni ami nem gyári, etana, spica ilyesmi.
még is melyiket ajánlanátok stock (v20q) alá hogy a voodoo-t be tudjam kapcsolni ?
-
válasz
Algotis #27803 üzenetére
Gyari romhoz nincs ramhack...
Cm9 jo cucc, de ha kijon a hivatalos ics, azt rakd. Stabilabb lesz, az biztos.
Nekem mar 70 oraja nem lett meg csak ujra sem inditva, eddig 1 , varjatok, leirom megegyszer : tehat 1 hibat nem produkalt eddig, es van 120mega szabad ramom appkiller nelkul..
Szerk : hybrid rom
-
god992
aktív tag
válasz
Algotis #27803 üzenetére
hello!
romcserelgetessel nyugodtan probalkozhatsz most is,nem kell megvarni a gari veget,ugyanis smart flashel barmikor olyan allapotba allitod vissza a telefont hogy azt senki meg nem mondja hogy ezen valaha custom romot hasznaltal!
sok sikert,es javitsatok ki ha tevedek, es amit en most tudok neked ajanlani a cm7.2 temasek kernerrel,nagyon stabil es gyors! -
Algotis
addikt
Hmm. LG és a komoly hibák
Írtam nekik szombaton, hogy ez így nem okés hogy lefagy a teló napi 2x, meg elmegy a hangja, mire ezt írják vissza:Kedves András! Kérjük, hívd fel LG Szervizünket a 06-40-54-54-54-es számon, kollégáink pedig a Hozzád legközelebb eső szervizponthoz irányítanak. A probléma komolyabbnak tűnik, mint egy szoftver okozta, ezért szerencsésebb volna, ha munkatársaink láthatnák a készüléket.
Ha szervizbe ment volna, egy factory resettel visszarakták volna v20l-re oszt cső, mondván, ők megcsinálták
Már 2-ször volt a "szak"szervízben, mind2-szer a factory reset volt a megoldás
visszaraktam v20q-ra és tökéletesen műxik...
Decemberben jár le a garija, szóval, addig nem piszkálom, de amint lejár, megy rá az CM9, valami rom amit ajánlotok, kernel is amit szintén Ti ajánlotok, és baseband is mert ez a hivatalos elég hulladék
Na meg root is, mert ez a car home, smartshare már a halálba visz hogy újraindítás után is csak 100MB ram szabad, és ezek a sz@rok 15-20 megát is elvisznek :/
+1 kérdés: Ahhoz a 48MB ramhackhez mi kell rooton kívül? Mivel kell azt majd feltenni?
Üdvözletem
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest