- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
válasz
atti1848 #44866 üzenetére
Erre esetleg valami válasz, segítség?
-
deminos
aktív tag
válasz
atti1848 #44492 üzenetére
2 megoldás létezik a Viber hívás gondra:
1. Visszaraksz egy 2. valahányast (mondjuk ezt) vagy,
2. Másik Rom és Kowalski legújabb 3.1-es kernele. Ehhez viszont csak a Tonyp féle TheROM 27-es verziója vagy a szintén Tonyp féle 12.26-i CM11 jó, a kernelben lévő új wifi driver miatt. Egyébként az utóbbit nyüstölöm már több, mint 150 órája és iszonyatosan jó és gyors annak ellenére, hogy nincs ramhack, még a multitasking is sokkal jobb.
GardaY:: Tudom ajánlani neked is az általam használt és fentebb linkelt CM11-et (4.4.2 kitkat) és hozzá kowalski kernelét. Nekem ritkán a kamera első indításakor bezöldül, de becsukva és újraindítva megy szépen.
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
atti1848 #44080 üzenetére
Szia!
Én egy ideje már DjangoManouche X 1.6.5 -öt használok és nekem teljes mértékben bevált. Előnye amit előttem is mondtak, hogy nagyon jó folyamatos akadás mentes a rendszer hátránya az akku idő. Én nekem például folyamatosan be van nyomva a mobil net amit folyamatosan használok is emiatt hamar lemerül de nekem eddig mindig kibírta a nap végéig és este felrakom tölteni... Ha a minden napos töltéssel meg tudsz barátkozni akkor egy próbát megér.
-
sptkyle
senior tag
válasz
atti1848 #44080 üzenetére
Én hétvége óta a DjangoManouche X 1.6.5 -et használom, tesztelgetem. Előnye talán, hogy elég nehéz megreccenteni, mindenhol sokkal folyamatosabb mint a gyári rom (nemrég vettem a készüléket gyári 4.0-ás droiddal, ahhoz tudok egyelőre viszonyítani)
Viszont az akku idő elég random. Volt hogy munkából hazafele menet 40%-nál járt még az akku, aztán egyszercsak gondolom beakadt valami, és 0.5-1 mulva már ki is kapcsolt.
Ezen talán segíthet a fentebb említett hibernáció, nem próbáltam még.
Appok jol mennek, eddig egyszer volt bajom a kamerával, de megjavult 5 perc után. Valamint zenelejátszás közben kaptam hívást tegnap, és elég sok ideig tartott, mire magához tért annyira a teló, hogy fel tudjam venni. (pedig nem jellemző ez a belassulás erre a romra nálam)Következő amit (sztem hétvégén) felteszek, az CyanogenMod lesz. Dicsérik is, meg hát azért bizonyított már elég sok telón.
TonyP féle CM 10.1 vagy 10.2 ahogy olvasgattam itt-ott, bátran ajánlható. (én is ezt a javaslatot kaptam ebben a topicban nemrég) -
harry3
őstag
-
SigmaW
tag
válasz
atti1848 #42782 üzenetére
Sziasztok, következő problémám lenne, a telefon független (Optimus 2X) a telefon talál hálozatot, lehet vele telefonálni, SMS-t küldeni, a mobilnet nem akar rajta müködni (vodafone) az APN beállítások elvileg jók, mi ilyenkor a teendő? Esetleg egy vodafone-os 2X gazda le tudná írni az APN beállításait? vagy bármilyen segítséget szívesen fogadok!
-
Balázs1986
őstag
válasz
atti1848 #42773 üzenetére
Biztos, hogy nem jó Win8-hoz? Ha csak annyi a baja, hogy nincs aláírva a driver, akkor a megfelelő módban újraindítva a rendszert már tudsz telepíteni.
Megfelelő mód:
"Keressük meg az Advanced Startup alkalmazást a “Windows UI” felületen, a név gépelésével!
Indítsuk el, majd válasszuk ki a Reboot computer with advanced startup options enabled-et! Ezután a gépet újraindítva válasszuk ki a Disable Driver Signature Enforcement lehetőséget!"
Ha ez nem segít, a teljes cikkben talán ott lesz a megoldás.
Ha ez sem, akkor a virtuális gépről Win7 indítás (sőt, akkor már XP, az kevesebb erőforrással beéri) talán jó alternatíva.De nekem kicsit eleve kusza a dolog, amit írtál
Egyrészt: ha nvFlash-sel visszateszel egy v10b-t, akkor arra felesleges GB-t tenni. SmartFlash-sel uganúgy mehet rá az ICS, majd a választott ROM (már ha új bootloader-es kell...ha régi, akkor ICS-re se kell frissíteni).Másrészt: most új, vagy régi bootloader-en vagy? Csak mert semmiképp se szükséges visszamenni v10b-re.
Ha addig eljutsz, hogy megy az nvFlash, akkor összesen ennyit kell tenned:
- átváltasz más partíciókiosztásra
- visszaváltasz arra a partíciókiosztásra, ami neked kell
- telepítesz CWM-et
- telepítesz TonyP-ot.
Garantáltan nullázva lesz a telefon, mert a partíciókiosztás változtatásakor minden adatod megsemmisül, logikailag legalábbis. Aztán, amikor ráírod az új ROM-ot, jó része már fizikailag is. Ha még így sem bízol a dolgokban, akkor ROM telepítés előtt CWM-ben:
- Mounts and storage
- Format system
- Format data + format cache (ezt kiváltja a full wipe a főmenüben)
- Format sd card (az external-t ne, mert azon van a ROM)
- esetleg Advanced / dalvik wipe
- Install zip..., choose zip..., telepítés.Ez garantáltan meghozza minimum ugyanazt a hatást, mint először visszaállni Froyo-ra, meg GB-re, meg ICS-re, és még majd azután AIO-val meg CWM-mel szórakozni. Ellenben sokkal időtakarékosabb
Kloss: Hajrá, reméljük bejön
Ha nem, akkor nincs tippem, csak a Play (vagy akkor már akár komplett GAPPS) újratelepítés, végül a full wipe.
-
Balázs1986
őstag
válasz
atti1848 #41842 üzenetére
Nézd meg az akku használatban, mi okozta a fogyasztást. Ha szerencséd van, látszani fog. A legfrissebb Kowalski Experience kernelt felteheted próbaképp.
-
tabletgenius
tag
válasz
atti1848 #41777 üzenetére
full wipe es format system + format data (mivel lementettem mindent mi lenyegese volt, a kulso/belso tarhelyet is formaztam)
gappsot hagytam ami a ROMban van, nem engedve, hogy a googleNOW marhasag feltegye magat.
Egyedul az ICSkameras zippet.
Nalam a V20as van. uj BL, #120as kow.kernel. 105 installalt app. , szabad memoria a 20-130ig, mikor hogy adminisztralja magat a rendszer. Belassulas tapasztalhato neha, de fagyas egyszer sem volt. Eddig 141 oras folyamatos uzemido.Persze, nem ugy pattog mint anno a legspartaibb GB, de felhasznaloi-elmenykent joval tobbet is nyujt attol, (beleertve a szivatasokat is. ez a kamera 100%san megy, BT talan neha megviccel. de zomeben mukodik. wifi 2g, 3g GPS oks, hivaskezeles tokeletes. callrecorder-rel akar rozitheto is mint a miuinal. backupolas megy jol. mi kell tobb?). nem tudom a fenyessegkezeles milyen, mert nalam 99%ban auton van.
Ezt az egesz soft Hw temat, mint leragott csontot, mindennap koruljarva, ugy erzem magam , mint mikor anno pakoltuk az alig docogo kezdetleges pentiumokra az xpt. (250-512 mega, pocsek videokartya stb). Felment, docogott, ha nem kellett nagyon multitasktingolni, meg mukodott is..., de..
Szoval tudataban vagyok, hogy egy kozel 2 eves eszkozon a legutolso hivatalos szoftoknal is biz. szempontbol kihegyezettebb OS nem mehet annyira jol, mint a jelenlegi csucsgepeken. Valamit valamiert..es nekem eddig ez a tonyp jott be a legjobban. S mivel nem probaltam csak parat az osszes lehetseges 2xre valo fozott 10.1s kozul. nem zarom, ki, hogy ez messze nem a leheto legjobb, de nekem bejott.. ezert merem ajanlani. Csak ne toldott, foldott modon pakolasszatok ra a mar rajta levo 10.1 eskere, vagy ilyen-olyan betakra. Anno en is igy frissitgettem es belatom, hogy nagysagrenddel jobban mukodik minden, ha tiszta telepitessel kezdunk.
Udv -
tabletgenius
tag
válasz
atti1848 #41484 üzenetére
amiota piacon a cm10.1 azota gond ez a fenyessegallitas. Meglep, hogy neked meg uj informacio volt az automatikus allitasra valo kenyszermegoldas. Orulok, hogy segithettem.
Mas: olvassatok el ezt: HAMROSAN! Ha ez a ROM tenyleg hozza mit iger, tuti az osszes tobbi is atveszi mit erdemes belole es talan egy uj, lehet hogy az utolso JBs fejezet kovetkezik a 2xunk szamara. Ennek reszben orulok, reszben mar temetem a kutyum. Csak remelem, hogy bar az utolso fel evben normalisan fogom tudni hasznalni. (ebbol mar ket het el is telt)) -
tabletgenius
tag
válasz
atti1848 #41454 üzenetére
amiota feltettem auto modban hasznalom, bar lehet mar normalisan is allithato lenne... es hidd el, teljese mertekben megfelelt igy. Talan parszor huztam le minimumra, mikor este, sotetben logtam a neten, de amugy automatikus fenyeroallitasi-modban jol teszi a dolgat.
-
Balázs1986
őstag
válasz
atti1848 #41454 üzenetére
Nem tudom melyiket tetted fel, de biztosan megvolt, egyelore mindnel megvan elvileg (kiveve ha automata fenyerovel hasznalod). Vard meg amig kozzeteszik azt aminek az elozetes bugfix listajat bemasoltam es majd azt tedd fel
XDA-n lesz elerheto, TonyP user altal. De majd ugyis linkelem mert ha a lista valos akkor ez nagy pozitiv valtozas lesz
-
Balázs1986
őstag
válasz
atti1848 #41450 üzenetére
Régebben Tabletgenius írta, hogy TonyP dolgozik egy elég jó verzión. Most rálestem megint, hogy hogyan is áll. Nos, lehet, hogy majd én is teszek egy próbát az új bl-es verzióval: ha kiadja az övét TonyP, azt fogom feltenni. Tegnap írta a topic-ba, hogy még javít egy hibát (repülő mód kikapcsolása után nincs hálózat), aztán kiadja.
Minden esetre, eddig elég meggyőző:bugs affecting all CM10+ based ROMs (list not ordered):
unable to reject calls on SU660 basebands fixed
low brightness after unlocking fixed
bootanimation gets displayed "too long" fixed
automatic time on SU660 and v30x basebands is broken fixed
wifi & 3g drain fixed (Kowalski Kernel)
notification lights aren't working fixed
zram is selected at 18% but isn't enabled fixed
init..rc contains some parameters interfering with the kernel configs fixed
autobrightness isn't working properly semi-fixed kk120+ (kernel instead of ROM controlled, so you can't adjust it)
Search key can't get set to other actions like the recent app drawer fixed
CM10.1 Performance CPU settings aren't compatible with our Tegra CPU fixed
HDMI orientation is broken
in-call muting doesn't work
sometimes there's no signal after airplane mode (reboot required)
FM radio isn't working
Stock camera has some drawbacks (fixed by the ported LG Stock camera)david_97: Nincs mit
csampei: Lehet, hogy csak épp nincs erre egy 2.3 user sem. Türelem
-
Balázs1986
őstag
válasz
atti1848 #41445 üzenetére
Szia!
Ahhoz képest rengeteget fejlődött. Nyugodtan tehetsz egy próbát. Bluetooth headset-ekkel még volt gondja pár hete, azóta nem tudom, javították-e ezt a részét.
Próbáld ki a saját kernelével, aztán ha van kedved még tesztelgetni, tegyél fel hozzá egy Kowalski stable vagy Kowalski experience kernelt.
(A biztonság kedvéért megjegyzés: az official CM10.1 amit linkeltél, régi bootloader-re épül.) -
csampei
senior tag
válasz
atti1848 #41136 üzenetére
Igazán nincs mit!Ha működni fog Django-n is (ha nem ütközik semmivel sem) le fogsz hidalni a hangerőtől,ezt garantálom!
(#41131) tamcsu10
Én ezt mint írtam is úgy csináltam,hogy miután 25.-re is ez fogadott,hogy az AIO-val toltam neki egy (4-es gombot) azaz change partition.... ott az OLD-al mentem tovább 5.*.*.* recovery,majd USB lehúz,de akksi nem tesz vissza!Utána jött a SmartFlash a V30-as gyári rommal,és csont nélkül fel is ment.Addig meg szivattyún voltam.Lehet neked nem jön be művelet,de nekem csak ez segített!
-
csampei
senior tag
válasz
atti1848 #41123 üzenetére
Itt a pakkom,amit használok: [Mixzing+DSP]
Próbáld ki!Nekem ez megy rendesen,és a fejem letépi!
(#41125) david_97
Halvány lila fing@m sincs
Mondjuk nekem nem hiányzik
-
csampei
senior tag
válasz
atti1848 #41123 üzenetére
Nekem megy rendesen!Bár nekem gyári ICS van fent,de ugyanez a DSP ment a 2.3.4-alatt is.Másrészt mivel zenélsz?Mert nekem a Mixzing hoz olyan hangerőt,meg "dögöt" hogy besz@rok tőle!Túl lehet vezérelni,EQ,stb,tehát ott van!Talán az egyetlen lejátszó hosszú ideje ami nem vesz vissza a hangerőből,azaz nincs benne limiter.De még a Jet Audio Pro sem kutya,bár kicsit halkabb,de tűrhető!A többi a fasorba sincs!
-
csampei
senior tag
válasz
atti1848 #41117 üzenetére
Első körben fogkefe.apk
azaz fogsz egy fogkefét,és aluról megsikálod a hangszórót!!!Függőleges helyzet,hogy lefelé peregjen a trutyi!Ha ez sem segít (de fog szerintem,legalább is nekem,és másoknak is bevált) akkor DSP manager (gugli a barátod) ott az EQ-t a középtől a magasig felhúzod az összes csúszkát fullra,és betyár hangos lesz a telód!
Jelezz vissza hogy mi sikerült!
-
Balázs1986
őstag
válasz
atti1848 #40447 üzenetére
Az IGO használata nem legális, szóval PH-n erről nem beszélünk, mert valami túlbuzgó szól az adminoknak, és bünti lesz.
IGO-tól függetlenül: átírhatod bizonyos (térkép)alkalmazások sys fájljának beállításait, viszont akkor fog utána normálisan kinézni, ha MultiScreen verziót töltöttél le. -
-
vicamuso
tag
válasz
atti1848 #34986 üzenetére
köszönöm atti!,
egy utolsó kérdés, ha windowson belül áthuzom a belső sd telefon tartalmát a gépre, majd ha megcsináltam a smartflashhel a dolgokat és visszamásolom az jó megoldás-e vagy a pc suittal kell bizt mentést csinálni?
Köszönöm srácok mégegyszer mint full kezdő ha ma már nem is de holnap délután neki vágok
köszi
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
atti1848 #34452 üzenetére
Tehát akkor minőségben nincs látványos eltérés (romlás)?
Igazából majdnem mindegy lenne, de egyik hétvégén kiruccantunk többed magammal és megörökítettem pár pillanatot az utókornak. Itthon jöttem rá, h valójában nem is olyan rossz a kamera, ha kap elég fényt!
Tulajdonképpen akkor döntöttem el, h sűrűbben fogom használni - max veszek egy nagyobb memkártyát -, ezért lenne fontos a minőség kérdése. -
babhun
aktív tag
válasz
atti1848 #34369 üzenetére
Gallery Lock. A legjobb!
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
atti1848 #34208 üzenetére
Köszi de a hozzászólásban azok a lépések tehát kell mind a 2 lépés a v28g bb és a másik is ? egymás után ?
vagy csak az nvflash-el a második variáció amit említett a kolléga?Akksit itt is kell majd állítgatni mint SE-nál friss romozásnál ? szal szükséges a 100-as akksi ?
Bocsi hogy sok a kérdés de eddig csak sonykkal foglalkoztam.
-
god992
aktív tag
válasz
atti1848 #33801 üzenetére
igen, ha az nvflashes verziót szedted le, és szerintem illik hozzá felpakolni egy v28G BB-t, de szerintem azt még nvflash előtt, mert úgytudom hogy utána nem nem nagyon lehet berakni a telót download módba(hangerő le és úgy csatlakoztatod a gépre), de javítsatok ki ha tévedek! (ne ess pánikba, nem soha többé nem lehet berakni oda, hanem csak a gyári ICS alatt, v28e-vel ez volt a helyzet, nemtudom G-nél mi a helyzet)
-
annamary87
csendes tag
-
Rickenstein
senior tag
válasz
atti1848 #33130 üzenetére
iGO mutatta félre? A Google Maps lehet, hogy félremutatja a pozíciót, mert a mobil-cellainformációk alapján állapítja meg a helyzeted, ha nincs neki engedélyezve, hogy használhatja a GPS-t is.
Szerk: Okés nem olvastam el rendesen a hsz-edet - az iGO mutatja félre a poziciód. Na majd kipróbálom én is, ha utcán leszek.
-
-
Dusee
őstag
válasz
atti1848 #29881 üzenetére
ezt en sem ertem...az a zip amit felraktal elviekben a kartyahoz nem nyul, csak a rendszerben irja at az eleresi utakat
remelem sikerul visszaszerezni a kepeket.mellesleg en pont az ilyenek miatt hasznalok szinkronizalo progit, teljesen ingyen van a tarhely is, es belehet allitani, hogy csak wifirol szinkronizaljon automatikusan, ajanlom a sugarsyncet.
-
Dusee
őstag
válasz
atti1848 #29742 üzenetére
szerintem abszolút basszustalan, ha EQ-val több basszust adsz neki recseg, és szerintem halk is kicsit.
pozitívumként csak azt tudom felhozni, hogy van rajta mikrofon és felvevő gomb, plusz jól néz ki.
inkább mást vegyél, nekem egy panasonic hje 120-van, ergonomikus (ovális kialakítás, pont kitölti a fülnyílást, kényelmes), nagyon szép és erős basszus, kellemes magas/középpel rendelkezik, és olcsó is amint láthatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest