- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
babhun #42456 üzenetére
Én speciel az opera mini next-et ajánlanám.Azt is lehet szinkronizálni,és gyors is rendesen!Mondjuk a szinkronizálást én úgy oldottam meg,(mivel a pc-n chrome-ot használok) hogy telepítettem a PC-re is az operát,ott importáltam a chrome-ból mindent,majd az operában szinkronizálás,operalink létrehozása,és a telón ugyanez.Az eredmény:minden oldal,jelszó,gyorshívó,stb ott figyel a telón.Teljesen rendben van...De erősen ajánlott a next mini,mert az opera mobil nagyon trágya lett
(szerintem)
-
tami92
aktív tag
válasz
babhun #42447 üzenetére
én a boat browser mini-t használom és teljesen meg vagyok vele elégedve
-
Balázs1986
őstag
válasz
babhun #42441 üzenetére
Emlékeim szerint Kings of Birds kernellel szeretik használni, legalábbis többnyire mintha azzal párosítva olvastam volna róla. De az aláírásodban is úgy látom, hogy régebbi Django-hoz te is azt használtál.
Újabb Django - újabb KoB (ha van) esetleg lehet nyerő páros.david_97, laci laci, dancergabor: "Csak" zabálás volt, melegedés nem?
-
tabletgenius
tag
válasz
babhun #41306 üzenetére
a hangeroszabalyozas tovabbra is olyan fapados? minden szinthez 1xr be kell nyomni az oldalso szabalyzo gombok valamelyiket. (pumpalni), vagy a JBhez hasonloan eleg csak 1xr elohozni es a tobbi modosithato a csuszda segitsegevel?
Megnezed kerlek,hogy a teljes nezetes wwwindexhu bejon lefagyas nelkul?
Es meg annyit, hogy atlagban tovabbra is 40-50 Mb szabad RAMot jelez?
Ha a fentiek mind megmaradtak, akkor szamomra meg sok kell a "popec"seg eleresehez.
Elore is koszonom. -
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
babhun #41090 üzenetére
Szia!
Ezen az oldalon néztem xdafileserver és itt van olyan, hogy DjangoManouche1.6.5 AdiosAmigos ROM. Ez miben különbözik az X1.6.1 -től. -
Th3Ac3
tag
válasz
babhun #40826 üzenetére
Érdekes, igaz az 1.6.1-nél full wipe kellett a telónak, de utána nálam jobban hasít mint valaha (x 1.5 volt először). Annyit tudok ha a Supercharged RAM beállításokat használod 1.6 alatt akkor hajlamos beakadni a teló mert eszi a processzort. Érdemes feltenni a javítást hátha megoldja a problémát. Most nem cseréltem le a KoB kernelt, és szép is gyors is, ramból se fogy ki, Callbug jelensége nem jött elő.
-
david_97
senior tag
válasz
babhun #40826 üzenetére
ha régi bootloaderen vagy,akkor ez kell neked
http://get.cm/?device=p990
ha pedig ujjon akkor ez
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2062573
vagy ez a cm10
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2058231
csampei nekem jó a hangero azzal a kernellelés a civz saját romjat használom,utos dolog
-
david_97
senior tag
válasz
babhun #39541 üzenetére
root explorer kell hozzá...ott szstem----media---bootanimation egy zip fileban van vagy rar,most nem emlékszem azt le kell cserélni a kivánt bootanimationra...természetesen a kettő nevének egyeznie kell,és amikor be akarod illeszteni van a jobb felső sarokban egy R/W felirat,arra kattints rá hogy R/O legyen és akkor le fogja cserélni
-
Balázs1986
őstag
válasz
babhun #37558 üzenetére
Ellenben, ha ICS bootloader-re épülő CM10-et tesz fel, akkor nem kell v10d.
Vagy, ha AIO Toolkit-tel (ami ugye szintén nvflash) átállítja a partíciókiosztást és kicseréli a bootloader-t (kiosztásváltáskor a toolkit automatikusan megcsinálja), akkor sem kell v10d.Algotis: Root-olni pont nem kell
Bootloader-t kell nyitni.
-
lukacsik
tag
válasz
babhun #37555 üzenetére
Úgy gondoltam hogy smartflashel felteszem a v10d-t majd root, aztán rá a rom manager, azzal a cwm, majd azzal a CM10-et...
Ez így rossz?
Azért smartfleshesezek mert eddig csak ezt csináltam...Nem vagyok nagy buheráló mester de már nagyon mérges lettem h nem működik semmi....
A vírusirtóm nem engedi letölteni ezt a v10b-t...
-
Balázs1986
őstag
válasz
babhun #36692 üzenetére
Pedig pont a gyári alatt lenne neki inkább kötelessége, a fejlesztő is azt írta :S Addig eljutott, hogy kérte a root jogot? (Enabled-re nyilván rányomtál
) Lehet, hogy csak restart után javul meg. Mindjárt olvasgatok kicsit, hátha lesz megoldás.
Ja, közben nézem, már két app van Play-en. Te melyiket használod?
- LG Touch LED Notifications
- Lg Notification Optimus 2XNekem az LG Touch LED Notifications az, ami ment. A másikat nem is próbáltam.
Egy ilyen megjegyzést írt a fejlesztő: If you have issues with rooting on P990 ICS ergosum told me that SuperUser does not behave correctly on ICS, and mein (from XDA-forums) found out that changing to SuperSU fixes this.
Szóval, ha a SuperSU (Play-en fent van) app-ot használod SuperUser helyett (mellett), akkor elvileg jó lesz. -
Balázs1986
őstag
válasz
babhun #36688 üzenetére
Az új verzió már megy CM10 alatt, kipróbáltam. Azt hiszem épp tegnap (vagy tegnapelőtt?) írtam itt...örültem is neki, mikor kipróbáltam és ment
Szerk.: mire megírtam, megelőztetekdavid_97: Megnyitod az alkalmazást (frisset tölts le a Play-ről, ne ezer éveset próbálj
), fent Enable, és kész. Valamelyik menüpontban tudod tesztelni is, meg intenzitást állítani, stb. Most hirtelen fejben nincs előttem, és a telefonról is leszedtem, mert a legújabb kernellel már jól működik a CM10 saját "villódzója"
cjvt3o: Alapjáraton, vagy húzott procival? Hétköznapi használatban egyáltalán nem érzem lassúnak, sőt... Netezni is ezzel a legjobb eddig. Ma feltettem a Chrome-ot is, kezd alakulni. Lehet, hogy megtartom.
derrik: Ha már adatkapcsolat, akkor miért nem 3G? Amennyit spórolsz az alap fogyasztáson, kb. ugyanazt el is veszted azzal, hogy a lassabb adatátvitel miatt tovább tart a le/feltöltés. Kivéve persze, ha nem netezel, csak az időjárás / email értesítés / ilyesmi miatt van így.
-
Engineer81
csendes tag
válasz
babhun #35776 üzenetére
Hi!
V30a nekem is meríti az akksit. Igazából a wifi a ludas. 2 óra alatt 20% ugrik le bekapcsolt wifivel, pár perc netezéssel és 2-3 perc telefonálással. Ha kikapcsolom a wifit, tűrhető a fogyasztás. Kb. 4 napja van fönt, eddig volt egy BSOD-m és egyszer magától újraindult. Nincs még kész ez a ROM, várom a frissítéseket!
Üdv, és boldog karit mindenkinek!
-
Crytek
nagyúr
válasz
babhun #35776 üzenetére
"Valamit nem jól csinálsz!" Sajnos nem én vagyok az aksi! Le van írva mit kell és hogy kell csinálni anélkül nehezen raktam volna fel tehát mindent jól csináltam!
Kevesebb mint fél nap alatt hogy nem is nyúltam telefonhoz 20%-esett a töltöttség.
Mondjuk v28g se volt kutya este 10-től reggel 7-re 16% holott az ezer éves gyári cucc éjjelente 2-3%-ot merült csak! -
-
_seth_
veterán
válasz
babhun #34576 üzenetére
Ennek még újabb a BB-je? Hang gondokról tapasztalat? Jelenleg a sima 28G van fent nekem de ha ez jobb lenne váltanék mert az lassú is és a hang is előjön hibaként. Szép dolog ez a sok változat de elszomorító, hogy a 28G sima változata (nem tuningolt SP2-es és hasonló) tehát a gyári lassabb sokszor mint a GB volt
-
gabe96
aktív tag
válasz
babhun #34470 üzenetére
Igen, tegnap én is majdnem egész nap tv-re kötve használtam, és bizony csak 480x800-as volt. Mivel használtan vettem, így gyári redszert nem használtam rajta(a régi tulaj a 3.7-es hybriddel adta, de egyszer mintha visszaraktam volna a gyárit, és ha jól emlékszem ott lehetett a hdmi-n kimenô felbontást állítani.(480, 720, 1080p). Remélem ezt az ics-bôl sem felejtik ki a végleges kiadásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anime filmek és sorozatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest