- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
banuszzs79
tag
Na sikerült frissülni 20q-ra azért leirom hogy hogy először a kisebbik fájlt tallóztam csak be és azzal elindult végre error hiba nélkül aztán mikor az megvolt utána már egyszerre is ment a kettő és kész a cucc
ki érti ezt...
-
snipr
aktív tag
válasz
Bolond^^ #28797 üzenetére
Postold el neki az xda-n (ha még más nem tette) Itt a topickja
Szerk.: ezt a rom-ot nem kovetem, nem tudom fejből mi a szitu, de régebben az volt, hogy többféle kamera app volt (mindenféle mod-okkal) és a gyári verzió viselkedett igy... én andycp mod-olt verziót használok, az néha nehezen "lép be" (indul), de fagyást még nem okozott...
-
Bolond^^
tag
-
god992
aktív tag
Megvolt so fagyasaom a 3.7es hybriddel,remelemtobbel nem is talalkozok, 80-90ora uzemido utan beleptem a kaneraba es megakasztottaa kicsiket
tok szomoru vagyok,mert uzemido rekordot akartam donteni
(eddig a legtobb 150ora volt hyari v10d-vel)
-
snipr
aktív tag
válasz
#84221696 #28793 üzenetére
Ne gondold, hogy csak pár driver integrálásáról van szó abba a rendszerbe, amit használsz... pont az lenne a lényeg, hogy ne csak a jelenleg használt binárisok frissítéséről szóljon ez az egész (gyakorlatilag a most használható custom ics rom-ok ezt nyujtják). Nagyon remélem, hogy szénné tesztelték/vizsgálgatták hogyan lehetne még optimalizálni (pl egyes funkciók userspace "vezérlése" helyett kernelspace megoldások) és egy ilyen verziót kapunk majd meg... (ilyen szempontból a SU660 ics-e örömteli, van egy-két komolyabb változás)
-
ben800
aktív tag
-
törölt tag
válasz
zragon18 #28786 üzenetére
Szerintem nem csak neked gyanus. Nem találsz itt élő embert, aki bizakodna a jövőheti megjelenésben.
Én unofficial ICS-t használok (CM 9 RC2) és eddig 87 óra van a telefonban újraindítás és lassulás nélkül. Ez egy kiváló rom.A felülete van olyan, ha feldobod az lg ui3-at. Én apex launcherrel használom. Teljesen megfelelő az is.
-
zragon18
tag
Sziasztok, lehet hogy én is beszerzek egy ilyen telót holnap és érdekelne hogy melyik a legfrissebb gyári rom rá? és hogyan tudom feltenni.
Segítségeteket előre is köszönöm..
Üdv -
ben800
aktív tag
válasz
Algotis #28777 üzenetére
Nem,az nem egy kernel,csak mondjuk úgy hogy a Symbiosys 1.2-nek a tartozéka.
Tehát ha feltelepíted a hybrid romot akkor autómatikusan kapod vele azt a kernelt is,viszont külön le tudod szedni itt.
Az eddigi legjobb kernel amit én használtam!Úgy testre tudod vele szabni a telefont mintha csak egy gép lenneÉn nagyon szeretem.Egyszerűen csak cwm-be install zip from sd card és telepíti.Magyarul ugyan az mintha romot telepítenél.
-
peter_27
aktív tag
válasz
banuszzs79 #28778 üzenetére
Ilyet szokott csinálni. Próbáld úgy, hogy hagyd rajta a telefont és csak a programot indítsd újra. Próbáld úgy is, hogy nem rendszergazda módban indítod a programot.
-
banuszzs79
tag
válasz
banuszzs79 #28776 üzenetére
Ja és nekem s van fent amit nem rég frissitett a telo automatice elhet az a baj hogy azt feltette lehet hogy nem mind a két fájlt kéne betallozni csak az egyiket? hmm valakinek ötlet?
-
banuszzs79
tag
Nem megy a smart flash valaki segitsen fent van a driver rádugom aksi nélkül stb aztán start háromnégy sor majd kiirja hogy error és nem megy tovább...most akkor mi van lehet hibás a rom amit letöltöttem vagy mi lehet vele ???? win7 32 bit van fent...
-
norbi642
tag
Sziasztok!Olyan kérdésem lenne hogy le tudná e írni nekem valaki hogy hogy tudok romot cserélni xperia mini telefonomon!Már nagyon lassúcska meg akadozós szegény!Köszönöm előre is a segítségeteket!Tudom hogy nagyon nem idevaló a kiírás de eddig is sokat segítettetek és gondoltam most is megpróbálok először hozzátok fordulni!Köszönöm
-
gabe96
aktív tag
tegnaptól én is végre o2x tulaj lettem
olyan kérdésem lenne, hogy ha felrakom a gueste 3.7 hybridet, akkor olvastam, h a képeket kitörölheti
az lenne a kérdésem, hogy a külső vagy a belső sd-ről is, vagy csak az egyikről, illetve ez a hiba fenn áll-e még, vagy ez csak régebben volt? -
Tutu7030
veterán
válasz
Levi941127 #28771 üzenetére
Ha jól emlékszem, egy hét alatt megkaptam(még valamikor februárban rendeltem).
-
Tutu7030
veterán
válasz
Levi941127 #28769 üzenetére
Ezt döntsd el magad. Én utaltam.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Levi941127 #28767 üzenetére
Csak a felső+alsó élek nincsenek fedve, meg a sarkok.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Levi941127 #28765 üzenetére
Szvsz ha felkeresed a már belinkelt/ emlegetett honlapot, meg fogod tudni.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Levi941127 #28761 üzenetére
Neten megkerestem nagy felbontásban ezt a képet, elküldtem Juditnak, felvázolva, hogy kb milyen elhelyezésben szeretném. Ő elküldte ezt a tervezetet, hogy megfelelő e. Megfelelt, legyártotta, én meg ragasztottam szorgalmasan. Ha ügyesen csinálod, nem marad buborék, de ha mégis, azt meg szépen ki lehet préselni alóla.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Levi941127 #28761 üzenetére
Ezt szerintem csak gépen tervezte meg, nincs meg neki valóságban
-
god992
aktív tag
válasz
Balázs1986 #28752 üzenetére
A hybrid nem ics, gb 2.3.7 a legutolso temasek romra epitettek ra,bele van epitve az lg ui(az ujabb fajta) tenyleg nagyonjo, en egyaltalan nem bantam meg hogy feraktam soha nem voltam ennyire megelegedve meg a telommal,nem hagy cserben meg kedves szifonos ismeroseim elott sem
Csinalj egy mentest mostani rendszeredrol, es rakd fel probakent, szerintem nem leszszukseg utana arra a mentesre jobbet -
Tutu7030
veterán
válasz
Levi941127 #28757 üzenetére
-
Levi941127
senior tag
válasz
Balázs1986 #28755 üzenetére
Köszi szépen
egyébként nekem a sima fehér skin jön be, remélem találok olyat, és nem lesz vele gond...miket nem tudtam eddig
-
ben800
aktív tag
válasz
Algotis #28753 üzenetére
Nem,csupán a 3.6 van fent v20q-val azt hiszem + gueste oc-ban használom a zram-ot
Nagyon jó kis progi játékok abszolút jól futnak + tudok zenét is hallgatni közben egyszóval nekem most így nagyon jó ahogy van
Ui:-50mv -ot is beállítottam az myrt undervoltban minden frekvenciára 1 hete nagyon stabil +alig melegszik és azért szerintem pár órával így tovább bírja
Próbáltam a telót 1.3-on de nem éreztem gyorsabbnak maximum picivel talán 1-2mp-vel gyorsabban hozta be az oldalakat de nem éri meg még ocz-ni. -
Balázs1986
őstag
válasz
Levi941127 #28754 üzenetére
Parancsolj
Igen, elvileg csak ráragasztod és kész. Jó minőségnek írják, szóval elvileg nem lesz légbuborékos sem. Gondolkoztam sokáig a vonalkódoson, de végül nem rendeltem be
De azt írják, plusz költség nélkül rendelhetsz akár egyedit is. -
Levi941127
senior tag
válasz
Balázs1986 #28752 üzenetére
Azt megköszönném
de egyébként ez hogy működik? szimplán csak ráragasztom és kész?
-
Balázs1986
őstag
válasz
god992 #28748 üzenetére
Akkor lehet, hogy azért megy, mert az alapja CM7...akkor viszont a grafikus felületet leszámítva maga a rendszer még nem ics? Na majd utánaolvasok most már ennek a hibrid létnek a mibenlétének
Algotis Camera mod használatával nem volt ilyen akadós gond, csak ott meg néha a hang csúszott 1-2 sec-et fullHD-nél
De csak ritkán...sose fejtettem meg, mi az oka.
Levi941127: Persze, vannak skin-ek. Anno Skynet258 is linkelt egy magyar céget akik egyediket gyártanak jó minőségben, ha gondolod majd visszakeresem
szerk.: meg is van -
Levi941127
senior tag
Hé emberek, ilyen tényleg létezik: ?????
-
ben800
aktív tag
válasz
Algotis #28749 üzenetére
Nekem sose akad be,bár én nem rakom tele a telefonomat felesleges progikkal számomra:pl facebook és társai
Advanced Task killer + Skype + az alap progik Hybrid rom 3.6.
60 óra után 240mb ramom van
Pedig nem keveset használom,napi szinten játékok+netezés és zene hallgatás.
És ne aggódjatok,ics úgy is lesz,megigérték,megvolt a hivatalos bejelentés + nem mernék megkockáztatni hogy csorbuljon még tovább a hírnevük. -
god992
aktív tag
válasz
Balázs1986 #28747 üzenetére
Na kiprobaltam most azt is felvetel szepen megy meg a lejatszas is,talan kicsit mitha csikozodna a felvetel,de engem ez nem erdekel annyira,HA videozok is azt ugy is 720ba csinalom
-
god992
aktív tag
válasz
Algotis #28742 üzenetére
Most direkt kiprobaltam a felvetelt mert nem nagyon szoktam videozni, 720p be gyonyoruen vesz fel es gyonyoruen le is jatsza amit felvett,a zoom nem mukodik felvetelnel,de szerintem a digitalis zoom tok felesleges soha nem is hasznalok digitalis zoomot me fenykepezogepen se! amugy 3.7et hasznalok
-
Kurzuh
aktív tag
ICS várható még, vagy teljesen mondjak le róla?
-
peter_27
aktív tag
válasz
Balázs1986 #28741 üzenetére
Most jövök az orczy piacról, 33-ért már adtak volna jó állapotú 2x-et
, de egy kicsit karcos volt 30-ért, az enyémért 25-adott volna ha viszem a nexus-t 75-ért. Azt mondta, idézem "a kutyának nem kell" ezért nem számolja be többért. Azért a telefonok eredetére nem mertem rákérdezni.
-
god992
aktív tag
válasz
RECSKA #28735 üzenetére
En is a hybridet hasznalom, ugyanezek a programok fent vannak,de azert 4nap utan megfogta a facebook a rendszert,kilottem es megint f*sza volt minden, de most jott frissites facebookhoz,remelem megtanul egyszer banni a rammal:/
amugy meg mindig a hybrid a legjobb letezo rom erre a telefonra,nemtudok semmibe belekotni!
jól látszik a képen is hogy 62óra után van bőven RAM, és a facebook is jól viselkedik most -
Naras
őstag
válasz
Algotis #28731 üzenetére
Melyik? Az LG Facebook - ot érdemes letakarítani, és a legújabbat leszedni a Market - ról... akarom mondani Play - rű...
Nálam per pill csak 33 Mb, de ha meg nem zavar be a működésbe, és van hely, akkor nem tök mind1? Ha meg nem használja az ember, akkor persze minek...
-
Algotis
addikt
Aztaq!!!!
A fészbuk 57 mb-t fogyasztott a háttérben, ha leállítom újraindult! a jó q anyját, megy is a levesbe! -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bull84ghia #28726 üzenetére
Nekem anno az xperia arc s-em 330 órája be volt kapcsolva,akadás és fagyás nélkül.. Picit visszasírom..
-
válasz
bull84ghia #28726 üzenetére
nekem fut minden a háttérben, hiába volt 100mega felett a szabad ram, egyszerűen 1-1.5 óra navigálás után annyira belassult, hogy a hivást nem tudtam felvenni....
Többször is előfordult.
-
válasz
bull84ghia #28724 üzenetére
Én is ezt használtam, de ha nem indítottam újra 3-4 naponta, olyan szinten belassult, hogy nem tudtam vele navigálni.
-
bull84ghia
őstag
válasz
norbi642 #28719 üzenetére
Én ezt a romt használtam sokáig. és hibamentes volt.
[Rebuild of V20Q Gingerbread Update + Tweak Pack] -
törölt tag
(#28706) ; (#28704); Hát itt mi volt?
-
smiknya90
csendes tag
Üdv. mindenkinek!
Már régóta követem a fórumot, én is a 3.7-es hybrid romot használom. Minden jó vele, gyors nekem eddig bejön, csak egy problémám van vele, a kamera. Konkrétabban az hogy videózás közbe nem tudok zoom-olni. Erre szeretnék valami megoldást!
A 3.6-ossal is az volt a gond, ott még le is fagyott a teló. -
Dusee
őstag
válasz
norbi642 #28700 üzenetére
ki kell ábrándítsalak, de gueste2x-szel nem is fogja sose látni a pc suite a telefont, mivel CM7 alapú a rom.
a pc suite csak a gyári romos telókat látja.(#28700): videózáshoz tudom ajánlani az MX Playert, de bizonyos videókat (főleg ha HD-fullHD, pl. .MKV) csak akadozva fog lejátszani, mivel hardveresen a tegra2 nem tudja dekódolni őket.
avi, mpg, wmv videókkal nem szokott gond lenni, inkább olyanokat próbálj beszerezni. -
norbi642
tag
válasz
Levi941127 #28703 üzenetére
hát azért köszi a segítséget,még egy kérdésem lemme!A tegnap rom felrakása óta a filmeket akadozva játsza le!Procihúzásnak lehet hozzá köze?vagy mi lehet a baj?
-
imi0424
senior tag
true
hirtelen megbántam hogy ezt a topicot szemeteltem azért mert az a kulturgödör teleszemetelte a topicunkat +18 as képel, stb...
bocsánat -
_seth_
veterán
válasz
V.T.CS. #28699 üzenetére
Nekem se majmom nincs se semmi, mondok jobbat: ot 995 topikba sem voltam még soha, de nem is leszek
Ha valakivel meg gondotok van akkor lehet viselkedni legalább komoly gyerek módjára ha már felnőttként nem is megy: megfelelő topikban jelenteni kell és kész. Ez a ki kezdte meg ki folytatta kb óvodás stílus, de még ott is bünti jár érte.
Szerk. na tessék, csak kérni kellett: a póráz is megvan. -
Bolond^^
tag
válasz
Levi941127 #28698 üzenetére
zsiroskenyér
(* A felhasználó jogait az Alapelvek durva megsértése miatt ideiglenesen felfüggesztettük!)
(Az eltiltásból hátralévő idő: 6 nap, 23:59:52)hihi
Hogy ne legyen full off ez a hsz, én nem tudok bejelentkezni a Facebook For LG-be..Hybrid 3.7-ben. Azt írja hogy "Érvénytelen felhasználónév vagy jelszó." Még a rootolás előtt is ez volt a gondom a gyári rommal. :/ valakinek működik a bejelentkezés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- UHD filmek lejátszása
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest