- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
válasz
atti1848 #44866 üzenetére
Erre esetleg valami válasz, segítség?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Mi lehet a telefonnal, ha magától kikapcsol? Időközönként gondol egyet és leáll. gyári rendszer van rajta. Most ukrán kártyával használják, de míg én magyar kártyával használtam sosem állt le magától.
Lehet esetleg valami apk az oka? Nincs root, se semmi.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok. Most feltettem a telora a ParanoidAndroid 2.6-14-tonyp ROM-t. A gondom az hogy szeretnem hasznalni a Viber-t de mikor hivok v. hivnak akkor szetkapcsol.Ez a problemam az ediig probal osszes CM-el megtortent es nem tudok beszelgetni.Ha tudtok olyan ROM-t amivel müködik a viber vagy olyan Vibert ami müködik CM-en ,linkeljetek mar legyszi
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
A paranoidAndroid " pa_p990-2.6-14-newbl-tonyp.zip " ROM-t használta/használja valaki ? A kamera működik rendesen?
Most egy 10.2-20131204-UNOFFICIAL-p990 , Tonyp build 26 -s rendszer van rajta. Ehhez van valami működő fényképező program, mármint mai nem szokott lefagyni és egyben a telot is lefagyasztani?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Próbálok feltenni valmami értelmes ROM-t a telora, de nem sikerül. Csinálok egy NVFlash-t majd ráteszem a v30A-t, aztán bootloader nyit, majd cwm-t teszek rá.
Letöltöttem a 2012.12.08-ai Cyanogenmod CM10.1-t és a TonyP build26 -t. Ezt akarom telepíteni,de mikor újraindítom a telot, akkor bejon a W/S -s felirat és visszaáll a régire.
Régi bootloader-re meg nem engedi telepíteni a CWM 6.0.2.5 -t, csak a régebbit.
Van valami CWM amit CWM-ből tudok felrakni oldBL-re?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Egy kérésem lenne: Linkeljetek már be egy legújabb tutin működő rendszert a telóra, mert most is használok egyet, de ez eléggé gáz, csak az aksi idő ami tetszik benne 10.2-20130829-unoffical-p990
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Feltettem a cm-10.2-20130829-UNOFFICIAL-p990 ROM-t és azt vettem észre, hogy töltés után egész nap 1%-t esett az aksi szint, nem is használtam, de másnap bekapcsoltam a TuneIn-t és 1-2 órán belül leszívta az aksit. Lehetséges, hogy le kell formázni vagy mit is kell csinálni az aksival, mert úgy rémlik, hogy régebben erről volt is szó, de nem találok róla semmit. Lehet valamit csinálni?
-
atti1848
senior tag
válasz
Balázs1986 #42776 üzenetére
Szia.
Az APX driver telepítése sikeres, csak most smart flashel szeretném feltenni az ICS-t, de mikor hang le+USB be kombinációt használom és elkezdi telepíteni a drivert a gép, akkor hibát észlel és újra indul: "driver_irql_not_less_or_equal (usbxhci.sys)". A LGUnitedMobileDriver S4981MAN38AP22 ML WHQL Ver 3.8.1 telepítettem fel és akkor is. Mi lehet a probléma?
Windows 8 64bit.
Előre is köszi.
-
atti1848
senior tag
válasz
SigmaW #42783 üzenetére
Az első oldalon, ha legörgetsz, ott vannak megadva, hogy mit kell csinálj, ha nem működik a mobilnet-ed.Olvasd el. van valami apk, amit fel kell tenni és fog menni.
Itten nííííí. Az általános kérdések alatt:
"Rom frissítés után nem működik a mobilnetem (v10c - v10d) mit tegyek? - valamilyen oknál fogva, ha az LG saját programjával frissítjük telefonunkat a jelenlegi legújabb romok valamelyikére akkor azt vodafone-os romnak érzékeli, és a vodafone-os APN beállítások lesznek aktívak. Új APN létrehozása oldja meg a problémánkat a saját szolgáltatónk beállításaival. (volt aki csak a sim-kártya kivétele után tudott új APN-t létrehozni)T-mobile APN
Telenor APN" -
atti1848
senior tag
válasz
Balázs1986 #42776 üzenetére
Fúúúú. Ez nagyon tuti válasz volt. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Minden leírva ahogy kell.
Igen az aláírással van a gondja, de már próbáltam kikapcsolni azt cmd-ben, de nem sikerült. Amit lesz rá időm ki is próbálom az általad leírtakat.
Köszönöm.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Szeretném nullázni a telomat, majd feltenni rá egy TonyP ROM-t, csak az a gondom, hogy régi módszerrel nem működik ( Nvflash v10b, rá egy Gb, majd arra egy ICS, ezt nyitni, majd rootolni és végül rá a TonyP), mert Windows 8-t használok kb. 2 hónapja és az APX driverem nem jó hozzá. Tudnátok ebben segíteni?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Már egy pár hete a TonyP -s ROM első kiadását használom Új bootloader-es, és mostanában mikor rádugom az USB-t nem érzékeli, így nem tudok rámásolni semmit. Tölteni tölti USB-n gépről, de adattárként nem tudom használni. Mi lehet a gond? Esetleg a kowalski manager? Vagy akkor mi?
Gyorsban szerkesztem is, és ha valaki ugyan ebbe a hibába ütközne akkor: a Kowalski Manager-ben, ha be van kapcsolva az USB fast charge, akkor csak tölti USB-ről és nem tudod adattárként használni, de ha kiveszed a pipát az USB fast charge-ról akkor már fog működni.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Tegnap estétől ma reggelre a telo aksija 62%-ról 12%-ra esett, semmi nem volt bekapcsolva csak a 3G, de semmi adat semmi, egész este aludt a telefon. Lehet, hogy a kernel miatt? Kellene valami másikat raknom a kowalski exp 120( gyári TonyP kernel a ROM-ban) helyett?
-
atti1848
senior tag
válasz
tabletgenius #41800 üzenetére
Szia.
Tegnap tettem fel és gyári kernel van rajta, Kowalski-exp 120-s. Eddig nekem is bejön, de ha már írod, akkor én is megfogom csinálni úgy hogy mindent letörlök róla és úgy fogom feltenni.
-
atti1848
senior tag
Miért van az,hogy 100% volt az aksi mikor felraktam a TonyP-s Newbl-s romot és már csak 85%-n van? a 100p5 -s Kowalsky kernelt lehet valami ujabbra cserélni esetleg, pl.KoB -re vagy ujabb kowalsky-ra?
-
atti1848
senior tag
válasz
tabletgenius #41776 üzenetére
Úgy ahogyan kell, mit takar? formázni a sys-t is+ full wipe?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Már múlt héten letöltöttem a TonyP-s ROM-t, de még nem mertem feltenni.
Valaki írjon már róla egy-két szót, hogy érdemes-e feldobni. Most egy CyanogenMod CM10.1 BETA van fent, de ezen nem tudom elutasítani a bejövő hívásokat,+ ami jó benne, h. elég gyors, és a zene vezérlése nagyon tetszik( hosszan nyomva a hangerő gombot ugrik másik zenére, ami nekem fontos, mert ha megyek az utcán nem kell kivennem a zsebemből.)
-
atti1848
senior tag
válasz
Balázs1986 #41608 üzenetére
Ezt a TTS-t honnan tudnám rátenni a telora, mert ahogy olvastam a hozzászólásodat így észrevettem,hogy nekem sem dumál a GPS-ben a hang, CM 10.1 van rajta.
-
atti1848
senior tag
válasz
tabletgenius #41473 üzenetére
Igen, Igen. Ma állítottam be automatikus fényerőre és eddig visszaállt. Várom mi lesz később.
-
atti1848
senior tag
válasz
Balázs1986 #41465 üzenetére
Ahogy tegnap írtad már én is nagyon várom azt a TonyP-st.
-
atti1848
senior tag
válasz
Balázs1986 #41452 üzenetére
Az első hiba még mindig adott, hogy a fényerő nem áll vissza amire beállítottam.
Most beszéltem telon, és mikor letettem a fényerő gyengén maradt, nem állt vissza a beállított értékre.
Maga a ROM az gyors mint mindig, de ezelőtt is ez idegesített, hogy alvóból is mikor feloldom akkor is volt,hogy gyengén maradt a fényerő és most is. -
atti1848
senior tag
válasz
Balázs1986 #41446 üzenetére
Tudnál olyat linkelni ami már ICS-re épül és rögtön töltöm és próbálom. Esetleg még King of Birds kernel-lel?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Mit lehet tudni a Nightly-król? Mert legutóbb mikor használtam nagyon pörgött, csak sok bug volt benne, ez volt kb. 2012.11 hónap környékén. Most hogy áll?
Érdemes leszedni a 13.04.30-st?
-
atti1848
senior tag
-
atti1848
senior tag
Hali.
Tudtok ajánlani valami olyan app-t amitól hangosabb lesz a telo zene hallgatás közben és olyan zenelejátszót, amin ha a telo le van zárva és hosszan nyomom a hangerőt akkor átugrik egy másik zenére?
Most Django 1.5-s van rajta.
Gondolok valami olyanról, amit CWM-ből lehet feltenni vagy bármi, ha root kell hozzá az is jó.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani olyan számológépes app-t a telora ami tud komplex számot is számolni?
-
atti1848
senior tag
válasz
Balázs1986 #40448 üzenetére
Köszi.
Az előzőt már nem tudom törölni, de ha büntetnek akkor megtanulom,hogy ilyet többet nem.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Melyik a legujabb IGO-s gps program a telora? Most az Igo My Way 8.4.3.179971 -s van, de találtam egy IGO Primo 2.0 - hdpi - v9.6.7.235654 -t.Ez menne rajta? Át kell állítani a felbontást, de ha
[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
screen_x=1280
screen_y=800
screen_x2=800
screen_y2=1280
screen_xy="1280_800:1280x800/800x1280:fullscreen"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=0
combine_dirty=0ezekben átállítom a 480*800-ra akkor menne vajon?
-
atti1848
senior tag
válasz
Weeman1 #40157 üzenetére
Tegnap tettem fel és láttam,hogy lehet választani egy párból, én alapból a KoB 0.6-sat tettem fel, talán ezt ajánlotta is, akkor hagyjam rajta vagy tegyem fel a SkyWalker-t?
Telepítéskor mindent hagyjak alapon, pl.: voltak valami RAM-osak meg ilyesmik.
Köszönöm a segítséget.
És mikor felkínálja,hogy a Google-s appokból kell valami, mert választottam pl. a zenét, meg alkalmazás kezelőt,...
-
atti1848
senior tag
Csáó mindenki.
A Django x1.5-st melyik kernel-lel ajánljátok?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
A djangoM x1.5-nél telepítéskor miket kell beállítanom?
-
atti1848
senior tag
válasz
mr.szabados #39717 üzenetére
Ebben a ROM-ban már javítva van a Híváselutasítás, azaz kitudom nyomni, ha hívnak, mert egy régebbi cm10.1-n nem tudtam, de az már kb. 1 hónapja volt, azóta gyári ICS van.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Tegnap újra feltettem a telora a gyári ICS-t, csak azt felejtettem el,hogy volt rajta sulis hangfelvétel az előadásokról és ezeket nem mentettem le. Vissza tudom még hozni valahogy?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Mit tudtok Dark Jelly 2x edition Build 1 ROM-ról? Ezt ICS-re kell fel tenni vagy még GB-re?
Elég a ROM-t feltenni recovery-ből vagy még kell mellé valamit feltenni?
-
atti1848
senior tag
válasz
rmagyar #36779 üzenetére
Köszi.
nekem most a cm-10-20130106-UNOFFICIAL-p990 ROM van fent. Jól teljesít, de ma is lefagyott képnézegetés közben és csak az aksi kivétele oldotta meg a gondot + mikor hívnak és ki akarom nyomni akkor hiába húzok a piros telora akkor sem csinál semmit.
Akkor kipróbálom a CM 10.1-t aztán hátha.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
A CM10.1-s Nightly-t ICS-re kell tenni vagy még mindig GB-re? Hogy működik?Próbálta már valaki? Azt tudom,hogy kevés RAM marad, de mindenkinek?
-
atti1848
senior tag
-
atti1848
senior tag
válasz
Balázs1986 #36627 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Hol találom meg a mai kernelt? mert már a tegnapit sem tudom letölteni,mert törölték.
Ezzel most próbálkozok először, mert eddgi csak a Nightly-kat próbálgattam, de a 05-s sem működik tökéletesen. Remélem a leírtak alapján már ez tuti lesz.
rbence: a gapps már megvan. Most akkor szedem a dolgokat és rakom is fel.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok. Most töltöttem le a 2013-01-06 -> cm-10-20130106-UNOFFICIAL-p990 (Lights Fest) ROM-t. Ehhez kell még leszednem kernelt, meg hozzávalókat?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
A mai Nightly-ban már az új kernel van? Vagy ha felteszem a mai-t akkor hozzá kell még raknom a cm10-kernel-20121230 kernel-t is?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Csak érdeklődni szeretnék,hogy a CM10 vagy CM10.1-s van-e és a hanghibát kijavították-e már?
-
atti1848
senior tag
Mivel nekem kell egy biztos telefon ezért én nem teszem fel a mai CM-t. Írjatok már majd róla,hogy minden ok e vele: Fénykép, wifi, hívás,stb.
-
atti1848
senior tag
válasz
Pokolika #35054 üzenetére
Szia.
Úgy néz ki a dolog,hogy :
-aksi ki, Hang le+fel közben USB be.
-ekkor a telo nem reagál, de a gép felismeri az eszközt csak nem tudja telepíteni.
-bemész az eszközkezelőbe, rámész a telepítetlen, ismeretlen eszközre, majd driver frissítés opcióra. itt betallózod azt a mappát ahova kicsomagoltad a drivert. Ekkor feltelepíti a gép az APX eszközt és kész. -
atti1848
senior tag
Ez azt jelenti,hogy már 4.2.1-st kapunk?
-
atti1848
senior tag
válasz
vicamuso #34987 üzenetére
Az nem jó megoldás.
Ezt esetleg, képek, videok, zenék, dokumentumokkal csináld meg, az appok nem hinném,hogy mennének így.Van az astro file manager, azzal tudsz készíteni az appokról egy biztonsági mentést, majd a telepítés után vissza is tudod tenni, csak figyelj arra,hogy a mentést a belső kártyára csinálja egy Backup mappába, azt másold át a külsőre , majd ugyan úgy betudod tallózni, mint ha a belsőn lenne.
Még ami fontos a névjegyeket exportáld a külső sd-re.
-
atti1848
senior tag
válasz
vicamuso #34981 üzenetére
a smartFlashez nem kell rootolt telo.
Milyen rendszer van most a telon?
Leírás:
SmartflashAmennyiben az LG Mobile Support Tool nem a legfrissebb gyári romot telepítette, úgy lehetőség van a smartflash nevű programmal elvégezni a frissítést. Ez az eljárás teljes egészében törli a telefon belső SD kártyáján tárolt adatokat, így javasolt azokat lementeni pl. az LG Pc Suite segítségével. Smartflash programmal a .zip kiterjesztéjű romok telepíthetőek.
A gyári rom flash-elésének menete:
- telepítsük a smartflash alkalmazást majd indítsuk el SmartFlashTool_P990.exe-t
- kapcsoljuk ki a telefont és vegyük ki belőle az akkumulátort
- csatlakoztassuk a telefont az USB kábellel a számítógéphez miközben folyamatosan nyomva tartjuk a „hangerő le” gombot. Ekkor a telefon képernyőjén meg fog jelenni egy „szoftver frissítés” üzenet, miközben a futtatott smartflash program COM ablakában az adatok betöltődnek
- válasszuk ki a „ROM Copy D/L” fület és ezen belül a „Normal Mode”-ot. Az ’ERASE CAL” ne legyen kiválasztva
- az előzőleg letöltött és kicsomagolt rom .fls (baseband) részét illesszük be a CP bin sorba, míg a .bin (rom) részét az AP bin sorba
- kattintsunk a start ikonra és várjuk meg amíg az új rom flash-elése megtörténik
- a folyamat végén a telefon képernyőjén az LG felirat fog villogni
- csatlakoztassuk le a telefont a számítógépről, tegyük vissza az akkumulátort és indítsuk újra.A beállítások/telefonról menüpontban már az új rom és új baseband lesz feltüntetve.
A fenti eljáráshoz két program telepítése szükséges, SmartFlash P990 és SmartFlash drivers: [link]
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék venni autoba USB-s autos töltőt a telohoz. Az mindegy milyet veszek vagy ott kell nézni valamit,hogy mennyi Ampert vagy akármit enged át a telefonba?
-
atti1848
senior tag
Már mint a telefonkönyvben lévő emberkék tűntek el?
Esetleg akkor a telefonkönyvben van olyan lehetőség,hogy másolás sd kártyáról. Próbáld meg azzal betallózni, ha felismeri.
ha vcf fájlként mentette akkor betudod tölteni.
próbáld meg ujra feltenni azt a programot amivel lementetted. Ha azzal készítetted a mentést akkor azzal vissza is kell,hogy állítsa, vagy próbáld meg másik helyre másolni azt a fájlt és akkor hátha fogja látni.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
A végleges V30a jobb mint a V30a leak ?
-
atti1848
senior tag
válasz
buktagt540 #34544 üzenetére
Milyen call bug javító patch? Hadd tudjak én is róla
,mert mikor használtam a CM10-t nekem nagyon bejött, csak nem tudtam telefonálni. De ha már rendesen működik akkor teszem is fel.
-
atti1848
senior tag
válasz
Balázs1986 #34526 üzenetére
A Nightly-s cm10?Mert mikor nekem is az volt akkor én is tudtam, de most nekem a TG-s ROM van fent.
-
atti1848
senior tag
válasz
Balázs1986 #34523 üzenetére
Hááát igen.Ezt már próbáltam, de mégsem működött és most megvilágosodtam, mivel nem gyári widgettel próbálkoztam.A gyárinál ez már működik, csak nekem a névnapok widgetet szeretném állítani, amit így nem lehet.
Köszönöm a segítséget.
-
atti1848
senior tag
Hogyan lehet a Widgeteket megnagyobbítani?
-
atti1848
senior tag
válasz
mr.szabados #34513 üzenetére
Sehogy.
NvFlash-el kell.Majd az SP2-t CWM-ből vagy Rom manager-el.Privátban leírom.
-
atti1848
senior tag
-
atti1848
senior tag
válasz
buktagt540 #34435 üzenetére
Az a bajon a v28BB-vel, hogy úgy hallom az emberkéket, mikor telefonálok, mintha túl lenne húzva a hang és recseg,torzít. A 0824-s GB-s BB-vel nekem tökéletesen működik minden.
A procit mivel lehet húzni?Ez nincs alapból benne a TG-s ROM-ban?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Gondoltam kipróbálom ezt a TG-s ROM-t. Fel is tettem ez alapján:
1. aksi ki, hang fel+le, USB be
2. flash_windows_NO-FULLWIPE indítása
3. kérdésnél "Y"-> majd Press any key -> Space gomb (bekapcsol a telo kijelzője: S/W Download...)
4. !!! If you Got an error while backing up..... -> "Y", majd USB ki, hang fel+le közben USB be. Majd nyomni egy gombot. Ekkor milliónyi írás, valami formating dologról és számok pörögnek. Majd a végén egy kis várakozás és a kijelző kikapcsol
5. Restor user data -> "N"
6. Install Stock LG internal SD...-> "N"
....Press any key to end the script -> Space gombDe mikor bekapcsolom egy gyári V28 fogad.Minden háttér, minden. Akkor jól csináltam? Felraktam aztán az SP2-t is. Nem kellene valami más témának lennie?
adatok:
Android: 4.0.4
Alap verzio: ismeretlen, mert GB 0824-s van rajta
Kernek: 2.6.39.4
Cikkszám: IMM76L.LG-P990-P99028g_EUR_XX.1211101830
Szoftver: P99028g_EUR_XXJól csináltam egyáltalán?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Hogyan tudok elrejteni fájlokat a telon?Video, kép, stb.
-
atti1848
senior tag
válasz
RohamDroid #34211 üzenetére
Én legutóbb úgy csináltam,hogy feltettem egy 0824-es GB BB-t amivel tökéletesen működött nekem a hang.
Szerintem nem muszáj V28-s BB-t raknod, de azért ajánlott,mert lehet neked jó lenne, nekem nem volt jó.
Asszem azért kell először egy BB, mert az NvFlash-s verzió nem rak fel magának, de ez nem biztos. Ha csinálod az sem nehéz, ha még nem csináltál ilyet az első oldalon minden le van írva.Ha kell komolyabb segítség akkor keress Privátban, mert már másnak is segítettem ebben és esetleg elküldöm azt neked.
Az aksival nekem nem kellett xarakodnom.
-
atti1848
senior tag
válasz
OPiiPO #34205 üzenetére
Ez az APEX launcher alapból benne van a V28G-ben vagy csak a root uninstaller látja?Mert akkor én is törölném.
RohamDroid: Linket nem tudok,mert ahonnan én töltöttem azt már lekapták. Az aksi gyenge nyomkodással elmegy 2 napot is, de zene hallgatás, kicsi Wifi, stb. 1 nap sima.Legalább is nekem.Másnak nem tudom hogy produkál.
-
atti1848
senior tag
válasz
RohamDroid #34201 üzenetére
Sokan panaszkodnak a V28-sokra, de nekem V28G van fent, de eddig tökéletesen működik.A fejlesztő opciónál beállítasz egy-két dolgot és minden tuti. Jobb mint a CM10 Nightly-k, mert azokban egy idő után nincs hang telefonálás közben, ebben pedig tökéletes. van ez a TG-s ROM, azt még várom,hogy mások biztosra írják,hogy működőképes.
Nekem is volt GB, de azért nekem ez jobban bejön.
-
atti1848
senior tag
Már egyszer megtaláltam, de már több mint 1 hete keresem de semmi.Hol tudom beállítani, a kezdőképernyőkön hogy az ikonok és a widgetek méretét állítani tudjam?
Kimaradt,hogy V28G.
-
atti1848
senior tag
válasz
Miamiquake #34183 üzenetére
Merre jársz?Mert én Óbudán vagyok suliban,de ha be tudsz jönni én segítek.van nálam gép is, meg kábel is, meg ami kell minden.
Keress privátban.
-
atti1848
senior tag
válasz
Psychonaut #34147 üzenetére
Így már okés. Köszönöm.
Még egy valami. Az is zárt bootloader-s?
-
atti1848
senior tag
Azokat az .apk fájlokat amiket letöltök Play-ről, azokat megtudom valahogy szerezni, hogy ne kelljen folyton töltögetnem? Akár a telorol, akár máshonnan.
-
atti1848
senior tag
válasz
zragon18 #34023 üzenetére
Ahonnan én töltöttem le azt már törölték, de itt vannak Gueste félék.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Ha valaki már kipróbálta ezt az új ROM-t ami a V28G-re épül, írjon már róla valamit.Zragon18: Én már egy pár hete a V28G-t használom.Nagyon meg vagyok vele elégedve.Eleinte volt van lelassulás, de ha a fejlesztésben módosítasz dolgokat, akkor mintha gyorsabb lenne: Nem valós helyzetek engedélyezése (pipa), GPU megjelenítés kényszerítése (pipa), Háttérfeldogozás korlátja ( 4 ).
Én ezeket állítottam be és nekem nagyon jól mőködik. -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Mi van ezzel a V28i-vel, amit nem lehetett letölteni?Vagy csak kamu volt?
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
van már V28G-ből root-lt verzió?
-
atti1848
senior tag
válasz
Twicehun #33768 üzenetére
Szia.
Ez nem biztos amit most írok,de szerintem majdnem 100%. Mikor rakod fel az új ROM-ot az magának particionálja a belső microSD-t és amit partíciót te látsz a telefonnal,pl:filemanager-el, annak köze nincs a rendszer partícióhoz. Vannak programok amivel lementheted a rendszert a telorol, de azzal,hogy CTRL + C --> CTRL + V -zel ezzel semmi különös dolgot nem érsz el, max azt,hogy amit a telefon használatával a telefon a belső kártyára mentett el, pl: fényképp, zene,download,bluetooth, stb.
Keress csak nyugodtan privátban, ha valami gondod támad.
Ha nem mentetted le az SD kártyára vagy nem szinkronizáltad a Google fiókoddal akkor annak is annyi, asszem, de ezt majd valaki aki jártas benne az segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest