- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algotis
addikt
Rom sikeresen lecserélve, 7 perc 4 másodperc alatt, special köszönet:
Levi941127 kollegának és legfőképpen Balázs1986-nak!Amire nem számítottam az az hogy letöröl mindent, de az már az én f@szságom
-
válasz
persil #26798 üzenetére
dehogy éri meg...
Azonos órajelen, 1 magra korlátozva tesztelgettem a 2X-em, meg haver Alcateljét.
3D-ben gyengébb, érezhetően...
A procija azonos órajelen majdnem ugyanolyan. Ami biztos, hogy az a cucc kevesebbet eszik...de ugye a 2x 2magos...
Úgyhogy nem hogy erősebb, sokkal-sokkal gyengébb.Én biztos nem fizetnék rá egy forintot se egyikre sem...
-
dfcwolf
tag
Adom az O2X-et és még 20000. Így lenne a csere. Nekem nagyon tetszik a mérete és a kijelző minősége is szép. Nem tudom, hogy a HTC és az OT összehasonlítása nem-e túl meredek...
-
baluka6
aktív tag
válasz
korpicschess #26793 üzenetére
"Csak szimplán más szerintem egy kínai márka, mint egy HTC"
A HTC gyára sincs messze kínától...
-
korpicschess
veterán
válasz
persil #26792 üzenetére
Csak szimplán más szerintem egy kínai márka, mint egy HTC. Normális hardver van alatta, de a kamera pocsék, hangminőség (zene) tutira szintén, igaz a HTC sem remekel ezekben.
Kijelzője is jóval kisebb.
Támogatottságról nem hiszem, hogy nagyon érdemes beszélni.Itt jön az, hogy a Samsung elég top gyártó.
-
persil
nagyúr
válasz
korpicschess #26791 üzenetére
"OT-995-tel nem hasonlítanám azért... "
Olyan gyors, vagy olyan lassú a 995? Csak azért kérdem, mert azon gondolkodtam mielőtt megvettem volna a 2x-et.
-
-
dfcwolf
tag
Sziasztok!
Lenne most egy lehetőségem cserélni a kicsikét egy HTC Sensation XL-re. Mi a véleményetek a cseréről?
-
persil
nagyúr
válasz
Vizinyenyec #26785 üzenetére
Nem hülyéskedek, hírtelen, miközben agyonidegesítettem már magam, egyszer csak felismerte a gép, azóta már meg is tudtam csinálni, amit akartam.
Viszont írhatnátok néhány személyes tapasztalatot a cm9-ről. Nagyon tetszik, nagyon gyors, nem bírom kívárni a hivatalos ics-t, szóval hacsak nincs vele valami ismert gubanc, ami a mindennapos használatban akadályozna, akkor szeretném ezt használni.
Azt olvastam, hogy egyes programoknál nem működik a hardveres gyorsítás, ezt hogy kell értelmeznem, pontosan mi nem fog jól működni? Az "alap" appok jók lesznek? Pl a fényképezővel kapcsolatban is írták, de én tudok fényképezni, videózni, elvileg megy. Vagy csak nekem nem tűnik fel, hogy nem teljesértékű a dolog?
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
persil #26782 üzenetére
WMWare-el húzz egy xp-t és nincs több gond. Nekem sem ismerte fel már egy ideje cm-el a telefont a win 7, öcsém xp-je meg igen. Kicsit idegesített, hogy a netbookra kell rádugnom, és hálózatról másolni, vagy wifivel. De mióta wmware-t használok minden probléma megszűnt
-
korpicschess
veterán
válasz
Levi941127 #26773 üzenetére
Ja, S2-őn még nem oldottak meg mindent, de így is faszás. Szeptember-októberben jön a hivatalos ROM, de S3-ra már nagyon-nagyon hamarosan lesz nem hivatalosan hivatalos.
-
dergander
addikt
Hogy tudta igy eltitkolni az LG h még egy nyanvadt kiszivárgott ROM sincs sehol és ha igaz napokba már jön....valamit tudnak
-
persil
nagyúr
válasz
Psychonaut #26781 üzenetére
De ilyen egyszerűen nincs... Megőrülök.
Az a hivatalos piros ikonos lg updater vagy micsoda is fent és azzal tettem fel a telefonhoz tartozó usb drivereket, ami szerinte most a lehető legfantasztikusabb. A telefon mikor csatlakoztatva van szintén azt írja, hogy most éppen usb-n lóg és be van kapcsolva a mass storage szóval minden fantasztikus, csak éppen nem látom a meghajtót...
Szrk.: és mire megírtam a hsz-t MAGÁTÓL csatlakoztatta a telefont...
Istenem. -
persil
nagyúr
válasz
Levi941127 #26779 üzenetére
Semmilyen módom nincs rá sajnos, és itthon is "csak" 1 gép van win7-tel.
De komolyan elképesztő, hogy kétezerkibaszotttizenkettőben egy tök alap dolog miatt az ember agyvérzést kap.
Ennek 1 kattintással kéne működnie, nem vagyok képes felfogni, hogy egy nyomorult telefont nem tudok csatlakoztatni a géphez úgy, hogy reggel még látta....Szétrobbanok.
-
persil
nagyúr
Valaki, aki ért hozzá (Optimus 2x-android-win7-usb) és ráér pár percre az legyen szíves és írjon rám, lenne pár kérdésem, mert egyszerűen nem tudom megoldani a problémám és viccen kívül én már ott tartok, hogy kimegyek az utcára és megölök valakit.
-
theomo
tag
válasz
Psychonaut #26776 üzenetére
Ezer hála és köszönet, pont azt a menüpontot nem néztem!
-
god992
aktív tag
szia, ez érdekes mert nekem pont a temasek kernel-el (ezen verziójával ) nem csinálja ezt, az összes többi cm7 kernel produkálta ezt a hibát nekem
-
theomo
tag
Sziasztok. Most lettem tulajdonosa egy ilyen telónak. Van-e arra lehetőség, hogy a névjegyzékbe a neveket utónév szerint lehessen rendezni, mert bárhol is keresem nem találom, előtte SGS plus-om volt, azon korrektül lehetett állítani, hogy a neveket mi alapján rendezze.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Levi941127 #26769 üzenetére
Gondolom nem sikerült még portolni a drivert megfelelően. Nemtom, nincs S2-m, így nem nagyon olvastam utána.
-
neyma
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek az miért van, hogy ha rádugom töltőre akkor pár óra múlva nem lehet felébreszteni a telót csak aksi kivétellel + ilyenkor nem is töltődik? cm7 + temasek
-
ntomka
nagyúr
válasz
Levi941127 #26765 üzenetére
Az a rendszer része. Csak akkor nincs, ha nincs grafikus driver. Akkor olyan a történet, mint most nekünk a CM9.
-
persil
nagyúr
Kipróbáltam most ezt a cyanogenmod 9-est és nagyon tetszik, csak van pár furcsaság.
Beállítottam egy gugli fiókot, ahonnan jönnek a levelek, meg a kontaktjaim is ott vannak, de azokat nem szinkronizálja fel a telefonra, sőt még csak egy opció sincs, ahol bekapcsolhatnám. Ezt most hogy?
A másik, hogy hol van a galléria?
A készített fotókat hol tudom visszanézni?
-
Vizinyenyec
aktív tag
Nekem még nincs nagy bajom az lg-vel, olyannyira, hogy most vettem egy lg tv-t
-
ntomka
nagyúr
válasz
Levi941127 #26763 üzenetére
Ha CM10 lesz csak, az annál jobb. JB project buttert ide!
-
Bolond^^
tag
válasz
ntomka #26761 üzenetére
Ez most akkor azt jelenti hogy szeptember vége a kiadás dátuma? vagy az is lehet hogy csak Szingapúrban? Koreában mindenki az augusztus 31.-ét hajtja.. Ami nagyon jó lenne. Jönne egy Nova HD frissítés és fullos ROM lenne..
Levi941127: Csak nem értem miért nem tudnak pontosan dátumot adni..
én 6 hsz-el vagyok lejjebb. -
persil
nagyúr
válasz
Levi941127 #26754 üzenetére
Ugyan ezt írtam
-
Bolond^^
tag
válasz
Psychonaut #26755 üzenetére
Egy felhasználó ezt írta a Facebook poszt alá: '37 days left to due date.' Ha igaza van akkor az nem aug 31.
-
-
wolruf
őstag
válasz
Psychonaut #26755 üzenetére
Erre utaltam én is
-
Psychonaut
veterán
válasz
tzsolesz #26743 üzenetére
Szerencsére ezzel sem mondtak semmi konkrétat, tehát gyakorlatilag ugyanannyit ér, mint az előző ígéretek, azt leszámítva, hogy most már (állításuk szerint) jól állnak a frissítéssel. De az "in due time" ugyanúgy jelentheti szeptember közepét is, mint augusztus végét. Na mindegy, bízzunk a legjobbakban.
-
persil
nagyúr
válasz
Levi941127 #26749 üzenetére
Én speciel nagyon örülök a hírnek és remélem tényleg jön, mert bár első androidos telefonom és még a rendszer is nagyon új, de én is érzem, hogy nagy szükség lenne a frissítésre.
A telefon viszont annyira szerethető, annyira megtetszett, hogy nem szeretnék ilyen banális okok miatt másra váltani most már.Samsung meg köszönöm, de nem
Nincs vele semmi bajom, vannak borzasztó jó készülékeik, nagyon komoly hardverrel, csak épp engem zavar, hogy az aktuális csúcsmodelljeik is olyanok mindig, mint valami 3 ezer forintos kínai műanyag vacak. Értem én, hogy sebesség meg minden, de egy ilyen kaliberű készüléknél már igenis sokat számít, hogy milyen anyagból van és, hogy néz ki.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Levi941127 #26749 üzenetére
De legalább tudatában van az Lg-nek hogy ez következne be ha nem kapnánk ICS-t.
és itt van a lényeg. számomra ezért is hiteles a hír......
-
Levi941127
senior tag
válasz
tzsolesz #26747 üzenetére
De hasonló híreket már kaptunk, többek között az Lg Deutschland is állítani merte hogy augusztus végén kint lesz. Mellesleg mi az hogy ''in due time''in? Nem késtek el vele egy picit? A kellő időben az a Q2 lett volna....Na mindegy próbálok hinni és még egy picit várni, mást úgysem tehetek
Mellesleg ez a mondat nagyon tetszett, hogy ne váltsunk SamsungraDe legalább tudatában van az Lg-nek hogy ez következne be ha nem kapnánk ICS-t.
-
persil
nagyúr
Sziasztok!
A telefonon szinkronizálva van a gmail fiókom és egy facebook fiók is. A telefonkönyvben beállítottam, hogy csak azokat mutassa, akinek telefonszáma is van. Hogyan tudom megoldani, hogy ezeknek a kontaktoknak viszont a facebook-os fényképét magától betegye a kontaktfotóhoz?
WP7-en ez egy kattintás volt, itt viszont még nem találtam meg a megoldást. Lehet ilyet? -
tzsolesz
nagyúr
válasz
wolruf #26745 üzenetére
Kész van, és állítólag átment a teszteken. Finomhangolják, hogy tökéletes, és lagmentes legyen. Nem úgy mint az SGS2 esetében az első verzió, amire berágtak a júzerek, mert bugos volt.
Én is többet vártam a Black-nél a 2.3-ra mint az átlag, de legalább szuper lett.Ennek örülni kell, ez egy jó hír.
-
tzsolesz
nagyúr
Készen van az ICS 2x-re is. Egy kis finomhangolás után mindenki számára elérhető.
Több ország LG képviselete is megerősítette.
Érdekességként még:
LG Románia ezt írta:
Let's hope before everybody will cross to "Samsung"
Először remélj mielőtt átmész a Samsunghoz.
-
dergander
addikt
válasz
Pistiboy88 #26740 üzenetére
én már tavaly a gingerbread frissitéskor elvesztem a hitem az LG felé
-
wolruf
őstag
válasz
Pistiboy88 #26740 üzenetére
Hja, csak egy okostelefonnál a szoftveres bajoknál kezdődik az igazi gond
Ez már nem a Nokia 3210, hogy a lényeg a vas legyen. Normális, tényleg minden értelemben használható szoftver nélkül egy nagy kalap szamóca az egész. Mint a legtöbb Andodó telefon
Olyan jó lenne, ha az egyik release notes úgy nézne ki, hogy a Not working/Cons/Known issues részen nincs semmi. De ilyet maximum csak álmodni lehet -
Pistiboy88
aktív tag
válasz
dergander #26737 üzenetére
Emlékezzetek, hogy először Q2 volt, aztán Q3. Ha visszaolvastok, én is írtam augusztus elején, hogy úgy néz ki, augusztus végére, szeptember elejére várható a koreai megjelenés. Ez most kezd beigazolódni. Csak tényleg legyen is így.
Amúgy szerintem nekem sem lesz többet LG. Hiába szeretem a telefont, mert tényleg a szoftveres bajain kívül semmivel sincs gondom vele... -
Algotis
addikt
Rom csere előtt érdemes csinálni biztonsági mentést?
Ha igen, mivel? -
dergander
addikt
azért az az augusztus vége LG szegmensböl lesz vagy október vége anno a gingernél is ha emlékeztek először augusztus végét majd utána mondtak mindent a végén november lett belöle
-
Dusee
őstag
hello!
tudja valaki, hogy MIUI alatt hogyan lehet kikapcsolni a 16 bites megjelenítést?
kezd idegesíteni..
köszi -
suppe
tag
válasz
zsiroskenyér #26732 üzenetére
Attól, hogy cm7 lett rátéve, még nem lett független a teló... (ha megy minden sim-mel, akkor már független volt). Az 1. hsz-ben emlékeim szerint vannak t-mobilos beállítások.
-
zsiroskenyér
csendes tag
Sziasztok ma tulajdonosa lettem egy 2x nek tudtok olyqn romot ami tmobilos függetleb mert telenoros volt a telo de az elöző tulaj feltett nekem egy cm7 et igy tudom hasznalni tmobillal de valaki nem tudja esetleg a tmobilos 3G beállitásait?
-
Algotis
addikt
válasz
Levi941127 #26730 üzenetére
És a v20r is stabil, mint a v 20q?
-
Algotis
addikt
válasz
Balázs1986 #26723 üzenetére
Ha esetleg sehogy sem akarna feltelepülni, akkor bekapcsolhatatlan lesz a telefon?
Vagy ilyen biztosan nem lesz? -
Mogcaa
aktív tag
-
Mogcaa
aktív tag
elvileg jön európába vagyis tervbe van
xda tuti hackel rá
ha nem jön akkor ebay és vigyázok rá vagy ha baj van visszaküldöm -
Balázs1986
őstag
válasz
Algotis #26722 üzenetére
Levi941127: A tegra2-es Galaxy -val (S2-vel egyszerre adta ki) a Samsung is ugyanúgy szív, bár mintha olvastam volna olyat, hogy épp mostanában jön / jött ki rá az ICS.
Tablet nem kell, meg az egyébként se telefon(#26724) Mogcaa: Értem én, de ez olyan, hogy őrült ideig elhúzódhat, ha nincs siker sehova se fordulhatok, és még szemen se köphetem őket egy szervizpontban
-
Algotis
addikt
válasz
Balázs1986 #26710 üzenetére
De ha én ebből a smartflash-ből szeretnék telepíteni akkor melyik v20q-t töltsem le?
-
Levi941127
senior tag
válasz
Balázs1986 #26715 üzenetére
Hát az Lg nem fog tanulni, volt elég ideje ezt észrevenni, de úgyfest még mindig magasról tesz rá...A samsung nem tétovázott, tudta mi a dolga és csinálta is!
Egyébként van egy tag itt PH-n, aki megy ki amerikába (egyszer én is kimegyek oda, itthagyva ezt a hulladék országot) és 250zöldhasúért hoz neked nexus 7 tabletet. -
SamS20
senior tag
mérsékelt használat mellett, 1nap 22óra elteltével az aksim 18%on áll
ezt úgy kell érteni, hogy telefonálgatás/kevés wifi,3g/és semmi játékde legalább tudja az ember hogy kb 2 napot kibír a telefon és elérhető
-
Mogcaa
aktív tag
válasz
Balázs1986 #26715 üzenetére
en erösen gondolkodom az mi 2 nevü cuccon verhetetlen lett árban és tudásban, legyomja az s3-mat és kevesebb mint feleannyiba kerül. link
-
Balázs1986
őstag
válasz
Mogcaa #26714 üzenetére
v20q. Katt bal oldalon a "start timer"-re
Levi941127 : A referencia modellen én is nagyon filózni fogok következő telefonnál, és a Samsung is játszani fog. De az még nem mostanában lesz...nagyon nem (pénztárcával kapcsolatos okok)
De ha LG testvér összekaparja magát és az újabb modellek kapnak majd rendes support-ot (azaz tényleg nV baj is van itt), végül is...nem tudom...jelen állás szerint inkább a Tegrában csalódtam (nem tudásban, gyártói hozzáállásban -az LG-ből kinéztem így nem lepett meg, de az nVidiáról nem gondoltam)
ntomka: Ezt a részét megértem
Ha lesz egy normális, teljes értékű főzött ICS (/ JB), én is mindenképp kipróbálom, legalábbis amíg nem jön gyári...aztán majd lesz valami
-
Mogcaa
aktív tag
errōl a v20q rol lecci dobjatok linket nem találom igy hirtelen xda-n :S
Levi941127 : adom
én is váltottam, már nem bírtam tovább és mint látható Jelly Beant hajtom és atom király az lg hez képest, soha nem veszek többet lg-t
-
ntomka
nagyúr
válasz
Nekem pont elég, ha egy novába pl. átpakolják a drivereket, csinálnak vele egy custom kernelt és csókolom, nem várom meg, míg ide ér a hivatalos, jó nekem a koreai verzió is, csak legyen végre.
Igen, pesszimista vagyok, meguntam egy életre az LG-t. -
Mogcaa
aktív tag
válasz
gondolkodtam sokat, de szerintem gyárinál szarabb nincs és ha sikarül akkor ismeeösnwk adnâm szòval ha valami gond van akkor megcsinálom
-
Balázs1986
őstag
válasz
Mogcaa #26708 üzenetére
v20q, gyári
Bár sokszor olvasok ilyet, szerintem nem "illik" nem-gyári rommal eladni a telefont (vagy bármit), főleg end user számárantomka: Nagyon pesszimista vagy mostanság
Nyugi, jönnie kell előbb-utóbb (az augusztus végét én se érzem esélyesnek)...ha meg mégis benyögik, hogy nem lesz frissítés, földhözb*sszuk
(de továbbra is kétlem, hogy nem lesz
)
Algotis: Nincs mit
Igen, az a verzió amit Levi941127 linkelt, jó lesz neked (ha tudsz / akarsz cwm-ből telepíteni
)
-
Mogcaa
aktív tag
valaki mondjon egy atomstabil romot amin minden funkciô megy es egy end user tudja hasznalni rendesen el adom és nem akarom visszatenni a gyàrit mer hulladék...
-
ntomka
nagyúr
válasz
Levi941127 #26705 üzenetére
Hiszem ha a telómon látom.
-
Algotis
addikt
válasz
Balázs1986 #26695 üzenetére
Nagyon nagyon koszonom, orok hala Neked!
ja es kaphatok egy v20q linket is ha meggondolnam magam?
Vagy esetleg ez jo? amugy gyorsabb valamelyik?
http://prohardver.hu/tema/re_lg_optimus_2x_p990_az_elso_ketmagos/hsz_26628-26628.htmlOptimus 2x-rol irok es nem tudok linkelni
-
Levi941127
senior tag
válasz
balazs8907 #26702 üzenetére
Mindkettő ''tökéletes'' , talán a v20r-ben gyorsabban talál gps jelet (nem mintha a v20q-val ez döcögős lenne). Mindenesetre a v20s-t kerüld, arra többen is panaszkodnak.
-
Balázs1986
őstag
válasz
balazs8907 #26702 üzenetére
Kinek mi, készülék válogatja. Nálam az r nagyon nem volt nyerő. Az s rebuild verziója elmegy, de az etalon magasan a v20q (és v20o, ami viszont nem hivatalosan kiadott verzió, ill. abból lett a q), megsegítve tweak pack-el.
Viszont vannak, akik az r-re esküsznek. Ki kell próbálni mindkettőt egy tartósteszten, ez a legbiztosabb. -
balazs8907
tag
most melyik gyári rom a nyerőbb? V20r vagy V20q ??
-
Balázs1986
őstag
válasz
balazs8907 #26699 üzenetére
Hát...így hogy nem tudjuk, egyáltalán ip-t kapott-e, kb csak tippelni lehet, hogy nat, dhcp, dns hiba, neadjisten tényleg valami tiltást alkalmazott (ha be volt kapcsolva a tűzfal a routeren).
Lényeg, hogy megoldódottpersil: Nem tudom melyik gyári van fent, javaslom a v20q-t, az elég gyors / stabil. (A Huawei-ben viszonylag épkézláb gpu van, viszont csak 320 x 480 pixelt kell kirajzolnia 18 bites színmélységen...bár ez messze nem menti fel a 2x-et (és/vagy az ADW-t), de számít
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- Star Wars rajongók
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest