- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
KD6-3.7 #30298 üzenetére
[Itt folyamatosan változtatják, ha van valami újdonság.]
Engem is már nagyon izgat, szívesen feltenném már, de Bluetooth hiányában ezt nem teszem meg.
-
atti1848
senior tag
válasz
KD6-3.7 #29744 üzenetére
Nekem zene hallgatással nem szívja lefele az aksit.Tegnap előtt dél körül vettem le a töltőről. azóta Wifi-ztem, fényképeztem, volt benne kb 2 óra zenehallgatás, mikor mentem suliba, nyomogatás és most van 13%-on. Szal nem is olyan rossz. 3.7 Hybrid rebuild -es verzióval.
Egy pontos típust tudnál mondani a fülesre?
-
snipr
aktív tag
válasz
KD6-3.7 #29231 üzenetére
Elég stabil (én gueste alapu flix kernellel használom, de a spica féle verzióra sem panaszkodtak), érdemes esetleg ujabb kernelt feltenni (talan 1.5 van benne guestéből és azóta már ki tudja hol jár). Lassulás ha jelentkezik esetleg nap közben, akkor másnap reggelre töltőről lehuzva ismét jó lesz (ejszakai memoria tisztitás)...
Remelem ezt már csak ICS-re cserélem le (mondjuk jövő héten
)
-
snipr
aktív tag
válasz
KD6-3.7 #29224 üzenetére
Tőled is csak azt tudom kérdezni: Melyik kernel?!
(Hybrid 3.7-re vonatkozóan)
A "default" 1.2.1.1 fagy (pont ugy ahogy leirtad), ez ismert hiba... erre adta ki Stefan az 1.3 kernelt... erre egyelőre nem panaszkodtak... esetleg egy próbát megér (3.7R + 1.3 kernel)
Ami még jó megoldásnak tűnik: korábbi stabil symbi0sis kernel (1.1.2, 1.2 ) +3.7R...
Ha esetleg hibrditől elment a kedved nálam django 1.2.1 van, 230-250 órás uptimeok... igaz ez is lassul, de éjjelente purgálja a memóriát igy picit lassabban öli meg a leak...
-
everest140
tag
-
Naras
őstag
válasz
KD6-3.7 #27936 üzenetére
Van olyan HD kódolás, amit a Tegra2 nem támogat hardveresen, ezeket nézd SW dekódolással, és menni fog.
Más: Valaki ajánlotta nekem a Hybrid ROM - ot... mi is az pontosan, és miért jobb, mert az XDA fórumból számomra nem derült ki egyértelműen (igaz, nem is nyálaztam végig elejétől a végéig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest